Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zauvek pred vratima

Milovan Brkić

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker saopštio je 4. avgusta da zemlje Zapadnog Balkana nemaju nikakvu šansu da postanu članice Evropske unije, da to svi znaju, ali da rukovodstva tih zemalja zamlaćuju građane tom pričom. On je rekao da te zemlje i treba da se menjaju, u skladu sa pravilima Unije, ali zbog sebe.

Sa najvišeg, zvaničnog mesta, potvrđeno je da ćemo ostati pred vratima, ako se Unija, uopšte, i sama održi.

Očekujem da će šizofreni Aleksandar Vučić izjaviti da je on, tim povodom, tražio zvaničan stav Brisela, koji mu je, inače, sto puta ranije saopšten, i ponosno izjaviti da je njemu gospođa Angela lično obećala da će Srbiju, na mala vrata da prime.

Iako nikada nećemo postati članovi, Vučićeva mafija je stotine hiljada građana Srbije već uvela u zemlje Unije, ali kao najamnu radnu snagu koja beži od gladi, nemaštine i moralne bede.

Ova zvanična potvrda gospodina Junkera, nanela je i smrtni udarac većem delu takozvane srpske opozicije, koja je svoje podrepaštvo pravdala putem ka Uniji, kao svojim projektom, koji je od njih Vučić preuzeo.

Vlasti država zapadnog Balkana izvedene su na čistinu. Jer, nisu one samo opasne po građane svojih zemalja, već i po bezbednost Evrope. Trgovina oružjem, narkoticima, belim robljem, duvanom, akciznim robama, stvorilo je evropskim službama bezbednosti velike probleme.

Banda Aleksandra Vučića se u tome i ističe, naročito njegov brat Andrej, koga optužuju za organizovanje najjače mafije u Evropi, i zbog šverca pasoša pripadnicima ISIS-a i migrantima.

Vučić sada igra na novu, poslednju kartu. Pokušava da se, kao i Slobodan Milošević, predstavi kao faktor mira na Balkanu. Podsetimo se na koji je mizeran način Milošević predao Republiku Srpsku Krajinu. Dogovorio se sa Tuđamom da se u ''Oluji'' proteraju Srbi iz Hrvatske, uveren da će mu oni služiti u odbrani svoje vlasti!

Vučić danas nudi Kosovo i Metohiju kao na tacni. Svu imovinu, crkve, kompanije, rudnike...Sve će da preda, pozivajući se na mir, da ne želi rat. A, sa kim da ratuje ovaj gad, kada je razbio armiju, policiju, odbrambeni sistem...

''...Pitanje Kosova treba sagledati realno, bez mitova i legendi i udaranja u patriotske grudi'' - poručila nam je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović. Šta zna ova nimfomanka iz Tuzle o Kosovu? I koji su to mitovi? - treba priupitati ovu gaduru koja se ponosi što je članica organizacija koje su doprinele nestajanju Srbije.

Ako ne možemo u Evropsku uniju, predaće Kosmet...Dačić je iz Janjeva, sa Kosmeta, Hrvat, potpredsednik je Vlade, on nudi podelu južne pokrajine. Rasim Ljajić čeka da se i on omrsi, da odvoji Sandžak...Predsednica Vlade je Hrvatica, lako će dati teritorije koje budu tražene.

Iako se Aleksandar Vučić, sin Fahri Musliua dogovorio sa svojim sunarodnicima iz Prištine da im sve preda, i oni su u velikim problemima. Čeka ih sud za ratne zločine u Hagu, koji će u septembru da ih hapsi. Mada im Vučić nudi pomoć preko svojih privatnih Srba, nikako da sastave parlament i Vladu. Neko ih je posvađao. Mafija mora da međusobno ratuje. Takva im je narav.

Milošević je oboren sa 70 miliona dolara, koliko je predsednik Klinton izdvojio. Njegov učenik Vučić pašće sa samo pet miliona. On je mnoge moćnike podmitio, javno se time hvalio, a oni ne vole svedoke. Ukloniće ga vrlo brzo.

Vučić je ušao u sukob sa Kurirom i američkom kompanijom koja ga izdaje. Neko ga je uvukao u rat u kojem će izgubiti i on i Aleksandar Rodić. Njegova Velika propaganda laži vodi kampanju protiv američkih medija u Srbiji, nakon koje mu više nema povratka. Nasilno zatvaranje medijske kuće opasan je čin u američkom i zapadno-evropskom društvu. To je shvatio i Erdogan, pustivši na slobodu osuđene novinare.

Privodi se kraju projekat ko će da nasledi Vučića, a da to ne bude opozicija koja ga je i iznedrila. U svakom slučaju, sada je konačno sigurno da ćemo ostati pred vratima Evropske unije. A, to je bio jedini put kojim nas je Vučić vodio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane