Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Moja (re)konstrukcija

Maca indiskrecija

Živan Haravan

Nedovoljno je medijski propraćeno javno priznanje, jedne male provincijske kurve koja je, nakon master studija koje je pohađala i sa desetkom završila na prestižnom koledžu, poznatom najširoj javnosti pod imenom "Parovi", da je postala izuzetno dobro plaćena, tražena, zaštićena - prostitutka! Senada Nurkić, sa "umetničkim" imenom Maca Diskrecija, je još u toku mastera, otvoreno saopštavala bolesnoj majci, svom selu, Bosni i Hercegovini, Srbiji i najširoj javnosti da obožava velike muške polne organe, pokazivala silikonske sise, golotinju, diskretne perverzije...I pored svega što je vezano za njenu javnu promociju i javno priznanje da je prostitutka, koja može sa desetoricom, a mogla bi, kaže, i sa većim brojem, jer, misli da je, kako prenose mediji, nimfomanka, a što je sve skupa samo jedna od naznaka da je Svet, već, u apokalipsi, dakle, i pored svega treba joj odati priznanje. Ona je prva "javna ličnost" koja je otvoreno saopštila da je prostitutka. No, pod terminom "prostitucija" uvek se misli na pružanje seksualnih ženskih i muških usluga za novac. Postoje, međutim, razne druge vrste prostitucija kojima je, takođe, glavni i osnovni cilj - novac. Tako postoji intelektualna, politička, poslovna, karijeristička, duhovna, gramziva...Razlika između svih nabrojanih i Mace (IN)Diskrecije je u tome što je Maca javno saopštila da je kurva, bez stida i zazora, a ovi drugi-druge slove u javnosti kao čestite gromade, svaka u svojoj oblasti i sredini. Niko i nikad od njih neće javno da prizna da je odlično plaćena prostitutka.

Intelektualna prostitucija

Pre 3-4 meseca, slučajno, pred jednom tezgom na Bajlonijevoj pijaci, započeh, spontano, razgovor sa jednom starijom, pravom gospođom. Malo po malo, neizbežno, dođosmo do politike. Ostadoh prijatno iznenađen, zatečen i počastvovan kada mi reče da je Ona supruga jednog od naših najugledniih Akademika.

Pomenuh joj ime jednog Akademika koga (prejaka reč) poznajem. " Jao, nemojte mi tog što trabunja! Mom suprugu se prevrne želudac kad ga sluša. Neki ga porede sa...., a on mu nije ni do čukljeva." Posle par nedelja, u blizini pomenute pijace mimoilazim se, upravo sa suprugom gospođe, rekao bih, najuglednijim Akademikom. Zamolih ga za kratak razgovor što Gospodin ljubazno prihvati. Rekoh mu o čemu i o kome smo razgovarali njegova supruga i ja. "Znate, to je "veliki" Srbin-folirant. Evo, pozovite ga na bilo koju tribinu na kojoj će se govoriti o problemu Srba na Kosovu, Hrvatskoj..., prvo što će vas pitati je: "Koliko plaćate moje učešće? Eto, tu počinje i završava njegovo srbovanje" - gnevno mi saopšti Gospodin Akademik. "A, to što ga po narudžbi ili poltroni porede sa....čista je glupost! Znate li da je on radio za...?! Verujem ovom Čoveku i navodim njegove reči o "uglednom srboljubcu" kao ilistraciju čiste intelektualne prostitucije.

Politička prostitucija

Bar ovo naše podneblje ne oskudeva u ovoj vrsti prostitucije. Ko mi ponudi i obezbedi istu ili još bolje plaćenu funkciju, posle izbora ili razlaza neke koalicije, njegov-a sam. Tu se ne radi o promeni ideologije, jer, ona više i ne postoji. Naprosto, radi se promeni 5-6 stranaka u koje se ulazi i izlazi po principu - zavisi šta mi nudiš.

Poslovna prostitucija

Poznavao sam čoveka koji je u Titovo vreme bio u rangu Ministra za poljoprivredu u AP Vojvodina. Odlazi u Austriju po kupovinu nekih skupih poljoprivrednih mašina. Potpisuje ugovor. Vraća se u Novi Sad. Nakon 2-3 dana stiže mu hitan poziv od vlasnika fabrike pomenutih mašina da dođe u Beč i ponese svoj primerak ugovora. Odlazi prvim avionom. Na aerodromu ga dočekuje desetak lepotica koje ga vode u hotel. Javlja mu se domaćin, želi mu par dana odmora u Beču u društvu 10 lepotica na raspolaganju. Nakon dva dana, kao u haremu, odlazi kod vlasnika fabrike. Ovaj mu saopštava da mu je Švajcarska firma poručila iste mašine, ali po dosta višoj ceni plaćanja. Moli pokojnog Jovović V. da ponište ugovore. On pristaje, dobija svežnjeve dolara, odlazi u penziju i u ul.Miloša Pocerca u Beogradu, kupuje velelepnu kuću, prepunu skupocenog nameštaja.

Naravno, ne samo od zarade na ovom "poslu". Bilo je sijaset i drugih kombinacija. Izvor: njegova ispovest. Stari primer, a danas je taj vid prostitucije uobičajena pojava.

Karijeristička prostitucija

Ova vrsta prostitucije, uglavnom, se vezuje za pripadnost određenoj političkoj partiji. Možeš biti vrhunski pijanist, lekar, inženjer...,ali ako nisi spreman da "prodaš veru za večeru", nemoj da očekuješ uspešnu karijeru. Onaj ko je na to spreman, može visoko da dogura i da napuni svoj džep.

Duhovna prostitucija

Drastičan primer ove vrste prostitucije sam naveo u svom tekstu pod naslovom "Sunovrat novinarstva", koji je objavio Magazin Tabloid, a preuzeli ga i objavili mnogi internet-portali. Ako ga niste pročitali, pronađite ga i pročitajte.

Gramziva prostitucija

O ovoj vrsti prostitucije, nameravam da u nastavcima pišem tekstove za ovaj Magazin, što sam nagovestio Glavnom uredniku, a on prihvatio. Obzirom na delikatnost teme, za sada, samo ću u dve-tri rečenice. Reč je o jednoj "zajednici" sa nacionalnim predznakom koja bi trebalo da bude zajednica svih, a ne zajednica alavih familija, profitera, što je, nedugo posle Drugog svetskog rata, oduvek i bila. Od kada su, još na horizontu, namirisali ogromnu svotu novca, nekretnina, zemljišta - poput hijena su se ustremili jedni na druge u borbi ko će od poginule srne zgrabiti veće parče mesa! Usput, lažu Državu i javnost o broju koliko imaju članova zajednice za koje se "ubiše" od brige za njihov život i staranje. Praktično su svaka opštinska i gradska organizacija svedene na privatnu firmu pojedinca, a ne retko i familiju. Ja sam za sve njih Narodni tribun, što bi rekao cenjeni gospodin Branko Dragaš, samo oni nemaju interesa da to shvate i prihvate. A, tu, skoro, pokušao sam da ih, bezuspešno, prosvetim, ukažem im na pravi put kojim treba da se kreću. Ne bi bio problem ako bi skupu cenu nepotizma, alavosti...sutra oni platili. Naprotiv! Uživao bih u tome! Ali dok sam živ boriću se da nikada više tu cenu i ceh, koji prave svojim prostituisanjem, plaćaju nedužni i čestiti pripadnici "zajednice"! Na kraju, kada sve saberem i sagledam u ovom apokaliptičnom vremenu, više cenim Macu (IN)Diskreciju i svakog kriminalca koji otvoreno i javno kažu da su to što jesu, a prezirem "ugledne" pojedince koji su, zapravo, prave, ordinarne, ali zakamuflirane prostitutke i kriminalci.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane