Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nastavak pljačke Komercijalne banke od strane porodice Vučić

Sve je pod njihovom šapom

Kao što smo pisali u prošlom broju, odlaskom Alexandra Pickera sa čela Izvršnog odbora Komercijalne banke i proigravanjem prof.dr Vladimira Krulja, nastavlja se pljačka Komercijalne banke pod patronatom porodice Vučić.

V. Popović

Organizuju se hitne promene članova Upravnog odbora Komercijalne banke. Na sednici Vlade Republike Srbije, koja je održana protekle nedelje, razrešena je dužnosti državni sekretar Ministarstva finansija Mirjana Čojbašić i na njeno mesto je imenovana neiskusna 33 godišnja Jelena Miljković, konkubina ministra Dušana Vujovića i saradnica Milice Bisić na FEFA fakultetu. Jelena Miljković nema nikakvog iskustva u bankarskim poslovima, sem kratke volonterske prakse u Banci Intesa za vreme studija na privatnom fakultetu FEFA.

Ona je izabrana da zastupa i predstavlja interese Republike Srbije, kao najvećeg akcionara Komercijalne banke! Zakon o bankama propisuje uslove za člana Upravnog odbora banke, odnosno da bi neko postao član Upravnog odbora, mora da ima iskustvo u oblasti finansija, dobru poslovnu reputaciju i odgovarajuće kvalifikacije koje propisuje Narodna banka Srbije za obavljanje takve funkcije.

Iz biografije Jelene Miljković nije teško zaključiti, da osim što je dobro nagrađena za usluge koje pruža Dušanu Vujoviću i tajkunu Miodragu Kostiću (vlasniku AIK banke, koja je pretendent da kupi Komercijalnu banku), nema ni stručnosti ni iskustva za rad u bankarskim poslovima, a naročito posebna znanja za upravljanje rizicima, što je neophodno i potrebno za izbor na funkciju člana Upravnog odbora jedne banke. Majka Jelene Miljković je bila hapšena i osumnjičena za krivično delo zloupotreba službenog položaja, jer je 2011. godine kao direktor javnog preduzeća "Industrija poljoprivrednih mašina Zmaj", bez saglasnosti Upravnog odbora potpisala Ugovor o ustupanju potraživanja i tako oštetila ovo preduzeće za oko 81 milion dinara. Verovatno je ovo delo dodatno kvalifikovalo mladu Jelenu Miljković, koja zajedno sa svojim roditeljima ukradene pare "Zmaja" danas legalizuje svojim visokim zaradama od oko 1,5 milion dinara mesečno, od projekata sa Svetskom bankom, koje je Dušan Vujović potpisivao zadužujući Republiku Srbiju.

Od dela ranije ukradenih para i sadašnje pljačke Jelena Miljković i njeni roditelji su kupili više nekretnina u Beogradu.

Takođe na na istoj sednici Vlade Republike Srbije za člana Upravnog odbora Komercijalne banke imenuje se Ratko Banović, kućni prijatelj Jorgovanke Tabaković. Ratko Banović je rodjen 1941. godine i sa 76 godine od njega se očekuje da štiti interese Srbije u banci. Ovaj "bankarski stručnjak" gradio je karijeru kao član Upravnog ili Nadzornog odbora u nekoliko domaćih banaka, a čuven je po tome što je baš za vreme njegovog mandata u Upravnom odboru Univerzal banke, ova banka oterana u stečaj, zbog dodele milionskih kredita bez ikakvih garancija, koji nikada nisu vraćeni. Naravno poslat je u Komercijalnu da odradi poslove po istom principu.

Za predsednika Izvršnog odbora dogovoreno je da se postavi takođe Jorgovankin kandidat, hohštapler i kriminalac Kosta Sandić, kog je ona poslala iz Narodne banke u Komercijalnu, a koji se već mesecima ponaša kao novi predsednik, mobingujući svakodnevno zaposlene i ako se trenutno nalazi na savetničkoj poziciji. Za njegovog zamenika tata Anđelko je predložio Pava Marjanovića, čoveka koji ispunjava sve uslove za penziju a koji još uvek nosi dugi nokat na malom prstu (za čačkanje uveta). Takođe kao i Sandić, Marjanović je sklon kriminalu, tako što je godinama unazad dodeljivao kredite Komercijalne svojim prijateljima. bez garancija. Naravno ,sve to za debelu proviziju. Zato se i kvalifikovao za ovu poziciju jer je sad potrebno do kraja opljačkati Komercijalnu po modelu Univerzal banke i Privredne banke Beograd.

Pava Marjanović se svuda hvali "leđima" koje ima, poznanstvom sa Ađelkom Vučićem koji mu je i obećao poziciju zamenika predsednika Izvršnog odbora. Trenutno, Komercijalna banka ima na raposlaganju preko 900 miliona evra spremnih za plasman. Profesor Krulj i Alexandar Picker kao rukovodioci banke nisu dozvolili da se novac plasira bez adekvatnih sredstava obezbeđenja i uspeli su da se dve godine odupru nasrtajima porodice Vučić da opljačkaju poslednju domaću banku.

Kada je svim gore navedenim katastrofalnim kadrovskim rešenjima, pokušao da se suprotstavi predsednik Upravnog odbora Komercijalne banke, prof dr. Vladimir Krulj, rečeno mu je da ćuti i radi kako mu se naredi, jer će mu porodica Vučić uništiti karijeru i napakovati afere. Takođe, rečeno mu je da ne pokušava da se skloni tako što će podneti ostavku, jer je potreban da kao ugledan stručnjak pred stranim fondovima opravda poteze koji vuče klan Vučić.

Inače, profesor Krulj je uvaženi profesor i izuzetno cenjen u finansijskim krugovima. Profesor Krulj je sada opravdano u strahu za sebe, karijeru i ugled koji je godinama sticao, a koji mogu da mu budu srušeni preko noći, zahvaljujući medijima koje drži i kontroliše Veliki Vođa. Profesor Krulj je angažovao privatno obezbeđenje, zbog pretnji koje dobija, a preko svojih prijatelja je o pretnjama obavestio britansku, američku i francusku ambasadu, kao i predstavnika EU u Beogradu.

O svemu ovome i ucenama koje trpi od strane porodice Vučić, profesor Krulj je obavestio EBRD i IFC, fondove koji su manjinski akcionari Komercijalne banke, i kojima je stalo da se zaustavi dalja pljačka banke, od strane nametnutih kadrova porodice Vučić.

Takođe oni žele da zaštite i svoje interese tj. kapital koji su investirali u Komercijalnu banku, a koji se meri stotinama miliona eura.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane