Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Da li trockizam osvaja Sjedinjene Države

Banana država

Mesecima pratimo dešavanja na političkoj sceni Sjedinjenih država gde je u toku proglašavanje novog Predsednika, nakon nesumnjivo utvrđenih lažnih, pokradenih izbora, po modelu kako je to rađeno u Srbiji, i drugim kriptokolonijama širom sveta. Zašto se tom prilikom otvoreno krše izborna pravila, Ustav Sjedinjenih država i najosnovnija pravila održavanja makar privida demokratičnosti i poštovanja izbornih procedura, i zašto stotine visokih državnih američkih funckionera, hrabro i otvoreno gaze zakone sopstvene države, uvereni da neće biti pozvani na odgovornost ?

Stevan Zivlak

Odgovor je krajnje jednostavan. Globalisti, Vladari iz senke su odlučili da preuzmu tu državu, da ukinu dosadašnji sistem vladanja u Sjedinjenim državama, i da nakon januarskih delimičnih izbora za Kongres, uvedu de facto jednopartijski globalistički, nominalno demokratski sistem u tu Svetsku imperiju koja je u opadanju, čak i po cenu opasnosti od građanskog rata ili cepanja na dva ili više entiteta.

Situacija u toj Globalnoj sili neodoljivo podseća na raspad Rimskog carstva.

Dosadašnji Predsednik Tramp, koji je dobio većinu glasova onih koji su realno i regularno glasali, dobro zna da se ovolika smelost velikog dela političkih struktura i dela državne administracije nije pojavila da bi bio izabran gaospodin Bajden, koji je lično nebitan i neuspešan političar, na kraju svoga radnog i životnog trenutka i izbačen je na pozornicu kao običan statista, preko koga Globalisti nameravaju da preuzmu poluge odlučivanja i počnu da prekrajaju strukturu Sjedinjenih država i ruše njeno ustavno ustrojstvo shodno interesima globalizma.

Ukoliko uspeju, to će biti istorijski kraj anglosaksonske, protestanske bele većine u toj državi, ubrzani priliv imigranata iz zemalja trećeg sveta i ubrzanje procesa koji su se dešavali u Južnoj Africi, Rodeziji, Keniji i drugim anglosaksonskim kolonijama.

Sigurno je da gospodin Tramp vodi upornu borbu do kraja, ne zbog svoje želje da započne drugi mandat, već zbog svog političkog shvatanja , koji je hrišćanski, i koji ima za cilj da svoju državu ponovo učini ponovo velikom, da sačuva porodične hrišćanske vrednosti, hrišćanski moral, da obnovi snagu srednje klase i jača američki nacionalizam u njegovom pozitivnom značenju.

Pratimo u medijima gigantsku, epsku borbu, između dva globalna viđenja svetskog poretka, američkog konzervativnog hrišćanskog imperijalizma čiji je predstavnik Republikanska partija i gospodin Donald Tramp, sa jedne strane, i Globalizma, oličenog u politici Demokratske stranke i njihovog predsedničkog kandidata g. Bajdena.

Tramp u tvitovima ozbiljno upozorava da prisustvujemo uvođenju komunizma u Sjedinjenim državama, da li te poruke imaju osnovu ili predstavljaju propagandni trik dosadašnjeg predsednika ?

Da bismo odgovorili na to pitanje, moramo se vratiti stotinak godina unazad, kada je tokom Prvog svetskog rata, Nemačko carstvo odlučilo da pokrene subverzivni projekat protiv Ruske imperije i organizuje prebacivanje specijalnim vozom iz Švajcarske u Finsku, potom u Sant Petersburg, grupe profesionalnih revolucionara, većinom jevreja, predvođenih Lenjinom, da dignu revoluciju, onesposobe Rusku imperiju i da je na taj način prinude na separatni mir na Istočnom frontu.

Taj projekt je uspešno izvršen, došlo je do revolucionarnog vrenja, Ruska imperija je uništena, stvorena je prva na svetu socijalistička država, SSSR. Carska porodica Romanovih je pobijena, a Nemačko carstvo spaseno potpune kapitulacije.

Ubačeni revolucionari, internacionalisti nisu bili jedinstveni. Od mnoštva frakcija, brzo su se izdiferencirali boljševici, sledbenici Lenjina, i Trockisti, sledbenici Trockog koji su zagovarali Svetsku revoluciju. Poznata je njegova izjava da treba ruski narod iskoristiti kao šibicu koja će izgoreti u vatri koja će iznedriti svetsku revoluciju, svetsku vlast i svetski jedinstveni poredak.

Naslednik Lenjina, Josif Visarionovič Staljin se opredelio za obnovu Imperije pod čvrstim jednopartijskim vođstvom boljševika, Trockog je proterao iz zemlje, a sa trockistima, koji su bili većinom jevreji se surovo obračunao, što progonima, što zatvaranjem u gulage, a bilo je mnogo i brutalno ubijenih političkih neistomišljenika. Stvorena je Komunistička Internacionala i napuštena je ideja svetske revolucije i jedinstvene svetske vlade.

Odlaskom u emigraciju, Jevrejin Lav Trocki je nastavio sa intenzivnim propagiranjem svoje ideje o Svetskoj revoluciji, ta ideja je prihvaćena sa oduševljenjem od mnogih revolucionarnih pokreta i grupa širom sveta, a posebno od Komunističke partije Sjedinjenih država, koja je bila značajna politička snaga toga vremena. Većina članova Komunističke partije Sjedinjenih država su bili jevreji, njima je savršeno odgovarao koncept Trockog o svetskoj vladavini iz jednog centra.

Široki trockistički pokret zahvatio je SAD dvadesetih godina prošlog veka, poverljivi čovek Trockog je bio Maks Šahtman , budući tvorac i ideolog neokonzervativizma. Hiljade američkih Jevreja je predvođeni trockistima otišle 1937. godine, da ratuju za svetsku revoluciju a protoiv Frankovih nacionalista i Rimokatoličke crkve.

Komunistička partija Sjedinjenih država, osnovana 1919.godine, je u svom političkom delovanju nailazila na mnogobrojne prepreke, koje su dovele i do njene zabrane, ali je rukovodstvo, grupa Jevreja intelektualaca predvođena predsednikom partije Čarls Emil Rutenberg, izvelo maestralni potez. On se sastojao u tome da se organizaciona ljuštura komunističke partije odbaci, a da se trockističke ideje i partijska jevrejska elita, kroz komplikovane procedure transformiše u Neokonzervativce ( Neokone ), koji će uticati skriveno na spoljnu i unutrašnju politiku svetske supersile. Njihove pristalice su se kasnije infiltrirale na vodeće američke elitne univerzitete i počeli uticati pretežno na demokratsku elitu i politički život zemlje.

Pošto je SSSR prestao da bude žarište i baza svetske revolucije, trebalo je krenuti drugim putem. Sasvim konkretno: preuzeti vlast u najvećoj kapitalističkoj zemlji sveta i uz pomoć njene vojne moći (a uz podršku finansijske oligarhije) preuzeti kontrolu nad celim svetom. Početkom 1970-ih Šahtmanovi socijalisti se spajaju sa levim krilom Demokratske partije SAD, gde pod zaštitom senatora-jastreba Skupija Džeksona počinju surovu borbu protiv SSSR.

Početkom '80-ih se neokonzervativci prebacuju u štab jastreba-republikanca Ronalda Regana, dolaze na čelo njegove spoljne politike i proglašavaju SSSR za „imperiju zla". Početkom '90-ih i 2000-ih već su u timovima porodice Buš i preko njih započinju ratove na Bliskom istoku.

Mnogo kasnije je poznati neokon, specijalista za spoljnu politiku SAD Majkl Ledin otvoreno primetio: "Ko bi za vreme Regana i pomislio da ćemo slomiti SSSR? Prošlo je samo 10 godina! A mi smo jednostavno dali plate tamošnjim disidentima i to je rešilo sve. Dogodila se demokratska revolucija a zemlja se naprosto urušila".

Radeći u uslovima konspiracije i školujući mlađe naraštaje, uspeli su da kroz postepenu izmenu svesti i lažnu borbu za prava manjina, ženska prava, prava LGBT, useljenika, migranata itsl, promene tradicionalne stubove američkog društva, a to je pre svega hrišćanski moral, porodične vrednosti, svetost privatne svojine, prava ljudske individue, koji su doprineli izrastanju u zemlju koja je bila uzor i san većini čovečanstva.

Vrednosti Ustava SAD na kojima su počivali ideali osnivača Sjedinjenih Država su gaženi jedan po jedan, da bi se u doba predsednikovanja g. Klintona, ogolio taj globalistički sistem i krenulo otvoreno u preuzimanje i transformisanje američke države i američkog društva, kontrola nad državnim aparatom i vojskom i otpočinjanje globalnih procesa koji će se po njihovim namerama okončati stvaranjem svetske vlade, svetske vojske, svetskog ekonomskog sistema i svetskog robstva većine čovečanstva.

Masovna i beskrupulozna krađa predsedničkih izbora, koja je obavljena na međunarodnom nivou, i u kojoj je po izveštajima svetskih medija, delimično učestvovala i kompanija iz Beograda, govori o interesima trockističkih ( globalističkih ) grupa širom sveta da se proces preuzimanja države i pre svega američke armije, obavi što pre bez obzira na cenu i posledice po navodnu demokratiju.

Posle preuzimanja vlasti, a posebno posle preuzimanja Senata u januaru, demokrate ( trockisti ) nameravaju da pređu na otvoren jednopartijski sistem, da američki narod potroše za izvođenje svetske globalističke revolucije. Očigledno je da američki narod čekaju teški dani, da će otpor biti veliki, ne isključuje se ni građanski rat kao opcija.

Svet može da očekuje mesijanski svetski požar svetske revolucije globalista.

Ovih dana, pre inauguracije, mnogobrojne američke globalne kompanije prenose svoja sedišta iz Njujorka i Kalifornije, koji su pod vlašću demokrata, u Teksas i Floridu koji su pod vlašću republikanaca.

Tu je pre svega Tesla Ilona Maska, Goldman Saks bankarska korporacija, i stotine drugih multinacionalnih kompanija. Iz Kalifornije je tokom 2020.godine, se iselilo skoro 700.000 stanovnika, pretežno anglosaksonskog porekla, što govori da su počela velika migraciona kretanja i koncentrisanje anglosaksonaca u pretežno republikanske teritorije.

U momentu kada globalisti vrše poslednji juriš za pobedu nad demokratijom u Sjedinjenim državama, Trampov izbor je veoma jednostavan : on mora već posle 06.januara, kada će u Kongresu biti verovatno obavljena farsa sa sertifikacijama pokradenih elektorskih glasova, ići na proglašenje delimične vojne uprave u spornim državama, hapšenje izbornih falsifikatora i izvođenje spornih guvernera, sekretara i visokih zvaničnika pred vojne tužioce i vojne sudove, zaplena i potpuna inspekcija opljačkanih glasačkih listića i glasačkog materijala , a u nekim slučajevima i pošteno ponovno glasanje, kako bi se utvrdio pravi predsednik zemlje do 20.januara 2021.godine.

Ukoliko to učini, Tramp bi spasio zemlju i izvukao bi je iz vlasti trockističke sekte globalista koju predstavljaju demokrati, očistio bi i redove svoje Republikanske partije , poboljšao bi birokratiju koja je previše politizirana od demokrata u proteklim decenijama.

Ukoliko ne uspe u tome, Sjedinjene Države će se neopozivo pretvoriti u ogromnu banana republiku latino američkog tipa, a uspeće oni koji upravo kradu Ameriku od Amerikanaca.

Biće uveden jednopartijski sistem, a vladaće se surovim metodama koje smo na žalost mi građani ove kolonije upoznali poslednjih decenija.

Trockizam se na ove prostore nastanio odavno, još od formiranja posebnih KP Slovenije i KP Hrvatske. Lideri trockizma su bili Milovan Đilas, ali posebno Edvard Kardelj ( Evduardo Kardiljo ) koji se kao mladi italijanski anarhista, fašista kasnije komunista, priključio slovenačkoj komunističkoj partiji i koji im je nametnut kao njihov neprikosnoveni vođa. On se ubrzo nametnuo na saveznom nivou, oformio je krug pristalica, ovde ističemo jevreja Bakarića iz Zagreba, autonomaško rukovodstvo iz Vojvodine i druge.

Preko njega u stvarnost socijalističke Jugoslavije su postepeno ubacivane ideje samoupravljanja, odumiranja državne i stvaranje društvene svojine, federiranje federacije, pravo na otcepljenje, konfederativno uređenje koje je uvedeno Ustavom iz 1974. godine, i mnogi drugi trockistički principi.

Posebno zlokoban je bio izborni delegatski princip, koji je obogaćen i ključem kao osnovnim metodom biranja delegata, koji je ostao netaknut do danas u ovoj napaćenoj koloniji, a koji obezbeđuje, da se političari doslovno na svim funkcijama, posebno poslanici, članovi vlade itd, delegiraju iz partijske centrale, a ne biraju direktno na izborima.

Na izborima, koji su svi pokradeni do sada u novijoj istoriji se pojavljuje šef partije, pri tome se krši ustav koji to ne dopušta, time se trockističko rukovodstvo pod blagoslovom globalista reciklira i nastavlja se teror porobljenog naroda od strane kvislinških vlasti. Krajnji cilj trockista na ovim prostorima je izmena svesti srbskog stanovništva, onemogućivanje izgradnje nacionalne države, uništenje svih klica suverenosti i pretvaranje naroda u globalističko roblje.

Tu spada i zabrana hrišćanske porodice, kidanje veza između roditelja i dece, širenje razvrata i bluda, i stvaranje posebnog soja ljudi, to je homoseksualna sekta koja će isporučivati zahteve centru svetskog globalizma.

Pljačka svih nacionalnih vrednosti se podrazumeva, upravo zbog toga su globalisti-trockisti napravili sadašnju sektu na vlasti od lumpenproleterijata, kako bi se na malom uzorku proverile teorijske postavke mogućnosti dovođenja na vlast najvećeg bašibozluka, da upotrebimo turski izraz dobro poznat u našem narodu.

Danas u svetu srbski narod niti ima prijatelja niti saveznika do Gospoda Boga.

Ja sam put, istina i život, govoraše Isus Hristos.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane