Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kadija te tuži, kadija te vara, kadija ti sudi

Vrana vrani oči ne vadi

U praksi se retko kad dešava da Advokatska komora Srbije zaštiti prevarene građane od svojih nesavesnih članova, advokata koji varaju građane. U nedostatku zaštite disciplinskih organa komore kao i nadležnih sudova jedini sud i pravda je sud javnosti, odnosno javno objavljivanje i žigosanje ovih i ovakvih "branilaca". Magazin Tabloid je ostao sredstvo građanima u borbi protiv nepravde, za istinu i pravdu. Dosta je bilo u Srbiji straha, taj strah ne postoji u Londonu kod gospođe Gordane Raković, ali se taj strah uvukao u ogroman broj porodica u Srbiji koje usled straha ne smeju da prijave da su prevareni. Objavljujemo prigovor gospođe Gordane Raković iz Londona, upućen Advokatskoj Komori Srbije, na rad advokata Predraga Božovića iz Kraljeva

......

''...Sa ogorčenjem sam primila Rešenje AK Čačak, mada sam očekivala ovakav ishod, uzimajući u obzir trenutnu situaciju u našem društvu, kao i stepen kolegijalnosti koji vlada među advokatima u kraju Srbije iz kojega potičem.

Moja namera je pre svega bila i jos uvek je da vas obavestim o nesavesnom radu vašeg. Mi iz dijaspore smo odavno izgubili nadu da će Srbija postati pravna država, verovatno smo zato i napustili istu, i sa žaljenjem gledamo kako se stanje, kako u sudstvu i tužilaštvu, a evo vidim i u advokaturi iz dana u dan sve vise pogoršavaju.

Molim disciplinskog tužioca Advokatske komore Srbije da uvaži ovaj prigovor, jer ja pre svega očekujem moralnu satisfakciju, povremena sam kao supruga Baneta Rakovića, sa kojim živim u Engleskoj. Advokat Božović Predrag iz Kraljeva je od mene uzeo 5.500 evra na prevaran način, obećavajući mi kule i gradove a kada je shvatio da više ne želim da mu dajem novac počeo je da me izbegava a na moje insistiranje da mi se javi i da me vređa.

Vise su me povredile njegove uvrede, koje on nastavlja da iznosi i u Izjavi koju je dao AK Čačak. Priznajem da sam bila neoprezna i da se nisam na vreme raspitala o liku i delu advokata Božovića koji je u Kraljevu poznat po prevarama, javilo mi se ukupno 8 prevarenih stranaka, od kojih je pomenuti advokat na potpuno isti način, koristeći se identičnim prevarantskim forama (koje su vama u AK Čačak i AK Srbije jako dobro poznate) uzeo i mnogo veće novčane iznose nego meni, tako da sam ja na neki nacin "još i dobro prošla" .

Bane Raković je nažalost teško bolestan i to je razlog zašto je mene slao na ročišta u Srbiju a kod notara u Engleskoj je overeno i prevedeno na srpski jezik moje punomoćje da mogu da ga zastupam u navedenim sudskim predmetima u Srbiji, tako da je priča kako sam ja bila prisutna u svojstvu publike jos jedna notorna laž, gotovo velika isto toliko koliko i Izjava advokata Božovića da sam mu dala "700 evra i 260 funti", čudi me da nije napisao da sam mu ja jos ostala dužna. Ako vi kao AK Srbije mislite da je ovakvom očiglednom prevarantu (vi ga bolje poznajete od mene) i dalje mesto među vama onda ne samo da nema sadašnjosti u Srbiji kao pravnoj i uređenoj državi već nema ni budućnosti.

Pošto je u Kraljevu, kao malom mestu, svima odavno jasno da se pomenuti "advokat" bavi nesavesnim i nečasnim radnjama, gospodin Božović je sada preselio centar svoga delovanja na Kragujevac, Jagodinu u Novi Pazar jer ga tamo jos uvek ne poznaju, kada tamo budu upoznali njegove "stručne kvalitete da stranke dovodi u zablude i kod istih podstiče nerealna očekivanja" onda će pretpostavljam početi da radi u Vojvodini.

Izjava advokata Božovića koju je dostavio AK Čačak je suprotna sama po sebi i kontradiktorna i ide u rasponu od toga da me ne poznaje, do toga da je upoznat detaljano sa svim mojim advokatima i sporovima u Srbiji, do toga da ipak čak priznaje da je od mene uzimao novac iako napominje da mu nisam bila stranaka, već kako on kaze prisutna javnost i publika. Vama kao iskusnim ljudima u Advokatskoj komori Srbije je sve savršeno jasno i nema potrebe da vas ja ni u šta ubeđujem o kakvom se ovde moralnom i karakternom sklopu ličnosti radi, verujem da vama nije lako sto ste u Komori zajedno sa ovakvim ličnostima. Zbog ovih i ovakvih likova poput Božovića narod i ima mišljenje o advokatima kakvo ima, nažalost. Sigurna sam da Božović spada u grupu od 10% advokata koji se bave prevarama i dovođenjem u zabludu klijenata, molim vas da ovu grupu sto pre izolujete i odstranite kao kancer jer to je pre svega za vase dobro a i dobro naše države Srbije, koju svi puno volimo.

Ako skupite vremena i energije da pročitate ovu, kao i izjavu advokata Predraga Božovića možete već u prvom pasusu primetiti koliko je veliki stručnjak i matematičar gde navodi da "nikakav novac od 5.500 evra pomenuta osoba nije mi dala" a potom nastavlja "advokatu Otoviću je dala 100 evra" i kao vrhunac poznavanja matematike advokat Predrag Božović kaze, on se još čudi i nas pita "Zar je moguće da sam zahtevao 56% veći iznos"? Čak i deca u osnovnoj školi ne bi pravila ovakve matematičke greške pa smatram da bi bilo neophodno da se preispitaju psiho-fizičke sposobnosti vašeg kolege i člana Komore, moguće da čovek vise nije u stanju racionalno da rasuđuje.

Priznajem da sam ispala veoma naivna, da ne upotrebljavam neku tezu reč, verovatno usled razlika u običajima i pravilima na relaciji Engleska - Srbija, verovala sam advokatu Božoviću i nisam tražila da mi potpisuje reverse prilikom preuzimanja novca i davanja lažnih i nerealnih obećanja tako da se on danas može, a sto on naravno i čini, pozivati na to da ja nemam dokaze. Možda i nemam materijalne dokaze ali nemam ni razloga da laze. Moj najveći motiv je da ovaj lažov i prevarant vise nikada i nikog u Srbiji ne prevari. Najbolje i po vas kao Komoru i po njega je da vi njega lepo pošaljete u svet srpske politike, tu će se on najbolje snaći, vidite kako je mene izvređao u svojoj izjavi AK Čačak a ja mu jos dala 5.500 evra, šta bi bilo da mu ih nisam dala,

Za vase je dobro da mu se zahvalite na daljem članstvu Advokatskoj komori Srbije. U navedenim radnjama prijavljeni advokat je postupao svesno jer je znao ili morao znati da na gore opisan način krši odredbe Zakona o advokaturi i Statuta Advokatske komore Srbije.

Ukoliko smatrate da je neophodno za podizanje disciplinske optužnice da se saslušam kao oštećena stranka spremna sam da pristupim pred organe Advokatske komore Srbije.

Gordana Raković, London

podeli ovaj članak:

Natrag