Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (208)

Pravda u fišecima, na kilo, na metar

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Iz Ambasade Sjedinjenih Država u Beogradu šalju se nedeljni izveštaji o ''odbijanju srpskog predsednika'' da sprovede Ugovor o ekstradiciji potpisan između Srbije i ove zemlje, a koji su ratifikovali i Narodna skupština Srbije i američki kongres.

Iole upućenom u političke prilike na Balkanu jasno je da je srpski diktator svestan svoje pozicije i sa američkim vlastima se igra na besmislen način, zalažući naše živote, ugled i nacionalne interese.

Krug oko Vučićevih je zatvoren i on je sada na ceni kod lovaca na ucenjene glave.

Prošlogodišnje hapšenje Hašima Tačija i hitno prbacivanje u Hag, onespokojilo je srpkog diktatora, jer je postao svestan da tri poternice koje su za njim raspisali federalni sudovi u Sjedinjenim Državama, može povući samo njegovo hapšenje, ili smrt.

Viši sud u Beogradu je, da podsetimo, odredio 25. jula prošle godine ekstradicioni pritvor za 11 osumnjičenih koji su uhapšeni na 16 lokacija u Srbiji, zbog sumnje da su organizovali 16 lažnih investicionih platformi i protivpravno pribavili više od 70 miliona dolara.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor do 60 dana prema osumnjičenima, po zahtevu za pružanje međunarodne pravne pomoći Ministarstva pravde Sjedinjenih Američkih Država, precizira se u saopštenju suda.

Oni se terete da su putem lažnih investicionih platformi pribavili protivpravnu imovinsku korist od preko 70 miliona dolara.

Među uhapšenima su državljani Srbije, Crne Gore, Australije i Filipina, a to su K. K, K. F. A. K, M. P, U. S, N. K, A. S, A. S, M. M, N. D, B. R. i N. M.

Pritvor im je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi se lica, čije se izručenje zahteva, boravkom na slobodi mogla sakriti ili pobeći u cilju ometanja postupka odlučivanja o zamolnici ili sprovođenja izručenja.

Posebno odeljenje za borbu protiv organizovanog kriminala Višeg suda u Beogradu donelo je rešenje o izručenju, koje je, potom, potvrdilo i veće Aprelacionog suda u Beogradu.

I ako su protekli svi rokovi, Vučić nije dozvolio izručenje, jer je doveo ministarku pravde iz BIA, Maju Popović, koja nije potpisala nalog o izručenju, jer Vučić ''ratuje sa Amerikom''.

A razlog ''objave rata'' i prekida saradnje, Vučić je obrazložio zahtevom da SAD-e Srbiji izruče kapetana Vojnobaveštajne agencije Sašu Vujsića.

Kapetan Vujsić se našao na plantaži Jovanjica na dan hapšenja Predraga Koluvije. Policiji je pokazao značku VOA, kao i nalog da je na radnom zadatku. Pušten je i odmah je ''otišao'' u Ljubljanu, gde je u ambasadi SAD-a zatražio azili i nakon tri dana je avionom prebačen u ovu državu, koja mu je azil odobrila.

Kapetan Vujisić je zaštićeni svedok, koji je posvedočio da je po nalogu direktora VOA nadgledao poslovanje Jovanjice, jer je ona u vlasništvu braće Vučić. Svašta je dokumentovao kapetan Vujsic.

Vučić je, dakle, odbio da primenjuje odredbe Ugovora o eksdardikciji, čuvajući, tako, od izručenja svoga brata Andreja, oca Anđelka i mnogo članova kartela, među kojima je i kum Nikola Petrović.

Malo koji diktator je na tako drzak način ''došao u svađu'' sa američkom državom i njenim bezbedonosnim strukturama.

Čovek koji je opelješio sa svojim bratom Andrejom i njegovim ocem Anđelkom preko 25 milijardi dolara, kako pišu američki mediji, pozivajući se na bezbedonosnu zajednicu, potpuno je izolovan.

Njegov cilj je da drži u šaci kartel iz Evropske unije, da ih natera da on prizna nezavisnost Kosova, a da zauzvrat, dobije pohvale, da se povuku poternice i odblokiraju njegovi računi krvavo stečenog novca.

I dok sitne jajare iz Evropske komisije, debelo plaćeni, pokušava da tapšu po ramenu srpskog diktatora, američka administracija suzdržano se odnosi prema pregovorima, a pomoćnik državnog sektetara Metju Palmer, koga je Vučić dizao u nebesa, tvrdi da ne treba toliko žuriti sa dogobvorom Beograda i Prištine.

Očigledno je, Vašington čeka da se očisti Srbija od smarda koji je iza sebe ostavio Vučić, njegova porodica i karteli.

Pripreme su sprovedene, čeka se trenutak da se hidri u Beogradu odseku pipci.

Srpsko pravosuđe, na čijem je čelu Maja Popović, ministarka pravde, spremna je da padne zajedno sa njim.

Srbija nije isporučila uhapšene koji su u ekstradicionom pritvoru od 25. jula prošle godine, nije isporučila odgovorne za smrt braće Bitići, koje svojom odlukom pored suda traži i američki kongres, nije dozvoilila da Europol sasluša osumnjičene u akciji Familija, kojom je u Hrvatskoj uhapšeno stotinak osumnjičenih, visokopozicioniranih privrednika.

Vučić nije dozvolio hapšeje svoga brata Andreja i njegovih saučesnika, pa ni policijsko ispitivanje.

Barem u stotinak akcija opservirani suposlovi njegovog brata Andreja i njegovi poslovi i aktivnosti. Pobrojani su i mrtvi, koji su usmrćeni po nalogu ovog šizofrenika.

U akciji hapšenja grupe Veljka Belivuka, Vučić je deomonstirao svoju odlučnost da se ponaša kao apsolutni gospodar u Srbiji.

Ko god mu se naašo na putu, ili je posumnjao unjegovu lojalnost, bačen je Velikoj propagandi laži, koja ga par dana pripremaa za hapšenje.

Rasulo Srpske napredne stranke ne zanima Vučića. Njemu je dovoljna ministarka pravde Maja Popović, pa da Više javno tužilaštvo u Beogradu, na čijem čelu je još tužiteljka Natša Krivokapić, obavi zadatak. Da privodi, da hapsi, zatvara, bez ijedne reči obaveštenja javnosti o preduzeim akcijama. Umesto tužilaštva, rezultate istrage objavljuje PINK, INFORMER, Hepy ... I Vučić iz Dubaia!

Vučić je srpsko pravosuđe kriminalizovao do mere nepodnosšljivosti. Raspordati su sudije, tužioci, advokati...

Firma Nenada Kovača, zvanog Neša Roming, "Contact Servise" za Advokatsku komoru Srbije obezbeđuje advokate po službenoj dužnosti! Nenad Kovač je visokopozicionirani predstupnik čije poslove je mesecima istraživala obaveštajna zajednica SAD-a, naročito zbog kršenja sankcija prema Iranu.

Direktorka ''Contakt Servise'' Tanja Dmitrović hvali se izuzetnim poslovnim uspesima, a zaposleni u call centru se žale na male plate od 32.000 dinara.

Da li je moguće da prestupnik takvog formata, poput Nenada Kovača, bira adokate koji će optužene, privedene ili uhapšene, zastupati o trošku budžeta, jer su siromašni građani!

Kum Nenada Kovača je tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Ljubivoje Đorođević. On nije poriveden kod tužioca zbog intenzivnog druženja sa čovekom koji je visoko na listi američkih istražnih službi.

Vučićev dvostruki kum Nikola Petrović je vlasnik većeg broja sudija Višeg suda u Beogradu, Apelacionog suda i Prvog osnovnog i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Na njegovom spisku su i desetina sudija Apelacionog suda u Beogradu.

Viši sud u Beogradu je zmijsko gnjezdo. Dovedena je zloglasna Milenija Petričević i grupa sudija, koje su prodavci parvde. Zamenica predsednika Višeg suda u Beogradu je sudija Tatjana Lemajić. On se vodi kao ''američki čovek'', jer je donela jednu presudu u korist mreže KRIK. Verovatno je to zakonita odluka, ali je dovoljno da gospođa Lemajić bude umesto sudije i KADIJA. Inače, oni koji mje poznaju tvrde da nije sklona mkorupciji, ali je preplašena. A strah čoveku često obraz kalja. Onaj ko je postavio gospođu Lemajić za zamenika, ima razloge za takvu odluku, zbog koje žale mnoge stranke koje dolaze pred sudska veća Višeg suda u Beogradu. Ona odbija sve zahteve stranaka za izuzećem sudija. I vraća ih sudijama, koji su razulareni, koji nikom ne odgovaraju ua svoje odluke, bolje reći rasprodaju pravde.

Magazin Tabloid je objavio nekoliko deetina tekstova posvećenih kriminalu sudija Višeg suda u Beogradu, zapisnike sa senica Visokog saveta sudstva na kojima su izabrani. Pravda se u ''Plati nepravde'' i dalje rasprodaje, a nasilništvo sudija i tužilaca, može se sprečiti jedino metkom.

Dana 4. marta sudija Višeg suda u Beogradu Ljudmila Miljković (1977.) objavila je presudu kojom je osudila glavnog urednika magazina Tabloid Milovana Brkića, zbog ''ugrođavanja sigurnosti Nikole Petrovića''. Njenu raniju presudu ukinulo je veće sjudije Olivere Anđelković u Apelacionom sudu u Beogradu, konstatujući da se u spsima predmeta nalzi kopija tekst u kojem je, kako stoji u izreci presude, izrečena pretnnja Nikoli Petrobvuiću, ali te tvrtdnje u tekst NEMA.

Ipak, sudija Miljković je istu presudu obrazložila rečima: "Sudiji su bile vezane ruke. Gospodin Petrović se oseća uplašeno''.

Dakle, Milovan Brkić je ponovo osuđen za tvrdnje koje u tekstu, na koji se poziva zamenik tužioca, ne postoje, što je konstatovalo i veće Apleacionog suda.

Ko je to vezao sudiji Miljković ruke? Da li su joj zavrnuli ruku, povukli za uši, pljesnuli po dupetu? Ona voli da vrcka na Kalenić pijaci, da proba beli mrs, da se omrsi.

Da li je moguće da sudija u nekoj evropskoj državi po drugi put osudi nekog za nešto što ne postoji? A u Višem sudu u Beogradu takvih ima na pretek.

Milovanu Brkiću se pripisuje da je izrekao tvrdnju da su predsednik Apelacionog suda u Beogradu, viši javni tužilac i predsednik Višeg suda u Beogradu i Nikola Petrović imuni na sve, osim na metal.

Mafija ima svoje sudije, svoje advokate...

Dana 11. marta u sudnicu sudije Višeg suda u Beogradu Nebojše Đuričića, pred skoro okončanje sudjenja, ušla su dvojica sudskih stražara. Rekli su da ih je pozvao pre 20 minuta da dođu. Sudija je odredio da s ednu u sudnici, rekao je da ima pravo da pozove stražu.

Kako se ponašati kada sudija želi da pokaže da je vlast, pa u parnici pozove stražu da ga čuva. Da li će nastaviti sudija Đuričić da vodi ovaj predmet, kada pokatuje znake rastrojstva, odnosno straha. Tuženi je bio, pogađate, urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić.

Za sudiju Višeg suda u Beogradu preporučuje se i šizofrena sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu Katrina Stanković. Ona postupa po tužbi izvesne Vesne Lakićević, službenice JP EPS Kolubara. Ona je pomenuta u tekstu objavljenom u Magazinu Tablpoid, možete ga pročitati na ovom linku (https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=460&cl=09). Tuži za uvredu! i traži, pored kazne i novac za povređenu čast i uigled. Pred Višim sudom u Beogradu podnela je tužbu ua naknadu nematrijalne štete zbog povrede časti i ugleda. Traži 250 hiljada, toliko je izračunala da njena čast vredi.

U Prvom osnovnom sudu po njenoj tužbi postupa sudija Katarina Stanković. Na suđenju, koje je bilo dramatično, jer se sudija ponašala kao da je urednik Magazina Tabloid stanična kurva, Milovan Brkić, koji je okrivljen kao urednik, dva puta je ustajao sa mesta... Srećom, uspeo je da se savlada. Sudija Stanković, koja ima psihičke probleme, sa mošto nije tukla urednika. Prekrštenih ruku na grudima, mljackajući jezikomk, pitala ga je - '' Jesi kriv, nisi kriv. Braniš li se ćutanjem''.

Po tužbi pomenute Vesne Lakićević podnete Višem sudu u Beogradu za nakandu štete zbog povrede časti i ugleda postupa sudija Jelena Stanković, koja na civilizovan način postupa u vođenju dokaznog postupka. Prosto neverovatno, ali ima u Višem sudu u pritosjnih sudija, koji nisu privatne sudije

1

Novosadski pravosudni dzelat

Sudija Osnovnog suda u Novom Sadu Stevan Pavlov osudio je 5. decembra 2019. godine studenta Stefana Karanovića na uslovnu kaznu zatvora, po lažnoj prijavi profesora i predsednika saveta Pravnog fakulteta u Novom Sadu Dragana Milkova, da mu je, navodno, ugrozio sigurnost. Stefan Karanović tvrdi za MagazinTabloid da ga je Pavlov više puta zvao u kancelariju nudio mu usluge vezano za Pravni fakultet, što nesumnjivo ukazuje da je sudija pripadnik kriminalne družine koja je bila predmet pisanja Magazina Tabloid.

Podsećamo, Karanović je i žrtva progona na Pravnom fakultetu jer se protiv njega vodi nekoliko postupaka na tom fakultetu zbog sumnje da je izvor informacija novinarima Magazina Tabloid o kriminalnim aktivnostima grupe koju predvodi profesor Milkov.

Ova presuda i monstruozni postupci sudije Pavlova govore da je sudija Pavlov član hobotnice koju predvodi profesor Dragan Milkov.

Sudija-dželat, Stevan Pavlov je homoseksualac i transvestit o čemu svedoči i njegova homoseksualna veza sa Branislavom Ristivojevićem, dekanom Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Stefan Karanović tvrdi za Magazin Tabloid da mu je sudija Stevan Pavlov u sudnici 05.12.2019. pred njegovim advokatima Vladimirom Vučinićem i Markom Pušicom, zatim članovima porodice Karanovića koji su bili prisutni u sudnici i tužiocem, nakon što je izrekao presudu nudio i obećao usluge vezano za disciplinske postupke na Pravnom fakultetu koji se vode protiv njega.

Pavlov je rekao da će on lično da utiče da Karanović dobije ispisnicu i uverenje o položenim ispitima, kao kompenzaciju za nezakonitu presudu koju je doneo na Karanovićevu štetu, neposredno nakon izricanja presude. Karanović takođe tvrdi da ga je Pavlov zvao i kontaktirao tokom vođenja postupka cele godie i nudio mu usluge vezano za Pravni fakultet, što uopšte nije u domenu njegove nadležnosti kao sudije, i što je razlog ne samo za razrešenje sudijske funkcije, već i za krivičnu odgovnornost.

Ovom prilikom Karanović javno poziva Pavlova da podnese ostavku a nadležno tužilastvo da reaguje, uhapsi sudiju Pavlova i sasluša sve koji su bili prisutni u sudnici sudije Pavlova 05.12.2019 u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Karanović takođe poziva sve koji su dosada bili žrtve progona sudije Pavlova njegovim nezakonitim postupanjem da dostave sve informacije o njegovim kriminalnim radnjama.

kakvom se bolesniku radi govori i i činjenica da je, prošle godine, bio i u ''vezi'' sa Milanom Milutin, pripravnicom advokata Dejana Ukropine sa kojim Pavlov namešta sporovie, a Dejan Ukropina prodaje svoje klijente za račun sudije Pavlova.

Pavlov je za vreme vlasti Vojislava Koštunice, Branislava Ristivojevića tada savetnika Koštunice a danas dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu, oslobađao za nasilje u porodici - premlaćivanje žene i dece. - izvod je iz teksta koji je objavljen u Magazinu Tabloid.

Dana 31. decembra 2020. godine sudija Stevan Pavlov zakazao je suđenje glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću, po tužbi novosadskog biznismena Vladimir Gogoljeva. sa počletkom u 8,30 sati, mada sud počinje sa radom u 9 sati. Milovan Brkić nije autor teksta, ali Gogoljev tvrdi suprotno. Umesto da se izuzme, zbog opisa njegovih sklonosti i kriminala, Pavlov je rešen da se sveti. Nije ni nadležan sud, jer je nadležan sud u Beogradu, jer je tužen odgovorni urednik, a ne autor.

Privatne sudije, koje mafija drži na platnom spisku, prrestaće da '' pružaju usluge'' u rasprodaji pravde, tek ako se njih nekoliko zakoprca na ulici. Čast im je pala, ali oni nisu.

2

Napad na „Krik" je dokaz da Vučić ne upravlja krizom već kriza upravlja njime!

Korak od mafijaške države

Bezprizornim napadima na redakciju istraživačkog portala „Krik" i na univerzitetskog profesora Vladimira Vuletića, Vučićev režim jasno pokazuje da su uhvaćeni na delu i da više ne upravljaju krizom već da kriza upravlja njima. Duh je pušten iz boce i nema te medijske kampanje koja će uspeti da opere vlast od jasno dokazanih veza sa najezivijim kriminalnim grupama.

Pozivam Aleksandra Vučića da sem gasa počne malo da koristi i kvačilo i kočnicu jer stvari odlaze predaleko. Čitav svet trenutno gleda u pravcu naše države i na korak smo od toga da budemo proglašeni za mafijašku državu, što bi bila nacionalna katastrofa nalik na onu tokom devedesetih kada smo bili označeni kao ratni zločinci.

Jedino razumno rešenje za izlazak iz ove dubke krize u kojoj se Srbija nalazi jeste široki društveni dogovor o donošenju specijalnog antimafijskog zakona na bazi kojeg bi prevashodno bio razbijen kartel političke mafije. Pozivam građane da svi zajedno koliko smo u mogućnosti vršimo pritisak u tom pravcu.

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane