Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučićeva kamarila nema gde da pobegne

Udarila Vila na Halila

Rat je počeo. Usamljen, izolovan, raspamećen, sa bolesnim bratom i odbeglim sinom, Aleksandar Vučić je ušao u rat sa svojim kartelima. Na opoziciju je siktao, vikao, polivao ih govnima, ali ona ne daje glasa od sebe. Sada je rat ozbiljan. Zaraćene strane se gađaju stotinama miliona dolara. Stranci se u Beogradu igraju drevne igre - Ne ljuti se čoveče! Miču jednog po jednog. Tako će sirotinja raja, koja zulum više trpeti ne može, moći da pokaže da je još živa. Da pokupi žrtve bratoubilačke borbe Vučićeve mafije, da preživele odvede u zatvor, a mrtve na groblja.

M. Brkić

Razgovarao sam ovih dana s jednim poznanikom, zaposlenim u beogradskoj filijali EBRD-a. (Evropska banka za obnovu i razvoj). Ispričao mi je kako u januaru nije uspeo da otvori račun u jednoj austrijskoj banci. Rečeno mu je da ne može, jer je bio ''politički aktivan''.

Čovek je bio na listi poslanika SNS-a na izborima 2016, i to negde oko 200. mesta.

Dakle, strane službe sve prate. Ako su njega označili kao "politički spornog", možemo samo da zamislimo pod kakvim merama su Aleksandar i Andrej Vučić i ostali zlikovci iz vrha kartela.

Kad se setimo da je prošle godine u Londonu banka odbila da otvori račun Andreju Vučiću, na koji je hteo da položi 250 miliona evra, sve je jasno.

Oni nemaju gde da pobegnu, svi su obeleženi i pod prismotrom.

Vučić je prvi otvorio vrata kriminalu, preko svoje arapske braće - šeika Muhameda Bin Zajeda. Milijarde dolara i evra su slate u Dubai, u Rijad ... jer muslimanske banke ne podležu kontroli međunarodnih institucija. Bolje reći, nisu podlezale.

Vučić je navukao na te špekulativne poslove i nemačku kancelarku Angelu Merkel, Emanuela Makrona, mnoge evropske komesare.

Pre dve godine su američke obaveštajne službe zapretile gospodarima Saudijske Arabije, Ujedinjenih arapskih emirata da otvore sefove i prebroje novce Vučića i njegove organizovane kriminalne grupe. Zamrznuto je nekoliko milijardi evra. Dobar deo Vučić je uspeo da prebaci preko Hong Konga u kineske banke, potom u ruske i deo vrati, preko investicija, u Srbiju.

Takođe, vredi pomenuti da ministar finansija Siniša Mali, njegov brat Predrag, premijerka Ana Brnabić i slični, ne osnivaju više firme ni u of šor zonama, već kupuju akcije stranih kompanija. To im garantuje određeni nivo tajnosti podataka. Naravno, kad se pokrene istraga, to ih neće spasiti.

Srpske obaveštajne službe, uz stručnu pomoć i nadzor, prate sve finansijske tokove koji se vrte oko opasne finansijske hobotnice Siniše Malog, koji parama iz inostranstva kupuju po Srbiji kapitalne objekte.

I Mali i Brnabićka i njihovi kumovi veruju da će se spasiti prodajom dokumenata o surovoj pljački budžeta od strane braće Vučić. To je velika zabluda.

Možda ih kooperativnost Nenada Kovača, zvanog Neša Roming dovodi u to zabludno stanje, jer se nadaju saradničkom statusu.

Vučić je upravo na TV Prva rekao da ga obaraju strane službe. Zato i njemu još lojalni su spremili pune kofere dokaza o zlodelima Siniše Malog i njegove mafije, uključujući i ubistva u slučaju Savamale.

Kartel je u rasulu. Bande su zauzele pozicije, osvojile medije, pojedince iz bezbednosnog sistema.

Udariće Vila na Halila.

Za 26. februar bio je zakazan sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojem je Vučić želeo da obori i uhapsi Nebojšu Stefanovića. Do tog sastanka nije došlo, ali Vučić priprema javnost da ga podrži. Najavljuje spektakularna hapšenja. Svako lišavanje slobode je tužan događaj, ali je to za Vučića spektakl. On u tom uživa, on se igra.

Verujem da će Aleksandar da podvije rep. Njegov brat Andrej je na samrti. Ne pokazjuje se, jer Vučić kad mu se dirne brat, odmah ga prikaže javnosti, makar i reanimiranog.

Bez bratovljeve podrške, koji je imao jak kartel, Vučić je niko i ništa.

Stranci sede u Beogradu i igraju se ''Ne ljuti se čoveče''. Miču jednog po jednog.

Gledaju kako im mašu i dozivaju ih zaraćene strane.

Klanovi su se pozicionirali. Povratka na staro nema.

Vučić je poslao naslednika Danila u Kostariku. Upućeni kažu da su se tim putem zaputili oni kojima su Vučići dužnici.

Shvatio je i Aleksandar Vučić da bi avion za Kinu, kojim bi pokušao uteći, bio prizemljen u Bugarskoj, da bi mu stavili bukagije i pravac Mičigen, država u SAD-u.

Srpska opozicija, šćućurena, u kapama maskama i naočarima, posmatra rat Vučića sa svojim kartelima.

Zamišlja da kada oni iskrvare, oni skinu maske, naroguše se i počnu da ih šutiraju.

Bože dragi, šta li radi sirotinja raja?

Može li ona još trpeti zuluma.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane