Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Saopštenje

Patriotski blok iz Novog Sada o okupaciji Vojvodine

***

Posle višegodišnjeg progona, šikaniranja i diskriminacije od strane pravosuđa u Novom Sadu istina se mora izneti u javnost: Vojvodina je okupirana od strane Hrvatske obaveštajne službe (HOS) uz podršku Nemačke.

Cilj Nemačke je odvajanje i razbijanje Vojvodine, zbog čega je ulična banda imala podršku Nemačke kada je terorističkim putem 5. oktobra osvojila vlast u Srbiji. Od tada nastaje najteži period u istoriji Srbskog naroda, nezapamćen niti u 500-godišnjem ratu protiv Turske imperije. Dolazak ulične bande na vlast platili smo sa nekoliko desetina hiljada života i sa više od pola miliona izbeglih mladih stručnjaka koji se nikad više neće vratiti u Srbiju i neopisivim razmerama pljačke svih prirodnih i materijalnih resursa Srbije.

Poljoprivreda nam je na kolenima, a privreda uništena da bi se doveli strani investitori da bi naše ljude zaposlili pod robskim uslovima noseći pelene na sebi. Sela nam se prazne, a režim potpisuje sporazum o uvozu milion i 200.000 migranata iz celog sveta!

Srbski narod je doveden u beznađe i bedu, četvoro građana dnevno diže ruku na sebe ne nalazeći izlaz iz očaja. Da smo svi podjednako ugroženi govori činjenica da je od 2011 do danas 240 policajaca izvršilo samoubistvo.

Planovi o razbijanju Srbije se nesmetano odvijaju uz prećutnu saglasnost režima na vlasti. Vojvodina je već prodata, samo se čeka dolazak kupca. Hrvatska kojoj je obećan Srem je već okupirala sve državne organe i institucije Srbije uz prećutnu saglasnost Vlade Srbije; tužilaštva, sudove, policiju, inspekcijske organe, lokalne samouprave...Srbski narod je izložen neviđenoj diskriminaciji i progonu u sopstvenoj zemlji.

Odvajanje Vojvodine je već dva puta pokušano; 2008 godine putem tzv. Predloga statuta APV koji je predstavljao Ustav suverene države. Da nisam internacionalizovao krivičnu prijavu protiv svih separatista po imenu i prezimenu i time sprečio njegovo usvajanje u tzv. Narodnoj skupštini, NATO trupe bi za 6 sati zauzele položaje na Savi i Dunavu i odvojile Vojvodinu. To odvajanje se ne bi više moglo poništiti, osim u moru krvi, jer je akt o osamostaljivanju Vojvodine donela tzv. Narodna skupština.

Drugi put je to pokušano putem ulaska NATO trupa pod maskom tzv. mirovnih trupa, što sam takođe sprečio razobličavanjem prave namere separatista i okupatora, a osnov je trebalo da posluži rušenje i uništavanje 714 nadgrobnih spomenika između 22 i 3.00 časa u noći između maja i juna 2012. godine u Staparu, u opštini Sombor. Taj vandalistički zločin je trebao da posluži da se Srbski narod prikaže kao krvoločan narod koji niti mrtvim manjinama ne daje mira što bi poslužilo kao osnov ulaska mirovnih trupa u Vojvodinu. Voljom Božjom petoro izvršitelja zločina je napravilo grešku i zločin izvršilo na pravoslavnom groblju, jer Stapar nema katoličko groblje, a slična akcija se ne može ponoviti zbog razobličavanja pravih namera okupatora od kojih se ne odustaje.

Dokazao sam takođe video snimkom da je Hrvatska prekoračila međunarodnu granicu na matici Dunava kod Vajske, opština Bačka Palanka, i da gradi objekte od čvrstog materijala na Šarengradskoj adi uz našu obalu, a da hrvatski brodovi bez ikakve kontrole eksploatišu pesak na našoj strani Dunavske obale.

Zapisnikom o zavereničkom sastanku protiv Srbskog naroda održanog 25. 09. 2009. u Ministarstvu zaštite životne sredine u trajanju od 2,5 sata dokazao sam da je Nemačka okupirala Srbiju i diktira joj zakone da bi se nastavilo sa uvozom opasnog hemijskog otpada koji se nezakonito prerađuje (destiliše) u prvoj urbanoj zoni Novog Sada, u drugom gradu po veličini u Srbiji na zakonom zabranjenoj lokaciji u blizini osnovne škole i vrtića. Zavereničkom sastanku prisustvovao je diplomatski predstavnik nemačke ambasade u Beogradu, predsednik Nemačke privredne delegacije za Srbiju i Crnu Goru, izvoznik opasnog hemijskog otpada iz Nemačke, uvoznik opasnog hemijskog otpada u Srbiju i rukovodilac odeljenja hemikalija Ministarstva zaštite životne sredine. Navedenom Ministarstvu je naloženo da promeni zakon i da izbaci reč otrov iz novog zakona, a svim sudovima i inspekcijskim organima zaključkom zavereničkog sastanka je naređeno, u cilju otklanjanja nametnute blokade uvoza i prerade opasnog hemijskog otrova, da prekinu sve sudske postupke i da odbace sve prijave institucije Eko-pravne zaštite Ekološkog pokreta Novog Sada, jedine institucije koja je uzela građane Novog Sada u zaštitu.

Zbog opisanog diplomatskog skandala u Ministarstvu zaštite životne sredine uz prisustvo predstavnika nemačke ambasade u Beogradu, dopisivao sam se sa kabinetom Angele Merkel koja je zbog tog skandala povukla ambasadora Cobela. Besan zbog povlačenja iz Beograda, ambasador Cobel je pri odlasku u besu izjavio da je ,,posle Kosova na redu Vojvodina!,, čime je obelodanio planove Nemačke.

Ne postoji kuća u ulici prve urbane zone Novog Sada u kojoj neko nije umro ili oboleo od malignih oboljenja. Hitna pomoć skoro svakodnevno interveniše zbog gušenja dece ili odraslih, ali se trovanje ne prekida, jer je trovač hrvatske nacionalnosti koga štiti HOS uz podršku Nemačke.

Opasne hemijske pogače, ostale posle destilacije, trovač baca u kanal D-T-D u zaleđu svog pogona čime truje vodu kanala i sav živi svet u njemu i niko mu ništa ne može i pored fotografija bacanja pogača u kanal. Republičku inspektorku koja je zbog prijave o tome izašla u kontrolu uhvatili smo da je sastavila 9(!) (devet) različitih zapisnika o inspekcijskoj kontroli po našoj prijavi, kako je kome trebalo, samo da bi zaštitila trovača. Sud u Novom Sadu je odbacio našu tužbu protiv nje zbog zloupotrebe položaja, jer nismo stranka u postupku, a inspektorku oslobodio.

Protiv mene i koordinatora Eko-pravne zaštite je zbog toga započeo progon kao da smo u neprijateljskoj državi. Policija nas je na desetine puta saslušavala ili upadala u kuću kolege, koji živi neposredno uz trovača, na osnovu lažnih optužbi trovača. Ne postoji komšija iz ulice koga trovač nije tužio u cilju zastrašivanja, kao niti inspektor, sudija, tužilac ili policajac koji je stao na stranu ugroženih građana, sve u cilju njegovog predstavljanja žrtvom i izazivanja međunacionalnog sukoba u Novom Sadu.

Mene lično i Ekološki pokret sud je po tužbi tog trovača osudio na enormnu novčanu kaznu zbog delikta mišljenja koji ne postoji u krivičnom zakonu, jer je davno izbrisan, a Ekološki pokret je u javnosti Hrvatske proglašen fašističkom organizacijom uz pretnje da ćemo ,,videti svog Boga kad hrvatska čizma kroči na tlo Vojvodine,,!

Ponovo je podneta tužba protiv mene i Ekološkog pokreta, opet zbog delikta mišljenja, opet od strane trovača hrvatske nacionalnosti i opet po ponovljenom nalogu zaštitnice ravnopravnosti Brankice Janković! To potvrđuje da režim Srbije stoji iza odvajanja Vojvodine po naređenju okupatora, a svi koji se bore protiv toga se imaju izolovati i blokirati na sve moguće načine.

Ekološki pokret je prinudno izbačen na ulicu posle 28 godina savesnog korišćenja poslovnog prostora i to pre konačne presude suda po tužbi za navodna dugovanja, samo da bi sprečili okupljanje slobodno mislećih ljudi.

Kolega koordinator Eko-pravne zaštite ne može dobiti niti jedan sudski spor protiv trovača koji ga javno imenuje najtežim kvalifikacijama u lecima koje deli u tom delu grada da bi predstavio akciju protiv njega ličnim sukobom.

Predsednica suda u Novom Sadu po peti put protivpravno naređuje sudiji da preinači izvršnu i davno donetu presudu iz 2012. godine o kažnjavanju trovača, jer mu je to sada prepreka da postane uvoznik otrova i iz Engleske!

Burad sa opasnim hemijskim otrovima zakopanih po celoj Srbiji imaju iste oznake kao i burad snimljena u podrumu trovača. Vlasnik parcele gde je iskopan otrov u Obrenovcu je navodno ekspresno kažnjen pred nepoznatim sudom i sudijom, ali niko ne pominje ime uvoznika opasnog hemijskog otrova. To samo govori da trovača štiti i ministar zaštite životne sredine po nalogu Vlade.

Odmah po otkrivanju zakopanog hemijskog otpada u Obrenovcu početkom godine poslao sam dopis u BIA i ponudio se da im otkrijem ime uvoznika, ali osim jednog sumnjivog poziva telefonom da im dođem na noge u Beograd, što sam odbio, nikakvih drugih poziva za saslušanje nije bilo. To nedvosmisleno potvrđuje da i BIA štiti trovača po nalogu okupatora.

Iz pouzdanih izvora saznali smo da Nemačka namerava da izveze svoj nuklearni otpad i da ga smesti u napuštene tunele i lagume Fruške gore koje je JNA još sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka izgradila za svoje potrebe. Pouzdano znamo ko će biti uvoznik nuklearnog otpada, jer se navedeni trovač priključio SNS iako nije napustio članstvo u HDZ.

Navedeni i opisani slučajevi nedvosmisleno ukazuju da je Srbija okupirana i u statusu kolonije. Zbog toga se svi mogući protivnici proganjaju i pokušavaju ućutkati. Moj kolega, autor navedene krivične prijave protiv separatista koju sam ja potpisao je pronađen u zaključanom stanu razvaljenog čela, a dežurni lekar je napisao u izveštaju o smrti samo dve reči; smrtni ishod, na latinskom jeziku. Hapšenje Branke Milić u sprdnja državi Crnoj Gori pre više od dve godine, koja je takođe saradnik Eko-pravne zaštite Ekološkog pokreta i njeno držanje u zatočeništvu bez osnova ili presude, to najbolje dokazuju.

Najveće kriminalce u Srbiji Javni tužilac obučava kako da me tuže zbog delikta mišljenja, a pod obrazloženjem povrede poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti, samo da bi me strpali u zatvor.

Nedavni neosnovani i ponovljeni pokušaj mog pritvaranja po nalogu Javnog tužioca iz Novog Sada ukazuje da se priprema novi pokušaj odvajanja Vojvodine, zato se svim silama trudi da me smesti u pritvor gde je već određen odbor za doček i iz koga ne bih izašao živ. Zato pod punom odgovornošću izjavljujem da ću svaki pokušaj pritvaranja ubuduće smatrati pokušajem likvidacije, koje sam inače prestao da brojim, jer ih je bilo i po tri puta mesečno, o čemu obaveštavam javnost da bi se znao izvor i razlog pretnji.

Izdaja nacionalnih interesa Srbskog naroda i razbijanje Srbije ulazi u završnu fazu na očigled celokupne javnosti, kao i obračun sa neistomišljenicima.

Ustavna dužnost vojske, policije i pripadnika BIA je da to spreči. Budu li opet stali u zaštitu izdajnika, a ne naroda, neka nam se svima Bog smiluje, jer priliv milion i 200.000 vojno sposobnih migranata ne bi preživela niti mnogo jača i brojnija država. Terorizam, pljačke i silovanja biće svakodnena pojava pri čemu niko ne bi bio pošteđen, na ovaj ili onaj način, nosio uniformu ili bio civil. Pod takvim uslovima došlo bi do pobune naroda sa sledstvenim krvoprolićem i sa neizvesnim ishodom zbog brojnosti migranata i podrške Zapada.

Zato pozivam navedene oružane formacije da izvrše svoju ustavnu dužnost, stanu na stranu svog naroda i pohapse izdajnike sa umobolnikom na čelu države i sa stranom državljankom nastranih sklonosti na čelu Vlade koji svesno prodaju i rasparčavaju Srbiju, da bi sprečili opisani i izvesni ishod razbijanja države i uništenja Srbskog naroda.

Kako radili tako nam Bog pomogao!

Patriotski blok

21000 Novi Sad Vojvođanskih brigada br. 17

Br. del. : 030/2018 Datum: 23/10/2018

Tel: 021 63 72 940

Tel: 069 304 73 38

E-pošta: ekopokretns@gmail.com

www.ekopokret.org.rs

Predsednik

Nikola Aleksić

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane