Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Vučić od blata

Milovan Brkić

Svakog dana srpski diktator gostuje na nekoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ili drži višesatnu konferenciju za štampu.

Po ceo dan laže i govori besmislice.

Pošten manje obeća, nego što učini, stara je izreka. A Aleksandar Vučić već osam godina samo laže i obećava.

Nakon posete ministra odbrane Ruske Federacije general-pukovnika Sergeja Šojgua svom kolegi Aleksandru Vulinu, Vučić je saopštio da je Šojgu rekao Vulinu da čuvaju njega (Vučića), jer će ga praviti od blata. A njega nigde biti neće, ili ko zna gde će uskoro biti. A mogao bi da zaglavi i u Gvantanamu, ili u zdanju u Bačvanskoj.

Gospodin Šojgu je ozbiljan čovek i vojnik. Po obrazovanju je diplomirani inženjer agronomije, general po činu, a Vulin je unapređeni desetar! Prema svecu i tropar.

"Nigde na svetu ne govori se o nama tako ružno kao kod nas. Što je gore, nigde na svetu ne dozvoljava se tako lako drugome da to čini kao kod nas'', tvrdio je Miloš Crnjanski.

A šizofreni diktator Vučić nas ruži po ceo dan. I ozbiljno nam preti. Ako ne predamo Kosovo, on zna šta mu je činiti, a mi ništa ne znamo, poručuje nam.

Ne možeš nešto da prihvatiš a da odbiješ, poručuje nam. Svojevremeno, kada su potpisali Briselski sporazum, jedan kolega je naslovio svoj tekst sa - "Nikada neće priznati da su priznali''.

Prepotentno nas diktator obaveštava da slede ogromni pritisci, ako ne priznamo Kosovo. A kad su pritisci takvi, kako da im odoli. A i primio je od Hašima Tačija 300 miliona evra, u Parizu, 30. marta pretprošle godine.

Po ceo dan on i njegova kamarila veličaju njegove nepostojeće uspehe.

Ne govori o svom uspehu pred osobama koje nisu uspele, stara je mudrost. Vučića to ne zanima. Samo on i svi su za njega. Svi mu se dive, klanjaju, pozdravljaju, veličaju sve njegov poraze i izdaje. Samo još Donald Tramp nije izrekao o njemu nijednu lepu reč.

Život se ne menja, on prolazi. Zato ustanimo, probudimo se.

Američkoj administraciji nije lako da počisti Balkan u roku koji mi priželjkujemo. Da bude brzo i efikasno. A mi ćutimo i trpimo. Opozicija čeka da lav (Tramp) ulovi kojote po Balkanu, pa da oni, kao hijene dođu do plena, da nas oni zajašu i oglodaju nam preostale kosti.

Na stotine ljudi me pita, skoro ljuteći se na mene - Kada će ovome kraj. Šta se čeka, pitaju.

Nekima odgovaram da se čeka naša pobuna, mada znam da to nije lako, jer smo porobljeni i od pozicije i od opozicije. Svi služe istom cilju - gade se svojih sugrađana, opanjkavaju nas, pljuju na našu istoriju, veru, kulturu... Svi odreda brinu za migrante više nego o našoj gladnoj deci, koje ima preko pola miliona, koja ležu bez večere, a ne znaju ni da li će imati doručak.

U martu će početi veliki transport optuženih čelnika OVK za Hag, da im sude kao ratnim zločincima. I slučaj ubistva Olivera Ivanovića moraće da se reši, a Aljbin Kurti najavljuje da se ništa neće sakriti.

April u Beogradu. Najlepši mesec i najlepši grad u ovom mesecu.

Možemo očekivati smrknuta lica Vučićevih kurtizana kada budu saopštavale da su pripadnici NATO snaga odveli ''u nepoznatom pravcu'' osumnjičene za ubistvo braće Bitići, koje su, ti stvorovi, nakon što su ih pustili iz zatvora, lovili kao zečeve, a policajce terali da izigravaju pse goniče.

Pa onda šokantne vesti da je ''od nepoznatih lica priveden Andrej Vučić, njegov otac Anđelko i grupa visokih funkcionera SNS-a. Pa će one još dodati da je, tim povodom, predsednik Vučić sazvao hitan sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost. Ne može se sa njim tako postupati, pretiće prstom.

Konačno rešenje balkanskih diktatura odlagaće se do početka septembra, uoči američkih izbora, kada će uz Vučića i stotine članova njegovog kartela završiti iza rešetaka.

Ako nas Vučićeva ''vojska spasa'' napadne, moramo se žrtvovati.

Bolje je umreti stojeći, nego živeti na kolenima.

Među uređenjima koja nisu dobra, najpodnošljivija je demokratija!

Iz svetskih centara moći su poručili - Čučni Vučiću, u velikoj si nuždi.

Tretiraju Vučića i njegov kartel kao gomilu govana. Oslobodimo se tog smada koji oni ostavljaju iz sebe već osam godina.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane