Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Vrane

Milovan Brkić

Kad slavuji utihnu, zagrakću vrane, stara je ruska izreka.

Prvi dan proleća Srbija je dočekala s nevericom. Šizofreni Aleksandar Vučić imao je novi nastup - ''obraćanje naciji''.

Našmrkan kokainom, crven u licu, širokog devojačkog osmeha, poručio nam je da je, nakon izvršenog državnog udara, rešen da nam se napije krvi.

Sav ozaren i srećan, upozorio nas je da će sve u Srbiji da stavi pod celodnevni policijski čas, na neodređeno vreme, dok nas ne izleči od korona virusa! Niko ne sme nos da pomoli iz stana, kuće, ili skrovišta, ako je beskućnik. Ukinuće železnički, međugradski i gradski prevoz... zatvoriće vrtiće, škole, fakultete, sportske stadione, trgovinske centre, pozorišta... Srbiju je stavio u kućni pritvor.

Ko prekrši njegovu naredbu završiće u zatvoru, ili u izolacionim centrima, u kojima će ga njegovi doktori usmrtiti.

Prvi put u svojoj istorji izvedena je vojska na ulice, sa metkom u cevi i prstom na obaraču. Neprijatelji su starci, koji izađu na ulicu, pa će da ih kundače ili streljaju.

Plaše nas po sistemu mafije: Prebiješ jednome noge, da zaplašiš ostale.

U Holandiji je potvrdjen virus kod 8.603 osobe a preminulo je 546... Paniku ili strah do sada nisam primetio...a ni maske, javlja naš kolega iz Amsterdama 28. marta! A Srbija je tog dana u trećoj nedelji vanrednog stanja, sa policijskim časom i punom izolacijom.

Svakodnevno velika propaganda laži izveštava o broju onih koji su izašli iz kuće, da se nadišu vazduha, koje je policija bacila na zemlju, stavila lisice na ruke i odvela u zatvor. Te brojke uhapšenih i osuđenih ''državnih neprijatelja'' svakodnevno se slavodobitno objavljuju.

Orgazmično srećan uskliknuo je da je on doneo tu odluku, da mu ništa ne možemo, možemo da se žalimo Savetu Evrope, ili Upravi Vodovoda! Sa istim, srećnim osmehom našmrkanog pedera, otišao je da dočeka '' braću Kineze'' na aerodromu u Surčinu.

Sutradan je ovaj sumanti peder pozvan u Peštu, kod kolege Orbana, koji mu je preneo važne poruke. Da se predozirao i da je zborio reči bez pameti, da su njegovi pokrovitelji zaprepašćeni, jer ih kompromituje na najcrnji način.

Šizofrenik se pojavio opet u ponedeljak, sa ''braćom Kinezima'', lekarima koji su došli da ga savetuju. Oborio je pogled, oblizivao je napućene usne. Smanjio je doživljaj, odustao je od celodnevnog policijskog časa, počeo je na diskretan način da uvodi gradski prevoz, mada uz restrikcije.

Zagragtale su njegove vrane. Lekarke i lekari, sastavljeni s konopca i koca, koje više liče na stanične kurve, svakodnevno nas ''uče'' šta je to korona virus, da sve što nam rade, rade za našu dobrobit, koju nam želi njihov predsednik Vućić, koji brine o nama.

I Velika propaganda laži je izvela svoje vrane, da grakću iznad naših glava i najavljuju našu smrt. A ''mnogi od nas će izgubiti svoje najmilije, poručio nam je šizofreni Vučić, kojeg je vanredno stanje preporodilo.

Puna su mu usta kineske pomoći, koja je evidentna, i upućena je u više evropskih zemalja. Od Rusa Vučić nije tražio pomoć, učinilo je to, sa zakašnjenjem, Ministarstvo unutrašnjih poslova! Kao i za vreme poplava, kada su Rusi učinili čuda u spašavanju poplavljenih u Obrenovcu, kada su Rusi rasterali oblake i oterali kišu, pa ih je Vučić, bez reči zahvalnosti posalo u Šabac, nazivajući ih ludim Rusima.

"Što masa dalje odluta od istine, više će mrzeti one koji je izgovaraju glasno." - tvrdio je Džordž Orvel.

Zato Vučićeve vrane i grakću. On, Ana Brnabić, ministri Vulin, Lončar i Nedimović lažu na sva usta. Svi se kunu u Vučića. On se razume u proizvodnju belog i sivog livenog gvožđa, te kako se peče rakija, žanje kuruz i pšenica, leči zubobolja, grudobolja, kako se peru usrane gađe koje on, zbog bolesti, menja nekoliko puta dnevno.

Kada se epdemija suzbije, kako suzbiti njegovu želju da zadrži ovlašćenja ? To će biti veći problem od same epidemije !

Šta se dogadja?

I ako u SAD traje ista zaraza, predsednik Tramp je odlučio da počisti narko kartel, širom planete. O tome čitajte u tekstovima u ovom broju.

I Vučićev kartel je na udaru. Završiće u zatvoru, ludnici, ili na groblju...

Dok je Srbija u izolaciji, punom parom se pare na Hepy i TV Pink.

A nad Srbijom grakću vrane. Ne slute na dobro.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane