Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Šta sve jedna podvedena žena može u Zaječaru

Koliko troška oko Boška

Ako ste bliski gradskoj vlasti i Srpskoj naprednoj stranci, u Zaječaru možete sve da ostvarite. Jedni dobijaju na upravu izmišljena javna preduzeća koja ničemu ne služe, a drugi poslovni prostor po bagatelnoj ceni, plus donacije iz kojih plaćaju kiriju i preostane im još i dovoljno para za lagodan život. Pošteni Zaječarci jedva sastavljaju kraj sa krajem i nestrpljivo čekaju dan kada će bekstvom u pečalbu napustiti ovu dolinu gladi.

M. Hadžić

Vice Lalić je nekada bio normalan mladić koji je radio sve što i drugi mladi ljudi: studirao je, povremeno radio kako bi dopunio džeparac i - mrzeo Aleksandra Vulina.

Na svom fejsbuk profilu je 26. aprila 2016. napisao: „Trgnite se i razmislite dobro kome ćete dati svoj glas! Svi na izbore! VULINU, PEDERU!" Danas je Vice sasvim druga ličnost.

U međuvremenu je diplomirao menadžment i odmah postao - direktor! I to zahvaljujući partiji kojoj na čelu stoji upravo onaj isti Vuilin koga je Vice nazivao „pederom". Za samo dve godine mnogo se promenilo u životu ovog mladog čoveka. Njegova rođena sestra Sunčica Lalić Stojanović postala je jedna od miljenica šefa naprednjaka i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i dospela na funkciju pomoćnika gradonačelnika.

Sa te pozicije ona je mogla da pomogne u zapošljavanju svih članova porodice, a za najbliže je izmišljala radna mesta, pa ako treba i cela preduzeća.

Muž joj je postao „pilot bespilotne letilice", kako podsmešljivo govore Zaječarci, odnosno posao mu je da sa zemlje upravlja dronom koji nadleće Zaječar i to čak jednom, a ponekad i dva puta mesečno. Bez obzira na ovako male obaveze Sunčicin muž prima punu platu i to ne malu. Na kraju krajeva, plata mora da bude adekvatna visokoj odgovornosti za uživanje i upravljanje letelicom vrednom 6.000 evra, koliko je za nju plaćeno iz gradskog budžeta.

Sa zbrinjavanjem Sunčicinog muža Zaječarci su još i dobro prošli, uhlebljenje njenog brata Vicana ih je finansijski zavilo u crno.

Kako je počella kapriciozna pomoćnica gradonačelnika, njen rođeni brat je odmah po diplomiranju morao da postane ništa manje nego direktor, iako tada nije imao nikakva ni radna, a kamo li iskustva sa rukovodećih položaja.

Pošto u tom trenutku nije bilo ni jedne slobodne direktorske fotelje u nekom od interesantnih gradskih preduzeća, Sunčica je tržila da se stvori novo javno preduzeće po meri njenog brata.

Tako je prošle godine od gradskih para formirano JKP „Timok Održavanje" sa tri osnovna poslovna cilja: briga o Vicanu, posmatranje kako raste trava i gubljenje vremena. Neumerena potrošnja gradskih para se podrazumeva.

„Održavanje" je na dan osnivanja od Zaječara dobilo ne samo kompletnu opremu, radne prostorije i službene automobile, već i 5.000.000 dinara donacije (?!?) i 11.000 litara besplatnog goriva.

Da se zna kada Sunčica zapošljava svoga brata koji od tada teškom mukom zarađuje za hleb: u radno vreme kopa prstom po svom nosu i zeva, a povremeno mora službenim kolima da odlazi na mitinge podrške Velikom vođi. Samo, danas umesto „Vučićuu, pederu" on uzvikuje „Vučiću, ežeru".

Nisu Lalići jedina zaječarska porodica koja uspešno privređuje od podrepašenja.

Dušan Vojvodić je jedan od osnivača RTV „Majdanpek" i čovek izuzetno blizak Bošku Ničiću za koga bi, kako kaže, sve učinio. I Boško za njega čini sve.

Tako je nedavno RTV „Majdanpek" dobio prostorije nekadašnje RTV „Zaječar" u centru ovog grada, u Ulici Ljube Nešića broj 38. Radi se o prostorijama ukupne površine od 260 metara kvadratnih, za koje će Vojvodić plaćati mesčnu zakupninu od samo 32.000 dinara, odnosno nešto malo više od jednog evra po kvadratnom metru.

Prvobitno je mesečna zakupnina, shodno stručnoj proceni, iznosila 109.200 dinara, kako i stoji u članu 5 stav 1 Ugovora o zakupu poslovnih prostorija koji su 6. juna 2019. potpisali Ana Vojvodić u ime RTV „Majdanpek" i Boško Ničić ispred grada, dok je sve to svojim potpisom aminovala Svetlana Lukić, gradski pravobranilac. Grad je, međutim, u slučaju Vojvodića bio darežljiv, pa je Gradsko veće donelo odluku da zakupac treba da plaća samo 30 odsto dogovorene kirije, odnosno 32.000 dinara.

Zauzvrat RTV „Majdanpek" neće gledaoce informisati o kriminalu i mahinacijama koje sprovodi gradska vlast. Ova uzajamna ljubav je potvrđena i tako što je lavovski deo od 10 miliona dinara koje je za ovu godinu Zaječar namenio medijima otišao Vojvodićevoj televiziji - da ima odakle da plaća kiriju.

Ana Vojvodić, koja je u ime svog muža Dušana potpisala Ugovor o zakupu poslovnih prostorija, je dopisnik TV „Prva" iz Zaječara - pravi izbor za televiziju sa nacionalnom frekvencijom koja ne sme ni da zucne protiv naprednjaške vlasti u državi, pošto joj je vlasnik brat blizanac poverenika Srpske napredne stranke za Niš.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane