Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Bulšit

Milovan Brkić

Đorđe Višekruna mi je iz Holandije poslao pre neki dan poruku.

''Zahvalan sam Vučiću što je poslao BIA bitange da me napadnu u Budimpešti. Otvorili su mi oči ko su lideri srpske opozicije. Da više ne gubim vreme na ljude koji ništa ne vrede. Razbili su mi sve iluzije. Naime, pre napada sam se sa gotovo svima njima dopisivao preko vibera i whatsapp-a, a čim sam napadnut niko od njih nije smeo ni slovo više da mi napiše. Uplašili se, verovatno ih sve ucenjuju i sarađuju sa vlasti i BIA. Takođe, nakon hapšenja, moji prijatelji iz inostranstva su slali liderima opozicije poruke, uvek pre toga su im odgovarali, međutim, kurve su sada samo ćutale. Moji prijatelji ovde na zapadu su uspešni Srbi, menadžeri, profesori, koji pomažu srpsku opoziciju, što znanjem, pisanjem stručnih tekstova i programa, što finansijski, lideri opozicije su im obećali funkcije kada se promeni vlast, jer oni zaista jesu stručnjaci koji rade u velikim svetskim kompanijama, hvala Bogu sada su i oni videli sa kim imaju posla i koliko košta data reč i obraz u Srbiji''.

Čovek se uči dok je živ, odgovorio sam mu.

Gospodin Višekruna je bio Vučićev saradnik i prijatelj. Kada je na Balkan info televiziji progovorio, njegov glas se daleko čuo. Televizija je taj intervju najavila kao '' Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada!''

Intervju je objavljen 26. maja 2017. i videlo ga je više od 940 hiljada ljudi! Ova insajderska priča uzdrmala je Vučića, a Višekruna se spasio bekstvom u Holandiju.

Pre g. Višekrune gostovao sam na Balkan info televiziji. Moje reči čulo je više od 620 hiljada posetilaca ove portal televizije. Izneo sam istine koje se odmah nisu mogle potvrditi, ali danas je sve što sam izgovorio pre dve godine, kao na dlanu.

Kao da žive u rajskim vrtovima, a ne u Srbiji koja se davi u nemaštini, beznađu, korupciji i najtežem kriminalu, mnogi su me pitali šta to imam protiv Vučića, kada tako pričam o ovom čoveku!

Odgovarao sam kratko. Treba samo da progledate, sami ćete to videti.

Da potvrdim istinitost reči g. Višekrune, dodaću da osim Vuka Jeremića i Srđana Noga, niko od opozicije nije hteo da govori za Magazin Tabloid. Moj zamenik Predrag Popović od većine njih nije dobio ni odgovor! Mada niko od nas nije ničim lično uvredio ovu gospodu. Opozicioni lider su ljuti na građane što ih masovno ne podržavaju, a skoro svi su oni otišli na plandovanje, u beli svet.

Da je Vučiću kraj, svedoči mi i poziv jednog opozicionog lidera da se sretnemo. Valjda je to početak. Ali, siguran sam da kada se promeni vlast, opet ću biti pod bojkotom, kao i svi oni koji su pristojni, znaju svoj posao i poštuju svoj narod i državu.

Od Vuka Karadžića, Petra Kočića, Vase Pelagića, pa do Gojka Đoga, svi su završavali u zatvorima, prezreni i pod bojkotom. Takav smo narod. Poštujemo samo hulje, poput Vučića i njegove kamarile. Prethodno je hvaljen do nebesa Boris Tadić, Vojislav Koštunica, pre njih Zoran Đinđić.

Novine koje uređujem od početka izlaženja najavljivale su događaje, kroz koje ćemo muke prolaziti, opisivali smo one koji su nas vodili u propast, pljačkali državu. Raspolagali smo informacijama u koje građani nisu hteli da veruju. Smejali su nam se.

Samo su oni koji su mislili svojom glavom hteli da nas čuju, da saučestvuju sa nama, čak i kada su napustili zemlju, bežeći od zločinaca i onih koji su državu rastakali i izdavali nacionalne interese.

Opet nam se sprema medijski mrak. Junaci opozicije su izvesni Dragoljub Petrović - Draža, urednik Danasa, koji ima govornu manu, ali rukama može sve da objasni. Opet nam o slobodi govori Gordana Suša, TV N1 obavezno u goste zove polusvet iz novinarske profesije koji nema nikakve informacije, nikakve ideje, ali ume, ''s dobrim namerama'' i načelno da kritikuje vlast, ali da je ne uvredi. Glavni urednici Danasa Grujica Spasović i Radivoje Cvetićanin su bili ambasadori, Zoran Panović je član upravnog odbora RTS-a, a raspamećeni Draža Petrović je novi analitičar, poput Vučićevaca Dragoljuba Anđelkovića, Dejana Vuka Stankovića...

Poznajem desetine vanserijskih novinara, ali, nažalost, kada ode Vučićeva vlast, popišaće ih neki Draža Petrović, Zoran Kesić, protuve sa RTS-a. Oni ne mogu da na sva usta blate sunarodnike, da ih opisuju kao genocidan narod.

Amerikanci bi ih opisali sa samo jednom rečenicom. Bulšit.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane