Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Drogirani ''humanitarac'' Željko Mitrović u Vučićevoj misiji

Srbija im je ogledno dobro

***

U normalnije vreme, Željko Mitrović je bio basista "Rokera s Moravu", a danas, u Vučićevoj Srbiji, on je naučni istraživač, humanitarac i političar.

Čim je počela pandemija korona virusa, Mitrović se posvetio pronalaženju leka. Do prvog spasonosnog rešenja došao je dok je pio "fantu". "Otpiješ gutljaj, podrigneš i tako izbaciš virus iz tela", zaključio je vlasnik Pinka. Kasnije je prešao na komplikovanije naučne eksperimente.

- Siguran sam da je lek od korone bolje i brže tražiti u frekFentnom nizu (Hz), nego u hemiji! Ako bi mi dali pločicu sa koronom, mogao bih RT da pod mikroskopom nađem frek pucanja korone u plućima, sa oscilar. Aparat bi izgledao kao rendgen, a snagu u decibelima (Db) bi izračunali - zaključio je budućni ružičasti nobelovac.

Na tom otkriću čestitao mu je kolega dr Predarg Sarapa, koji ga je ipak upozorio da se decibel ne označava sa Db, nego sa dB. Takođe, ne piše se "frekFentni", nego "frekventni". I, nije "oscilar", nego oscilator.

- Mnogo me nervira što sve te silne milijarde uložene u svetsko zdravstvo, rezultiraše genijalnim lekom koji se zove "ne izlazite iz kuće", to je onaj lek poznat još iz srednjeg veka. Ja imam svoj put i nadam se da se niko zbog toga neće naljutiti! Preventivno sebi ozoniram krv! Ozonom, obogaćenim kiseonikom ili posebnim frekfencijama. Ozoniranje krvi bi stvorilo peroksid koji uništava i viruse i bakterije kada je u krvi. Ja sam sebi ozonirao krv! - pohvalio se Mitrović na Tviteru, gde je objavljivao i fotografije na kojima uživa dok se ozonira.

Ako nastavi da eksperimentiše s hemijom postoji opasnost da stvori neki novi virus, opasniji od korone.

Mitrović odbija da državi plati porez (njegove kompanije duguju više od 120 miliona evra), ali brigu prema zajednici pokazuje humanitarnim akcijama. Odbija da vrati 240 miliona evra kredita, uzetim za finansiranje svojih rijaliti šoua.. Pokrenuo je fabriku za proizvodnju medicinskih vizira, koje poklanja novinarima, političarima, zdravstvenim radnicima, pa i zatvorenicima.

Konvoji s Mitrovićevim vozilima, s protivzakonitom upotrebom policijskih blinkera, raznose opremu širom Srbije. Pred kamerama Pinka postrojavaju se lekari, koji poslušno klimaju glavom dok im Mitrović objašnjava kako se pravilno koristi zaštitna oprema!

Mitrovićev doprinos borbi protiv pandemije analizirao je mladi lekar Nikola Bogosavljević.

- Covid će proći. Izborićemo se s njim, ali ovo društvo boluje od mnogo težih bolesti. Bolujemo od nemorala, neljudskosti, nesolidarnosti, bahatosti, bezobrazluka... Za te bolesti nema i neće biti vakcine, mi, kao drštvo, moramo jednom za svagda potpuno da izolujemo i stavimo u karantin sve one koji su promoteri takvog sistema NE-vrednosti. Ne pada mi teško ni skafander, ni vizir, ni moje angažovanje, kao ortopeda, u lečenju infektivne bolesti, teško mi pada lažno dobročinstvo drogiranog režimskog tajkuna koji u pratnji "gorila" deli propagandni materijal, a ne pomoć, a profesore Beogradskog univerziteta oslovljava imenom, i naš posao i odnos prema poslu spušta na nivo rijaliti programa. Taj isti na televiziji sa nacionalnom frekvencijom bavi se nadrilekarstvom i otvoreno priča da smo mi lekari budale... - napisao je Bogosavljević.

U normalnoj državi, tužilaštvo bi već napisalo optužnicu protiv Mitrovića zbog nadrilekarstva, koje je ozbiljno krivično delo. Nažalost, Srbija je ogledno dobro Aleksandra Vučića i Željka Mitrovića.

Pakete s vizirima odneo je i u Zabelu. Na ulazu u zatvor, zajedno sa desetak svojih gorila, koje naziva Spartancima, plesao je s kutijama u rukama. Trapavost telohranitelja je opravdao tvrdnjom da "ne skidaju antiterorističku opremu, imaju mnogo gvožđurije". Uz konstataciju da je "i zatvor za ljude", Mitrović je priznao da se ne plaši ni toga da mu u Zabeli ispadne sapun, kaže "može i bez sapuna", navikao je.

S obzirom na dokazanu naučnu vrednost Mitrovićevih eksperimenata, možda će ga porodica Vučić uzeti za izabranog lekara.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane