Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Govoreći otvoreno

Čime se bavi Vučićeva kriminalna grupa lažnih Velikosrba

U službi albanske i turske mafije

Uloga braće Aleksandra i Andreja Vučića u mafijaškim poslovima sa turskom i albanskom mafijom, po svemu sudeći značajnija je nego što se misli. Između mnogih prljavih poslova, bave se i otkupljivanjem ukradene libijske nafte po tri puta manjoj ceni i preko rafinerije u Republici Srpskoj (Bosanski brod), prerađuju je uz saglasnost i logistiku Milorada Dodika, u euro dizel. Tu je kurentna i trgovina narkoticima (heroin, kokain, hašiš) te njihova distribuciji u Evropsku uniju, pranja narko - novca albanske i turske mafije, naoružavanje Islamske države i džihadista, pljačkanje zlata u Libiji sa turskom mafijom i drugi poslovi...

Lazar Milošević

Zvanično, od 2012. godine, kada su i zajahali na kičmu namučene Srbije, Aleksandar i Andrej Vučić pripajaju i reorganizuju već dobro poznate kriminalno - policijske grupe iz Republike Srpske i Makedonije. Poslovi unapred potpisani i dogovoreni sa albanskom i turskom mafijom morali su da krenu brzometno, bez pravljenja pauze, da se realizuju, ali ovaj put uz svestranu pomoć srpskih izdajnika, na čelu sa braćom Vučić.

Oni su se odmah povezali sa lažnim Velikosrbima preko Drine, sa braćom iz Republike Srpske ovejanim prijateljima džihadista i albanske i turske mafije Dodikovim udarnim pesnicama Veljkom Vukelićem (perač para od narkotika), Rijadom Izićem (švercer narkotika, perač para...) najprljavijim igračem Veljka Vukelića, stacioniranim za region Češka - Slovačka, a obojica uz blagoslov lažnog Velikosrbina Milorada Dodika. (https://balkanbreakingnews.com/2017/02/08/operacija-alumina-kum-milorada-dodika-veljko-vukelic-u-ceskoj-osnovao-firmu-za-izvlacenje-novca-u-timu-za-pranje-para-i-jul-ovci/)

Ceo proces grupisanja i formiranja ove kriminalne grupe pod dirigentskom palicom braće Vučić i Milorada Dodika, zasniva se na sledećem - trgovini narkoticima (heroin, kokain, hašiš), njenoj distribuciji u Evropsku uniju, pranja keš novca Albanske mafije, pranja keš novca turske mafije, naoružavanje Islamske države i džihadista, pljačkanje zlata u Libiji sa turskom mafijom, dovoženje i mlevenje tog zlata u grumenje i prah. U RTB Bor se meša sa borskim zlatom i pretapa u poluge. Andrej Vučić udara žig Narodne banke Srbije, i kasnije se prodaje na svetskom tržištu, kao legalno.

Braća Vučić i direktni organizatori plaćenika (psi rata) iz Republike Srpske i Srbije za ratovanje na strani DAISH i ISIL u Siriji i Iraku, u Ukrajinu šalju naše plaćenike da ratuju za ukrajinski nacistički AZOV (bataljon protiv Rusa), a u našim medijima i novinama Vučićeva propaganda piše lažne vesti kao da se Srbi bore na strani Rusa, što su notorne laži. Pa evo i primera - šef FSB-a Donjecka 2013. godine hapsi sto muškaraca, svi iz Republike Srpske, sa lažnim bosanskim pasošima, štampanim u Kovnici novca u Beogradu, koji su regrutovani u raznim firmama iz Srbije i Republike Srpske.

Vučićima je pošlo za rukom i da regrutuju veliki broj takozvanih četnika (158) iz Srbije da se za 5.000 dolara bore protiv Ruskih snaga u Ukrajini. Izgleda da braća Vučić imaju neku fatalnu moć ubeđenja nad lažnim Velikosrbima, niko ne može da ih odbije.

Među najvećim firmama za regrutaciju plaćenika za ISSIL i DAIS, koje posluju u Srbiji je firma SUMMA (http://www.summa.com.tr/) građevinska firma koja je, na primer, preko par domaćih firmi kao pokriće, tražila varioce, armirače i tesare za rad u Siriji i Iraku, a ustvari to je bilo pokriće i pravo zanimanje plaćenik, za borbu na strani ISIL i DAESH.

Ali tu poslovima braće Vučić nije kraj. ISSIL im 2013. godine nudi posao da otkupljuju takođe ukradenu libijsku naftu po tri puta manjoj ceni, koji oni prihvataja i dovoze u dve luke Drač u Albaniji (kod svojih prijatelja) i luka Ploče u Hrvatskoj, s obzirom da je to sirova nafta, braća Vučić organizuju rafinerije u Republici Srpskoj Bosanski brod, da im preradi tu naftu u euro dizel.

Naravno, ta konverzija iz sirove nafte u euro dizel nije uspešno obavljenja, jer Bosanski Brod nema sisteme za adekvatnu transformaciju, oni takvu polu gotovu naftu prodaju po pumpama po regionu, ali prethodno od Bugara i Hrvata obezbeđuju uredne EU sertifikate. Glavni distributer tog lošeg euro dizela je Knez Petrol Srđana Kneževića, koji svojim cisternama tu naftu razvozi do svojih i tuđih pumpi, gde faktički vara građane da je to euro dizel. Andreju i Aleksandru je bilo malo samo ta rafinerija u Republici Srpskoj, pa sa Dautom Haradinajem otvaraju i jednu privatnu mini rafineriju na Kosovu, kod Prizrena.

Ovo je tajni spisak okosnice Vučićeve bande (Češka, Slovačka, Republika Srpska, Austrija, Grčka, Makedonija), koja se samo bavi teškim kriminalnim poslovima, a u interesu braće Vučić i njihovih partnera albanske i turske mafije.

Goran Matić (bivši Julovac, živi u Pragu, Češka), Vojislav Sparavalo (direktor SCMG, Češka, kupila 14 oktobar Kruševac, pre neki dan!), Saša Mijalkov (bivši šef tajne policije Makedonije), Rijad Izić i Veljko Vukelić (Republika Srpska), Draško Petrović i Mirko Petrović i Aleksandar Obradović (bivši direktor EPS-a), direktor CEZ GROUP (albansko-turska firma)

Ovu celokupnu grupu operativno, politički i logistički podržavaju lično Aleksandar i Andrej Vučić, Milorad Dodik, Slaviša Kokeza, Ivan Todorov i Predrag Panić Pana (Vučićev ubica) i grupa unutar Vojno bezbednosne agencije. Ima li kraja ovom bezumlju braće Vučić?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane