Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Ujedinjeni građanski front - najskuplja formula Srednjeg Banata

Lopovske strasti jače od strahova

„...Sve što imam od funkcionerskog staža, uglavnom sam mazn'o, dal' legalno i legitimno pokrio papirima, videćemo, ako nas, ne daj Bože, oteraju sa vlasti. Samo sam diplomu kupio, da l' mi sledi ćorka...", zabrinuto se pitaju ovih dana zrenjaninski funkcioneri u foteljama natopljenima hektolitrima alkohola, u paničnom strahu od gromoglasne najave protestne kritične mase građana 13. aprila u Beogradu ispred AV Predsedništva. Sada već brutalna nesposobnost i neodgovornost (samo)izabranih prema sugrađanima u Zrenjaninu, stiže na naplatnu rampu „1 od 5 miliona".

Zoltan Horvat

Zrenjaninski "1 od 5 Miliona" u cilju stvaranja zajedničkog fronta svih hrabrih i slobodnomislećih građana u rušenju naopakog režima, vraća se, teže nego ikad, tradiciji negovanja dosledne, moralne i odgovorne građanske svesti, gde je srednji stalež bio stub razvoja i napretka. Trenutno se čiste sopstveni redovi od dežurnih uljeza i parazita, večitih lovaca na fotelje u svim režimima. Organizacioni odbor protesta (svakog četvrtka u 18 časova) doneo je jednoglasnu odluku o izbacivanju LSV, čime je, konačno, stavljena tačka na partijaško foteljašenje jednih te istih ligaških faca tokom proteklih decenija. 'Ajte vi sad kod Čanka u Novi Sad, pa nek' se dogovori sa Milošem Vučevićem u kolaboracionoj gradskoj vlasti, gde će i kuda s vama, jasna je i glasna poruka funkcionerima LSV-a, Kostrešu, Martonu, Miloševu, Perkiću i preostalim starosedeocima u foteljama. Pritom, Kostreš se uzda u Regionalnog Isusa, pobratima iz starih režimskih dana, a ovaj u ligašku (ne)doslednost zarad grozničavog opstanka u večitim foteljama.

Ovdašnji DSS u nestajanju, kojeg je pre nekoliko godina tako elegantno „izradio" div-karijerista Čedo Janjić prešavši u SNS uz miraz novih stranačkih pajtos-kadrova, „nacionalstrategijom" se distancira od protesta i govornika iz stranke Dveri, takođe (ekstremno) desnih. Za većinu ljudi u Zrenjaninu koji protestuju šetajući za suštinske promene, neprihvatljivi su i govornici poput Milojka Pantića i Čedomira Antića, gde njihov minuli rad (zaboravnih k'o šaše), antisrpski stavovi i očigledno davanje podrške promeni imena grada u Petrovgrad, donose zabunu i realne probleme. Uz pitanje, ko ima kredibilitet i časno ime, da može javno da se obrati građanima na protestima?

Građanski preokret, novo ovdašnje udruženje žestokih aktivista, izraslo na doslednim javnim prozivkama gradskih budža za retko viđene lagarije i neispunjena obećanja o fabrici vode, dokle ćete zaj...narod sa (ne)ispravnom vodom za tuširanje, takođe želi čiste račune, čišćenje polit-kukolja i omasovljenje protestnih šetnji. Pritom, Gradske Guzonje, ako im je za utehu za koju se hvataju k'o pijani plota, raduju se broju ovdašnjih šetača četvrtkom, kojih poslednjih nedelja nema više od 400. Iako SNS-SPS otvorena diktatura vlasnika gradske kase u Zrenjaninu za proteklih 7 godina ima toliko katastrofalnih neuspeha (blaga reč), što ne bi uspelo ni najvećim baksuzima, strah od konačnog ujedinjenja ogromne većine normalnih građana protiv poludelih od vlasti i samovolje, vraća ih, kukavce sinje, u omiljene im kancelarijske fotelje i restorane, gde, šta drugo, cevče, od jutra do sutra.

Sposobnost nesposobnih Guzonja u Zrenjaninu da idiotizam sprovedu u praksu je, legendarna. Tako je opoziciona DJB, izuzetno aktivna za skupštinskom govornicom u ukazivanju pljački i kriminala vlasnika vlasti, saopštila da je Ustanova Apoteke sa ukupno 32 objekta, koju su ovdašnje Guzonje u Javnoj (Gradskoj) Kući hvalili na sva usta, ugovorom o koncesiji predata na upravljanje privatnoj firmi Apoteke Janković na 15 godina?!? Kao razlog, navedena je nelikvidnost i loše poslovanje ove javne ustanove?!? Zločin je hvaliti sopstvenu nestručnost, neznanje i nedomaćinsko ponašanje dugogodišnjeg gubitaša, jer se neki prisećaju 2012. godine i autoritativnih rukovodilaca iz struke. Od tada, na čelu ove ustanove ređali su se pedantni rušitelji u cilju kupovine konja za medikamente u rinfuzu za šefove stranaka na vlasti, pa spontani foteljaši koji zbog nagomilanih privatnih dugova i privatne prakse, vraćaju s kamatom iz kase ustanove...(zbog ovog potonjeg promenjen je opštinski statut).

Danas privatna apoteka Janković ima korporativni monopol nad farmaceutskom delatnošću u Srednjem Banatu, gde se novi vlasnik obavezao da u startu svim zaposlenima u svim objektima ponudi iste uslove, ali, nije se obavezao da će ih zadržati do isteka ugovora. Baš zabole gradskog Guzonju da l' će zaposleni snositi neke posledice...Dakle, ako si član SNS-a, ćutke ćeš da radiš za minimalac...Možeš i da fasuješ, ako se usudiš da svojom stručnošću i odgovornošću „prkosiš" blentavom rukovodstvu, pa postaneš tehnološki višak (praksa iz prethodnih godina)...Nova zdravstvena ustanova zrenjaninske Apoteke tek treba da bude formirana, pa će biti instaliran i SNS Nadzorni odbor, dogovor na relaciji Gradski Guzonja - Janković je utanačen, privatni džepovi će ponovo biti „nahranjeni"... Ko j...struku i korisnike usluga, ostavljenih na nemilost besprizornim i alavim izrabljivačima sugrađana koji plaćaju sve svoje bolesti lekovima.

Nosioci brutalne nesposobnosti iz Gradske Kuće ne prestaju da zadivljuju sami sebe. „Naprasno" se setili racionalizacije, pa su, tek nakon godinu dana od reagovanja Agencije za borbu protiv korupcije, smenili mr Milana Rakića sa funkcije likvidacionog upravnika čak tri javna preduzeća u Zrenjaninu. Rakić se tu protivzakonito ovajdio za najmanje 1,5 miliona dinara, trenutno je pravobranilac grada Zrenjanina (?!?), uz lepu platicu da protiv sugrađana brani interese onih koji su ga izabrali, njegovo postavljenje za likvidatora je pre godinu dana biranim rečima pozdravio i zamenik gradonačelnika...I bi što nosioci brutalne nesposobnosti jedino mogu da urade, postavili su novog čoveka za platicu od 120 hiljada dinara mesečno. Novoizabrani već ima funkciju i već ima lepu platicu, pa će 2 soma evra mesečno dobro doći njegovom porodičnom budžetu, oduzmemo li obavezujuće šuške koji idu u stranačku kasu, pa apanaža džep nekog Guzonje koji ga protežira...Izazvavši novi sukob interesa, novu reakciju Agencije za borbu protiv korupcije, i novu pljačku gradske kase...Pritom, ne zaboravimo, praksa je da za obuku i dobijanje licence pravobranioca Grada i sličnih stranačkih funkcija, direktno fasuje gradska kasa (počev od 300 hiljada dinara po podobnom izabranom). Tek toliko o moralu i časti Gradskog Guzonje, nosioca brutalne nesposobnosti, nalik šibici: može se upotrebiti samo jednom, zauvek, a onda, baciti.

Zauzimanje monopola na zrenjaninskom tržištu (uticaja), pitanje je dubine džepa svakog značajnijeg ovdašnjeg foteljaša. Aviv Park, trgovački centar nadomak gradskog naselja Bagljaš, pod direktnom kontrolom Gradskih Guzonja, postao je monopolsko mesto samo jednog taksi udruženja, Halo taxi. „Diskretno" obezbeđenje Aviv Parka vozačima svih drugih udruženja naređuje da nakon dovoženja stranke, moraju hitno napustiti prostor, jer je taksi prevoz dozvoljen samo vozilima zelenog Alo Taxi (sa preko 150 vozila). Nakon monopolističkih I taksi avantura Dragana Vidakovića (njegovom aminovanom švercu cigareta i enormnom bogaćenju devedesetih već posvećeni tomovi), Igor i Dejan, suvlasnici udruženja Halo Taxi, postali su novi monopolistički partner foteljašima Gradske Kuće.

Dragan Vidaković je, kako se zvanično navodi, prodao Igoru i Dejanu prestižna parking mesta, pa se ostala udruženja, tretiraju kao apsolutno nepotrebna, čak i pretnja uhodanom radu monopolista. Lojalna konkurencija je od strane arogantnih i surovih prema običnom svetu zbrisana i u Zrenjaninu, pa bi bilo sasvim normalno, da Backo i njegovo strpljivo i planski narastajuće udruženje As Taxi (023 611-111) nestane sa lica zemlje.

Dok arogantni i surovi prema običnom svetu nogama otvaraju vrata Gradske Kuće i druže se uz iće i piće sa elitom (nosiocima brutalne nesposobnosti), Backo i njemu slični, uporni, istrajni i pošteni igrači u tržišnoj utakmici, zrenjaninskim monopolistima svega čega se dohvate (ponajviše za vratove sugrađana), šalju jasnu poruku: neće više da može da trpate u svoje džepove milione i milione para svih građana.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane