Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Kako je Vučić sa crne liste postao miljenik Vašingtona, pa opet njegov neprijatelj

Vučiću, Sadame

Kada su na Vidovdan 2001. godine Đinđićevi seizi odveli Slobodana Miloševića u Hag, on se, ulazeći i helkopeter obratio Judama rečima - ''E, Srbi, sad ajd zdravo''. Milošević nikada nije rekao nijednu ružnu reč protiv naroda kojim je surovo vladao. Pre nego što je odveden u Hag, Vašington ga je opisivao kao jakog čoveka na Balkanu, garanta mira i bezbednosti, a onda je proglašen za lošeg momka i ratnog zločinca. Po isom obrascu stvoren je i njegova naslednik, diktator Aleksandar Vučić, šizofrenik, opasni lopov i razbojnik, koji je bio miljenik Berlina, Brisela, Vašingtona, Pariza, Moskve, Pekinga, arapskih šeika i prinčeva. A onda je došao američki predsednik Tramp, koji nema smisla za Vučićeve bahanalije i zločine. Zamahnuo je korbačem i Vučić se upiašo od straha. Zna šta ga čeka.

Milovan Brkić

Ameriku nikada neće uništiti ništa spolja. Ukoliko propadnemo i izgubimo svoje slobode to će biti samo zato što smo već uništili sami sebe, rekao je američki političar i državnik Abraham Lincoln (12. 2. 1809 - 15.4. 1865) koji se smatra najvećim predsednikom u istoriji SAD-a.

U Beogradu je 4. novembra Metju Palmer, pomoćnik zamenika državnog sekretara Sjedinjenih Država i lični izaslanik za Balkan državnog sekretara Majkla Pompea, pokazao da je ova najjača zemlja na svetu u dubokoj moralnoj krizi.

Metju Palmer je najeksponiranija politička figura odlazeće mafije koju presonifukuje Džordž Soroš, mađarski Jeverejin, berzanski šepukalnt, klan Rodšildovih i Demokratska stranka Sjedinjenih Država i njene bivše administracije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa pomoćnikom zamenika državnog sekretara SAD Metju Palmerom, održanim 4. novembra, da je poznato da su stavovi Srbije i SAD o Kosmetu različiti, ali da je zahvalan Palmeru jer je bio spreman da čuje i sasluša šta Srbija misli!

Ovu ludost i licemrnu izjavu mogao je da izgovori samo šizofreni srpski diktator Aleksandar Vučić.

Da podsetimo, Metju Palmer je doveo na vlast Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića. Podržao je najveću pljačku koju je jedna država preživela, za samo sedam godina, koliko je ova banda na vlasti.

Sknadalozan je bio susret u palati Ujedinjenih nacija održan 20. avgusta između Aleksandra Vučića, njegovog savetnika, bivšeg britanskog premijera Toni Blera i državnog sekretara Pompea i Palmera s druge strane.

Šta se desilo tog, po Srbiju i Sjedinjene Države kobnog dana, saznaće se kada FBI-a, a i druge svetske obaveštajne službe, zaključe istragu.

Nekoliko dana ranije Andrej Vučić je u Londonu, prvo u Pireus banci, koja je odbila da primi uplatu, kao i nekoliko drugih banaka, pokušao da uplati na nepozanti račun 200 milione evra.

U razgovoru između Pompea, Palmera i Vučića i Toni Blera, nedostaje nekoliko minuta govora, što upućuje na zaključak da su sagovornici ''pričali'' olovkom, ispisujući svoje zahteve.

Špekuliše se da je Pompčeo tražio od Vučića 250 miliona dolara, da natera predsednika Trampa da omogući priznanje Kosova u sadašnjim granicama, jer je Vučić već primio od Hašima Tačija u martu prošle godine 300 miliona evra za to priznanje, a i nekoliko stotina miliona evra po osnovu drugih, špekulanstkih poslova njegovog brata Andreja, prodajom akciznih markica za jednu milijardu, koje su štampane u Kovnici novca u Topčideru, kao i za 5.000 nemačkih pasoša i 2.000 slovenačkih, koji se, takođe, štampaju u Beogradu.

Odmah nakon tog sastanka, koji će u istoriji ostaviti crnu mrlju na američku diplomatiju, Pompeo je imenovao Metju Palmera za svog specijalnog izaslanika za Balkan!

Palmer je, da podsetimo, bio izbačen iz službe, dok je službovao u jednoj afričkoj zemlji, zbog pederskih afera i šverca dijamanata, ali ga je jdna strana služba, za velike pare, vratila u Stejt Department.

Ista Služba ga je u Beogradu, sredinom 90-tih godina oženila Danicom Damjanović, koja je rođena beograđanka, a radila je kao službenica u američkoj ambasadi.

Brzo je reagovala i Bela kuća, nakon što je Palmer, kao mečku, počeo da voda državnog sekretara Pompea, koji je potom posetio Crnu Goru, Albaniju i Severnu Makedoniju. Na svakom mestu Pomepo je bio ''darivan''. Kao lobista, on je bio najskuplji.

Predsednik Tramp je brzo reagovao, imenujći diplomatu od ličnog poverenja Ričarda Grenela za ambasadora u Nemačkoj i ličnog izaslanika i posrednika u razgovorima između Srbije i južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Već na prvom sastanku sa Vučićem ambasador Grenel je srpskom dikatoru stavio spisak zahteva koji se od njega očekuje, a koje on, niti može, niti želi da realizuje.

Imenovanje Grenela Vučić je opisao kao ''veoma iznenađujuću vest''. To uverenje osnažio je nakon što se gospodin Grenel u Prištini sastao sa Hašimom Tačijem, odbijajući da u tom dijalogu učestvuje i Metju Palmer.

Da su protivnici predsednika Trampa uznemirni, pokazuje aktivnost Metju Palmera i Majka Pompea, ali i budno oko vrha iz Bele kuće.

Ambasador Grenel je uspeo da odvoji kancelarku Merkel od podrške mafiji sa Balkana, pogotovu Vućiću, Tačiju i Edi Rami.

Na to ukazuje poseta nemačkog ministra privrede Peter Altmajera Beogradu, kojom je jasno poručio Vučiću da Nemačka ne podržava njegovu despotiju, već da se mora vratiti poštovanju ljudskih prava, stvaranju nezavisnog pravosuđa i slobodnih medija. Gospođa Merkel je odbila telefonske pozive Vučića, koji je pokušavao da joj preti odavanjem tajni o njihovoj finansijskoj saradnji.

Da je propala ''finansijska turneja'' Pomepa i Palmera po Balkanu, svedoči i činjenica da je Francuska odbila svaku pomisao da se otpočnu pregovori o pridruživanju Severne Makedonije i Albanije Evropskoj Uniji. Više zemalja bi, takođe, podržale Francusku, da je došlo do glasanja.

Očigledno je Francuska uvažila sugestiju Bele kuće da se sačeka sa pregovorima, dok se balkanske države ne očiste od najopasnije mafije na planeti.

Palmer je, u razgovoru sa Vučićem 4. novembra, rekao ''da je odluka EU da ne otvori pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom istorijska greška i loša poruka Zapadnom Balkanu''.

Međutim, francuski predsednik Makron je 6. novembra u Pekingu izričito naglasio da u sadašnjim uslovima kada Evropska Unija mora da se presabere i transformiše u modernu evropsku silu, proširenje novim čalnicama Unije ne dolazi u obzir. Srpski diktator i dalje Makrona smatra svojim velikim prijateljem i uzdanicom koja će nas uvesti u Uniju!

Ali, Vučić ide dalje. On, Rama i Zoran Zaev će ići do samog gorkog kraja. Sastaće se uskoro u Tirani. Oni će stvoriti svoju''ekonomsku zajednicu''.

Šta je pokazao sastanak Vučića i Palmera 4. novembra u Beogradu?

Palmer je jasno poručio američkom predsedniku Donaldu Trampu da je on glavni igrač na Balkanu, a ne predsednik.

Palmer se sastao prvo sa Vučićem nasamo, u četiri oka. Upućeni tvrde da je Vučić primio od Palmera u elektronskoj formi ''obavezujuće pismo''.

Kasnije je Vučić bliskim saradnicima saopštio da su svi spašeni, jer Palmer u Americi ruši Trampa! Palmer traži da balkanski diktatori skupe milijardu dolara, kojima će, kako on tvrdi, bivši lobista Pomepo da plati senatore da glasju za opoziv predsednika Trampa.

Tu su i jasne instrukcije o načinu uplate, traži se keš koji treba dostaviti diplomatskom poštom... Od Vučića se traži da iznađe mogućnosti da kompromituje američkog predsednika, da ga uceni, da mora da mu pruži svaku pomoć!

Takođe, Palmer je obavestio Vučića da će odlukom predsednika Trampa, uskoro biti zamrznuti svi računi koje u Sjedinjenim Državama ima on i još 30 članova njegove Vlade i kartela.

Zato je Vučić, odmah nakon intervjua na RTS-u 5. novembra, avionom otputovao u Švajcarsku, na lekarski pregled, a i da prebaci račune u kineske i banke u Rusiji. Isto je to učinio i Nikola Petrović i neki članovi kartela.

Dok je u četiri oka razgovarao sa Vučićem, američki ambasador je čekao ispred Vučićevog kabineta, što je nezapamćeno u diplomatskoj praksi Sjedinjenih Država. Palmer i Vučić su bez ambasadora Godfria držali konferenciju za štampu. Barem Godfrijevo prisustvo kamere Vučićeve Velike propagande laži nisu zabeležile.

Na ovaj način je Palmer želeo da ponizi ambasadora Godfria, koji je prošlog meseca stupio na dužnost predstavnika SAD-a u Srbiji. Ambasador Godfri je dobio od predsednika Trampa lična ovlašćenja da u zastupanju države komunicira u pogledu instrukcija sa njegovim šefom kabineta i zamenikom savetnika za nacionalnu bezbednost, što iz nalogodvanih instrukcija isključuje ministarstvo spoljnih poslova (Pomepa i Palmera).

U diplomatskoj depeši koja je istog dana poslata iz Ambasade u Beogradu, predsednik SAD-a je obavešten o Palmerovom ponašanju i opasnostima koje po ugled SAD-a i njenu bezbednost nose ovakvi ispadi.

Da plan Palmera i Vučića nema perspektivu i da će obojica, po svemu sudeći, završiti iza rešetaka, svedoči i poziv američkog ambasadora u Berlinu Ričarda Grenela srpskom dikatoru da dođe u Nemačku i da sa državnim sekretarom Pomepom i sa njime, kao izaslanikom predsednika Trampa, čuje šta treba da čini! To bi moglo da ukaže i da se sekretar Pomepo distancira od Palmerovih planova, svestan da Bela kuća ipak vlada situacijom u Evropi i da obaveštajna služba oružanih snaga Sjedinjenih Država raspolaže podacima o mafiji na Balkanu i njenim delovanjem, kao i nastojanjima da prljavim novcem promeni vlast i ustavni poredak u ovoj državi.

U obraćanju 4. novembra medijima Aleksandra Vučića i Metjua Palmera sa Natalijinom Ramondom na reveru, Vučić se posebno zahvalio Palmeru jer je na rever okačio cvet-feniks--natalijina-ramonda-simbol-stradanja-srpskog-naroda.Dodao je da je pradeda Palmerove supruge bio na Solunskom frontu.

"Hvala mu. To svedoči o našem savezništvu u Prvom svetskom ratu i o mnogo toga dobrog što smo zajedno kao Srbija i SAD u prošlosti uradili. Hvala vam još jednom na tom gestu, to nama u Srbiji znači", rekao je predsednik.

Istakao je odlučnost za pronalaženje rešenja u budućnosti koja bi značila bolje i bilateralne odnose između SAD i Srbije.

Vučić je rekao da je otvoreno govorio sa Metjuom Palmerom i da veruje da će uskoro, za dva do tri meseca, biti stvoreni uslovi za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Kako je rekao, ceni podršku SAD evropskom putu Srbije jer je to od velikog značaja. Dodaje da se razgovaralo o pitanjima koja su sporna i koja ponekad umeju da zabole svakoga u Srbiji.

Objašnjava da je otvoreno govorio sa Palmerom i da su jedan drugome razjasnili mnoge stvari.

Predsednik je rekao da Beograd želi ozbiljan i odgovoran dijalog koji bi vodio kompromisnom rešenju.

"Ono što sam rekao Palmeru i drugima, Srbija je spremna za kompromis ali nije i neće biti spremna za unižavanje svog naroda na Kosovu i Metohiji i naroda u celini", rekao je predsednik.

Kaže da Beograd nije isticao ekstremne i radikalne zahteve i da nije tražio ono što niko drugi ne može da prihvati, ali napominje da je nemoguće Srbiju uniziti i naterati na nešto što je protivno njenim nacionalnim interesima.

Tri dana ranije g. Palmer je bio primljen u Prištini. Razgovarao je sa odlazećim predsednikom Hašimom Tačijem, očekivanim premijerom Allbinom Kurtiem i budućim predsednikom Isom Mustafom i delegacijom Srpske liste.

Održao je i predavanje na kojem je potvrdio da Srbija konačno mora da prizna nezavinsot Kosova! Bio je jasan i nedvosmislen.

čemu je to onda gospodin Metju Palmer mogao da razgovara tri dana kasnije sa Vučićem? I to ''u četiri oka''!

Čini se da je poseta Metju Palmera kap u čaši koja će ujediniti svetske centre moći da Vučića privedu zakonu!

On, njegov brat Andrej i kartel raspolažu sa nekoliko milijardi evra i dolara u kešu!Sa tim novcem mogu da poremete tokove svetke politike. Recimo, diplomatskom poštom mogu u Kinu da odnesu koliko god žele keša, da ih operu preko kineskih banaka i proslede u bilo koju zemlju, sa ciljem da plate destabilizaciju vlada SAD-a, Velike Britanije, Francuske...

Vučić je ostao bez podrške briselskih komesara. Bez podrške Angele Merkel. Bez podrške ruskog predsednika Vladimira Putina.

Vučić je Palmeru preneo da i Putina ima u šakama! Tvrdi da je, navodno, dao skoro milijardu evra Aleksandru Babakovu, Putinovom emisaru, koji je ugovorio prvu koaliciju između SNS-a i SPS-a.

Navodno, o tome je vodio evidenciju, da ga je Vojna bezbedosnona agencija, na čijem je čelu bio pukovnik Petar Cvetković, snabdela snimcima oko predaje novca Babakovu.

Dakle, osim administracije iz Bele kuće, Vučić ima ozbiljnog protivnika u ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Ni ministar odbrane Sergej Šojgu ni direktor Federalne spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin nisu zadovoljni Vučićevim prevarama i manipulacijama.

S druge strane, Vučić je uvukao u problem i kineskog predsednika Si Đipinga. Naime, bivši ministar finansija Dušan Vujović, dugogodišnji službenik Svetske banke, odneo je u Vašington ugovore srpske vlade sa kineskim kompanijama, u kojma je, aneksom, predviđena ogromna provizija za braću Vučić. Ovi ugovori će, po svemu sudeći, poslužiti da se na ''dnevni red'' stavi kinesko ubacivanje na evropsko tržište. A to će se desiti početkom drugog mandata predsednika Trampa.

Kada krajem novembra u Prištini podignu optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića, srpski diktator će biti izložen još većem problemu. Na listi osumnjičenih naći će se članovi njegovog kartela, koji je žario i palio na Kosmetu.

Pritisci na diktatora postaće sve jači. Počev od zahteva da se Sjedinjenim Državama izruče optuženi za ubistvo braće Bitići, do zahteva da se isporuče optuženi za trgovinu oružjem sa ISSI-om.

I dok Vašington bude uveo sankcije, Vučića će izdati svi iz Brisela, uključujući i nemačku kancelarku Merkel, a o Emanuelu Makronu i da ne govorimo.

Aleksandar Vučić je vladao po obrascu po kojem je ustoličen i uhapšen Slobodan Milošević.

Milošević je, za razliku od Vučića, bio liberalniji prema medijima, sve dok za ministra informisanja nije postavljen Aleksandar Vučić. Milošević se, nakon svih izgubjenih ratova, vratio unutrašnjem nasilju nad građanima, političkim strankama, gušenju medija i političkim ubistvima. To isto sada čini i šizofreni Vučić.

Kada počne ovog meseca zatezanje konopca, uvođenjem ličnih sankcija njegovom kartelu, Vučić će, sa bratom Andrejom, postati meta svojih saradnika. Optužiće ga da ih je uvukao u sukob iz kojeg im nema povrataka i u kojem mogu da izgube glavu, a ne samo slobodu.

Niko od 37 onih koje Vašington stavi na crnu listu, nije siguran da neće biti uhapšen i u nekoj drugoj zemlji, ako je za njima federlni sud u SAD-u raspisao poternicu. Svi oni će nastojati da se otarase Aleksandra, koji, objektivno, u represivnom aparatu ne uživa nikakvu zaštitu.

Pritezanje srpskog dikatora i njegovog kartela biće sve jače, nakon što se, formiranjem Vlade u Prištini, počne sa privođenjem bivših komadanata i boraca tzv OVK-a, koji su do današnjeg dana harali Kosmetom, na kojem je njihov kartel caraovao i poslovao sa Vučićevim i kartelima iz Albanije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore.

Izvori Magazina Tabloid ukazuju da se već spremaju da kabinet Vučićev napuste Ivica Kojić, Suzana Vasiljević i Nikola Selaković! Pod raznim izgovorima.

Uvođenjem sankcija braći Vučić i kartelu, toliko će destabilizovati diktatora, da će on morati svakodnevno da primenjuje represiju u Srbiji. Nad građanima, medijima, političkim strankama, nad sindikatima, što on već počinje da i ostvaruje. A to je put u smrt!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane