Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Probudimo se!

Milovan Brkić

Većina onih koje poznajem, ili oni mene prepoznaju, pita me kada će zločinački režim Aleksandra Vučića biti oboren. Razočarani su što se nisu ostvarile moje prognoze da će mu stranci staviti bukagije i odvesti ga u svoje apsane.

Gadan je to osećaj kada morate da odgovarate na takva pitanja.

Ministar Entoni Idn (Anthony Eden) upozorio je Vinstona Čerčila da ne treba da podržavaju komunistički režim u Jugoslaviji, jer tlači svoje građane i izlaže ih nasilju i mučenju.

Čerčil ga je prekorno pogledao i odgovorio mu pitanjem - A hoćete li Vi tamo živeti?

Detaljno sam opisivao akcije bezbednosne zajednice SAD-a i Europola na čišćenju Balkana od diktatora koji su se odmetnuli i postali vođe najopasnije mafije, koja ugrožava i njihove nacionalne interese.

Moji sunarodnici žele da Vučića odmah uhapse ili smaknu. Meni spočitavaju da sam kriv što se to nije desilo!

Da li stranci treba da nam donose slobodu?

Odgovaram svima da se sloboda osvaja, da i danas u mnogim zemljama sveta, počev od Rusije, Nemačke, Italije, Francuske, Engleske i Sjedinjenih Država, hiljade građana odlaze u zatvor, zbog protesta protiv nerazumnih odluka tamošnjih vlasti, kojima se ugrožavaju njihova prava i slobode.

Samo je kod nas opšta tišina.

Opozicija ćuti na sve Vučićeve zločinačke aktivnosti, na uništavanju ekonomije, pljačkanju budžeta, nametima prema i onako osiromašenim i gladnim građanima, na izdaju nacionalnih interesa...

Još gora je srpska intelektulana elita. Ona je podanička, doušnička, anacionalna. Umesto Vučića kriv im je narod koga optužuje da je rasistički, da je nemoralan... Dodaju da Vučić, Bože mi prosti, preteruje, ali ta sirota raja je za gađenje, smatra ta gospoda koja o trošku istog tog naroda prima dodatke u Srpskoj akademiji nauka, pravi projekte koji Srbiju optužuju kao zločinačku tvorevinu, snima filmove koji građane Srbije opisuju kao ubice, varvare, kao stoku, pišu petparačke romane, te-ve serije u kojima seire...

Šizofreni Vučić gleda često seriju Bela lađa, kultni film Kum i po tome se vlada.Vučić najviše voli da ukrade pare ali posle i ideje i fazone. Iz serije Bela lađa je pokrao preko 20 fazona. Srećko Šojić je Ćirka, koji mu kuva kafe, postavio za poslanika, a Vučić je svoju kafe kuvaricu Irenu Vujović takođe prvo postavio za poslanika pa je otišao i korak dalje od Šojića i ovu osobu bez dana škole i radnog staža postavio za ministarku. Takođe u Beloj lađi su bili Poganci u kojoj je proročica Roska hvalila političke partije, a Vučić je ubacio mnoge učesnike Parova i Zadruge da ga hvale, od stripera do kriminalaca.

Nije opljačkao samo budžet i građane, već i ideje iz domaćih serija.

Mudri Solomun je kazao: "Kad je duša bez znanja, nije dobro". Prorok Osije slično je govorio: "Izgibe moj narod, jer je bez znanja".

Svet pripada hrabrima.

Ništa više uplašenom čoveku ne daje hrabrosti kao tuđi strah, zapisao je Umberto Eko.

Većina nas poseduje više hrabrosti nego što možemo i da zamislimo. Bolje umreti boreći se za slobodu nego robovati celog života

Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može - poručivao je Jovan Dučić.

Moramo ustati i osloboditi se Vučićevog kartela i uspostaviti drugi moral, koji može da nam vrati samopouzdanje, dostojanstvo... Da tu podaničku srpsku elitu pokažemo javnosti, njihove račune, nekretnine, dostignuća, da ih građani prezru, ili da im omogućimo, da bez naših para odu u taj beli svet i odatle hule na nas.

Tirani uvek stradaju od nekog iz svog okruženja, pa se sad Vučić, kao Julije Cezar, plaši svog Bruta.

Godinama je optuživao opozicionare, strane agente, obične građane, a naročito mene i nas iz Magazina Tabloid da mu radimo o glavi. Na kraju, kampanjom koju sada vodi protiv Dijane Hrkalović, Nebojše Stefanovića, Aleksandra Đorđevića, Aleksandra Stepanovića, Lončara i ZvonkaVeselinovića, pokazuje da se plaši samo onih koji su bili u njegovom okruženju.

Bez muke se pesma ne ispoja, bez muke se sablja ne sakova! - učio nas je Petar Petrović Njegoš.

Proleće će doći u naš rodni kraj. Ustanimo i skinimo opasnu mafiju, koja je među najjačim u Evropi. Imamo dovoljno bandera.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane