Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Da li će nas Bog spasiti zlodela porodice Vučić?

Vučiću odsecaju nogu

U četvrtak, 11. aprila, održan je u Novom Sadu miting Vučićevog kartela pred građanima koji su doterani iz svih vojvođanskih mesta i iz Beograda, pod nazivom ''Rastajemo se mi''. Šizofreni Vučić se smilovao i promenio je naziv svog opraštanja od građana Srbije. ''Budućnost Srbije'', zaključio je, ne čini on i njegova prodica i kartel, jer je tako Bog odlučio. Vučića čeka amputacija noge, zbog teške bolesti, a brat mu Andrej umire na nogama od kancera pankreasa. Rastajemo se mi, al znaj da nije nam žao

Milovan Brkić

Više se ne može sakriti Vučićeva teška i smrtonosna bolest. Ona je već tri godine poznata upućenoj javnosti i hohštaplerima iz Brisela, Pariza i Berlina, koji ga tapšu po ramenu i ohrabruje da završi svoj zločinački pohod satiranja ovog naroda i države.

Na mitingnu je primećen i njegov brat Andrej Vučić, koji se prepolovio. Izgubio je dosta kilograma, bled je, kao smrt. I njegova bolest je, nažalost, pri kraju. Andrej boluje od kancera pankreasa. Ni najskuplji lekovi i vidari iz celog sveta nisu u stanju da ga otrgnu od Božjeg priziva. Kamermanima i fotoreporterima je bilo strogo zabranjeno da ga fotografišu. Dva dana ranije pretresno veće Višeg suda u Beogradu odbilo je zahtev branilaca žandarma kojima se sudi da su na gej paradi pre dve godine pretukli Andreja i Predraga Malog, da se neposredno sasluša u svojstvu oštećenog Andrej Vučić. Nakon ukidanja osuđujuće presude, došlo je do promene sastava veća i po Zakonu, ako odbrana insistira, moraju se izvesti ponovo svi dokazi navedeni u optužnici. Izgled gospodina Andreja Vučića zbog bolesti je takva da je sudskom veću naređeno da ga ne poziva u sudnicu.

U Beograd je 11. aprila, avionom dopremljen najskupji aparat - iz serije gama noževa. Njime će, kako se očekuje, biti operisan Aleksandar Vučić.

Nakon opkoljavanja zgrade na Andrićevom vencu, kojom prilikom se predsednik Srbije smrtno preplašio, njegova bolest se pogoršala. Primetno je, a on mora da se slika pred kamarema nekoliko puta na dan, raznim povodima, da se jedva koncentriše, da se znoji i često lice briše maramicom, da zamuckuje, da gubi kontinuitet misli, da često pije vodu, a da jednom nije dva minuta mogao rukom da podigne čašu, da se gega i šepa dok korača...

Izvori Magazina Tabloid u Ministarstvu zdravlja saopštili su istraživačima Magazina Tabloid da ovo ministarstvo ne raspolaže nikakvim relevantnim podacimja o lečenju članova prodice Vučić, jer se ti podaci kriju od Ministarstva zdravlja i Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Andrej se leči na privatnoj klinici Medi Group.

Lekari koji se brinu o zdravlju braće Vučič savetovali su Aleksandru da se hitno operiše, da bi se izbegao fatalni ishod. Postoji mogućnost da se Aleksandar, pod stresom, iznenada sruši. pred kamerama i da ta slika obiđe svet, kako se surovi dikator koprca na podu. On zna da se valja po podu, kada je u neprilici, ali tada vrišti i plače, cvili i moli.

Lekari znaju koliko se može odlagati krajnji ishod bolesti - sarkom male karlice. Oni su predložili da se Aleksandru amputira noga, da se uspori proces napredovanja bolesti. Vučić je odložio operaciju zbog postete Kini. U Pekingu će se on sresti sa kineskim predsednikom Si Đipingom, koji će ga, u znak zahvalnosti što je Kinu pustio sa investicijama u Srbiju, da o trošku građana Srbije grade ''put svile'', odlikovati visokim ordenom, a posetu će iskoristiti radi kontrolnog pregleda i konsultacije sa vrhunskim kineskim lekarima i upoređivanje podataka. Amputacija noge Aleksandra Vučića je , za sada, spasonosno rešenje, a o trošku zdravstvenog osiguranja u Srbiju je stigao gama nož iz najnovije serije.

Na novosadskom mitingu Vučić je prisilno doveo službenike zaposlene u lokalnim, pokrajinskim i gradskim upravama, kao i stalni sastav građana koji za sendvič i jednu ''črvenu'' idu po njegovim mitinzima. Prisutni su se osećali kao logoraši. Padala je kiša, Vučić je sumanuto govorio, to je dugo trajalao, a ''masa koja aplaudira'' dovedena je u Novi Sad, na ''rezervni položaj, nekoliko sati ranije. Mnogi nisu znali gde da odu u toalet, a bilo je tužno gledati ih, kako nakon mitinga, bauljaju po Novom Sadu, tražeći autobuse koji su ih dovezli, a bili su parkirani po dva-tri kilometra dalje.

Osećajući da mu je kraj, da više neće moći da šparta Srbijom i da ''otvara'' lažne fabrike, puteve, škole i toalete, Vučić je odlučio da organizuje miting pod nazivom ''Zauvek zbogom'', koji će se održati 19. aprila u Beogradu. On namerava da njegove oči vide sliku sto hiljada sužnjeva koji mu aplaudiraju. Kriminalni kartel sa Kosmeta obećao mu je dolazak 9.000 Srba iz pokrajine, koji se vode kao službenice koje plaća Srbija, a seizi iz SNS-a obečali su da će pod batinama dovesti zaposlene iz opštinskioh uprava, privatnih preduzeća koja kontrolišu.

Ovu sliku dikator želi, pre nego što ga operišu, da pošalje u svet svojim odlazećim prijateljima iz Brisela, šeicima, gospođi Merkel... Na ovaj način on želi da osokoli one koji će ostati u životu, da ga brane i nastave sa veličanjem njegovih nedela.

Za vreme demonstracija opozicije 13. aprila, Vučić je bio na rezervnom položaju, u vili koju mu je sagradio Milorad Dodik.Sa ove distance Vučić prati događaja, sa velikom zabrinutošću. U Beogradu ostaje njegova bivša supruga Ksenija, sa kćerkom Milicom, kao i majka Angelina i još uvek mu supruga Tamara Đukanović. Terapije koje prima zatrovale su organizam i Aleksandar sve teže podnosi bolove. A njegova bolest je teška, a bolovi su teški i celodnevni. Nakon prestanka terapije on pada u tešku depresiju.

Pripadnici ''kobri'', koji su ga obezbeđivali, u izveštajima svojim predpostavljenim opisali su ''štićenu ličnost'' kao čoveka sa velikim zdravstvenim problemima, koji ga dovode u sitaciju da ne kontroliše svoje ponašanje ni prema njima.

U subotu 13. aprila, iz predostrožnosti, većina srpskih ministara nije bila u Srbiji. Pouzdano se zna da su ostali ministar odbrane Aleksandar Vulin i ministar policije Nebojša Stefanović. Predsednica Vlade Srbije boravila je u svojoj domovini, u Dubrovniku. Ona je državljanka Hrvatske. Ivica Dačić nije heto da kuša sudbinu. I on je bio ''na službenom putu'', kao i predsednica narodne skupštine Srbije Maja Gojković, koja po Ustavu Srbije zamenjuje predsednika Srbije, u njegovoj odsutnosti ili sprćenosti da obavlja ovu dužnost, usled bolesti.

Vučićeva bolest je uspaničila članove kartela. Najbliži saradnici, oni iz gey populacije, smrtno su uplašeni za svoje živote. Da li će ih građani obesiti?

Po Vučićevom migu ministar odbrane Aleksandar Vulin, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i vođa poslaničke većine SNS u srpskom parlamentu Aleksandar Martinović najavili su štrajk glađu, kako bi upozorili javnost na opasnost od ''fašističkog delovanja opozicionih partija, a naročito Boška Obradovića i tajkuna Đilasa i Jeremića''. Kada su mu savetnici iz inostranstva saopštili da je to čista ludost, on je, ''snagom svog autoriteta'' ubedio pomenutu crnu trojku da odustane od štrajka. Ako treba da ih građani u pobuni obese, neka ih obese site.

Sve što čini, Vučić kopira raniju politiku Slobodana Miloševića, Tako je i njegov Gebels, Željko Mitrović bio najavio kontramiting, u isto vreme kada i Savez za Srbiju, sa ozvučenjem nekoliko desetina puta jačim od onog koji imaju, na kamionu, građani. Policija je taj miting zabranila, imajući u vidu da je Mitrović i za vreme vladavine Slobodana Miloševića, na Terazijama organizovao kontramiting, pojavljujući se sa kalašnjikovim na mitingu, što je razbesnelo sve građane Srbije.

Bezbedonosne službe Srbije su registrovale masovne pokrete Vučićevih saradnika na najvišim državnim funkcijama kako spremaju stvari i novac da uteknu pre nego što budu uhvaćeni. "Bežte noge posraću vas''. Najverniji sluga Željko Mitrović ima avion na raspolaganju da sa ljubavnicom i decom zbriše iz zemlje. On je snimio jednočasovnu emisiju u kojoj moli građane da mu oproste za sve grehe, jer je bio ucenjen životima članova svoje porodice od Vučića. U toj emisiji koja čeka ''pravi trenutak'' pre nego što se Televizija ne ugasi, Mitrović će oprati ruke od svog vernog prijatelja, predsednika Vučića. I čekaće da se u Srbiji pojave novi ljudi, kojima će ponuditi svoje usluge.

Vućić je pokušao da odigra i na kartu građanskog rata, da armija i policija i njegove horde napadnu građane u protesu, ili na ulicama i tako uvede vanredno stanje, ali mu to nije odobreno. Morao je od toga odustati. I dok se on bori za život, poslanici, ministri, gradonačelnici i direktori javnih preduzeća spremo čekaju da odu na put u inostranstvo. kao, slučajno su se tu našli, po potrebi posla.

Ko će da brani Vučive zločine?

Samo uoči protsta opozivcije 13. aprila u jednom danu je 439 policajaca otišlo na bolovanje. Malobrojni su funkcioneri MUP-a Srbije koji žele da izdaju naređenje da se napadnu građani, da se počne sa represijom.

A mali broj je i generala koji će založiti svoje živote za ovog skota. Ipak, primetno je da NATO alijansa budno prati događaje u Srbiji, da se svaki pokret jedinice i policijskih vozila posmatra i registruje, da se slušaju svi razgovori i da vojna klika ne bi imala prostor za delovanje. A i kako naterati vojnike sa platom od 300 evra da pucaju na građane, koji su kao i oni gladni svega?

Ipak, Vučić je naredio da se opozicija i građani malteretiraju. Policija je tražila od Želenica Srbije da je obaveštavaju o licima koja kupuju grupne karte za Beograd, u dane protesta opozicije. SNS snaage po unutrašnjosti pretili su autoprevoznicima da ne izdaju u zakup autobuse, kombije, a taksistima su pretili da za Beograd ne voze sumnjiva lica, za koje se zna da će ići na miting.

Ove zapovesti direkcije policije koja preti hapšenjem i progonom svih koji su protiv današnje vlasti dovele su mnoge autoprevoznike u očajnu situaciju.

Pred očima briselskih komesra Vučić i njegov kartel teroriše Srbiju. To za bandu na čelu sa Junkerom, komesarima Hanom i Mogreinijevom je prihvatljivo ponašanje.

Da bi pokrila svog učenika još uvek kancelarka Angela Merkel je zakazala sastanak Vučića i Ane Brnabić sa Hašimom Tačijem i njegovim kartelom, a sve sa ciljem da Vučiću, na taj način, pruži pokriće, tako što će pretiti Srbiji da mora da prizna Kosovo. Bolje od Vučića upućena premijerka Brnabić je odmah odgovorila da ne očekuje ništa značajno od ovog sastanka, shvatajući da marifetluke odlazeće kancelarke, koja je takođe u lošoj poziciji, neće odobriti Bela kuća.

Svetski centri moći puštaju da Vučić sam od sebe ispusti dušu, onemogućavajući odlazeći kartel briselskih komesra i gospođu Merkel i francuskog predsednika Emanuela Makrona da na Balkanu pomešaju karte, tako što će spasiti svoje miljenike, među njima i Vučića, koji su surovo pljačkali svoje države.

U Novom Sadu šizofreni Vučić je pokislim građanima poručio da im je doneo ovom prilikom fabriku i investiciju od 50 miliona evra, a da će uskoro doneti još.

Svakodnevno srpski predsednik obećava brze pruge, vojvođanima prugu Beograd-Novi Sad-Subotica. Kao da to sve vadi iz malog džepa.

Ustavana ovlašćenja ovog budućeg mrtvaca su beznačajna. Skoro da nema nikakva ovlašćenja, a čovek koji nosi pelene, nije sposoban ni za sebe da zaradi. Kako je onda moguće da kod Vučića, kao čoveka bez ustavnih ovlašćenja, dolaze evropski komesari, zvaničnici, delegacije ministarstva, ambasadori, investitori i kriminalci raznih boja, da sa njim pregovarju o odnosima sa srpskom državom, o bilaterlanim odnosima, biznisu...

Nove vlasti moraju ispitati kome je sve Vučić iz budžeta uterivao pare, koliko je dao Toni Bleru, Gerhardu Šrederu, Hilari Klinton, Miloradu Dodiku... koliko je novca poklonio šeicima.

Američki ambasador Kajl Skot prošle nedelje je potpisao ugovor sa ministrom finansija, očigledno zaobilazeći srpskog diktatora i predsednicu Vlade Srbije.

Dakle, sve je popularnija pesma - Rastajemo se mi, al znaj da nije nam žao...

Pokoj im duši.

A. 1 Andreja svuda ima

Piše insajder L -5

Pre desetak godina rukovodioci, pre svega KC Srbije, ali i predstavnici Ministarstva zdravlja po nalozima agenata BIA gostilisu italijanske i predstavnike Evropske investicione banke, vodeći ih na pijanke, bahanalije, orgije i razne druge perverzije, kako bi došli do para. O svemu ovome Aleksandar Vucić je otvoreno govorio kao generalni sekretar SRS i zamenik predsednika SNS ,napadajuci rukovodstvo DS za najveću pljacku u istoriji Srbije, da bi 2013. promovisao Gorana Vesica u funkcionera SNS.

Andrej Vućić je imao udeo u dijagnostickom centru Hram sa Gagom Dragutinovicem, iz Kliničkog cventra Srbije, a kada se osilio i namlatio para, stvorili su EUROMEDIK koji pretenduje da preuzme 20. tak procenata srpske populacije za osiguranike, kada dođe do izmena Zakona o zdravstvenom osiguranju. Sve ovo ne može da se radi a da se ne uruši državno zdravstvo, što je pre svega urađeno kriminalizacijom bolnica, gde čestiti i pošteni lekari nemaju šta da traže, sa prevejanim hohštaplerima, nego beže glavom bez obzira u strane zemlje.

Zatim se uređuje gradjevinski svaki objekat od seoske ambuilante do kliničkog centra, kako bi se glasačima prikazalo kako se nesto radi. Za godinu dana će se istim tim glasačima prikazat kako je sve sređeno, ali nema ko da radi, jer ne moze plata 5.000 evra da se obezbedi lekarima kao u Nemackoj, a prazni zdravstveni objekti sređeni i sa novom opremom ne mogu da stoje tek tako. Onda će se doneti uredba o iznajmljivanju prostora po simboličnim cenama privatnicima, na teret budžeta ne bi išle bar komunalije. Euromediku i drugim korporacijama ministarstvo zdravlja će se ponuditi u zakup velelepni objekti i zdravstvo sređeno parama naroda i time će kompletna perfidna prevara biti izvršena nezapamćenom pljačkom narodnih para.

Zaista,s ovima tesko bez metka!

Lanac MEDIGRUP koji ima slične apetite, a direktno je povezan sa vrhom vlasti i ovde i u CG. Direktor je dr Milan Mijović, bivši direktor KBC Podgorica, koji je iz CG pobegao 2015.god., a pod poternicom CG je za proneveru 10 miliona evra. Naravno, ovo su lažne i neaktivirane poternice, jer u MUP Crne Gore piše da je prebegao u Španiju a ovde se javno u medijima reklamira kao director MEDIGRUP.

Očigledno da je nekom od ukradene svote platio reket, da bi mogao da radi i kupi direktorsko mesto, a taj neko ima uticaja i ovde i u CG, čim ga tamo pro forme traže, a ustvari mu poručuju - PUTUJ IGUMANE I NE MISLI NA MANASTIR.

Kako ce doći do preraspodele plena izmedju EUROMEDIK i MEDIGROP ostaje da vidimo ali ce svakako to biti na ustrb kako drzavnih bolnica tako i pacijenata. Treba napomenuti da ima primera i onih koji su napustili drzavne bolnice zbog sukoba sa narkokartelom koji vlada srpskim zdravstvom i prešli u private klinike,a sada su na meti ovih privatnih lanaca. Poznato je da je prof. dr Djordje Bajec sa mesta direktora KC Srbije prešao u BELMEDIK bolnicu, a da je na njegovo mesto iz privatnog KBC Beograd na Novom Beogradu (poznatog po tome da je u njemu Toma Nikolic strajkovao gladu) doveden director te private bolnice, prof.dr Miljko Ristić. Osim te smene pro forme u KC Srbije nije doslo ni do kakvih pomeranja, već su ostali isti problemi i isti kriminalci, a SNS se kleo da će ih ukloniti, ako dođe na vlast u KC Srbije, ali su umesto krivičnih prijava, sve te kriminalce poprimali u SNS, a funkcije im ostavili.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane