Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Dosta!

Milica Grabež

Županijski sud u Splitu osudio je 26. septembra Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, državljanina Srbije i Australije, na 15 godina zatvora, u koju kaznu mu je uračunato i 11 godina i 11 meseci zatvora, koje je proveo u ekstradicionom pritvoru, zbog navodnih ratnih zločina prema civilnom stanovništvu.

Gospodin Vasiljković je najveći sužanj moderne istorije. Na izricanje kazne čekao je skoro 12 godina. Izručila ga je država čiji je državljanin, a loše se ponela i država u kojoj je rođen - Srbija. Zadržan je u pritvoru, u kojem ima šanse i da umre. Presuda koja mu je izrečena biće ukinuta, pa opet osuđen, pa opet na Vrhovni sud Hrvatske. Hrvati su životinjski napaljeni na Srbe.

Gospodin Vasiljković je osuđen jer, kako je to satima sudija obrazlagao, dopustio maltretranje ratnih zarobljenika. Niko od njih nije ubijen, nije premlaćen, ali je maltretiran.

Sudovi u Hrvatskoj su Mirka Norca osudili za smrt 22 civila, čije je streljanje lično naredio, na 12 godina zatvora! Izdržao je samo dve trećine kazne! Tomislav Merčep je dobio takođe sedam godina za streljanja žena i staraca u Pakračkoj poljani. Branimir Glavaš je osuđen na 10, pa oslobođen! Ubica vojnih rezervista na karlovačkom mostu osuđen je pa pušten i za ubistvo 11 sugrađana srpske nacionalnosti dobio je tri godine zatvora.

Grozni ubica Siniša Rimac osuđen je na samo pet godina zatvora. Oslobođen je zbog ubistva porodice Zec u centru Zagreba, iz procesnih razloga! Jer tako je naredio tadašnji tužilac Vladimir Šeks, a Rimac je odlikovan od Tuđmana.

Svaki Srbin je zbog ''maltretiranja'' sugrađana Hrvata dobio maksimalnu kaznu, mada su većina Hrvata svedočili da to nije tačno.

Kada je uhapšen Hrvat Tihomir Purda, skočila je cela Hrvatska, a Boris Tadić ga je amnestirao, povlačenjem optužnice.

U slučaju Srba optuženih na drakonske kazne u Hrvatskoj (Oni koji su ubijali na vreme su zbrisali na sigurno) državni predstavnici su ćutali kao zaliveni. Počev od Tomislava Nikolića, pa Aleksandra Vučića Vojislava Šešelja, koji su crtali granice Hrvatske. Kapetan Dragan je bio njihov heroj. Sav taj ološ gleda samo svoju guzicu, pljačka, laže, vara. Ova stoka umreće, nekažnjeno, prirodnom smrću, a Vučić i Šešelj su sasvim blizu kraju.

Da je Srbija imalo dostojanstvena država, prekinula bi diplomatske odnose sa Hrvatskom. Pokazali bismo da poštujemo svoje građane.

Hrvati nam se smeju u lice. Pljačakaju nas, izvoze nam pokvareno meso, poljoprivredne proizvode, kupuju srpsku zemlju...Lako im je kada su na vlasti govna koja su nas uvlačila u izgubljene ratove.

Vreme je da im kažemo: Dosta. Nosite se.

I dok Hrvati i danas pelješe Srbiju, njima su gaće, takođe, skinute. Opljačkali su ih do gole kože oni koji su im pokrovitelji. Žalim i njih i Srbe. Gola smo govna.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane