Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Ovo malo duše

Milovan Brkić

U subotu 29. septembra pokret Samoopredeljenje Albina Kurtija demonstrirao je u Prištini protiv aktuelnih vlasti. Bilo je više od pet hiljada demonstranata, borbenog raspoloženja, kojima se pridružila i grupa rudara iz Trepče.

Vučić je posavetovao svog koalicionog partnera Tačija da demonstracije baci u drugi plan posetom brani Gazivode, a on će, kobajagi, da digne srpsku vojsku i policiju u stanje pripravnosti, u kojem se, navodno, oružane snage Srbije i danas nalaze, mada izviđanjem letilica NATO alijanse ti pokreti nisu primećeni. Samo je Velika propaganda laži stavljena u dejstvo, porukama da je ''Vučić spreman da brani Srbe''!

Šizofreni i upišani diktator je najavio da će 2. oktobra o Kosovu razgovarati i sa ruskim predsednikom Putinom, čiji poziv za razgovor je stigao iznenada i bez obrazloženja. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je preuranjeno govoriti o tome da li će Rusija podržati Srbiju posle zaoštravanja situacije na Kosovu i da prvo treba da bude održan sastanak predsednika Srbije i Ruske Federacije.

Hašim Tači je nedavno izjavio da je izvesno da će se on povući iz daljih pregovora sa Srbijom. Razlozi su opravdani, jer je iz Haga stigla vest da je zatvor u Ševeningenu spreman da primi prve optužene za ratne zločine OVK na Kosovu, a gospodin Tači je među prvima u piramidi odgovornosti. On to zna.

Stigla je i vest od Andreja Vučića da je ovlašten od strane CIA da obezbeđuje transporte heroina koji od Albanije i Kosova idu preko Srbije za Evropu, a od kojih ova obaveštajna služba pravi svoje fondove. Verujem da su to samohvalisanja gospodina Andreja, uplašenog da može završiti u Gvantanamu, jer se on i Aleksandar sumnjiče da su Srbiju ojadili za desetine milijardi, da su kupili dve trećine srpskih kompanija, zemlju, banke, izvore, trgovali narkoticima, oružjem, akciznom robom, belim robljem, naročito migrantima.

Treba sve ovo izdržati. Svakog dana se Vučić ''obraća naciji'', na te-ve programima svih televizija, on je najmanje nekoliko časova na ekranima.

Celodnevno ubijanje građana u mozak traje više od šest godina. On preti, on nas ruži na sva usta, opisuje nas kao neradnike, traži da promenimo veru, reciklira nam kulturu, veliča samog sebe, kao novog Isusa Hrista...Ubija i ovo malo duše što je u nama ostalo.

Na sve zločine ovog umobolnog čoveka, komesari Evropske unije pod patronatom nemačke kancelarke Angele Merkel, ćute, oni su puni hvale za njegove reforme, kojih inače nema. Spočitavaju mu, preko nižih organa, da nam je pravosuđe najkorumpiranije u Evropi, da je zdravstvo na afričkom nivou, rečju, da je srpska privreda u rasulu, da je velika stopa smrtnosti, da preko Srbije u Evropu stižu zarazne bolesti iz Afrike i Azije, koje nisu poznate evropskim lekarima.

Dakle, sva njegova zlodela su poznata gospođi Merkel, Makronu, pederu i narkomanu, svim evropskim komesarima, ali je on, koji i šakom i kapom poklanja srpsku zemlju, kompanije, banke, izvore i rudnike, rado priman u Pekingu, Moskvi, u evropskim metropolama i kod svoje sabraće na Bliskom istoku.

Njima je važno da on dobro plaća, i šakom i kapom, da takvog ludaka podržavaju zbog koristi, nimalo ne mareći za milion građana koji su pobegli iz Srbije koliko ih noge nose, što dve trećine njih nema šta da jede, niti imaju nadu da mogu da prežive diktaturu koju im je ova gospoda nametnula. Život uvek ide svom cilju - kraju. Koliko nas je provelo svoje živote u nevoljama, u patnjama, strahovima.Mnogi se ne plaše smrti, nego puta do nje. A, Vučićeva kamarila preti, hapsi, kažnjava, otima, nudi nas kao roblje, za platu od 200 evra.

Imamo li prirodno pravo na samoodbranu?

I najbolje godine mog života pojeli su skakavci. Boreći se protiv diktatura koje su u poslednjih tri decenije vladale Srbijom morao sam da se odredim prema prijateljima, prema poretku. Samo manjak ličnih veza i osećanja mogao je da i mene i mnoge druge ostavi u životu, da nas ne satru, zatvore u apsane ili ludnice.

Ako shvatimo prolaznost života, biće nam lako da sa preciznošću pogađamo one koji su nam uzeli nadu i pravo na dostojan život.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane