Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

ACO, PAZI METAK

Piše: Dragan J. Vučićević

Bil Klinton, veliki prijatelj mog prijatelja Aleksandra Vučića rekao je, nakon što se rukovao u Dejtonu sa Slobodanom Miloševićem, da je to učinio jer kad se postiže mir, i sa neprijateljima se treba pozdraviti.

Evo me da napišem za Magazin Tabloid ono što mi je na duši, jer od ovolike medijske slobode njima jedino mogu da se i ispovedim.

Otkriću vam zašto iza imena koristim srednje slovo J.

Kada je Alek postao prvi potpredsednik Vlade Srbije ja sam već bio otkačio Miškovića. Uzeo sam od njega džip, stan, kredite koji je on otplaćivao. Alek je obećao više. Ali, više, mnogo više traži. Nije meni lako, verujte mi.

Zove me jednog dana Suzi (Suzana Vasiljević, glavna medijska savetnica Alekova) da dođem u kabinet kod Gazde. Okupaj se, kaže, dobro se zaperi. Meni čudno, ali znam da Aca često poboljeva. Dobro operem ruke. Uvede me Suzi u kabinet, skini pantalone kaže, nemoj da se stidiš, mene muškarci ne interesuju. Previ me preko kožne fotelje. Briše mi lice od znoja. Osetim nešto čvrsto u dupetu, i udarce pesnicama po telu. Suzana me tera da vičem - šarena krava, šareno tele...Posle petog izvikivanja proderem se: šareno ti sunce jebem vadi ga, oči iskaču!

Suzi mi briše čelo. Pogledam se u ogledalo, ne prepoznajem se. Oči mi buljave, samo što ne iskoče. Ma, ne brini ništa, imaš iskakanje od tri milimetra, to je zbog čmarnih kontrakcija, teši me Suzi. Naviknućeš se. Dupe me, da izvinete boli, ne mogu da sednem. Ako bude problema zvaću doktora Lončara da te ušije. On je poslušan i pouzdan. Često špricuje Aleka, kada ga uhvati ludilo. I njemu je krpio na urgentnom šupak, zato je i direktor Urgentnog centra, a biće i ministar jednog dana.

Od tada i stavljam slovo J. iza imena. Da se zna da sam Jeben!

Vraća se Aca, smeje se. Brat moj, pita, kako je bilo? Nemam snage da kažem ništa. Tako je kada Alek jebe, kaže on.

Stojim dok mi daju upustva. Vas dvojica ste sada ratni drugovi, kaže Suzi. Kao Mirko i Slavko, iz crtanih romana koje su izdavale Dečje novine iz Marićeva (Gornjeg Milanovca, odakle je Milomir Marić dvorska luda Vučićeva).

Da, setim se ja i uzviknem-Mirko, pazi metak! E, kaže Suzi, Mirko ti neće odgovoriti - Hvala Slavko. On će se praviti lud, da to nije čuo, ali će nastaviti da laju Željko Pink, Ratko iz Novosti, debela Ivana sa Studija B, Ljiljana Smajlović i mali Roda.

I od tada često najavljujem metke za premijera Vučića. I poče hajka na one koji ''hoće da ga ubiju'', a čija imena ne objavljujemo.

Tako sam i 21.11. 2015. kriknuo da će Aleksandar Vučić biti ubijen "do sledećeg petka", odnosno, da će "haos koji se priprema tada kulminirati".

Nakon gostovanja na TV Pink, uveče istog dana, obratio sam se Beograđanima preko Studija B. Pozivajući se na svoju izjavu sa TV Pink da je "opasna ekipa doputovala u Beograd da ubije Vučića", pozvao sam narod da prati situaciju naredne nedelje: "...Pratite šta će se dešavati do srede. Haos će kulminirati u petak!"

''Imajući u vidu to da je Vučićević više puta na TV Pink ponovio, direktno ili indirektno, da će Aleksandar Vučić biti ubijen, možemo samo da zaključimo da će se ubistvo Aleksandra Vučića, prema njegovom proročanstvu, dogoditi do kraja naredne nedelje.Vučićević je rekao da je više puta u toku današnjeg dana pokušao telefonom da stupi u kontakt sa Aleksandrom Vučićem, ali mu on nije odgovarao na pozive. (po dogovoru, kad Slavko vikne - Mirko, pazi metak, Slavko se pravi lud)-zapisale su neprijateljske i izdajničke novine.

Na pitanje voditeljke odakle mi informacije da neka "opasna ekipa koja je doputovala u Beograd" planira ubistvo Aleksandra Vučića, odgovorio sam mudro - "...Te informacije sam dobio od ljudi koji se time bave!".

U televizijskom nastupu koji je sablaznio celokupnu javnost u Srbiji, gledajući direktno u kameru, uzeo sam sebi za pravo čak i da od premijera tražim da smeni ministre koji mu „rade o glavi" i da ne putuje u službenu posetu Kini, tvrdeći da će se u njegovom odsustvu desiti državni udar!

Došao sam jutros ovde da vam ovo kažem i upozorim premijera Vučića da ni slučajno ne putuje u Peking! Ako ode u Kinu, u Srbiji će nastati haos! Ako on ode u Kinu, ovde će biti državni udar! Ljudi, nije šala! Vučiću, ne idi u Kinu, srušiće te dok si tamo! Oni spremaju zlo! Moram da ponovim premijeru: Ne idi u Kinu, bićeš srušen, ne idi u Kinu, nećeš preživeti! - ponavljao sam u jednom dahu.

I već tri godine ubijam premijera Vučića.

Obznanio sam recept kojim "Informer" fabrikuje afere na svojim stranicama i kako se informacije od "pouzdanih" doušnika bez ikakve provere plasiraju u javnost kao "ekskluzive".

Recept za "Dezinformer": Ideje za fabrikovanje afera skupiti od loše obaveštenih, ali maštovitih marginalaca iz obaveštajnih službi; Dezinformacije uzimati zdravo za gotovo i ne proveravati njihovu tačnost; Objaviti dezinformacije pod bombastičnim naslovima i oznakama "ekskluziva".

Tako sam prošle nedelje najavio susret Vučića sa Putinom i Trampom do kraja januara. Niko osim mene ne zna za ovaj susret, uključujući i njih dvojicu, ali Vučiću raste ugled. Ej, primiće ga Putin i Tramp. A u januaru, ko će se sećati te vesti!

Suzi me zove i u pola glasa saopštava da se Aca sprema da utekne u Urugvaj. Meni je dala u zadatak da bekstvo prikažem kao istorijski odlazak Vučića na Mesec. Kada sleti na svoje imanje u Urugvaju, gde ga čeka grupa prelepih momaka, uključiću se direktno u program PINK-a i prikazati kako Aleksandar nesigurno korača po prašnjavom terenu. "Premijer će se ovde duže zadržati, radi ispitivanja klimatskih uslova i mogućnosti života", pobedonosno ću javiti. I vratiću se kući, da o tome događaju danima pripovedam. Ako me ne smaknu i javno obese.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane