Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Korijeni hrvatskih i srpskih postkomunističkih režima

Samo mafije surađuju

U oba smjera, od Zagreba ka Beogradu i obrnuto cirkulišu roba, ljudi i kapital. No, problem je što su neki malo ili nikako "protočni", a drugima ide lako i sa biznisom i sa ekstraprofitom. Ovi "drugi" su režimske mafije, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji. Oni "neki", predstavljaju takozvani običan svijet, ljude koji su prevareni, opljačkani, gurnuti u domoljubne ili "patriotske" kaveze. O genezi i korijenima mafijaških udruga slizanih sa vladajućim režimima, piše Vjekoslav Škreblin, stalni dopisnik magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Gotovo dvije godine pišem za ovaj magazin jer je u Republici Hrvatskoj za mene medijski prostor zatvoren. A, dobio sam ga na mjestu gdje hrvatsku državnu mafiju najviše smeta. U Srbiji. Dobio sam prostor gdje nesmetano mogu javnosti bez ikakvih pritisaka iznijeti argumente kako su i srbijanski i hrvatski režimi potekli iz istih zločinačkih korijena. Ovdje mi je dozvoljeno razobličiti mnoge podvale hrvatskog režima kojima skreće pozornost sa njihovih kriminalnih rabota. Uvjeren sam kako samo zbog našeg pisanja u ovom magazinu, korumpirani mediji i sa jedne i sa druge strane ostaju bez poslastice na kojoj su očekivali veliki profit. To je slučaj Ivice Todorića. Slučaj njegovog "Agrokora". Režimi i sa jedne i sa druge, ali i sa bosansko-hercegovačke strane strepe. Dovedeni su pred slom. Samo jedna javno izrečena rečenica na mah ruši "piramide" najmanje tri režima nastala nakon raspada Jugoslavije. Samo rečenica "Zdravko Marić je moje vanbračno dijete-kopile", u tren baca u prašinu i Plenkovića i Vučića i onog kvazi političara Izetbegovića...Eto, što znači dozvoliti istini i samo istini kako bi pronašla svoj put do najšire javnosti. Zato mediji tih novonastalih državica ne smiju o Ivici Todoriću pisati na "exkluzivni" način. Poglavito hrvatski režimski medijski prostor šuti o svojem najvećem pokrovitelju kriminalcu.

Ovaj magazin ali i njegov zagrebački dopisnik razotkrivaju režime koji se ponašaju poput jedne zločinacke i terorističke organizacije. I zbog našeg pisanja i iznošenja argumenata pred javnost, ti su režimi dovedeni do ruba kraha. Nije to nimalo slučajno. Netko ipak želi načiniti bar malo reda na ovim prostorima. Netko bar malo želi pomoći u stvoranju ugodnijeg boravka u zadimljenoj i razularenoj balkanskoj krčmi. Netko ipak želi pokazati svu apsurdnost odluke europske unije koja je Republiku Hrvatsku primila u punopravno članstvo. Netko ipak čita i Hašku presudu u kojoj je hrvatski režim označen kao sudionik u udruženom zločinačkom pothvatu izvedenom u Bosni i Hercegovini. Mi obični građani moramo biti zahvalni na haškoj presudi. Ne samo Hrvatski. I Srbi i Hrvati u Bosni i Hercegovini i muslimani-Bošnjaci.

Da, mi moramo Hagu zahvaliti na presudi. Ona dokazuje i na slizanost svih nabrojenih režima za vrijeme ali i nakon rata. Nije samo hrvatski zločinački režim osuđen za udruženi zločinački pothvat. On je izrijekom naveden u Haškoj presudi ali analitičari vrlo dobro znaju kako ta presuda jednako je pravomoćna i za druga dva režima. Zar nije neobično kako i dan danas isti režimi vladaju tim državicama?

Zar nije neobično kako se ti režimi a poglavito hrvatsko-srpski i dan danas javno bave ustašama-partizanima-četnicima i klanjima od prije sto godina? Samo sa ciljem kako su bratsko-jedinstveno surađivali i "bizničarili" za vrijeme dok je Miloševićeva "ideja" ispisivala krvave tragove u Vukovaru, Škabrnji, Srebrenici? Dok su Ivica Todorić i kamarila slobodno trgovali i razvijala "napredak" na prostorima bivše države. Za vrijeme nakon rata i razno-raznih mirnih reintegracija? Međutim...Ovaj magazin također otkriva i "naručitelje i pokrovitelje" ovakvih zločinačkih režima koji i dan danas zveckaju oružjem i navješćuju neki novi rat. Jasno, u tom ratu nitko njihov neće sudjelovati na bojišnici ali će nakon rata ponovo zasjesti na pozicije i širiti netrpeljivost i mržnju na sve strane samo kak bi prikrili vlastita zlodjela.

Da, problem je u tome sto pisanjem u ovom listu počinjemo shvaćati kako Europska unija i nije bas tako demokratski potkovana kako sama sebe predstavlja. Počinjemo shvaćati kako je Europska unija zapravo istog ili sličnog karaktera poput hrvatskog, srbijanskog ali i BiH režima. Politika tih režima pod patronatom EU je uvesti kaos u kojemu će se ti režimi dobro snaći i ostati ili opstati na pozornici. Eto, jugo-udbaški režim je na sceni od osnutka 1945. godine. Vrlo dobro znamo kako je završio i kako nakon mutacije danas djeluje takav režim. Promijenio je uniformu. Promijenio je znakovlje. Ali nije promijenio svoju zlokobnu ćud, svoj zločinački potpis. Čak nije stigao oprati svoje zakrvavljene ruke a već mu je ponuđen novi "posao". Pripadnici takvog režima spremni su pred javnošću postati bogobojazni. Ako treba stilizirati će i Hitlerov kukasti križ te ga ponosno propagirati u svrhu pronošenja demokracije i napretka. Ovdje otkrivamo također kako su protagonisti na svoja cela nataknuli kokardu, šahovnicu, ljiljane nakon sto su bacili zvezdu petokraku pod kojom su rođeni.

I sve to znaju i u EU. Imaju argumente o kriminalnim režimima navedenih novonastalih državica koje argumente i ovdje iznosimo pred javnost. Takve argumente odavno posjeduju i u EU. Ali su ipak bez ikakve ozbiljnije provjere, ili baš zato, u svoje redove primili Republiku Hrvatsku. Srbiju također žele vidjeti u svojem punopravnom jatu. Bosnu i Hercegovinu također. Pošto je i na ovim stranicama obznanjeno kako je EU zapravo naveče leglo kriminala i korupcije na svijetu, mnoge članice EU preispituju članstvo u takvoj organizaciji. Administracija Velike Britanije je to shvatila i sada svojim građanima može mirne savjeti položiti račune u kojima također stoji stavka kako vise ne žele biti članovi nekakve udruge za korupciju i organizirani kriminal.

Hrvatski režim je postao svojevrstan etalon za korupciju i organizirani kriminal po kojemu se ravna i Europska Unija. Tko zna da li je ideja o globalnoj operaciji "migrantska kriza" nastala u nekom od hrvatskih ideološko-hedikepiranih laboratorija?! Nemojmo smetnuti s uma. Sve su to djeca zloglasne UDBE koju su svojevremeno i globalno respektirali. Jasno, UDBA-škim nacionom, svoja zlodjela žele pripisati narodu i zemlji kojoj su na celu. Krimen zločina ne žele niti u tragovima snositi kao u Bosni i Hercegovini. Ili u Srebrenici na primjer. Francuska i Francuzi sa svojom administracijom nemaju sreće poput Velike Britanije i njihovih građana. Oni će i oni to upravo čine, svoju kriminalnu i zločinačku vlat morati srušiti silom. Globalna mafija sa sjedištem u Briselu dovela se do apsurda. Padne li tamošnji balavac sa vlasti, pada i cijela EU zločinačka organizacija. Englezi su malo "pokvareniji" od Francuskog naroda. Oni su zahvaljujući Ivici Todoriću i još nekim "sitnijim" čimbenicima HR korumpirani režim doveli do sloma.

I ne samo hrvatski režim. Ako Ivica Todorić izreče onu čarobnu rečenicu o vlastitom kopiletu u zrak leti i cijela ideja o Europskoj uniji. Dakle, Englezi pokušavaju izbjeći nerede. Oni mafiji nude mnogo suptilniji i općeprihvatljiviji scenario kada svijet shvati što je u svojoj suštini Europska Unija. Eventualne neželjene posljedice pokušavaju svesti na jednu razinu koja se može kontrolirati. Zato su Ivicu pustili na noge njegovim HR režimskim jaranima da se HR ali i EU kamarila lagano peče na jakoj vatri.

Gotovo nevjerojatno zvuci kako se zbog pisanja i analiziranja na ovom mjestu, nitko od prozvanih ne buni. Nitko od okrivljenih ne pokušava reagirati na vlastite optužbe na njihov vlastiti zločinački račun! O tome sam objavio i tekst na svojoj Facebook stranici. Da, i Facebook je shvatio kako treba dati i prostor ali i podršku onim snagama koje argumentirano pred lice javnosti iznose istinu i samo istinu! U prošlom broju je ovaj srbijanski antimafijaški list pisao o slizanosti hrvatskog i srbijanskog režima za vrijeme i poslije rata. Razobličena je zajednička "platforma" HR i srpskog režima koju potvrđuje i "Slučaj Ivica Todorić-kopile njegovo Zdravko Marić".

Iz pera njihova ZG dopisnika javnost saznaje kako je Hrvatski Narod za ovu UDBA-šku vlast samo potrošni materijal i ništa više i ništa manje. Također smo istaknuli viteški pothvat saborskog zastupnika Steve Culeja koji je pokazao dokument te ujedno potvrdio zločinako bratsko-jedinstveni karakter hrvatskog i srbijanskog režime.

Zanimljivo, nitko se ni pojedinačno niti grupno iz aktualnog HR lopovskog režima nije žalio niti imao ikakve primjedbe na sadržaj i na pisanje o njihovom lopovsko-banditskom karakteru. Nitko od tih vucibatina nema primjedbe zbog toga što su locirani, detektirani i transpostirani u Beograd pred sud javnosti. Oni, naša UDBA-ška vlast su poput velikosrpske Miloševićeve ideje. Čak prihvaćaju biljeg da su zapravo nastavak te ideje ali sa hrvatskim grbom na čelu koji je odavno skinut.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane