Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Radodajka

Milovan Brkić

Bjež'te ljudi, idu Turci, vikao je na sav glas romi Vuk Karadžić u istoimenoj kultnoj seriji, koja nam je osvežila sećanje na osmanske zulume, paljevine i nasilje počinjene u srpskoj istoriji. A njih je, i zlo koje su oni nosili, najbolje opisao Ivo Andrić u remek delima Travnička hronika, Anikina vremena, Prokleta avlija i na Drini ćuprija. Valjda je zato i dobio Nobelovu nagradu za književnost i preveden na sve svetske jezike, da ukaže na opasnosti koje muhamedanstvo sa sobom donosi.

Klonirani sultan Redžep Taip Erdogan bio je u poseti Srbiji, a dočekao ga je 10. oktobra osunićeni Aleksandar Vučić, kao vazal, za zemana Otomanskog carstva. Da je Erdogan sultan, potvrdile su vesti da je, dok je telalio po Srbiji, u Istanbulu uhapšeno još 30 generala i stotine intelektualaca i vojnika, pod istom optužbom zbog kojih u Taipovim prokletim avlijama čami već 300.000 Turaka, pod optužbom da su uz pomoć Abdulaha Gulena, izbeglog Erdoganovog prijatelja, pokušali da njega, sultana, skrate za glavu.

Bio je to gadan osećaj dok se ovaj zlotvor šepurio po Srbiji, dočekan u Novom Pazaru, kako su dočekivani veliki veziri i krvnici koji su trebili Srbiju od ljudi.

Čega se pametan stidi, tim se šizofreni Vučić ponosi. I dok Evropa kuje planove kako da zaustavi Erdoganov prodor, Vučić mu se podastire, da ga pusti da dođe na Dunav, i da, kao i nekad, odatle preti Pešti i Beču.

Zaboravio je brzo šizofreni Vučić na Kineze, na strateško partnerstvo koje je kovao do pre neki mesec sa njima. Ali, od kada mu je u Čajna banci blokiran novac, pod optužbom FBI-a da je prao novac od droge , Vođa više ne pominje Kineze, RTB Bor sada obećava Turcima.

Ni Arape nešto ne veliča, od kada su ga otkačili, zabranili dalji rad na projektu Beograd na vodi, jer je u Rijadu zaplenjeno njegovih 7 milijardi, a CIA i FBI stavili šeicima nož pod grlo, da se više ne igraju islamskog terora, da ne petljaju sa Vučićem, a ni sa drugim desperadosima sa Balkana. Još pominje radosno samo Merkelovu, ali i ona je u problemima, do guše, može da se omakne, da ode u zatvor, po istom pitanju saradnje sa radikalnim islamistima. U Americi pokušava da podmiti Trampovog zeta, da podrži njegov naum da prizna Kosovo.Vučić se rado daje....

U broju koji je pred čitaocima sve je opisano, potanko. Kuda smo pošli i gde smo stigli, koliko nas je kartel Vučićevih opljačkao i na koje sve načine, kome se udvara, koga plaća, gde su mu zarobljene naše pare. Treba samo smoći snage i pročitati broj do kraja.

A reč je o 400 broju, koji smo proslavili sastankom urednika, novinara i saradnika koji pune stranice magazina. Bila je to prilika i da se većina saradnika i novinara prvi put sretne. Srećom, većina nas se međusobno ne poznaje, pa je onima koji su nam na tragu teže da nas razjedine...

Prosečna starost autora Magazina Tabloid je 66 godina. A, pišu akademici, univerzitetski profesori, naučnici, književnici, najstariji novinari koji su hroničari jedne epohe. Možda se u istom sastavu više nećemo moći sresti, ali idemo ćutke dalje. Trećepozivci stoje pred oholom bandom Vučićevih razbojnika i pljačkaša, ispred onih stranih utvara koje ga, za velike pare, pokušavaju da zaštite, jer on za njihove interese uništava zemlju Srbiju, koju je već skratio za dva miliona duša.

Znamo da smo mi, koji ispisujemo ove novine, na lošem glasu. Čitaju nas stotine hiljada. Samo dvoje čitalaca nam je čestitalo izlazak 400. broja. Jedan iz Kruševca i drugi iz opštine Gora sa Kosova i Metohije. Na tom sastanku posebno smo se zahvalili akademiku Kaplanu Buroviću, albanskom disidentu koji živi u Lozani, koji je u ovom magazinu objavio stotinu naučnih tekstova o ''albanskom pitanju''. Srpske vlasti ga nisu odlikovale za taj težak i mukotrpan naučni rad. Ali zato veličaju krvnika Erdogana, koji je finansirao otcepljenje Kosova, nazvavši ga "svojom zemljom".

Valjda ćemo im, kao epski junak bolani Dojčin, ostati na mejdanu.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane