Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Požarevac i Kostolac u kandžama mafije, duševnih bolesnika, moralnih nakaza i mediokriteta

Vučić pri kraju, a Zabela blizu

Požarevac i Kostolac je u kandžama Zorana Milojevića Zelje poznatog batinaša i kriminalca koji predvodi svoj konvoj džipova bez tablica i sa svojim kriminalcima zastrašuje političke protivnike i neistomišljenike po celoj Srbiji, pa i u Požarevcu i Kostolcu. Njegova svrha dolaska je da se Požarevac i Kostolac opljačka legalno, preko javnih nabavki i kapitalnih investicija, gde Gradsko rukovodstvo na čelu sa Banetom Spasovićem sprovodi i realizuje sve što naredi batinaš Zelja.

Milica Grabež

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović je prodao dušu đavolu, odnosno Zoranu Milojeviću, nekada sitnom prestupniku iz Leposavića, a danas komandantu Vučićeve "pajser brigade", i to sve da bi još malo ostao na funkciji. On je paranoični lažov koji je pre više godina hospitalizovan nekoliko puta na odeljenju psihijatrije u požarevačkoj bolnici. Spasović je, oko sebe skupio moralne nakaze, poslušnike i mediokritete koji svakodnevno nanose štetu gradu Požarevcu. Od šest milijardi dinara budžeta, on i njegov tim u toku cele godine realizuju samo 30%, ali zato je došao Zelja batinaš i njegovi poslovni prijatelji koji će taj budžet realizovati u potpunosti u svoje džepove. Gradonačelnikov najverniji saradnik je Dragan Kostić Kole, jedna moralna nakaza koja voli da bude u društvu sa kurtizanama iz SNS - a, da im šalje lepe poruke i obećava bolje funkcije i radna mesta. U toj njegovoj nemoralnoj igri, malo je preterao ,pa je dobio šamar u jednom lokalnom restoranu od Bojana Ilića, predsednika Skupštine GU grada Požarevca. Kole je sa kupljenom privatnom diplomom savetnik za investicije, koji samo ždere hranu i naliva se alkoholom. I onda možete da mislite u kom pravcu ide grad Požarevac.

U Gradskom veću su smenjena dva člana, odnosno rečeno im je da podnesu ostavke zbog raznih mahinacija, laži i prevara, a na njihova mesta su došla dva jarana, jedan jaran ima podeblji policijski dosije, a drugi jaran voli da šljepka konobarice po zadnjici i za uzrat dobija šamarčinu, jer ne može da se kontrolise.

Pojavilo se i novo - stalo lice političke elite u Požarevcu, Saša Valjarević, nekadašnji član SRS SPS i sada SNS-a, taj praznoglavac je ušao na mala vrata kao veliki stručnjak da sprovede svaku kapitalnu investiciju kako mu naredi batinaš Zelja. Valjarević je na volšeban način izbegao odgovornost zbog pogibije dva radnika, dok je bio direktor komunalnog preduzeća i zbog poremećaja kvaliteta vode 2015. godine dok je bio direktor vodovoda. Najveća preporuka bila mu je da postane savetnik za kapitalne investicije, a to su četiri sudska predmeta, jedan od njih je rukometni klub Mladi radnik Požarevac i petnaest miliona dinara. Tužioci i sudije u Požarevcu, čast izuzecima, drže predmete u fiokama, jer ne rade svoj posao, odnosno ne mešaju se u svoj posao zbog lišnih interesa i politikantstva.

U Kostolcu ista politička slika. Milena Cerovšek i Saša Pavlović bave se najnižim i najpodlijim podmetačinama, lažima, intrigama i jeftinim politikantstvom, preko Baneta Spasovića postavljaju svoje ljude da bi pravili kombinacije preko javnih nabavki i predstojećih kapitalnih investicija. Milena Cerovšek je predsednik Skupštine GO u Kostolcu i udarna snaga SNS- a, stručna i perspektivna, koja je završila privatne škole na bežanje preko seminarskih radova i kolokvijuma, koja živi sa majkom u stanu, to je najviše kvalifikuje za posao koji obavlja.

Saša Pavlović Mondiš, Ana Pavlović i čuveni prevarant Srđan Radovanović Roda, zvani vitez iz Petke je isti slučaj kao Jelena i Vranješ, jer je vitez iz Petke pokazivao po lokalnim kafanama sms prepiske sa Anom Pavlović. Šta reći sa ovakvim kadrovima SNS - a. Šta će biti sa Kostolcem? Samo krš i lom i razvrat...neka nam je Bog u pomoći.

U Požarevcu vlada bezakonje, radi ko šta hoće. Prošle godine je grad Požarevac napravio divlju deponiju za smeće i šut na gradskoj parceli bez ijednog papira i to pored jednog od bagerskih jezera koji je 2015. godine služio za nalivanje infiltracionih bunara da bi se smanjila količina nitrata u vodi koja se isporučivala građanima.

Takođe je najavljena da se do kraja godine gradi spalionica za industrijski, medicinski i opasan otpad koju će graditi korejska korporacija, firma Elias Eco i to je preporuka republičkih organa ništa se tu ne pita gradsko rukovodstvo. Mnogi su se utrkivali da prodaju svoje parcele među prvima je bio Saša Filipović, PP Filip. Lokacija je za sada nepoznata ali poznato je da je grad Požarevac prepun podzemnih voda u rasponu od četiri metara, pa do devet metara u zavisnosti od lokacije. Magazin Tabloid će pomno pratiti tok odvijanja i dobijanja dozvola i papira od republičkih organa i da li će ta izgradnja spalionice biti po svim mogućim propisanim standardima i evropskim procedurama.

Nijedan grad nije prihvatio izgradnju spalionice, samo je to uradio grad Požarevac. Pored elektrana i kopova u Kostolcu treba nam i spalionica za opasni otpad. To je tužno i žalosno. Presedan Gradskog rukovodstva je urbanistički projekat za adaptaciju i dogradnju Galerije Milene Pavlović Barili gde je izneto više primedbi na javnoj raspravi 25. marta, a u jednom trenutku je moglo da dođe i do incidenta. Komisija za planove ima ozbiljnih rezervi prema rešenjima koja su data u projektu. U projektu je predviđen vinski podrum sa pićem i jelima, kao i restoran na krovnoj bašti.

Arhitekte su dale preporuku da projekat nije izvodljiv i da mora da se povuče jer se radi o legatu od izuzetnog značaja za Požarevac. Požarevac je, izgleda osuđen na propast jer vlada bezakonje, javašluk i visoka korupcija. Vode ga nestručni i nesposobni naprednjaci, lokalni tajkuni, batinaši, kriminalci, moralne nakaze i prevaranti. Infrastruktura propada,nema radnih mesta, nema industrijske zone, nema novih radnih mesta i sve je jedna velika laž. Mladi ljudi odlaze iz grada jer za njih nema perspektive u ovoj naprednjačkoj žabokrečini.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane