Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (209)

Ako oni ostanu u pravosuđu, nas neće biti

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Tiranin je mrtav - slobodni smo! Ovu vest, poput one koju je saopstio 1980. spiker Miodrag Zdravković u jednoj rečenici - UMRO JE TITO! građani Srbije dočekačće u šoku. Milioni gladnih radovaće se, kao mala deca, misleći da su konačno slobodni, a pristalice tiranina da im se crno piše.

Nažalost, grešiće i jedni i drugi.

Srbijom će da vlada tiraninov duh, novac i njegov kartel!

U Srbiji su urušene sve institucije! U najtežem je stanju srspko pravosuđe -Tužilaštvo nije samostalno, sudovi nisu nezavisni, kao ni policijske službe.

Hiljade milionera iz vladajućih partija imaće u dšeu milione dolara, evra, nekretnine, vlasništvo kompanija, zemljišta, automobila...

Da bi se Srbija spasila od kvalifikacija , kao što je to učinila Obaveštajna zajednica SAD-a 22. marta (U tekstu Predraga Popovića Leševi će udaviti Vučića, nalazi se i tekst iz Lengilija) da je Srbija zemlja ''terorizma, kriminala, šverca oružja i islamski kalifat), moraćemo pred sudska veća izvesti najmanje 20.000 onih koji su u Srbiji na javne fuunkcije došli sa falsifikovanim diplomama, koji su stekli milione dolara i evra na korupciji, imovina koja još toliko vredi.

Sa kešom, imovinom, i kompanijama koje su oteli, ovi zločinci neče dozvoliti da se Srbija otrgne iz čeljusti zla u koje nas je sadašnji režim doveo.

Srpsko tužilaštvo je na najnižim moralnim i stručnim granama. Udruženje javnih tužilaca i sudija je udarna pesnica zločinačkog režima.

Prvo, nezamislivo je da tužioci i sudije imaju zajedničko udruženje, koje bi trebalo da štiti njihove profesionalne, statusne i socijalne interese. Tužioci su stranka u postupku pred sudom, pa ako im po optužnim aktima presuđuju sudije koji su sa njima u istom esnafskom društvu, građani, koji imaju takođe status stranke, mogu sumnjati da su sudije i njihovo držanje nisu ''izvan svake sumnje'' u pogledu nepristrasnosti.

Ako se prati rad ovog tužilačko-sudskog udruženja, njihova saopštenja i izjave njihovih čelnika, vidi se da su oni kao pudlice, koje još samo što ne lepe plakate SNS-a i odlazećeg tiranina.

Sudije i tužioci su rak rana srpskog društva.

Postupajuči po načelu da zakone ne treba primenjivati, već ih tumačiti, sudije su se, po kriminalnim vezama, preko Visokog saveta sudstva, pozicionorali, te ih je sa tih mesta teško pomeriti, osim odlučnog delovanja uspostavljenih institucija.

Iz arhivskih fondova moraju se izvući svi dokazi koji potvrđuju kriminalno i protivpravno postjpanje delilaca pravde. manje više, sve se zna o korumpiranim i o sudijama koje ''tumače zakon'' shobo svom poimanju stausa stranaka i njihovoj bliskosti sa režimom.

Presuđivanje po političkom interesu je več stečeni refleks delilaca pravde, od kojeg mogu da ih rastave samo puščana paljba, ili suspenzija i izvođenje pred sud.

Najteže je stanje u Višem sudu u Beogradu i Apelacionom sudu u Beogradu, mada i po unutrašnjosti sudije i tužioci su trgovci pravdom i nasiljem.

Iz Višeg suda u Beogradu u Apelacionom sudu u Beogradu sudi sedmoro sudija koji su bili zamenici ili predsednici odeljenja u Višem sudu, samo u parničnom odeljenju suda u Nemanjinoj! Tako raspoređeni, mogu da svakom građaninu otmu sve što imaju. Nema nam spasa, ako se pravosuđe ne očisti od tih sudija, za koje ne važi nikakav zakon, oni ga tumče na svoj način.

Saradnici Magazina Tabloid prikupili su podatke o kriminalnim prestupma za 290 sudija i 115 tužilaca i njihovih zamenika. Komisije Evropske Unije godinama prate rad srpskog pravosuđa. Zao im je što je nekoliko sudija otišlo, nekažnjeno u penziju, ali će im sprečiti boravak na teritoriji zemalja Evropske unije.

Redakacija Magazina Tabloid, ohrabrena stavom Obaveštajne zajednice SAD-a, odlučila je da zatraži pomoć ambasada evropskih država u Beogradu, da podseti na nsilje koje neke sudije Višeg suda u Beogradu u Apelacionom sudu u Beogradu i Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u sprezi sa mafijom i tajkunima, a najviše Vučićevim kumom Nikolom Petrovićem, demonstriarju nasilje koje je srcu milo i diktatoru Vučiću.

1

Otvoreno pismo predsednici Prvog osnovnog suda Snežani Stevović

Pravosuđe je najogori deo srpskog društva

U Vašem (i ne samo u Vašem) Prvom osnovnom sudu se oduzimaju deca političkim protivnicima režima SNS.Vlast nam je uzela slobodu, spokojstvo, zdravlje, pa i vazduh koji dišemo i vodu koju pijemo, ali nepravda SNS sudija koji bestidno ruše naš osećaj pristojnosti nas guši još više od svega navedenog.Kako ćete se, kada se promeni režim, opravdati za zloupotrebe koje je Vaš sud činio prema protivnicima režima i njihovim najranjivijim članovima porodica

Piše: Dr Aleksandra Bulatović,

naučni saradnik, Institut za filozofiju i društvenu teoriju

Poštovana sudijo Snežana Stevović,

Srbija vri.

Vlast se klima i svakom iole inteligentnom čoveku je jasno da je pitanje trenutka kada će se promeniti.

U toj situaciji, pravosuđe je, po svim parametrima, najgori deo srpskog društva. I u smislu korupcije (najkorumpiraniji deo javnog sektora, po percepcijama građana i po mišljenju EU), i u smislu morala (deo države koji uživa najniže poverenje), i u smislu kadrova (predsednica Društva sudija i sama izjavljuje da je obučenost i osposobljenost sudija na nezadovoljavajućem nivou).

Najveće zloupotrebe su u Prvom osnovnom sudu

U svim problemima koji se tiču građana, a proističu iz lošeg sudstva, Vaš sud prednjači u celoj Srbiji. Ne samo zato što je to najveći osnovni sud, nego i zato što pokriva centralne oblasti glavnog grada, i zato što su u njemu najveće nepravde i zloupotrebe. Primera radi, u Vašem (i ne samo u Vašem) sudu se oduzimaju deca političkim protivnicima režima SNS.

Imate kadrove, sudije, koje su porodično povezane sa funkcionerima partije na vlasti, i koje uživaju nekažnjivost za brojne zloupotrebe.

To, međutim, nije najgore što imate. Najgore je to što imate nove SNS sudije, mlade ljude, koji su prvi put izabrani na sudijsku funkciju i, umesto da ih rasporedite u izvršenje ili u vanparnicu, što je normalan način učenja sudijskog posla, vi ste ih odmah rasporedili u porodični referat, u najosetljiviji deo rada Vašeg suda, u kome ti početnici postupaju po političkim direktivama partije na vlasti.

Povodom otimanja šestogodišnje devojčice Marije Trkulje od svojih roditelja protest na Zvezdari 2017. godine protiv nezakonititog i kriminalnog akta Gradskog centra za socijalni rad i odluka suda

Radi se o praksi koja je u Evropi poslednji put primenjivana u vreme režima generala Franka u Španiji. Podsetiću Vas da se radi o jednom od najmračnijih perioda fašizma na kontinentu.

Šta očekujete da će se desiti kada režim SNS ode sa vlasti? Da li ćete tada tvrditi da je odgovornost za zloupotrebe u Prvom osnovnom sudu isključivo na sudiji Dragomiru Milojeviću i Visokom savetu sudstva kojim je on tako nesrećno predsedavao u vreme SNS?

Dragomir Milojević, iz Visokog saveta sudstva snosi odgovornost za zloupotrebe

Koliko ste disciplinskih prijava protiv sudija svoga suda podneli tokom svoga mandata, i koliko ste nepravilnosti registrovali postupajući po pritužbama stranaka ili obespravljenih ljudi?

Znate li da ste Vi odgovorni za disciplinu i pravilnost u postupanju suda, uključujući i pravovremenost u prosleđivanju žalbi, poštovanje hitnosti predmeta, procesnu pismenost celog suda?

Režim vrši pritisak preko medija na sudije

Znate li da imate odgovornost za kontrolu rada mladih SNS sudija koje rade za Vođu i Partiju u prostorijama institucije koja treba da služi pravdi i narodu?

Kako ćete se, kada se promeni režim, opravdati za zloupotrebe koje je Vaš sud činio prema protivnicima režima i njihovim najranjivijim članovima porodica, kroz Vašu "Resavsku školu" prepisivača mišljenja organa izvršne vlasti pod kontrolom SNS, i kroz opstrukciju pravde od onih koji pravdu moraju da sprovode? Pogledajte dole link o najnovijem brutalnom otimanju dece *

Snežana Stevović, predsednica suda, je najodgovornija za zloupotrebe

Sudijo Stevović,

Zašto ne kontrolišete činjenicu da mlade SNS sudije ne obaveštavaju Više tužilaštvo o dokumentovanim indicijama na postojanje organizovanog kriminala u trgovini decom, o falsifikatima mišljenja organa izvršne vlasti, i o činjenici da režim i njegovi članovi, preko nastupa u režimskim medijima poput Pink-a i Happy-ja vrše pritisak na mlade SNS kadrove u Vašem sudu da otimaju najranjivije od protivnika režima?

Kao članica tima stručnjaka koji su u vreme i u ime prve demokratske vlade, vlade premijera Zorana Đinđića, učestvovali u uvođenju antikorupcijskih mehanizama i prvim obukama sudija i javnih službenika u antikorupcijskoj metodologiji, preporučujem Vam, od sveg srca, knjigu Korupcija, koju smo tada pripremili, a koju je objavio, između ostalih, i Institut za kriminološka i sociološka istraživanja.

U toj knjizi, koju je kao jedan od ključnih projekata kontrole korupcije u srpskom pravosuđu, (finansirala Švedska agencija za inostrani razvoj (SIDA), a koji je deo višegodišnjeg, velikog projekta obuke sudija u saradnji Vlade Srbije, pravosuđa i Vlade Švedske), navedeno je dosta toga lošeg što danas, nažalost, predstavlja praksu SNS sudija, i u Vašem sudu.

Vlast nam je uzela slobodu, spokojstvo, zdravlje, pa i vazduh koji dišemo i vodu koju pijemo, bespoštednim uništavanjem izvorišta, šuma i komercijalizacijom čak i ono malo svežeg vazduha koji dišemo.

Ali nepravda SNS sudija koji bestidno ruše naš osećaj pristojnosti nas guši još više od svega navedenog.

Ustav Srbije garantuje svakom građaninu ustavno pravo na kritiku suda, ali šta mislite koliko su štetne posledice kada ta kritika ne daje rezultate, a svi vide teške zloupotrebe u odlučivanju o ljudskim sudbinama, i to zloupotrebe koje su činjene pod političkim pritiskom?

2

Sudije na usluzi mafiji

Obraćam Vam se povodom problema koji moja porodica ima sa pravosuđem u Nišu. Moju šestočlanu porodicu, koja nema nikakvih krivičnih dela iza sebe, već 13 godina šikanira Dragan Ranđelović, višestruki prestupnik (u prilogu šaljem članak iz novina gde je na sličan način pokušao da prevari Preduzeće za puteve Zaječar ( ).

Dragan Ranđelović je tužio moju majku Sunčanu Savić da joj je pozajmio novac u iznosu od 55.000 evra. Kao dokaz je priložio priznanicu i izjavu svedoka koja je overena u Osnovnom sudu u Nišu. Na priznanici i izjavi je falsifikovao potpis moje majke, na spornoj priznanici se nalazi JMBG sa 18! cifara, tri adrese stanovanja (u prilogu Vam šaljem priznanicu i izjavu overenu u sudu).

Kada je Viši sud u Nišu doneo pravnosnažnu presudu u korist Dragana Ranđelovića, podneta je žalba Apelacionom sudu u Nišu koja je odbijena kao neosnovna i gde je opet potvrđena presuda Višeg suda. Na osnovu toga advokat moje majke je podneo zahtev za reviziju Vrhovnom Kasacionom sudu u Beogradu.

Radi se o tome da je odluka sudova u Nišu zasnovana na:

-kontradiktornim izjavama tužioca i saslušanih svedoka;

-materijalnom dokazu-priznanici gde grafolog Lazar Cvejić nije mogao 100% da utvrdi da li je priznanicu potpisala tužena ili nije. Tvrdio je da 80% nije potpisala priznanicu, a posle 8 meseci je promenio mišljenje (a nalaz je ostao isti gde je dokazano da se na većini dokumenata potpisi ne podudaraju) da je moja majka istu priznanicu potpisala. Kao razlog za promenu mišljenja naveo je grešku u kucanju. Veštak ničim nije dokazao da je u pitanju greška u kucanju!

-priznanici gde stoji JMBG od 18!!! cifara, tri adrese stanovnja i falsifikovan potpis moje majke!

-izjave Srđana Mačkovića, Marka Stanojevića i Dragana Cvetkovića iz Niša, overenih kod Osnovnog suda u Nišu gde potvrđuju da je postignut dogovor između tužioca i tužene u cilju normalizacije odnosa i vraćanja duga. Ovo nije valjan dokaz jer su svedoci prijatelji Dragana Ranđelovića.

-sud prilikom donošenja odluke nije uzeo u obzir da je tužilac Dragan Ranđelović, kao vlasnik i direktor preduzeća "SOZ Plus", bio hapšen i pravnosnažno osuđivan za više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala gde mu je izrečena zabrana rada i raspolaganja novčanim sredstvima.

-Dragan Ranđelović je pre ovoga tužio moju majku za isti iznos gde je tvrdio da je ukrala novac, a kada je tu presudu izgubio u ovoj tužbi tvrdi kako je pozajmio novac mojoj majci. Za ovih 13. godina on je tužio moju majku SEDAM PUTA, a dva puta za istu stvar. Ne postoji dokaz o poreklu imovine za 55.000 evra.

Rok za slanje žalbe Vrhovnom Kasacionom sudu je mesec dana. Mi smo poslali žalbu Višem sudu u Nišu dana 23.12.2020.godine, a predmet je poslat Vrhovnom Kasacionom sudu krajem februara 2021. zato što je sudija Tanja Mitrović (koja je i donela ovu spornu presudu) zadržavala predmet u sudu za šta postoji i dokaz jer smo bili prinuđeni da pišemo urgenciju kako bi predmet bio poslat u razumnom roku.

Predmet je zadržavan iz razloga kako bi se izvršenje obavilo što pre. Kao dokaz Vam šaljem rešenje o izvršenju kao i ugovor o prenosu potraživanja između Dragana Ranđelovića i njegovog advokata Dušana Ignjatovića (koji je i dalje njegov zastupnik na Vrhovnom Kasacionom sudu)!

Podneta je prijava protiv advokata Dušana Ignjatovića u cilju ispitivanja njegovog rada Advokatskoj komori u Nišu i Advokatskoj komori Srbije.

Dragan Ranđelović je presudu sa dugovanjem prodao svom advokatu jer je prezadužen. On samo kod izvršitelja Aleksandra Takića ima preko 10 izvršenja. Obzirom na to da nema ništa na svoje ime, presude u kojima smo ga dobili (6 presuda), nismo uspeli da izvršimo bilo kakvu naplatu.

Pisanim putem smo zamolili izvršitelja Miljana Trajkovića da odloži izvršenje zato što sam imala operaciju 23.02.2021. i zato što moja sestra ima COVID. Nismo dobili nikakav odgovor od njega. Datum izvršenja je 18.03.2021. u 13:00. Juče, 11.03.2021. došli su saradnici Miljana Trajkovića da nas pitaju da li želimo da ih dobrovoljno pustimo u naš posed ili treba da dođu sa policijom i da obiju vrata i tako izmere kuću. Imena saradnika su Vido i Dragan.

Da li oni imaju pravo da tek tako dolaze na naša vrata nedelju dana pre izvršenja i da li uopšte može da se radi izvršenje ako ima bolesnih u kući?!

Moram da napomenem da je Dragan Ranđelović tužbe slao iz zatvora, nije platio nijednu sudsku taksu, nema ništa na svoje ime i ponavljao je krivična dela za koja je i služio zatvorsku kaznu.

Obratili smo se gradonačelnici Dragani Sotirovski TRI PUTA gde nam je javljeno telefonskim putem da to nije u njihovoj nadležnosti.

Protiv Dragana Ranđelovića je podneta krivična prijava u osnovnom javnom tužilaštvu.

Ovim putem Vas molimo da nam pomognete i da se ova agonija konačno završi.

U prilogu Vam šaljem svu dokumentaciju gde se dokazuje sve što sam navela u ovom e-mailu i odgovorno stojim iza svojih reči.

Režim je predsednicima sudova dao status partijskih radnika. Oni su oslobođeni svake sudijske obaveze. Ne primaju stranke, ne odlučuju ni po pritužbama građana, ne učestvuju u radu sudskih veća, ne pišu ni odluke, niti komuniciraju sa građanima.

Koji su to poslovi kojima se bave predsednici srpskih sudova, a vezano?

3

Umesto da bude na optuženičkoj klupi, sudija-prevarant vraćen na posao i uznapredovao

Radun se radovao svakoj svojoj prevari

Bivši sudija Prvog opštinskog suda u Beogradu, Radun Bubanja, ponovo je vraćen na posao, mada bi po svim merilima, morao da bude doživotno odstranjen iz pravosuđa i procesuiran za nekoliko krivičnih dela.Zatim je i uznapredovao. Danas je sudija Višeg suda u Beogradu. Njegove prevarne radnje kojima se služio kako bi došao do više stambenih površina u Beogradu, ni do danas nisu istražene, mada ima slučajeva iz kojih se jasno vidi da je na kriminalan način pokušavao (i uspevao), da prisvaja tuđu imovinu uz pomoć falsifikata i obmane starih i nemoćnih lica . Nije pomogao ni dokumentarni film poznatog režisera Željka Gvardiola, koji je o načinu kako je prevario jdnu svoju žrtvu, snimio film. On u svojim prevarama ima punu podršku svojih kolega. U prvom nastavku opisujemo kako je ovaj sudija svojim đrtavam, kojima je sudio, nudio ''pomoć'' otimajući im stanove

M. Hadžić

Sramota srpskog pravosuđa, sudija Radun Bubanja, poznat je javnosti između ostalog i po tome što je najmanje dva puta zauzeo tuđu imovinu i proglasio je za svoju, praveći očigledna krivična dela. Jedan od primera njegovih neverovatnih prevara, desio se 11. novembra 2005. godine, pred Petim opštinskim sudom, kojim je predsedavala sudija Vera Milenković.

Naime, Bubanja se tu pojavio u svojstvu zastupnika pokojne Jelene Milošević (umrle tri godine ranije, 22. novembra 2002. godine!), u imovinskom procesu protiv Milutina Miloševića koji je trebao da nasledi njenu imovinu. Da Milutin ne bi došao do onoga što mu pripada, potrudio se Radun Bubanja, i to tako što je detaljno "režirao" celu predstavu, falsifikujući testament pokojne Jelene Milošević, u kome ona, navodno, "...svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu ostavlja Radunu Bubanji"!

Narod sa razlogom kaže: mrtva usta ne govore. Nema Jelene da posvedoči da li je ovo tačno ili nije. Ali, zato postoje Bubanjini prijatelji u pravosuđu koji ga priznaju kao "realnog naslednika", i to tri godine nakon smrti gospođe Milošević, bez svedoka, sa dva sumnjiva papira!

Nije ovo ni prvi ni jedini slučaj da Radun Bubanja (poreklom iz Crne Gore, Kolašin), na kriminalan način zaposeda tuđu imovinu. U slučaju prevare starog i nemoćnog lica, pridružila mu se i supruga, sa kojom ima razrađen metod "obrade" onih koji raspolažu nekom nekretninom, a potrebna im je i pomoć zbog odmaklih godina života. Tako je Bubanja, uz pomoć funkcije na kojoj se tada nalazio, zajedno sa svojom suprugom, protivpravno prisvojio i stan gospođe Branke Grudić u sred centra Beograda u Balkanskoj ulici. Idealno mesto za beogradskog Crnogorca, tačno iza hotela "Moskva"!

U vreme kad je Bubanja počeo da plete svoju mrežu oko tog stana, postupak ostavinske rasprave je bio u toku, a predmet je vodio upravo on!

Gospođa Branka Grudić uputila je tim povodom još 2008. godine jedno u nizu pisama Prvom opštinskom sudu u Beogradu u kome kaže da je potpisala ugovor o izdržavanju sa suprugom sudije Raduna Bubanje, ali da je tom prilikom (zbog slabijeg vida) prevarena, jer joj je podmetnut ugovor o kupoprodaji stana!

Kad je skandal nekako došao do Bubanjinih kolega u Prvom opštinskom sudu, niko nije hteo da uđe u ovu prljavštinu i rasvetli sve činjenice koje su dovele do teške kompromitacije i prozvanog sudije i ovog suda. Jedinu izjavu za javnost svojevremeno je dao tadašnji predsednik Prvog opštinskog suda Miodrag Majić, kad je nakon upoznavanja sa činjenicama kazao: "...Sad je na istražnim organima da provere krivičnu prijavu gospođe Grudić".

U međuvremenu, shvativši da je đavo odneo šalu, rastrčao se Bubanja po beogradskim medijima "da objasni slučaj", pa mu je društvo iz dnevnog lista "Blic", vazda odano vlastima, priskočilo u pomoć, objavivši notornu laž da mu je skoro slepa Branka Grudić "dva puta prodala isti stan!".

Od tada pa do današnjih dana, slučaj otimačine stana u Balkanskoj 4 polako odlazi u zaborav, a bivšeg sudiju Prvog opštinskog suda u Beogradu Raduna Bubanju niko nije pozvao na odgovornost zbog sumnje u krivično delo prevare. Naprotiv, Bubanja se dobro potrudio da čaršiji ispriča kako je Branku Grudić upoznao tek nakon ostavinskog postupka, ali nikako nije uspevao da objasni kako je njegova supruga upoznala tu gospođu i ko ju je i sa kakvim ciljem poslao kod nje. Naravno, jasno je kao dan da je upravo sudija Bubanja jedini mogao da instruira svoju suprugu na akciju prevare, jer je vodio ostavinsku raspravu u vezi sa stanom u Balkanskoj ulici broj 4, i bio upućen u sve pravne detalje ali i u zdravstveno stanje vlasnice te imovine.

U tehnologiji prevare, bračni par Bubanja potrudio se da nijedan detalj ne promakne, pa su Branku Grudić odveli u Palatu pravde da potpiše ugovor za koji joj je rečeno da se tiče njenog izdržavanja. Ali, stvar je krenula drugim tokom...

Prema presudi na kraju ostavinskog postupka, Branka Grudić je bila vlasnik sedam osmina salonskog stana u Balkanskoj ulici broj 4, veličine 93 kvadratna metra. Nakon potpisivanja ugovora o izdržavanju, za koji se ispostavilo da je u stvari ugovor o kupoprodaji, na njeno iznenađenje, ispostavilo se da je stan zapravo prodala bračnom paru Bubanja za smešnih 60.000 evra koje nikada do današnjeg dana nije ni dobila!

Sudija Radun Bubanja je bio suspendovan zbog ovih prevranih radnji, potom nije bio reizabran za sudiju Prvog osnovnog suda. Ali.. Ko ima para, ima i saveznika. Takvo nam je danas pravosuđe.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane