Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Nekome korona a nekome "corona party"

BUDALE ZATEČENE U KRIMINALU

U što se to korona pretvorila? U što je tako pogibeljno mutirala korona, ako se zbog nje uvodi izvanredno stanje, kako u Srbiji. tako i u Hrvatskoj...?!..Virus je iz laboratorija medicine pušten na ruke politike, pa je prenošenjem mutirao i postao mutant najpokvarenije i najopasnije ljude GLOBUSA, a to su političari. U ovom slučaju političari kriminalci poput Plenkovića ili Vučića

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić, koliko vidimo i čujemo, do sada nikada ne govori istinu. To se ističe i u ovom listu. Kada jednom konačno progovori istinito i realno opisuje korona virus, čak se i posprdno na svoj način našali na njegovu pojavu, tada SAM SEBE mora uhavtiti u lažima. Zašto Vučić ironično odgovara o nadirućoj pojavi korona virusa, da bi nekoliko dana kasnije okrenuo razmišljanja o pojavi te vrste gripe za 180 stupnjeva?

Po njemu korona virus nije nikakva opasnost, ozbiljnija prijetnja od nadolazeće sezonske gripe. Njegovi poslušnici, neki doktori čak upućuju ljude u Milano u šoping, jer zaista nemaju zašto brinuti o zdravlju.

Nije Aleksandar Vučić niti glup niti neinformiran. Vrlo je lukav i da nije zatečen do lakata u kriminalu, moglo bi se zaključiti kako je čak inteligentniji od našeg predsjednika Zorana Milanovića. Međutim, pošto je i naš Zoran dokazani kriminalac, onda ne možemo o njima dvojici govoriti kao inteligentnim bićima, već kao o dvije BUDALE ZATEČENE U KRIMINALU.

Dakle, Vučić je bio jako dobro informiran glede opasnosti po zdravlje od zaraze korona virusom. I po prvi je puta uznemirenoj javnosti gladne vjerodostojne informacije na svoj način zadovoljio i umirio najšire mase.

I Vučić se može pozvati na mišljenje najiskusnijih stručnjaka koji se desetljećima susreću sa korona virusom. Neki od njih i od 1965. godine poput dr VELE MARKOVSKOG, makedonskog eksperta i međunarodno priznatog infektologa. On, naime, poput Vučića, ali sa svoje znanstvene distance kompetentno govori o korona virusu.

Možda se Aleksandar Vučić sa njime posavjetovao u svezi korone virusa pa mu je poznati doktor radi usporedbe koliko je zapravo opasan taj virus između ostalog na plastičan način objasnio kako se i studenti medicine namjerno znaju zaraziti tim virusom te pratiti njegovo djelovanje.

Dakle, korona virus je u biti virus bolesti koju narod želi svakako izbjeći a zove se GRIPA. Statistike svjetske zdravstvene organizacije govore kako od korone virusa do danas nije umrlo niti jedno dijete između 0-10 godina, na primjer. Jasno je onda i razumljivo zašto je Vučić 26. februara pred javnošću izjavio "VIRUS JE SMIJURIJA", iako je taj virus dobrano zahvatio Italiju.

Imao je Vučić pouzdane informacije struke o karakteru tog virusa. Također je logična izjava glavnog Vučićeva stručnjaka za korona virus dan kasnije, koja pak otklanja sve nedoumice i bojazni oko virusa korona: "Žene, otiđite kupovati u Milano. Tamo su sada veliki popusti pošto nitko ne ide u Italiju zbog korona virusa!"

I 15. marta Aleksandar Vučić sa svojim najbližim suradnicima SRBIMA UVODI IZVANREDNO STANJE !! zbog opasnosti po živote od korona virusa, koji kao i u Italiji prijeti da se pretvori u pandemiju?! Dakle, Srbiju je napao i prijeti joj po opstanak nekakvi virus najobičnije gripe.

Ovoga puta Vučić svoje sugrađane uvjerava kako je jedini razlog uvađanja izvanrednog stanja smrtna opasnost od korona virusa po građane Srbije!!?

U što je toliko opasnoga i smrtonosnoga mutirao virus korona od 26. veljače do 15. ožujka 2020. kada je u Srbiji na kriminalan način, a kako bi drugačije, kriminalac Aleksandar Vučić proglasio kako je ON sada gospodar života i smrti u Srbiji?? Možda je Vučićeva glava, a ne Vučić, mutirao u nešto pogibeljnoga? To je čak i logičnije. Zanimljivo i Hrvatski predsjednik tzv vlade Andrej Plenković u Hrvatskoj također uvađa izvanredno stanje, četiri dana nakon Vučića!!

I Hrvatsku, kao i Srbiju, napada isti smrtonosni virus. Nije Plenković natuknuo kako su SRBI virusom ZARAZILI HRVATE. Uvjeren sam kako poput Aleksandra Vučića Plenković zna sve potrebno o virusu korona !!

Ali isto tako zna kako je poput svojega ORTAKA iz Beogada u velikim problemima, ako ne poduzme IZVANREDNE MJERE s ciljem daljeg ostanka na vlasti.

U što se to korona pretvorila? U što je tako pogibeljno mutirala korona, ako se zbog nje uvodi izvanredno stanje kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj...?!..

Virus je iz laboratorija medicine pušten na ruke politike pa je prenošenjem mutirao i postao mutant najpokvarenije i najopasnije ljude GLOBUSA a to su političari. U ovom slučaju političari kriminalci poput Plenkovića ili Vučića.

Zašto i ova dvojica čelnika svojih zemalja paralelno koriste virus koronu kao sredstvo masovnog zaplašivanja, širenja panike, neizvijesnosti, masovni gubitak radnih mjesta, poigravanje sudbinom Hrvatskog i Srpskog naroda?

U prošlom broju sam napisao kako je BALKANSKA MAFIJA RAZOTKRIVENA. Protagonsti te mafije poput Vučića, Plenkovića ili Edija Rame ili pak Đukanovića i ostalih sumnjivaca, nemaju izbora nego pokušati sačuvati stečeno pljačkom ali i zadržati sadašnje poluge vlasti.

Molim vas, još jednom pročitajte tekst iz prošlog broja Magazin Tabloida. Povežite ga sa ovim tekstom i na mah ćete shvatiti kako ih samo dalje generiranje kriminala još neko vrijeme može održati na pozicijama vlasti.

Virus korona je izuzetan alat i način održavanja jer je korona puštena iz Soroševa kineskog laboratorija kako bi mutirala u politički smrtonosan virus i raširio se svijetom.

George Soroš je ujedno svekoliki mentor dvojice BUDALA na čelu Hrvatske i Srbije. Ovaj virus je stoga mnogo mnogo smrtonosniji i opasniji po ljudsko društvo od dobro poznatog virusa korona.

Za sada se i ostali globalni igrači koji su prepoznali Soroševu najprizemniju do sada podvalu, javno prave kako zajedničkim snagama suzbijaju pandemiju virusa korone a u biti spremaju zamku kako bi u tu klopku upali i Soroš i njegovi globalni jataci.

U tu skupinu sumnjivaca i kriminalaca spadaju Andrej Plenković i Aleksandar Vučić i kompletna tzv politička scena kako Hrvatske tako i Srbije!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane