Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Tiranin je, ali omiljen

Milovan Brkić

Nemački ambasador u Beogradu Tomas Šibl je 6. aprila, na dan kada je Hitlerova soldateska napala Srbiju, pobivši u jednom danu više od 3.000 usnulih građana, izjavio da je bombardovanje Srbije u akciji ''Milosrdni anđeo'' bilo opravdano, da bi se sprečilo ''da Srbija izvrši genocid nad Albancima''. Zato su valjda bacali bombe sa osiromašenim uranijumom, koje su desetkovale stanovništvo Kosova (najviše Albance).

Vlasti su oćutale provokaciju ove nemačke svinje. Nisu mu otkazale gostoprimstvo, već su ugostile 23. aprila ministra spoljnih poslova Hajka Masa, koji je prethodno primio srpskog ministra Nikolu Selakovića.

U Nemačkoj se g. Selaković tako ponizno klanjao pred Hajkom, koga je oslovljavao sa Ti, da se građanima Srbije povraćalo.

Nemački ministar je i u Srbiji ponovio da se od Srbije traži da prizna nezavisnost Kosova. Ko zna šta je još u glavi saradnika odlazeće kancelarke Merkel, kada je Srbija u pitanju.

Ministar Mas je dočekan sa svim počastima, tiranin je bio oduševljen njegovom podrškom da preda Kosovo.

Niko od Srba nije, makar telefonom, poručio nemačkoj ambasadi da se na njega sprema atentat, makar da uplašimo ove nemačke svinje.

Šta se iza brda valja?

Ministar Selaković je nedavno posetio Iran, zemlju koja je pod sankcijama Sjedinjenih Država. Iz Teherana je poručio da Iranu, osim poljoprivrednih proizvoda, prodajemo i visoku tehnologiju! Srbija je baš poznata po visokim tehnologijama!

Hajko Mas je došao da ugovori, da zbog sankcija, Nemačka ne može Iranu, s kojim ima ugovore o dugoročnoj saradnji, da isporuči tehnologije koje služe u izradi nuklearnog oružja. To treba da učini Srbija. Paja patak, dobio zadatak.

Taj posao će da obraduje Kineze, koji ne žele direktno da to isporuče Iranu, da se ne zamere, učiniće to Srbija, koja postaje kineska kolonija.

Izrael i Sjedinjene Države sigurno nisu oduševljene ovim potezima srpskog tiranina. Ali, njega to ne zanima. On voli da se igra, da pokaže kako je značajan.

On se hvali da će Srbiju posetiti uskoro ruski predsednik, da se planira da se u Beogradu sretnu predsednik Bajden i Vladimir Putin! I to sve u organizaciji čoveka koji je pod poternicama Interpola, zbog teških krivičnih dela.

Da je tiranin izolovan, svedoči povlačenje Toni Blera iz prljavih poslova koje je ugovarao za Aleksandra Vučića, najopasnijeg kriminalca na planeti. Otišao je i savetnik iz Izraela, a podršku mu pružaju samo plaćenici poput Miroslava Lajčaka i odlazećeg Sema Fabricija.

Teško je poverovati da će administracija iz Vašingtona prećutati prodaju visoke tehnologije Iranu, preko Srbije, na bilo koji način. Izraelska vojska će, sigurno je, reagovati.

Kosovske vlasti su, po nalogu iz Berlina, povukle poternicu za Milanom Radojičićem, koji je bio optužen za organizaciju ubistva Olivera Ivanovića. Razlog je providan. Radojičić je najopasniji batinaš Srba u pokrajini. Potrebno je da brutalno slomi svaki otpor preostalih Srba na Kosovu i Metohiji.

Da li će obaveštajna zajednica SAD-a, Britanije i Izraela tolerisati ponašanje srpskog tiranina. Oni pravdi mogu da privedu Vučićev kartel i bez saglasnosti Bele kuće. Desilo se, izmaklo je kontroli... sve su to obrazloženja koja se mogu dati.

Bes građana Srbije prema Sjedinjenim Državama, jer se Nemačka ne doživljava kao vojno-politička sila kod Srba, već samo kao ekonomski džin, ogroman je.

Da li je Amerika izgubila svaki uticaj na Balkanu?

Kina je postala vlasnik strateške luke u Grčkoj, vlasnica dobrog dela teritorije u Crnoj Gori, na dobrom je putu da uknjiži pola teritorije Srbije u svoje vlasništvo, sve pod prećutnom saglasnošću samo jednog čoveka - Metju Palmera, koji je pozicioniran u Stejt Departementu, a koga je Vučić snabdeo desetinama miliona dolara, kojima g. Palmer osigurava svoj položaj i uticaj u spoljnoj politici. Na isti način na koji je tiranin plaćao uticajne kongresmene, komesare EU, kancelarku Merkel i predsednika Makrona...

Koliko Vučić treba da počini zločina, da pobije svojih građana, pred očima svetskih moćnika, da organizuje i preporodi terorističke pokrete, da bi se zvanično, pristupilo njegovom hapšenju?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane