Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Intervju

Velimir Ilić u razgovoru sa Predragom Popovićem poručuje građanima

I mrtvaci bolje izgledaju od njega

Režimski mediji vode brutalnu kampanju protiv Velimira Ilića. Predsednik Nove Srbije nema dileme, zna da hajku predvodi glavni urednik svih naprednjačkih novina i televizija Aleksandar Vučić. U intervjuu Magazinu Tabloid, Ilić govori o uzrocima njihovog sukoba i Vučiću poručuje: „Nesrećo jedna, došao ti je kraj, sve što radiš obiće ti se o glavu!"

Predrag Popović

MT: Zašto je sad pokrenut ovaj udar na Vas?

ILIĆ: Kad smo napustili koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, Vučić je izvršio udar na Novu Srbiju. Pretrpeli smo otimanje članstva i funkcionera, ucenjivanje poslanika, sve vrste pritisaka i pretnji. Sad je došao red na mene. Montiraju mi sudske postupke, angažovali su javne izvršitelje, pa na kraju i medije, koji o meni objavljuju najvulgarnije gadosti, da se normalnom čoveku digne kosa na glavi kad to pročita.

MT: Zašto sad?

ILIĆ: Pokušao je na sve načine da me kompromituje i uplaši. Nije uspeo. Sad vidi da ne može ni da me uništi, zastraši i kupi. Shvatio je da sam odlučan da ga oborim s vlasti, da ću ići do kraja. To je moj životni cilj. Zato udara na mene. Nekad sam poštovao to što je Vučić stalno potencirao da štiti svoju porodicu, da ne dozvoljava da mrlja padne na njegovu decu. Šta je s našim porodicama? Kako je meni kad mi deca čitaju one gadosti u Kuriru, koje prenosi Pink? Imam petoro dece, šestoro unučića, četiri zeta... Oni čitaju gluposti o tome kako noći provodim sa starletama, koje plaćam 500 evra... Iz Kurira mi otvoreno poručuju da ih tužim, platiće presudu i sutra će me opet staviti na naslovnu stranu, baš ih briga. Iza toga stoji Vučić, ništa u medije ne ide bez njegovog znanja i odobrenja. Da ima malo stida, pozvao bi te urednike i rekao im da ne pišu te prljavštine, neka me napadaju zbog politike ili bilo čega što smatraju spornim u mom javnom poslu, ali ne ove bljuvotine.

MT: Možda je ljut što mu pominjete brata Andreja?

ILIĆ: Šta sam rekao, a da nije tačno? Sve se zna, svi papiri postoje. Svi znaju kako Andrej registruje firme, pa, kad trreba da plati porez, neko mu ukrade identitet. Pominjao sam i to da njegov otac vrši inspekcije u firmama, ali nikad nikoga nisam klevetao i vređao. Sve se to zna, Srbija je jedno veliko selo u kome ništa ne može da se sakrije. Znam da Aleksandar Vučić ima tešku prošlost i mnogo ožiljaka. Čuo sam o njemu svašta, pa to nisam zloupotrebljavao u medijima. Čuo sam da mu je otac Šiptar, da mu je žena donela dete u miraz i predstavila ga kao svoju sestru. Čuo sam još mnoge stvari o njemu, njegovoj sadašnjoj ženi, bratu i kumovima, ali ćutao sam, nisam hteo da mu vređam porodicu. A, on po mojoj porodici gazi, piša po njoj. Da li je on normalan? Šta on misli? Najljigavije i najpokvarenije bruka mene, čoveka domaćina, koji ima stotine grobova u Srbiji. Imam šest stričeva i tri tetke, mi smo ogromna porodica, a vređa nas đubre koje nema nijedan grob u Srbiji, tikva bez korena.

MT: Vučić je vodio kampanje i protiv drugih opozicionara, ali ni protiv koga ovako prljavo. Čime ste mu se toliko zamerili?

ILIĆ: Uplašio se, zna da imam sve papire koji će oterati Zoranu Mihajlović u zatvor zbog krađa koje je izvršila, a u kojima je on saučesnik. Lično sam ga obavestio o svemu tome, predao mu dokumentaciju i krivičnu prijavu koju sam podneo protiv Mihajlovićke.

Ona je poništila regularan tender na kome je posao izgradnje Moravskog koridora dobila jedna kineska kompanija, da bi kasnije, bez tendera, potpisala 300.000 evra skuplji ugovor sa američkom firmim, čime je nanela štetu državi. Imam sve dokaze o pljački 24 miliona evra na Koridoru 10. U izgradnju tog auto-puta bilo je uključeno nekoliko firmi iza kojih su stajali Milorad Dodik, Andrej Vučić i Zoranin muž Vlada Atanacković. Kad su se posvađali oko para, Zorana je formirala državnu komisiju u kojoj su se našli državni sekretari i pomoćnici u njenom ministarstvu. Komisija je utvrdila da je po dva puta uplaćivan avans i da su plaćeni radovi koji nikad nisu izvedeni. Nestalo je 24 miliona evra.

Sve piše u tom izveštaju, koji i ja posedujem. Zna se da su te pare prebačene na Kipar, zatim na Emirate, pa nazad u Srbiju, u „Beograd na vodi". Eto kako je novac opran i investiran u „Beograd na vodi". Vučić sve radi tako, prebacuje pare, mulja i vara. To namerava i sa ovim famoznim investicionim planom od 12 milijardi evra, koliko želi da opere na izgradnji metroa, kanalizacije, osam stadiona i svim ostalim što je najavio. To nisu čiste investicije, već klasična pljačka. Sve će da radi bez tendera, a tragove će pokušati da sakrije tako što će ugovore označiti kao državnu tajnu.

Uostalom, Zorana Mihajlović to javno priča. Kaže: „Međudržavni ugovori nisu dostupni javnosti". Kako može da mene zadužuje, a da ja ne smem ni da znam zašto i koliko? Zbog takvog načina Vučićevog poslovanja i odnosu prema javnim resursima napustio sam koaliciju i odlučio da se borim protiv ovog pogubnog režima.

MT: Šta je, konkretno, prevagnulo da prekinete saradnju s Vučićem? Nekad ste ga hvalili.

ILIĆ: Jesam, u početku, dok je bio normalan. Od hapšenja Miškovića, kad je sebi podigao rejting, to više nije isti čovek. Smotali su ga u kandže, pa se potpuno izgubio. Od tada ga zanima samo vlast. Vlast, vlast i vlast.

MT: Kad ste shvatili da je đavo odneo šalu?

ILIĆ: Koaliciju nisam pravio s Vučićem, nego s Tomislavom Nikolićem. Pobedili smo i došli na vlast, a onda su mi neki stranci, u Vašingtonu i Tel Avivu, rekli da je Nikolić samo jednokratno upotrebljen i da će biti izbačen iz igre na prvoj krivini. Onaj "visoki", kako su zvali Vučića, nije imao snagu sam da pobedi na izborima, pa su morali da angažuju Nikolića, ali da na njega ne računaju, jer nije prihvatljiva njegova nacionalna opcija.

Srbija mora da ostane na liniji "Evropska unija nema alternativu", koju je forsirala Demokratska stranka. Stranci su samo promenili glavnog igrača, a sve drugo je ostalo isto. Zaista, dogodilo se sve što su mi rekli. Vučić je doveo novu ekipu saradnika, koji su zainteresovani samo za svoje poslovne kombinacije.

Da je neko osnivačima SNS-a rekao da će neka Ana Brnabić da bude postavljena na mesto premijera, mislim da bi pali u nesvest. Ni oni ne bi glasali za SNS, a kamoli običan narod. Kad sam video u kom smeru to ide, shvatio sam da mi tu nije mesto. Uvek sam birao društvo, nisam hteo da pristajem na sve samo da bih bio u vladi.

Kad sam video kakav šljam je Zoran Đinđić uzeo u vladu, odbio sam njegov poziv, ne volim da budem u nekom brlogu. Kasnije sam prihvatio da uđem u vladu Vojislava Koštunice i bio sam najbolji ministar, to su pokazale sve ankete. U vladu Borisa Tadića i Ivice Dačića nisam hteo, procenio sam da će izvršavati naloge Evropske unije i uništiti Srbiju, što se i dogodilo. Taj posao je nastavio Vučić, zato sam odlučio da napustim koaliciju, pređem u opoziciju i učinim sve što mogu da ga smenim s vlasti.

MT: Kako je izgledao vaš razlaz? Kako je on to prihvatio?

ILIĆ: Nije mu se svidelo što sam odlučio da izađem iz vlade, žuljalo ga je to. Godinu i po dana odbijao je da potpiše raskid radnog odnosa, vodio me da radim u vladi, a nisam primao platu. Molio sam ih: "Ljudi, vratite mi radnu knjižicu, ne radim u vladi". Slao mi je svoje saradnike, da me nagovaraju da popustim i prihvatim neku od njegovih ponuda.

MT: Šta Vam je nudio?

ILIĆ: Imao je nekoliko ideja, ali nijednu nisam hteo da prihvatim. Kad sam mu rekao da više neću da učestvujem u vlasti jer sam čuo da dovodi Anu Brnabić, prvo u ministarstvo, da bi joj kasnije prepustio mesto premijera, on mi je rekao da biram šta hoću da radim. Prvo mi je ponudio da budem ministar, ali da ne petljam oko tendera. "Situacije će ti donositi Nikola Petrović. On će, s ovim mojima, sve da odredi, ko su izvođači i podizvođači, koliko i kad treba da im se plati. Kao ovlašćeni ministar, ti samo puštaj pare, a kome ide i ko šta radi, baš te briga", rekao mi je. Hvalio me da sam odličan inženjer, odličan operativac. Naravno, odbio sam ga. Nema šanse da drugi uzimaju pare, a ja da im to potpisujem. Ja plaćam, moj potpis na ugovorima i računima, a Zorana Mihajlović da vodi poslove i slika se. Nema šanse! Posvađali smo se.

Kasnije me opet zvao, da mi ponudi da vodim Koridore Srbije. Ista priča, oni da pljačkaju, a ja da to potpisujem, pa da kasnije idem na robiju. Rekao sam mu: "Vučiću, da li si ti normalan? Kakav crni direktor? To može da prihvati samo neka budala, koja će izvršavati sve što joj narediš.

Hajde da se mi pozdravimo..." Eto, prihvatio je Zoran Babić. Sad se vidi kakvi su rezultati njihovog rada. Meni nije pala ni cigla, a njima se ruši celo brdo, puca asfalt, ginu ljudi. Briga njih, oni samo lažu i kradu. Vučić misli da je genijalan putar, a nit ima pojma, nit dozvoljava stručnjacima da radi.

Sad najavljuje još pet auto-puteva. Izgradnja auto-puta je skupa investicija. Da bi bio održiv, auto-put mora da ima osam hiljada vozila dnevno, da bi se od putarine plaćalo održavanje vertikalne i horizontalne signalizacije, rasvete i sve ostalo.

Samo Ibarska magistrala i Moravski koridor ispunjavaju taj uslov. Vučića to ne zanima, on gleda samo da se firme njegovog brata i kumova ugrade u poslove. Zorana priča da je napravila 300 kilometara puta. Gde? Kod Grdeličke klisure, za šest godina, urađen je samo 21 kilometar, dakle ni četiri kilometra godišnje.Na deonici Ljig - Obrenovac izgradi se 10 km godišnje, na Koridoru 10 prosek je 8 km godišnje. Gde je to urađeno 300 km? Pravio sam mostove na Dunavu i Savi, tunele i auto-puteve, uradio sam deset puta više nego Zorana Mihajlović, a ona sad kaže da se ranije ništa nije radilo. Uništili su celu Srbiju.

MT: Da, jesu. Uspešni su samo u uništavanju.

ILIĆ: Da, potpuno su ugasili industriju. Srbija je nekad imala i ministarstvo industrije, danas nema ni ministarstvo, ni industriju. Upropašćena je i poljoprivreda. Zamislite, Srbija uvozi meso iz Hrvatske. Toliko su oborili cene da se više ne isplati proizvodnja mesa i mleka. Plodna zemljišta su obrasla u korov, stvara se parlog. U selima su ostali samo starci, koji nemaju kud.

Sve mlado, koje može da radi, beži iz Srbije. Ljudi ovde nemaju uslove za normalan život, pa napuštaju svoju zemlju i idu da beru voće po Evropi, rade u staklenicima u Holandiji, Belgiji, Češkoj ili Italiji. Odlaze lekari i inženjeri. Nema više ni šofera, varioca, majstora. Pukla mi je cev u kući, nisam mogao da nađem vodoinstalatera. Svi su otišli, a nekad ih je bilo sto.

MT: Šoferi i automehaničari, koji nisu pobegli, sad su ministri i direktori.

ILIĆ: Tačno. Autolimari su kupili diplome i postali gradronačelnici ili ministri. Pa, pogledajte sastav vlade, biće vam jasno kakvo ludilo je Vučić napravio. Zubar vodi turizam, ekonomista saobraćaj, a pravnik poljoprivredu. Nema nijednog inženjera. Poslednji inženjer u vladi bio sam ja. Sad Zorana oduzima licence projektantima iz Inženjerske komore.

Ona ne zna ništa o tim poslovima, ali ima moć da uništava struku. Zemlja bez inženjera je kolonija, sirovinska baza, a ne država. Vučiću sam objašnjavao kako je Belorusija rešila probleme u kojima je bila, a koji su vrlo slični našim. Lukašenko je skupio inženjere i rekao im da se organizuju, naprave plan za oporavak privrede, dobiće kredite i sve što treba.

Neka rade šta znaju, ali za godinu dana Belorusija više ne sme da uvozi traktore, meso i poljoprivredne proizvode. Napravili su najbolji traktor u Evropi, imaju odlične kamione i autobuse. Državna razvojna banka je finansirala privredu i danas je to uređena, ozbiljna država u kojoj nema nezaposlenosti, industrija se razvija, a nema neobrađenih poljoprivrednih površina. To je moguće kad se ima plan za obnovu države, a ne, kao kod nas, za pljačkanje države.

MT: Ovde, s ovom vlašću, nije moguća obnova.

ILIĆ: Moramo potpuno da promenimo organizaciju države. Ovde pedesetak ljudi po dve-tri decenije ne izlazi iz vlasti. Upropastili su sve što su mogli, a još su tu, vladaju. Otac svega nakaradnog u Srbiji bio je Miki Rakić. On je stvorio Borisa Tadića, da bi, preko obaveštajnih službi s kojima je sarađivao, napravio Aleksandra Vučića i doveo ga na vlast.

Vučić je doveden da se ništa ne bi promenilo, da se Srbija ne bi oporavila. U vrh vlasti uveo je Anu Brnabić, koja je još u NALED-u uništavala državu. Zadržao je sve ljude Mlađana Dinkića. Dinkićev šef kabineta Ivica Kojić, sad je Vučićev šef kabineta. Tu su Siniša Mali i Zorana Mihajlović. Tu su i kadrovi iz vremena Slobodana Miloševića, od Ivice Dačića i Aleksandra Vulina do Željka Mitrovića i Peconija, velikih televizijskih magnata. Tu su Beba Popović, Vučićevi kumovi i svi ostali, koji su godinama rasturali ovu državu. Oni su rak rana ovog društva. To mora da se potpuno demontira i da se postave temelji jedne nove, ozbiljne države.

MT: Kako da se to uradi? Kako da se obori Vučić?

ILIĆ: Bilo bi dobro da se to uradi na izborima. Vučića podržava jedna četvrtina građana, a tri četvrtine ga organski ne podnose. U takvim okolnostima, on ne može da opstane na vlasti. Potrebno je da stalno vršimo pritisak na ulici. Pošto mediji nisu slobodni, moramo da dođemo do ljudi na ulici, preko društvenih mreža, na sve načine. Imamo mnogo kvalitetnih ljudi, ali oni beže od politike, ne žele da ih Vučić provlači kroz blato svojih medija, da ih šutira i maltretira. Ozbiljni ljudi, od struke i nauke, ne žele da prolaze kroz ovo što preživaljavamo ja i mnogi drugi koji se suprotstavljaju režimu.

MT: Kako da se ljudi oslobode straha? Posebno posle gašenja protesta.

ILIĆ: Protesti će ponovo početi, narod ne može da trpi ovu vlast. Opozicija mora da dozvoli narodu da iznedri nove vođe, ljude kojima može da se veruje. U Srbiji nema demokratije, vlast krade izbore, mediji su blokirani, kriminal i korupcija rastu, imamo milion problema, a opozicija nikad slabija.

Savez za Srbiju ima podršku 11 odsto birača. Pa, kako to? Na proteste izađe ceo Beograd, ali neće da glasa za te lidere. Narod traži nove, nekompromitovane ljude. Mi, koji smo dugo na političkoj sceni, moramo da pomognemo da se stvore uslovi za to, ne može, bre, više ovako. Mene ne zanima vlast, ne želim da budem ni ministar, ni premijer.

Hoću da pomognem savetima, da ne ponavljamo stare greške. Znam ko su najbolji inženjeri i ekonomisti, koji mogu da pokrenu Srbiju. Meni ne treba funkcija, nego ozbiljna država, sa institucijama koje rade, s parlamentom u kome se donose odluke, s vladom koja se brine za državne i nacionalne, a ne za privatne interese raznih kumova i braće. Vučić se toga plaši, zato pokušava da napravi svoju opoziciju.

Zamislite, ministarstvo pravde pravi ravnogorski i monarhistički pokret. Toga nema nigde. Monarhiste mu vodi neki Žika iz Sombora, gde nikad nije postojao nijedan monarhista. Glavni na desnici je neki Miša Vacić, koji vodi neku tajnu policiju. Vučić ih sve podmićuje. "Zavetnici" su po Beogradu urlali protiv njega, kritikovali ga i napadali. Sad, kad su se dogovorili, sve je rešeno, super im je Vučić. Tako je i sa Čedom Jovanovićem, Čankom, muftijom, svi ga hvale. Ovde mora da se sprovede lustracija. Tim ljudima, koji nas godinama sistemski uništavaju, treba zabraniti da se bave politikom. Pojedine stranke, poput Šešeljeve, moraju da se zabrane.

MT: Kako objašnjavate Šešeljevu transformaciju?

ILIĆ: Vojislav Šešelj sve radi za pare. Tomislav Nikolić mi je jednom prilikom lepo rekao da Šešelj ima tarifu. Dok mu nije dao pare, Vučić mu je bio najgori. Čim su se dogovorili da svakog prvog stiže apanaža, Vučić je postao najbolji. Srbija mora da progleda. Ljudi moraju da razmisle o tome kako žive, kako žive njihova deca i zašto ne žele da žive ovde. Ne može ovako. Ljudi, čija je ovo država?

MT: Vučićeva, on je vanknjižni vlasnik.

ILIĆ: On tako misli. Svu vlast je prigrabio za sebe i svoje. Mi, sa tri Morave, nemamo nijedno ministarstvo. Iz Šumadije imamo samo Slavicu Đukić Dejanović, ali ona, jadna, ne zna ni šta traži u toj vladi. Zato Tuzla ima dva ministra, a Bugojno nam vodi državu, vuče sve konce. Još malo pa će u svaku kuću ubaciti po jednog Bosanca, da nam vlada. Doveo je i one sa severa Kosova, oni sve vode.

MT: Da li poznajete Zvonka Veselinovića i njegovu ekipu?

ILIĆ: Ne poznajem Veselinovića. Iz te ekipe znam samo Zelju, prao mi je kola. Nekad je imao takva zaduženja, sad je glavni u tom društvu. Vučić se okružio takvim ljudima, koji uništavaju sve što stignu. Eto, njegova ekipa iz Srpske liste pomogla je Ramušu Haradinaju da dođe na vlast na Kosovu i Metohiji.

Kad se u kosovskoj skupštini glasalo o zakonu kojim je od Srbije oduzet rudnik Trepča, poslanici Srpske liste bili su uzdržani. Ko su ti ljudi? Ko ih je tamo instalirao? Nisam ja, Vučić je. Njegova vlast ne mari za srpske interese. O sudbini Srbije odlučuju strane sile. Da li smo mi s njima razgovarali? Da li smo uspeli da dođemo do vrha američke administracije? Nismo!

Evropska unija je odlučila da Srbija potpiše nezavisnost Kosova i ništa drugo je ne zanima. Evropska unija nam nije prijatelj, to je dokazala više puta. Oduzima nam 13 odsto teritorije, a nije ispunila ništa od preuzetih obaveza. Nema povratka prognanih Srba, nema bezbednosti, pa ni zajednice srpskih opština.

Znači, trebalo bi da se zahvalimo Evropskoj uniji i Euleksu, pa da problem vratimo na rešavanje u okviru Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, koji je jedina merodavna institucija za ta pitanja. Međutim, Vučić trguje Kosovom, ne zanima ga ni Ustav, ni volja naroda, koji ne želi da se odrekne svoje teritorije.

Vučić nije uspeo da reši nijedan problem. Velike kompanije odlaze iz Srbije. Fijat je rizičan, Er Srbija je propao projekat, IMT propao, PKB je pokraden, rasprodaju se aerodromi... Narod je osiromašen i opljačkan.

MT: Da, penzioneri su opljačkani, radnici svedeni na nivo robova, a sad sve čerupa preko nameta i javnih izvršitelja.

ILIĆ: Dokazao sam da se preko javnih izvršitelja sprovodi najveći lopovluk u istoriji Srbije. Napravljen je sistem za pljačku preko Infostana. Uloga Infostana je da objedini račune i krade građane. U tim računima više niko ne može da se snađe, ne zna koliko je potrošio vode, struje, koliko kome duguje. Sad su uveli upravnike zgrada i neku njihovu administraciju. Ubiše nas! Ko zakasni s plaćanjem, stradao je. Za dug od 2.000 plaća 25.000 dinara. To je najveća pljačka. Računao sam, ugrubo, preko pola milijarde evra godišnje otmu javni izvršitelji.

Vi platite račun, odete u kancelariju, javni izvršitelj neće da vas primi, već izda nalog za izvršenje i naplati vam još jednom. Ako niste dobili rešenje, kažu da vas nisu našli kod kuće, pa su ga okačili na oglasnu tablu. Kako da se ljudi bore protiv toga? Pa, Miloš Obrenović je 1836. godine doneo zakon kojim je određeno šta može da se oduzme nekom dužniku, a da mu se ne ugrozi egzistencija.

U Miloševoj Srbiji niko nije mogao da čoveku oduzme kuću i zemlju i stoku, koja mu je neophodna da prehrani porodicu. Nepismeni Miloš Obrenović smislio je zakon koji štiti ljude, pomaže im i da vrate što duguju, a da ne propadnu i da ne beže iz ove zemlje. Danas, u Vučićevoj Srbiji ljudi ostaju bez kuće i stana zbog duga od 5.000 evra. To je zločin! Pljačkaju običan svet, a ne diraju tajkune, koji duguju milione evra za poreze. Ne može tako!

MT: Kako da se ispravi sve to?

ILIĆ: Prvo, mora da se sprovede lustracija. Vučića i ove njegove, čuvaćemo ih kao oko u glavi dok do zadnje pare ne vrate što su ukrali. Postoje tokovi novca, tenderi, ugovori, svedoci, postoji sve.

MT: Ako bude kažnjavanja, moraće i Zorana Mihajlović na robiju?

ILIĆ: Pa, bogami, nju to čeka. Ako bude sve lepo priznala, možda ćemo dozvoliti da je u zatvoru posećuje šminkerka.

MT: Vučić misli da se to nikad neće dogoditi, da će zauvek ostati na vlasti.

ILIĆ: I Vučić zna da će mu se obiti o glavu ovo što radi. E, moj Vučiću, nesrećo jedna! Došao ti je kraj! Pa, pogledajte na šta ličiš. Mrtvaci izgledaju bolje od njega. Sapliće se dok hoda po ravnom. Mnogo se zaigrao. Verujte, nekad mi bude ga bude žao, kad ga vidim takvog, ali moraće da snosi odgovornost za sve što je uradio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane