Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

APIS

Milovan Brkić

U hadisima (Zapisi iz Muhamedovog života) prorok Muhamed kaže da Bog dobre ljude šalje u raj, a loše u pakao. Postoje, prema Muhamedovom tumačenju, i dobri i loši narodi. Dobri dobijaju dobre, a loši narodi - loše vladare.

Danas su Srbi loš narod. Toga smo, valjda, svesni i sami. Jesmo, okupirani smo od belosvetskih lihvara, tajnih službi, kriminalnih grupa i vlada. Ali, ćutimo i trpimo naše zlotvore. Ne dajemo glasa od sebe. Siromašniji smo od dve trećine afričkih država, sa lošom prognozom da možemo opstati kao država.

U istoriji smo često bili siromašan narod. Ali i ponosan. Nismo se dali. Prošle nedelje bombaš samoubica razneo se u jednoj hali u Mančesteru usmrtivši 22, i ranivši 59 ljudi. Britanci su u šoku. Dobijaju podršku crvotočne Evrope, a koja, oberučke, prihvata migrante arapskog porekla i muhamedanske vere.

Kada su sledbenici Alaha u Francuskoj izvršili masakr, Francuzi su, takođe, bili šokirani. Pevali su Marseljezu, što je izazvalo smeh onih koje su francuski avioni bombardovali širom sveta, donoseći tom narodu smrt dece, svatova, i onih zatečenih u bolnicama... Francuzi, Englezi i Evropljani su rado gledali te potresne scene smrti, lakonski ih označavajući kao kolateralnu štetu.

Islamisti su spremni da poginu za svoja uverenja. Migranti u Evropi i u trećoj generaciji ostaju životni i profesionalni marginalci, getoizirani..

Goje su prestale da se boje. Od tih razočaranih lako se postaje samoubica. Od njih se teško može država braniti. A dovedeni su da u Evropi rade najteže, najprljavije poslove, za najmanje para, odvojeni u geta. I onda ti stratezi očekuju da će oni da ćute, da se pokriju ušima...

Na moju veliku radost i samit NATO-a uterao je strah u kosti propalicama koje su na čelu jačih evropskih država. Predsedniku Trampu nedostajao je samo šešir i laso, pa da ih tretira kao loše momke. Zatražio je da SAD-u odmah počnu sa plaćanjem dva odsto iz svog budžeta. Izvređao ih je na sva usta. A ''čelična'' ledi Merkel je bila obeznanjena. To im reče predsednik Tramp, ostavljajući ih kao smrdljiv sir, poručujući da ga NATO ne zanima.

Da je samo deo toga izgovorio predsednik Putin, proglašen bi bio za zločinca, ubicu, planetranog neprijatelja.

Zašto su Srbi zaboravili pukovnika Apisa i njegovu ruku? Od Turaka smo bežali u 'ajduke, imali smo seljačke bune protiv knezova i kraljeva, imali smo partijske ćelije, pružali smo otpor odnarođenoj vlasti... Od Apisa je strepio kralj, pljačkaš Nikola Pašić i njegovi liferanti.

Danas nas udara u mozak jedan šizofreni Vučić, podržan od evropskih komesara, koji su i sami napunili gaće od lošeg stanja u Uniji.

U velikom broju država, koje nemaju institucije demokratskog društva, tamo gde su građani potlačeni, postoje oslobodilački pokreti, često označeni kao terorističke organizacije. Ljudima je sloboda važna kao i vazduh, kao voda.

U namučenoj i iznurenoj Srbiji Vučić nema opoziciju. Podmeće nam kilavog Sašu Jankovića, da okuplja otpadnike iz propalih DOS-ovih stranaka. Englezi nam ga podmeću jer je beskrvan, skoro da je podanik Vučićev, prijatelj njegove ekipe iz BIA, čime se on i hvali!

Petoro novinara Magazina Tabloid je u intervjuima na internet televiziji balkaninfo.me više doprinela urušavanju Vuči ćeve vladavine nego beskrvna srpska opozicija, od kojih je većina punih džepova.

Ostalo je malo časnih poslanika, a oni su surovo napadnuti. Zoran Živković je na udaru, jer je nazvao Maju Gojković prostitutkom. Uvredio je prostitutke. Maja žaba je luđakinja kojoj je mesto u zatvorskoj bolnici, jer je opljačkala Novi Sad, kao gradonačelnik.

Niko još nije stavio na nišan Aleksandra Vučića, mada je on sam stotinu puta najavljivao svoju smrt.

Ako se mi ne oslobodimo Vučićeve diktature, niko drugi nam neće doneti slobodu. Treba pokušati, žrtvovati se. Inače će nas onda zajašiti Saša Janković. A to je...drugo pakovanje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane