Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Barajevo: nekoliko drskih i kriminalu odanih ljudi predstavlja Srpsku naprednu stranku

Crnogorci ponovo "jašu"!

Građani Barajeva pisali su Magazinu Tabloid o tome kako predsednik opštine Slobodan Adamović i potpredsednik gradskog odbora Milosav Miličković sa nekoliko svojih pomagača, terorišu čitavu opštinu pa čak i Srpsku naprednu stranku koju predstavljaju. Redakcija objavljuje njihovo pismo uz manje intervencije.

......

Taman smo mislili da je crnogorska vladavina u Beogradu završena i da su izgubili političke pozicije, a oni se uz svesrdnu pomoć stranke na vlasti (SNS) ponovo vraćaju i to jači nego ikad! Primera ima puno a mi ćemo da se pozabavimo situacijom u gradskoj opštini Barajevo, inače, najnerazvijenoj na teritoriji grada, gde od industrije jedino radi reciklaža otpada za koji se sumnja da ge kancerogen (azbest) i sl.u pogonima fabrike IKL koja ne radi vise od 20 godina.

Predsednik opštine Barajevo već dve godine je Slobodan Adamović. Došao je iz Crne Gore, kupio kuću u Meljaku (selo u opštini), preletač iz stranke Rasima Ljajića, napustio američku firmu NCR da bi postao zamenik direktora JKP "10 Oktobar" u Barajevu, potom postaje direktor, a po zauzimanju funkcije predsednika opštine na koju je izabran ne voljom opštinskog odbora SNS nego samovoljom potpredsednika gradskog odbora Milosava Miličkovića inače političkog mentora dotičnog Adamovića, koji je na sastanku na kome je trebalo da se utvrdi spisak opštinskih odbornika, članova veća i upravnih odbora javno promovisao Adamovića uz komentar: "...kome se ne sviđa moj izbor, tamo su mu vrata!", što mu uprošteno znači: "stranka,to sam ja". Tako da članovi opštinskog odbora SNS Barajevo uopšte nisu bili pitani (konsultovani) ni za jedno ime koje se našlo na listi, sve su to odradili Miličković i Adamović.

Da bi sebi obezbedio još jaču podršku Adamović je svoje zemljake postavio na mesto Predsednika nadzornog odbora JKP a drugog (preletač iz DS, bio predsednik Opštinskog odbora) na mesto direktora Doma zdravlja u Barajevu.

Ali, tu nije kraj, s obzirom da ima otvorenu podršku potpredsednika GO SNS Miličkovića, da po Barajevu radi kao da mu je deda ostavio opštinu nasleđe: zapošljava bivše članove SNS (isterani zbog stranačke neposlušnosti u stalni radni odnos Đuru Vranješa i Dejana Ignjatovića dok za to vreme stranački kadrovi koji su bili volonteri dobijaju otkaze.

Vrhunac je bio kad je postavio na mesto pomoćnika predsednika opštine Vesnu Šalović iz Surčina koja je Barajevo videla prvi put u životu kad je došla da vidi gde joj je kancelarija .Imenovana je došla kao kadar SPS-a (koalicioni partner i u Surčinu i u Barajevu), za svoj nerad, s obzirom da ne dolazi na posao, uredno prima oko 100.000 dinara.

Dokle ide Adamovićeva samovolja govori i to da je za predstojeće gradske izbore sam odredio kandidate iz Barajeva za zbirnu listu SNS za Beograd ne konstatovavši članstvo, što je izazvalo revolt po mesnim odborima.

Kadrovskom "vrteškom" na mesto direktora obdaništa izabrana je kuma lokalnog "biznismena" koji je vlasnik dve STR i koji više od dve godine za zakup lokala u MZ Vranić nije platio ni dinar kirije, ali je kuma za uzvrat zaposlila suprugu Predsednika opštine na mesto servirke u obdaništu u Meljaku, a kako u Barajevu postoji i istureno odeljenje privatnog fakulteta nije ge isključeno da predsednik neće svojoj supruzi obezbediti i diplomu fakulteta a posle toga i karijera je sigurna.

Zamenik predsednika gradskog odbora SNS, Milosav Miličković, "alfa i omega", zadužen za prljave poslove u stranci, u Rakovici je bio jedan od "grobara" Industrije "21 Maj". On je poreklom sa Kosova (Vučitrn) i poznat po tome što je kao član Srpske radikalne stranke kad se formirala SNS ceo opštinski odmor u Rakovici preveo novu stranku. Na taj način je zabio nož u leđa Vojislavu šešelju koji mu je preko svojih veza izbavio oca i brata iz albanskog zatvora direktno "zabio nož u leđa".

S obzirom da se ponaša kao vlasnik svega u Rakovici, gde je pre sadašnjeg nameštenja bio predsednik opštine smatra da mora da se pita za sve, pa je njegovom zaslugom pre dve godine izvršen "puč" u mesnim odborima stranke. Da pojasnimo: odbori koji nisu hteli da slušaju centralu u Beogradu koja hoće da namešta svoje ljude po mesnim odborima (radi se o ljudima koji nit smrde-nit mirišu ali su dobri bukači koji rade po Miličkovićevom šablonu). Svaki mesni odbor koji se usprotivi gradskom biva po kratkom postupku raspušten i onda na scenu stupaju provereni kadrovi, naravno mahom amoralni koji slave lik i delo Miloslava Miličkovića.

Glavni pulen Milisava Miličkovića, Aleksandar Delić, javno se hvali da je lice za "specijalne operacije", inače preletač iz DS, glavni kadrovik u opštini, prima i otpušta nepodobne. Delić sa svojim ljudima smenjuje rukovodstva i postavljao u dogovoru sa Miličkovićem njihove ljude. To su radili i pre mesec dana kada su u MZ postavili svoje ljude kao privremene organe stalno se vadeći da su izbori za stalni sastav MZ skupi i to ponavljaju da su izbore mogli da sprovedu sad u okviru gradskih a da ih ne košta ništa.

Sklon je incidentima, saučesnik je više tuča po lokalnim kafićima, a svoga kuma Milana Dimitrijevića koji ima samo mesec dana radnog staža, postavio je u SNS za člana opštinskog veća sa platom od 90.000 dinara. Imenovani se vodi da je predstavnik MZ Vranić a u Vraniću ne živi više od godinu dana! Na te primedbe, Adamović samo kaže da Dimitrijević radi samo ono što mu on kaže. Na proslavi Nove 20l8. godine, koja je organizovana u lokalnoj kafani, došlo je do verbalnog sukoba između Adamovića i lokalnog direktora srednje škole, neki kažu da su pali i šamari, gde je i Delić bio jedan od aktera. Kulminacija je bila kad su predstavnici opštinske opozicije na proslavi uzeli mikrofon od muzike i smirivali zavađene članove SNS.

Nezaobilazni član opštinskog veća u drugom mandatu, neviđeni demagog i bruka za stranku, Borivoje Pavlović, zaokupljen ličnom korišću, ceo radni vek je proveo kao sindikalni rukovodilac u Industriji "21 Maj" gde mu je jedini posao bio da radnicima nabavlja svinjske polutke, luk i krompir. Od tada traje i njegovo poznanstvo sa Miličkovićem koji ga je sada smestio u opštinsko veće.

Uspeo je da zaposli sina kao vozača u Hitnoj pomoći u Barajevu, a inače je kafanski drugar Delića i Dimitrijevića. Pavlović u veću ima zaduženje za putnu infrastrukturu na MZ zajedno sa Dimitrijevićem a inače je penzioner koji takođe otima iz budžeta opštine svaki mesec 90.000 dinara. Poznat je kao osoba koja danas obeća jedno, a sutra ispadne nešto sasvim drugo. Spreman je da za određenu svotu novca da organizovao je asvaltiranje dvorišta, sokaka i ulica, koje nisu za to predviđene. Celo Barajevo bruji da je svom šuraku asvaltirao prilaz kući iako navodno nisu u dobrim odnosima a odluka o asvaltiranju ne postoji...

Kukali smo na "žute" i mislili da od njih gorih nema, a ono ima i od goreg gori. Ponašaju se kao da su bogom dani i kao da će da vladaju još l00 godina, nadajmo se da će ni godinu dana od danas toliko ostrašćenosti, što čovek samo u Srbiji može da vidi.

Posle više od 20 godina Barajevo je dobilo Republičkog poslanika, međutim, gospodinu Vladimiru Patkoviću koji bi kao poslanik trebalo da ima u opštini kancelariju i da prima stranke, Miličković, Delić i Adamović to ne dozvoljavaju. U dva navrata pismeno se obraćao Adamoviću da mu obezbedi kancelariju. Oba puta je dobio isti odgovor: ne dozvoljava Miličković.

Za izuzetne zasluge u razbijanju mesnih odbora SNS u Barajevu, Delić je pre nekoliko dana na intervenciju Miličkovića postao član Izvršnog odbora SNS što je naročito izritiralo članstvo s obzirom da znaju o kakvom liku se radi ali "bazu" niko ne pita ništa je - baza! Samo služi kao glasačka mašina koja samo treba da diže ruke kako rukovodstvo kaze pa makar i bilo kao ovo iz barajevskog Opštinskog odbora SNS.

podeli ovaj članak:

Natrag