Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Hoblovana požarevačka BIA i prepošteni naprednjaci

Za njih je potreban poseban zatvor

Pet godina grad Požarevac sluša od vladajuće Srpske napredne stranke jeftino politikanstvo, demagogiju i populizam, lažna obećanja i Potemkinova sela. Realizacija budžeta veoma loša, tavori se, ništa kapitalno nije urađeno ili veoma malo. Nagomilani komunalni problemi prete da zatrpaju grad. Dok se pojedinci iz SNS bogate, korupcija cveta, pravosuđe ćuti, BIA hobluje parkete, prosi donacije i tesno sarađuje sa gradskim čelnicima. Mladi odlaze, a grad propada. Politika strateškog razvoja grada ne postoji u smislu razvoja privatnog sektora, koji jedini donosi realan novac gradu Požarevcu.

M. Hadžić

Dok nam je grad u sistemskoj korupciji, BIA sređuje prostorije, hobluje parkete, a načelnik Goran Miletić se ponaša kao da je sekretar neke socijalne ustanove.

BIA je u istoj zgradi gde je i Policijska uprava, pa tako pojedinci koji rade u toj zgradi ne mogu da veruju šta se događa. Miletić treba da ostvari profesionalne rezultate, a ne da se bavi lokalnom politikom i spletkarenjem. Sprega BIA - e i lokalnih funkcionera i te kako postoji, zapravo, požarevačka tajna služba počela je da liči na servis lokalnim funkcionerima vladajuće stranke.

Miletić je čest gost u kabinetu kod gradonačelnika Saše Pavlovića Mondiša, i tako uz čašicu razgovora podeli neki savet gradonačelniku isto kao što je savetovao svog kuma Baneta Spasovića.

Jadan je taj koga savetuje Goran Miletić. Njegovim rukovodiocima, ne smeta da Požarevljani tesno sarađuju sa lokalnim vlastima.

U požarevačkom Centru BIA ima mnogo sposobnijih operativaca koji znaju svoj posao, ali nažalost ne gleda se sposobnost i rezultati već partijska bliskost, poslušnost i povezanost sa vladajućom partijom.

Požarevac više od godinu dana nema zamenika načelnika BIA, a u Smederevu na nečiju urgenciju 2018. godine zaposlili su fitnes instruktorku sa 38 godina.

Otkako je SNS došao na vlast jasno je svima da se Miletić previše upleo u političke vode, pre svega, zbog svog kuma Baneta Spasovića i Veroljuba Arsića, jer je oduvek bio njihov čovek od poverenja i štitio ih je na svakom koraku.

Funkcija načelnika ga je udarila u glavu, previše je poleteo, a postao je bahat i osion. Naime, za vreme novogodišnjih praznika na gradskoj benzinskoj pumpi je pretio vozaču koji je bio iza njega i svirao mu da se skloni jer i drugi čekaju na red da sipaju gorivo.

Miletić je besan izašao iz službenog vozila i počeo je da viče na čoveka. Šta sviraš? Jel znaš ti ko sam ja? Ja sam načelnik u policiji! Sad ću da pozovem policijsku patrolu! Posle se ustanovilo da čovek kome je Miletić pretio je u stvari bio policajac.

Svedoci koji su gledali taj nemili događaj bili su zgranuti njegovim ponašanjem. Takva bahatost i primitivizam nije se skoro videla. Oni trebaju da budu primer svima u ponašanju i da budu neprimećeni, a ne da se bahate i prete građanima. Izgubio je kontrolu nad sobom i veruje se da kao načelnik ne može u potpunosti da odgovori svim izazovima koji su pred njim.

Prepošteni naprednjaci

Jedan od najpoštenijih naprednjaka je Veroljub Arsić, čovek sa manjkom obrazovanja, a viškom agresije i mnogo imovine.

Kada je u pripitom stanju poziva svoje protivnike na ferku. Završio je srednju Tehničku školu u Kostolcu, nije pribavio diplomu nekog privatnog fakulteta. Pre više godina Arsić je pijan sa pištoljem u ruci uleteo u jedan požarevački restoran i tražio novac od konobara, ali javni tužilac koji je tada vodio krivični postupak protiv narodnog poslanika je odbacio prijavu zato što je veštak napisao da je Arsić bio neuračunljiv jer je bio pijan.

U Skupštini Srbije kao poslanik se ponaša u njegovom prepoznatljivom maniru, bahato, agresivno i bezobzirno. Za njega je predsednik Fiskalnog saveta „takozvani stručnjak i neznalica", a on je do grla u novčanim problemima jer svoje poverioce moli da mu ne blokiraju račun, jer je u kreditima i imovina mu je pod hipotekom.

Veroljub Arsić je u žižu javnosti dospeo 2007. godine kada je u jednom danu kupio čak tri stana u beogradskom naselju Mirijevo. Nekretnine je kupio od investitora protiv kog je kasnije pokrenuta istraga da je više puta prodavao stanove i tako oštetio građane za milionske iznose.

Njegov prijatelj i poslovni partner Filip Rakić, poznat istražnim organima koji je bio hapšen zbog muljačine i pronevere,međutim, sada je u bekstvu u inostranstvu, takođe je Arsiću prodao četvorosoban stan u Beogradu. Inače, njih dvojica su bili tesno povezani zbog zajedničkih poslova u periodu kada je Rakić bio direktor PD RIO.

Arsić je izopšten iz gradskog odbora SNS u Požarevcu, otkako su koordinatori Zoran Milojević i Luka Petrović preuzeli požarevačke naprednjake. Bio je u nemilici od strane tadašnjeg koordinatora Zorana Milojevića Zelje koji ga je u Kostolcu na sred ulice ispred kafea Antik pred svima vređao da je loš čovek i da više nikada neće biti poslanik.

Na žalost, ipak se i ovaj put provukao, zapravo, takve ikone kao što je Arsić, bahat, osion i primitivan, trebaju Vučiću. Jednom rečju opasan čovek i treba ga se kloniti. Arsićeva desna ruka je Aleksandar Stojanović zvani Rambo. Završio je Poljoprivredni fakultet u Čačku, bio je član DS, a sada je jedan od poštenijih naprednjaka. Nekadašnji direktor poljoprivredne savetodavne službe.

Mediji su svojevremeno pisali o njemu da je bio hapšen 2018. godine zbog zloupotrebe službenog položaja, takođe, isto i 2019 godine zbog zloupotrebe sa pšenicom i suncokretom.

U prvom slučaju Viši sud u Kraljevu ga je osudio na uslovnu kaznu, a sada je predmet pred Apelacionim sudom koji treba da potvrdi ili poništi presudu. Često je bio viđen sa direktorkom JP Parking servis Marijom Papović koja je veoma lepa i privlačna.

Inače, Arsić je lobirao po Braničevskom okrugu da Stojković postane načelnik upravnog okruga, ali Luka Petrović je sprečio taj prljavi postupak. Stojkovićev saborac iz kafane je Dragan Kostić , radnik Pošte, nekadašnji trener američkog fudbala, član SPO a, sada još uvek SNS, vlasnik egzotične privatne diplome kao njegov rođak Zlatan Kostić, predsednik Sportskog saveza grada Požarevca. Neslavno je prošao i kratko se zadržao kao direktor PD Autotransport.

Nekadašnji pomočnik gradonačelnika za infrastrukturu, strateg, operativac, duhovni vođa SNS, pakosni debeljuca i prvi komšija Banetu Spasoviću. Razočaran što su ga koordinatori ražalovali i sada pokušava zajedno sa svojim prepoštenim kolegama da se vrate na mala vrata u središte Srpske napredne stranke gde se donose važne odluke.

Najupečatljiviji naprednjak je Ivan Savić, kostolački Laban kako ga je nazvao lider Dveri Boško Obradović 2017. godine na svom tviter nalogu „Novi Laban: predsednik opštine Kostolac Ivan Savić udario u lice građanina Kostolca i pobegao. Hoćemo li dozvoliti da biju."

Dok je obavljao funkciju predsednika Skupštine Gradske opštine Kostolac 2018. godine udario je svog odbornika iz Ostrva. Posle toga je isključen iz partije jer je suprotno instrukcijama viših organa SNS - a aktivno radio na sprovođenju politike protivno interesu Srpske napredne stranke.

Međutim, odnedavno Veroljub Arsić intenzivno lobira da se Ivan Savić vrati u partiju i da postane pomoćnik predsednika gradske opštine Kostolac. Savićev prijatelj, izvesni Nikola Lazić vlasnik preduzeća GL LN gradnja koji dobija mnoge infrastrukturne poslove od Gradske opštine Kostolac, odnosno od predsednika Serdža Krstanoskog, te je isti predsednik opštine prošle godine pokušao da ubaci Lazića za člana gradskog veća ili pomoćnika predsednika Gradske opštine, ali plan im je propao.

Prvi čovek Požarevca Saša Pavlović, ne odriče se svojih idejnih(prepoštenih)vođa koji su ga izmislili, pre svega, Arsića koji je tada vedrio i oblačio u Požarevcu i Savića koji je carovao u Kostolcu.

Inače, kako tvrde, meštani Klenovnika, Pavlović je jedan od najpametnijih i najpoštenijih u svom selu, mada ponekad ima male ispade. Pun je sebe, a ljudi koji su puni sebe su prazni.

Podsmeva se opozicionim odbornicima kada su za skupštinskom govornicom, želi da bude u centru pažnje, i da ubedi druge da je samo on u pravu, dodali su meštani, ali mlad je naučiće.

Većina u njegovom kabinetu ima privatne diplome, a ima i nesvršene studente državnog fakulteta. Pavlovićevom zaslugom u Kostolcu cveta nepotizam. Njegova sestra Jelena Šamanc je direktorka Kulturno - sportskog centra Kostolac, zet Aleksandar Šamanc je odbornik u Skupštini Gradske opštine Kostolac, a kum iz Klenovnika Jovan Savić mlađi Šaja,takođe je odbornik u kostolačkom parlamentu, iako navodno nije uopšte bio aktivan kao član SNS kada je izabran na odborničku listu za našu decu. Kum nije dugme.

Lokalna vlast je u rasulu, načelnik gradske uprave Aleksandar Simonović podneo je ostavku, javne nabavke se spovode pod sumnjivim okolnostima. U Kostolcu preduzeće Autotransport propada zbog Grčićevih ortaka, a korupcija u EPS - u nikad veća i zapošljavaju se samo članovi Srpske napredne stranke.

Ova priča govori da kadrovi koji su nam vodili i koji sada vode grad, ne zaslužuju da vode ni seosku mesnu zajednicu, čak pojedinci koji rukovode svojim selima su daleko sposobniji i ponašaju se domačinski u odnosu na čelnike grada Požarevca i opštine Kostolac.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane