Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Sloboda ili smrt

Milovan Brkić

Čelnici Saveza za Srbiju svakodnevno, konkretnim akcijama, paraju začaureni režim Aleksandra Vučića. Ministrima postavljaju pitanja ispred ulaza u Narodnu skupštinu, javno ih, a i sve nas, podsećaju na krivična dela ministara koje je od hapšenja zaštitio Aleksandar Vučić. Traže da se utvrdi i krivična odgovornost Zorana Babića, bivšeg direktora Koridora, zbog ubistva jedne žene na naplatnoj rampi. Traže da se prikažu snimci sa kamera, ali po ko zna koji put, ministar policije se stavlja u zaštitu ubica i kriminalaca.

Pomenuti Zoran Babić, Vučićev miljenik, svojevremeno je sa Vladimirom Vrbaškim, ''biznismenom'' iz Vrbasa, na poljoprivrdnom dobru kod Sombora uzgajao marihuanu. Obojicu je od hapšenja spasio izvesni Duško Bobić, bivši službenik BIA, koji je nakon penzionisanja posato savetnik u Srpskoj naprednonj starnci, a potom i Vučićev nestatusni savetnik. Babić je od Vrbaškog dobio stan u centru Beograda, kuću na Floridi, automobil i milionski iznos evra u kešu.

Boško Obradović je najavio blokadu auto puta, ako vlast ne prikaže snimak sa sigurnosne kamere, na kojem se, inače, vidi da je Babić vozio automobil kada je na naplatnoj rampi, pišući poruku na mobilnom, u punoj brzini udario u zaustavljeni auto i na licu mesta ubio majku četvoro dece. Kako će režim objasniti da Babić nije kriv, kada opozicija prikaže javno taj snimak, koji je policija sakrila.

Trojica članova Programskog saveta RT Vojvodine podržali su zahtev opozicije da se ovaj javni servis otvori za istinite informacije, a ne da ostane propaganda jednog čoveka.

April u Srbiji biće vreo.

Ustaju prezreni, koje mori glad. Građani su na ivici egzistencije. Očekuje se da se podignu paori, jer vlast nema nikakav plan da im pomogne, osim da ih opljačka.

Andrej Vučić je u sve težem stanju, bolest ga je ophrvala. Ni njegov brat Aleksandar nije ništa bolje. Često plače, trese se od straha. Kod svog Gebelsa, Milomira Marića, poručio je da će, ako ne umre ili ga ubiju, nastaviti punom parom da usrećuje Srbiju! Hvala mu, mislim da ga čeka ono prvo.

Skoro u svakom naseljenom mestu u Srbiji petkom su u protesnoj šetnji građani kojima je preko glave Vučićevih zlodela.

Svi građani, bez obzira na nacionalnost, pol i partijsku pripadnost, treba da se priključe ''šetačima'' u Beogradu, tog 13. aprila i da u takvoj borbenoj gotovosti ostanu sve dok Vučiću ne stavimo bukagije ili ne pobegne iz zemlje.

Milioni građana nisu više kišne gliste. Ponovo se nose iste parole - Bolje grob, nego rob.

Vesna Pešić je poručila da Johanesa Hana, korumpiranog evropskog komesara treba uhapsiti. To je onaj koji se ljubi javno sa Vučićevom ministarkom Joksimović. Njega u Austriji čeka hapšenje, mi bismo mogli da ga skartimo za glavu. On još jedini drži Vučića za ruku, hrabreći ga da nas uništava.

Ako se Balkan uskoro ne očisti, imaćemo stotine ćelija novih brigada mučenika, koji će braniti nacionalni ponos i sunarodnike od istrebljenja. Legitimni ceiljevi bi bile glave Merkelove, Hajka Masa, Soroša i belosvetskih hohštaplera koji su nas doveli pred nestajanje.

Srbi su, barem nas istorija uči, imali oslobodilačke pokrete, ćelije, crne ruke... Sloboda ili smrt.

Nažalost, ima još gmizavaca, koji puze za Vučićev račun. Dobijaju velike plate, stanove, kuće...

Težak udarac građanima zadala je voditeljka N 1 televizije Minja Miletić, koja je optužujući Boška Obradoviuća za fašizam, popljuvala građane, narugala se njibovim protesima, poručila nam da smo niko i ništa, da je Vučić svemoćan.

Pomenuta je bila novinarka PINK-a, konkubina mnogim naprednjacima, a kada se izraubovala, prešla je na N 1 televiziju, čekajući svoj trenutak. Tu gadost mogu da nam prirede samo oni koji nemaju ama baš nikakvog morala.

Adria News iz Luksemburga, vlasnik TV N1, uputila je pismo na više od 130 adresa međunarodnih i nevladinih organizacija, medijskih asocijacija kao i Evropske unije i zatražila zaštitu televizije i njenih novinara od kampanje koju protiv N1 vode visoki državni, vladini i funkcioneri vladajuće koalicije. Podržao ih je odmah OEBS. Naša redakcija preživela je 112 napada vlasti na živote i imovinu urednika. Niko nas javno nije podržao. Osim onih koji su mogli da podviknu na Vučića.

Danas su smrknuta lica novinara N 1 dok izveštavaju o protesima. Kao da ih je stid od nastupa Miletićke.

Inače, N 1 je bila jedina nada pobunjenih građana da će njene kamere pratiti događaje, što je ona i činila. a i danas, dosta restriktivnije i čini.

Oslobodimo Srbiju od gmizavaca i Vučićevog kartela.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane