Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Zašto je utihnula diplomatska aktivnost EU, SAD-a i Rusije na Balkanu?

Zatišje pred konačni obračun

Balkanski diktatori su sve luđi i luđi, među njima se Aleksandar Vučić posebno ističe. Pravo lice pokazuju i makedonski premijer Zoran Zaev, a i hrvatska predsednica, sve češće u pijanom stanju, zbori reči, reči bez pameti. Divljanje balkanskih diktatora i političko-mafijaških kartela, u poslednje vreme, kao da ne dotiče misije OEBS-a, Evropske Unije, Ujedinjenih nacija i diplomatskog kora, koji nemo ćute pred najgorem nasiljem, mafijaškim ubistvima, rasprodajom javne imovine i satiranjem građana. A do pre mesec dana su se svi diplomatski predstavnici utrkivali ko će značajnije da pohvali ludost srpskog predsednika i njegovo zločinačko držanje prema građanima

Milovan Brkić

Kidnapovanje Saše Mirkovića, bivšeg kuma Aleksandra Vučića u Crnoj Gori i njegova predaja srpskoj policiji ''da raspolaže njime'', pokazuje da su crnogorske i srpske vlasti u tesnoj sprezi i da zločinčaki režimi, bez obzira na javna sporečkanja, sarađuju u međusobnoj zaštiti.

Saša Mirković je bio istaknuti finansijer i funkcioner SNS-a, narodni poslanik, predsednik Skupštine opštine Zaječar, sve dok nije od kuma zatražio da mu vraća dug. Znao je da su braća Vučić teški milijarde evra.

Gospodin Mirković je tužio Višem sudu u Beogradu Aleksandra Vučića da mu vrati 532.000 evra, koje mu je pozajmio. Vučića nije bilo sramota da dug ne vrati.

Po običaju, sud je unizno poslužio Vučiću da ne vrati dug, a taj zadatak je odradio zamenik predsednika Višeg suda u Beogradu Ivan Ilić, koji nije mogao ''tuženog da nađe na adresi Vlade Srbije'' jer, kako je obrazložio, ''tamo nije prijavljen''.

Da li je moguće da predsednik vlade, ili države, u bilo kojoj evropskoj i državi na američkom kontinentu, ne vrati svoj dug. A Vučić je poznat po tome što je od hiljade stranačkih kolega ''pozajmljivao'' novac, koji nikada nije ni pomišljao da vrati.

Kidnapovanje gospodina Mirkovića nisu osudile ni nevladine organizacije koje se finansiraju preko Fonda za otvoreno društvo, niko od predstavnika misije Evropske unije, OEBS-a, Ujedinjenih nacija, ambasada u Beogradu i pored saopštenja Ministarstva pravde Srbije da za Mirkovićem nije bila raspisana nikakva poternica ni potraga.

Niko nije osudio crnogorsku vlast za kidnapovanje i učešće u kidnapovanju gospodina Mirkovića, koji se nalazi u Okružnom zatvoru u Beogradu, kao taoc Aleksandra Vučića i njegov privatni zatvorenik.

Već nekoliko meseci Aleksandar Vučić vodi besomučnu kampanju zastrašivanja građana, otvorenim pretnjama svojom partijskom batinaškom bandom, hapšenjem nekoliko desetina građana zbog loše ocene njegovog rada na društvenim mrežama, javnim pozivima da će se isplatiti nagrada od 500.000 dinara onome ko pronađe lice koje je, navodno, pratilo, suprugu Predraga Malog, brata Siniše Malog... Desetine nerazjašnjenih je ubistava u Beogradu, a direktor policije Vladimir Rebić ne poziva građane da jave detalje sa tih likvidacija.

Kao što se i moglo pretpostaviti, ''sumnjivo lice'' je nađeno i nakon saslušanja pušteno kući, a Vučić je za ovo ''neovlašćeno praćenje'' optužio jednog Engleza!

Pred očima diplomatskog kora, misije Evropske Unije, OEBS-a Vučićevo svakodnevno divljanje, otimanje para, zaduživanje, surovo kršenje ustava Srbije, ne zavređuje osudu.

Težak udar građanima Srbije zadaje američki državni sekretar Majkl Pompeo, koji na poziciji ''čoveka zaduženog za Balkan'' drži Metju Palmera, diplomatu iznedrenog u kabinetu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt, koji Srbe otvoreno naziva govnima, koji se sa ženom srpkinjom (Danicom Damjanović, rođenom beograđankom) preselio u Dobre vode kod Bara, da tamo žive.

Iako je međunarodnoj zajednici jasno da je Vučić opasan ludak i kriminalac neviđenih razmera, da se sprema da napadne građane, da pokušava da se oslobodi ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji je počeo da pokazuje spremnost da se uhvati u koštac sa opasnom Vučićevom mafijom i njegovim kartelom, niko javno ne upozorava ovog šizofrenika da se vrati svojim lekarima, da ga leče.

U međunarodnoj operaciji ''Familija", koju sprovodi DEA i Europol, u Hrvatskoj je uhapšeno 70-ak kriminalaca i sitnih biznismena povezanih sa HDZ-om, a koji su imali fantomske firme i u Srbiji. U to pranje para uključeni su i pojedinci iz vrha SNS-a. Srpska policija, naročito PU Novi Sad, odbija saradnju s Europolom i DEA, ali to može samo da privremeno odloži suočenje s pravdom.

Gospodin Metju Palmer preti satanizacijom srpskoj opoziciji da mora da sledi Vučićevu politiku! Da ide na izbore u Vučićevoj režiji, na izbore u vreme kada se Vučić dva puta dnevno sa svih televizija obraća građanima napadajući opozicione lidere, preteći opoziciji ''sankcijama Sjedinjenih Država''.

U čije ime govori gospodin Palmer?

Istraga državnih službi Sjedinjenih Država, koju su sprovele FBI, DEA, Agencija za praćenje tokova prljavog novca, NSA i Imigraciona služba, odavno je završena.

Do 1. maja 2020. godine Balkan bi morao biti očišćen od diktatura koje su opasnije od afričkih i azijskih despotija, koje direktno urušavaju bezbednost Evrope i samih Sjedinjenih Država.

Sporo, ali temeljno, istraga je došla do Vučića, njegovog kartela i saučesnika na Balkanu, kao i lidera nekih najuticajnijih evropskih država koji su, poslujući sa balkanskim vođama zgrnuli ogroman novac. Zaustavljena je opasna veza balkanskih desperadosa sa arapskim režimima koji promovišu islamski terorizam, novčano ga pomažu i šalju borce po celom svetu da dižu u vazduh nevine građane.

Građanima, koji željno čekaju slobodu, nije lako da izdrže nasilje Aleksandra Vučića. U Crnoj Gori, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj... nasilje režima nad građanima prerasta u život u koncentracionom logoru!

Presecajući lance trgovinom narkoticima, američka DEA u saradnji sa Europolom zaplenila je nekoliko desetina tona kokaina i tako ekonomski upropastila crnogorski i srpski režim, koji su na šteti više od najmanje četiri milijarde evra, a prihodovanje je i dugoročno zaustavljeno.

I ''neočekivano'' pozivanje u svojstvu osumnjičenih u Hag Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja, Kadri Veseljia i još 70 kosovskih Albanaca, koji se nalaze u vrhovima vlasti, težak je udarac Vučićevom kartelu. Prekid pregovora o statusu Kosmeta izbezumljuje Vučića, jer je dužan 300 miliona evra za njegovu prodaju.

I dok Metju Palmer, kao Luda Mara preti sankcijama pobunjenim Albancima u Albaniji i Kosmetu, građanima Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, sve po instrukcijama Džordža Soroša i kongresmena iz Demokratske stranke SAD-a, procesi koji se privode kraju, uplašili su diktatore, jer se krug oko njih zatvara.

Najpre, promene u Evropskoj Uniji, odlazak najkorumpiranijih briselskih komesra s vlasti, menja i poziciju balkanskih diktatora u ''poslovanju'' sa njima.

Srbija je potpisala sporazum sa Sjedinjenim Državama o isporučivanju svojih građana ovoj državi, koji su optuženi za najteža krivična dela. Narodna skupština je to ratifikovala 24. februara ove godine. Ali, na teritoriji Srbije Vučić ne dozvoljava da se dira njegov kartel. Ingerencije MUP-a Srbije je, kako je javno saopštio, predao je u ruke direktora policije Vladimira Rebića, koji je takođe peder (izvinjavam se homoseksualcima, jer oni ne kriju svoju seksualnu opredeljenost, na koju imaju potpuno pravo, ali Vučićev kartel krije svoje sklonosti).

Srpska policija vežba zaštitu pripadnika Vučićevog kartela, od mogućeg napada američkih specijalaca, koji, po sporazumu, imaju pravo da traže na srpskoj teritoriji kriminalce. Angažovani su delovi beogradskog, novosadskog i kraljevačkog odreda Žandarmerije da se ''nađu pri ruci'' Vučićevom kartelu. Da žandarmi za njih moraju i život dati, umesto da ih hapse.

Iako raspomamljeni Vučić tvrdi, da iako je smrtno bolestan'' želi da još vlada samo pet godina, u šta veruju, ili se teše i njegovi saradnici sa krvavim rukama do lakata, njegov pad će biti iznenadan i izveden na način koji će građani pamtiti do kraja života. Otvoriće se sve arhive, pokazati svi snimci njegovih perverzija, pljački, saopštiti svi računi.

Pripreme su završene, sledi potpuno osposobljavanje srpskog tužilaštva i pravosuđa. Već je zadokumentovan kriminal javnih tužilaca i sudija. Najmanje 82. sudija biće izvedeno na sud, a 50 tužilaca i njihovih zamenika moraće da odgovaraju za nasilje i zločine. I taj proces je pri kraju.

Srpski diktator ne može da shvati da će se njegov režim srušti kao kula od karata hapšenjem njegovog kartela. Za to se ne može optužiti administracija predsednika Donalda Trampa, jer ovu akciju sprovode američke službe i pravosuđe, koji nisu pod uticajem Bele kuće.

Zato i ćutanje diplomatskih misija na Vuči-

ćeve ludorije može da se tumači kao zatišje pred veliku buru, koje će odneti šizofrenika koji je umislio da je najvažniji čovek na planeti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane