Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vlast i strast

Toplo braća: Napredovanje kao cena za ćutanje i diskreciju

Kome su oguljena kolena?

Kada je Magazin Tabloid pre četiri i po godine pisao o Predragu Vuletiću kao narkomanu i kupler-majstoru Aleksandra Vulina, i o Aleksandru Jovičiću kao podvodaču za Aleksandra Vučića, oni su bili nepoznati ljudi, bez dana radnog staža, sa kupljenim diplomama. Međutim homoseksualci za koje su radili i podvodili su zbili svoje redove i kupili njihovo ćutanje davši im neverovatno visoke funkcije. I svi nezadovoljni naprednjaci koji su slali informacije Magazinu Tabloidu o homoseksualnosti u stranci su dobili unapređenja da bi ćutali i da javnost ne bi saznala istinu. Među njima je i Dejan Remetić, a i mnogi drugi.

Arpad Nađ

Odmah nakon objavljivanja serije tekstova u Tabloidu, Vulin je Predragu Vuletiću (koji je poznat u Bačkoj Palanci da vrcka dok šeta i kako ga je tast Stupar uhvatio sa momkom u krevetu) omogućio sticanje diplome, a zatim i čitavog niza funkcija: od predsednika pokrajinskog odbora Pokreta socijalista, savetnika ministra za Kosovo, zamenika direktora Carine Srbije, sve do poslednje funkcije-pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova. Vuletić je sa svoje strane odabrane momke stavljao u Opštinsko veće u Bačkoj Palanci.

Konkretno, izvesni Bojan Sikić je bio zadužen za saobraćaj u pomenutoj opštini. Vuletić, koji je danas visoki pokrajinski funkcioner, predstavljao se kao muzički menadžer momačkih bendova i tako pravdao to što ga narod stalno viđa u muškom društvu po gradu. Nakon seksa sa momcima slao ih je na TV Pink, jer njegov gazda Vulin tamo ima akcije i kum je Željku Mitroviću. Tako je, na primer, "Tribal bend" čest gost TV Pinka, iako su nepoznat bend široj javnosti.

Vuletić, po uzoru na svoje gazde, Vulina i Vučića, često u javnost plasira izmišljene veze sa ženama, iako ga one uopšte ne zanimaju. Nedavno je izmislio i plasirao u medije priču da je u ljubavnim odnosima sa pevačicom Majom Nikolić i poslao je njihove zajedničke slike u novine. Istom metodom se služe i ostali homoseksualci koji su danas u vrhu vlasti, kako u SNS tako i u Pokretu socijalista. Vulin je plasirao izmišljenu aferu o sebi, kako on, navodno, plaća troškove boravka svojih "ljubavnica" u skupim beogradskim hotelima.

Žene sa kojima su stranački i državni funkcioneri formalno u braku oni za nagradu zapošljavaju na dobro plaćene poslove u državnim institucijama i javnim preduzećima.

U Novom Sadu je poznat homoseksualac predsednik lokalnog odbora SPO, Vladimir Jelić, koji je opljačkao više javnih preduzeća, a svojim momcima podelio stanove i njihovim službenim ženama državne poslove. Obrazac je sličan kao kod Vučića, a to je stalni razvodi brakova, plasiranje različitih priča u medijima, samo kako bi se prikrila istina o raskalašnom homoseksualnom životu, u kome se iz budžeta finansiraju momci koje svakodnevno menjaju. Ti momci se često kupuju i u inostranstvu, na primer u Bosni i Hercegovini, kako bi se sakrili od srpske javnosti koja plaća troškove.

Nešto slično je Vulinov najbolji prijatelj Vučiću radio sa jednim od svojih glavnih kupler-majstora, Aleksandrom Jovičićem, zaduženim za dovođenje mladih i lepih omladinaca kojima se okružio predsednik Vlade Srbije. Jovičić je svetlosnom brzinom nakon tekstova u Magazinu Tabloid, iako bez dana radnog staža i sa izuzetno skromnim intelektualnim mogućnostima, postao šef odborničke grupe SNS u skupštini Beograda, pa poslanik u Skupštini Srbije, zatim zamenik predsednika Izvršnog odbora SNS, da bi danas bio, ni manje ni više nego predsednik gradske opštine Palilula, iako je rođen u Srebrenici.

Vučić je uvek hvalio kako Jovičić lepo izgleda. a ovaj se trudio da izabere najlepše omladince i preporuči ih Vučiću za saradnju i upoznavanje pod firmom stranačkih aktivnosti. Centrala SNS je uvek prepuna mladih gej momaka i to cela gej zajednica u Beogradu jako dobro zna. Danas je "omladinska centrala" SNS na Paliluli u jednom iznajmljenom stanu u Hrvatskoj ulici u kome se Jovičić sa društvom provodi do zore.

Slična sudbina je bila i Relje Ognjenovića, koji je sa 19 godina postao član opštinskog veća na Voždovcu, ali i brojnih drugih Vučićevih omladinaca i lepih dečaka o kojima je Magazin Tabloid ranije detaljno pisao. Nakon pisanja svi oni su ekspresno unapređeni, što je izgleda pravilo u perverznom umu Aleksandra Vučića. Iza ovoga se, međutim, krije strah da ne progovore o svim detaljima noćnih druženja i beneficija kojima su plaćeni od narodnih para.

U knjizi Đorđa Višekruna „Vučic i ja" se navodi: „...Cvijan je meni rekao da je dogovorio sa Aleksandrom Vičićem formiranje gej lobija čiji sam ja šef, te imam obavezu da okupljam članove koji su homoseksualno orijentisani, više takvih skupova je održano u centrali stranke na Novom Beogradu, kao i u kabinetu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. Priča je bila da će taj lobi i da preraste u formalni republički odbor SNS za manjinska prava, a ustvari je to bio sajam za odabir seksualnih partnera za rukovodstvo SNS. Cvijan je samo jedan od homoseksualaca iz Tadićevog okruženja sa kojima se Aleksandar Vučić jako dobro razumeo i uspešno sarađivao po mnogim pitanjima. A eto, sam Cvijan mi je rekao da su gej teme bile česta tema razgovora između njega i Vučića..."

Cvijan se u međuvremenu razveo od žene i otišao u inostranstvo, gde je nastavio po starom i hvalio se kako je bio u seksualnom odnosu sa pevačem "Zvezda granda" Nikolom Bokanom, kada je ovaj došao u Čikago da peva. Višekruna je uzeo holandsko državljanstvo i sada je dopisnik Magazina Tabloida iz Amsterdama.

Članovima SNS homoseksualne orijentacije su dobro poznate činjenice kako su napredovale njihove kolege koje su ušle u odnose sa funkcionerima SNS: to je bio munjevit i meteorski uspon preko noći.

Po dubini SNS je prepun homoseksualaca, koji čine i veliki deo Glavnog odbora. Na primer, predsednik opštine Sečanj Predrag Milošević-Karasi se ponaša i oblači kao žena, u šarenim haljinama i crvenim lakovanim cipelicama. Grli se i ljubi javno, prvo sa Pajtićem, pa sa Vučićem. Kratko je bio kod Velje Ilića u partiji, a tada ga je Velja istukao, jer je pokrao humanitarnu pomoć, kad su bile velike poplave u Jaši Tomiću, a onda od tih para otvorio svoje benziske pumpe. Novac je delio i sa Goranom Kneževićem iz Zrenjanina, a u bratskom zagrljaju je sa homoseksualcima ranije iz Demokratske, a danas iz Srpske napredne stranke.

Pa njih nema značaja ko je koja partija: oni to lako i brzo menjaju kao i seksualne partnere. Pa tako ni Karasi nema ni stida ni srama da fiktivno zapošljava svoje momke iz Novog Sada i Zrenjanina na teret budžeta opštine Sečanj. Poslednji takav primer je narkomansko-homoseksualna veza sa izvesnim Aleksandrom Antićem. Radi veće diskrecije, ali i većih mogućnosti izbora momaka, Karasi često boravi u Novom Sadu, gde ima stan u Ulici Maksima Gorkog.

Iako je Sečanj mala sredina i iako su sve ove bahanalije opozicioni odbornici, od Vukašine Baćine do drugih, prijavili Aleksandru Vučiću, nikakve reakcije nema. Čak i pre neki dan, kada je Državna revizorska agencija utvrdila da je pola budžeta Predrag Milošević nenamenski potrošio, Vučić nastavlja da ga štiti kao toplog brata.

U svom tom ludilu postoji bar jedna pravilnost, a to je da su svi u formalnim brakovima sa ženama. Ali, sa druge strane se i često razvode, te više vremena provode van tog fiktivnog braka nego u njemu. Nisu ti momci krivi što ih ova banda seksualno zloupotrebljava, jer oni to rade pre svega zbog siromaštva i iz čisto finansijski razloga. Političari te mlade i lepe momke ubacuju za odbornike i članove opštinskih i gradskih veća, od Novog Sada, preko Sečnja i Bačke Palanke, do beogradskih opština, pa i na nivo samog grada Beograda.

Njima se daju službeni automobili i visoke plate, a obaveza im je samo da jednom mesečno dođu na sednicu i imaju svo vreme ovoga sveta da se posvete teretani, partnerima, uživanju i putovanjima.

Aleksandar Vučić vrlo lako zaboravlja svoje seksualne odnose kao i lažna obećanja. O kakvom se perverznjaku radi, može se lako zaključiti po sceni koju u svojoj knjizi opisuje Đorđe Višekruna, gde se između ostalog kaže: "...Dana 2. oktobra 2013. godine na otvaranju fabrike kompanije ‚Magna siting Srbija' u Odžacima, odvijao se zanimljiv razgovor između dva premijera, koji najbolje govori o njihovom međusobnom odnosu. Ako se pitate odakle znam, pa znam jer mi je Bojan Pajtić istog dana ispričao šokiran Vučićevom maštom. Vučić je toga dana u Odžacima rekao Pajtiću: "... Višekruna me je molio da objavimo kako su ti izguljena kolena od pušenja, ali ja sam to odbio jer ne želim da ugrožavam tvoju privatnost, ja štitim tvoj privatni život...' Pajtić mu, naravno, nije poverovao u tu budalaštinu sa obzirom da me poznaje, ali poznaje i Vučića odlično i njegovo mišljenje se može najkraće opisati rečenicom mog druga Cvijana: '...Vučić jako često zaboravlja, odnosno laže kao pas.' Iz tog razloga niko ko lično poznaje Vučića ga nije shvatao ozbiljno, Vučićeve reči su u centrali SNS služile za sprdnju i kao pošalice u toku 2010. i 2011. godine. Čovek je patološki lažov i to veoma inteligentan, prevarant, manipulator i to smo svi znali, koji smo sa njim sarađivali...".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane