Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na tragu

Srpski tiranin Aleksandar Vučić i dalje pere prljav novac i trguje oružjem

Ko iz Sjedinjenih Država uzima deo kolača?

Srpski diktator Aleksandar Vučić je imao poverljiv sastanak, tajni sastanak 5. aprila sa prestolonaslednikom Bahreina, Šeikom Naserom bin Hamadom Al Kalifom.

Pukovnik Milan Jovanović

Na tom sasatanku su se usaglasili da Bahreinsko ministarstvo finansija otvori poseban devizni račun u Nacionalnoj banci Kraljevine Bahrein i primi uplatu od 3.000.000.000 evra (tri milijarde evra), od organizovane kriminalne grupacije sledećih lica : Siniše Malog, Zlatibora Lončara, Zvonka Veselinovića, Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, Gorana Vesića, Ane Brnabić i glavnog vođe ove navedene organizovane kriminalne banditske grupacije Aleksandra Vučića.

Za uzvrat šeik Naser bin Hamad Al Kalifa tražio je da mu Republika Srbija isporuči trista vojno borbenih vozila,, Lazar 3," pedeset pokretnih haubica" Nora" i trista hiljada minobacačkih mina. I sve to u tajnoj proizvodnji namenske industrije, u dogovoru sa korunpiranim direktorima koji su primili mito i koji su saučesnici u krivičnom delu navedene kriminalne grupacije. (Tajno odeljenje Ministarstva policije Republike Srbije dostaviće materijale dokaze ministarstvu pravde Republike Srbije o navedenom krivičnom delu kada se steknu pravni uslovi za to, navodi se u pismu upućenom i Magazinu Tabloid)

Vučić posle sastanka sa šeikom Naserom: Srbija brine i o interesima prijatelja

Srbija će voditi računa ne isključivo o svojim interesima, već i o interesima svojih prijatelja, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom el Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina. Vrednosti partnerstva koje raste, nadamo se, biće učvršćeno diplomatskim, ekonomskim i strateškim vezama između dve zemlje, poručio je šeik.

Predsednik Vučić preneo je da je u razgovoru sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom el Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost, dogovoreno rad na potpisivanju sveobuhvatnog međudržavnog sporazuma sa ciljem razvoja saradnje u svim oblastima.

Vučić je, nakon sastanka sa izaslanikom kralja Bahreina, izrazio zahvalnost što je za kratko vreme posle njegove posete toj zemlji, doneta odluka da delegacija Bahreina poseti našu zemlju.

Vučić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, kazao da su Srbija i Bahrein, po načinu vođenja suverene i nezavisne politike, stvorile poverenje već posle prvog sastanka u Manami.

"Sem uspostavljanja poverenja i bliske saradnje, da biste mogli da radite na daljem razvoju odnosa morate da donesete određene akte. Dogovorili smo da idemo na akte izbegavanja dvostrukog oporezivanja, i obostrane promocije investicija. To težimo da potpišemo uskoro prilikom skorije posete kralja Hamada, a možda i pre toga, kroz sveobuhvatni međudržavni sporazum Srbije i Bahreina, i time pokažemo da smo opredeljeni saradnji u svim oblastima", objasnio je predsednik.

Vučić je kazao da je u razgovorima otkriveno mnogo polja u kojima je moguća saradnja. Ukazao je da će sutra biti održan biznis forum, i da će biti nastavljeni razgovori.

Izrazio je žaljenje što je izaslanik kralja Bahreina samo dva dana u Beogradu, ali je kazao da će se ta dva dana iskoristiti da se predstavi Srbija na najbolji način i uzvrati gostoprimstvo, koje će, kako kaže, teško dostići vrstu gostoljublja na koje je naišao u Bahreinu, a koje se teško doživi u savremenom svetu. Rekao je da će se razgovarati o konkretnim projektima i podršci koje dve zemlje mogu jedna drugoj da pruže u međunarodnim organizacijama i institucijama.

(Bahrein je mala državica, puna peska i petro dolara)

Samo je ova država još spremna da svom sabratu Aleklsandru Vučiću opere pare. Vučić je pre dve godine u Abu Dabiu primio islam.

Treba napomenuti da je načelnik General-štaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović svoju bogatu vojničku karijeru započeo 1986. godine kao vojnik na služenju obaveznog vojnog roka u Školi rezervnih oficira oklopno-mehanizovanih jedinica Jugoslovenske narodne armije.

U službi je napredovao od najnižeg vojničkog čina do generala Vojske Srbije. Obavljao je dužnosti od komandira voda do komandanta vida Vojske Srbije, težišno na komandnim i operativnim formacijskim mestima u komandama i jedinicama.

Završio je Vojnu akademiju, smer oklopno-mehanizovane jedinice, zatim Komandno-štabnu školu i Školu nacionalne odbrane u Beogradu. Od značajnijih internacionalnih kurseva završio je izvršni program u Evropskom koledzu za bezbednosne studije u trajanju od četiri meseca

Od 2013. do 2017. bio je šef Vojnog predstavništva u Misiji Republike Srbije pri NATO-u. Pre postavljenja na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Srbije, od 2017. do 2018. godine, obavljao je dužnost pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane.

General Milan Mojsilović je oženjen Slavicom. Imaju sina, snaju i unuke Sofiu i Anastasiju. Svoje slobodno vreme koristi za alpsko skijanje, pecanje i pozorište.

Na ova mesta postavio ga je Zvonko Veselinović, sa kojim je u bliskim rođačkim vezama. On ima zadatak da obezbedi proizvodnju i isporuku oružja i vojne opreme za Bahrein.

Njegova je zasluga što je Milan Radojičić oslobođen zbog optužbe za učešče u ubistvu Olivera Ivanovića. Generala Mojsilović je opasan kriminalac. Mada uvek uspeva da sakrije svoju zločinačku ulogu.

Da li će prebacivanje novca u Bahrein i isporuka oružja biti tolerisana od američke Agencije za nacionalnu bezbednost i njenih službi?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane