Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vojvodina

Srpski radikali: laži, prevare, video trake i poslušnost Vođi

Vučićevi podrepaši

Rasulo među vojvođanskim radikalima se nastavlja. Sve je više slučajeva otvorenog nasilja nad članovima koji ne žele da saučestvuju u kriminalu kojim se bavi vrh stranke u pokrajini. Perjanice ove nekada snažne stranke su narkodileri, žene sumnjivog morala i nasilju sklone psihopate. Ovejani kriminalac Milorad Mirčić među bogatijim je ljudima u Vojvodini. Odan je svakoj vlasti, svakom krvoproliću. Kad ga kao zver primaknu jelu i piću. A naročito kasi. A Centralna otadžbinska uprava sve to blagosilja, jer Mirčić služi SNS-u i Vučiću, koji ih hlebom hrani. Bila jednom jedna radikalna stranka...

Arpad Nađ

U Sremskim Karlovcima još u julu ove godine neposlušnog Dragana Trišića, koji je predsednik Opštinskog odbora Sremski Karlovci, šef odborničke grupe SRS-a i član IO te stranke, na najbrutalniji način ispred njegove kuće su premlatili i naneli mu teške telesne povrede, jer je javno kritikovao SNS. Zadali su mu 10 teških udaraca u predelu glave i rekli: "...Ovo ti je zato što kritikuješ predsednika opštine!"

O ovom napadu ni Milorad Mirčić niti njegov šef Vojislav Šešelj nisu dali uopšte bilo kakvu izjavu, niti su preduzeli bilo šta da zaštite svog člana. Napadači ni do dan danas nisu pronađeni. Ni Trišić, niti bilo koji član SRS ne može da računa da će stranka stati iza njega, ako bude kritikovao SNS. Jedino može, gotovo sa izvesnošću, da računa samo na batine.

Potpredsednica Skupštine APV Smiljana Glamočanin-Varga nakon što je na konstitutivnoj sednici oštro kritikovala naprednjake, po nalogu Mirčića i Vjerice Radete dobila je preteće pozive. Milan Ćuk se čak time javno hvalio. A kako bi ućutkala potpredsednicu Skupštine APV, Vjerica Radeta je angažovala lokalnog lopova iz Pančeva, poslanika SNS Jocu Lazarova da joj upućuje teške uvrede i provokacije, kako bi je isprovocirao, kao i da je špijunira ne bi li prikupio što više kompromitujućih podataka o njoj.

Vjerica Radeta i Milorad Mirčić glume sukob i tako otkrivaju ko je od članova za koga, odnosno na koga mogu da računaju u prljavim poslovima. Iako je stranka u jadnom stanju, oni se služe taktikom "zavadi pa vladaj". Milorad Mirčić na sastancima Okružnog odbora govori kako je Radeta nesretnica. "Mahaluša". I razne druge uvrede. Svog kolegu Miroljuba Ignjatovića na sastancima opštinskih i okružnih odbora optužuje da je homoseksualac. Sa druge strane, Mirčić je na jednoj sednici Skupštine APV jednom poslaniku javno dobacio kako bi sopstvenu ženu rado sa njim prevario.

Rukovodstvo SRS prisluškuje svoje članove. Za to su angažovali ozloglašenog kriminalca Jadranka Vukovića. Svaki poziv gotovo svakog člana SRS se prisluškuje.

Na listi SRS Bačka Palanka je poznati lokalni narkodiler Davor Matoničkin, poznat kao Psiho Bata (čak mu to ime stoji na fejsbuk profilu). On se hvali kako je tukao Miloša Popovića- sina bivšeg sudije Višeg suda Novom Sadu, Rajka Popovića. Matoničkin svuda tvrdi kako mu sudija Popović ne može ništa, jer ima zaštitu Dragana Bozala.

Za šefa internet tima angažovali su Sašu Stojkovića zvanog Stole, takođe lokalnog dilera koji je nedavno, i to u toku kampanje uhapšen, i protiv koga je pokrenut krivični postupak.

Jedan od batinaša kojeg je Mirčićev zamenik Bozalo koristio u kampanji je i Špiro Stanišić iz Čelareva, koji je nedavno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, gde je odslužio višegodišnju kaznu zatvora zbog prodaje heroina. Nakon toga se učlanio u SRS, pa i dalje diluje drogu, a u tome zaštitu ima od strane Dragana Bozala i Mirčića.

Za pokrajinski parlament kandidovali su Jelenu Marković i Darka Balinovića. Reč je o kriminalcima i skitničarima koji imaju na desetine krivičnih i prekršajnih prijava. Balinović je na listi za pokrajinski parlament bio čak ispred mnogih intelektualaca i predsednika opštinskih odbora. Da je reč o duševno zaostalom čoveku svedoči i činjenica da su mnogi radikali zbijali šale kako se vrednost tog kandidata ogleda u činjenici da je on prvi otkriveni primerak prelazne forme između neandertalca i modernog čoveka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane