Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Obaveštajna zajednica SAD-a smatra režim Aleksandra Vučića najjačim kriminalnim kartelom na svetu

Tiranin kao legitiman cilj ili kolateralna šteta

Ovo je priča o Srbiji koja pokazuje kako je američka spoljna politika bila pogrešna i kako je, tokom 8 godina vlade diktatora Vučića, tama pala na ovu prosperitetnu zemlju. Portparol NATO-a za vreme dejstva alijanse po Srbiji, Džejmi Šej, svako bombardovanje bolnica, škola, vozova, opisivao je kao legitmnu metu , a ubistva civila, pa i dece, označavao kao ''kolateralnu štetu''. Hoće li oni koji su Srbiju okupirali i izložili nestajanju, dovodeći na vlast Aleksandra Vučića ukloniti tiranina akcijom koju bi opisali kao legitimnu u hvatanju optuženog za terorizam i najteži kriminal. Ako to administracija nije sposobna da izvede, neka to prepusti Obaveštajnoj zajednici SAD-a, koja se ne može kriviti za pogrešnu politiku Bele kuće

Milovan Brkić

Na Đurđevdan, 6. maja, tiranin je pozvao porobljene, zastrašene, gladne i jadne građane da se vakcinišu u Tržnom centru Ušće i da će njih prvih 500 dobiti vaučer od 3.000 dinara!

Zvanično, u Srbiji je vakcinu primilo više od 3.500.000 građana, što je, ako se izuzmu maloletne osobe, skoro 60 odsto građana koji mogu poslužiti Aleksandru Vučiću da se nad njima besplatno vrši eksperiment, a da on inkasira stotine miliona evra, poslujući sa svojim bratom, kineskim predsednikom Si Đinpingom.

Prijatelj iz Kalifornije (SAD-e) javlja mi da je u ovoj saveznoj državi predviđena kazna od 5.000 dolara za svakog ko upita građanina zašto ne nosi masku, ili da li je vakcinisan!

Narodna skupština Srbije izglasala je zakon po kojem građanin, ako nije vakcinisan, oboli od korene, neće moći da ima plaćeno bolovanje! A pitanje je i da li će ga lečiti, ili pustiti da umre, da bi se jedan od najopasnijih zločinaca na planeti, hvalio statistikom o broju umrlih. On preti, ničim izazvan i bez ikakvih ustavnih ovlašćenja

Vratimo se vesti koju je preneo sa sajta Obaveštajne zajednice i Magazin Tabloid.

Lengli, 22. marta (US intelnews.com)- ''CIA i Agencija za nacionalnu bezbednost (NSA) poseduju osetljive informacije o osobi od interesa koja se vodi pod kodnim imenom “Srbijanac”. Po nalogu vlasti u Italiji, tim italijanskih policijskih inspektora, iznenada je izvršio raciju jednog objekta za proizvodnju vakcina u predgradju Rima. Tom prilikom oni su otkrili 29 miliona doza vakcina AstraZeneca Covid-19.

U pitanju su bile lažne vakcine za šverc i reeksport iz Brazila, a za potrebe bivše Jugoslavije i zemalja nekadašnjeg Varšavskog pakta. One su u Italiju transportovane avionom i brodom, a planirano je da iz Italije stignu u luku Bar, Crna Gora.

Pre dve nedelje, 500.000 vakcina ušlo je u Srbiju kopnenim putem, kao roba uvezena iz Brazila sa pratećom dokumentacijom u kojoj je navedeno da je u pitanju pelet za grejanje. Lažne AstraZeneca vakcine iz Brazila imaju efikasnost-0, period zaštite-0 i brojne negativne efekte.

Matični mediji Srbiju tretiraju kao novo žarište, budući da već nekoliko godina predstavlja problem kada je u pitanju terorizam.'' - navodi se u tekstu obaveštajne zajednice SAD-a.

Državni tužilac Srbije Zagorka Dolovac, odlikovana najvišim francuskim ordenom za saradnju sa ovom državom, nije se oglasila. Nije izdala nalog za sprovođenje istrage, potragu za Vučićevim računima i računima njegovog kartela.

Šizofreni tiranin nastavlja da siluje građane Srbije pred očima Evropske komisije, međunarodnih humanitarnih organizacija, pred očima ruskog predsednika Vladimira Putina.

U istom tekstu se navodi: ''da je' oformljen i psihološki profil srpskog diktatora Aleksandra Vučića, zasnovan na proceni psihijatara u SAD-u kada su u pitanju poremećaji i osobe sa psihičkim i šizofrenim simptomima.

Dobijeni profil je upoređen sa usaglašenim profilom koji su specijalisti utvrdili ekspertizom diktatora Idi Amina, te usaglašenim profilom dobijenim od 13 informatora u slučaju Žan-Badel Bokase.

Korelacioni uporedni niz između Aleksandra Vučića i Idi Amina i između A.Vučića i Bokase bio je identičan. Kada je u pitanju poremećaj ličnosti, veliko 6 je dominiralo, tj. paranoja, sadizam, narcisoidnost, šizoidnost, antisocijalno ponašanje i šizofrenost.

Njujork tajms u svom uvodnom članku navodi “Hapšenja drmaju fudbalsku scenu u Srbiji kojom rukovode gangsteri i grobari”. NSA raspolaže transkriptima telefonskih razgovora i osetljivim presretnutim informacijama u vezi sa “Srbijancem” u povodu slučaja Vladimira Cvijana, srpskog advokata i političara, koji je bio pravni savetnik i generalni sekretar predsednika Srbije Borisa Tadića.

U Izveštaju Stejt Dipartmenta o poštovanju ljudskih prava iz 2020. godine, objavljenom 30. marta 2021.g. rečeno je da su se podaci za Srbiju, već ionako jako loši, još više pogoršali tokom godine. Ovaj Izveštaj navodi Srbiju kao mesto raširenog nepoštovanja ljudskih prava, uključujući neosnovana hapšenja i privođenja. Srbija sve više postaje zemljom trgovine i distribucije narkotika i terorističkih aktivnosti. U svemu tome nameće se kao vrlo zanimljiva koincidencija izuzetno nezgodno svedočenje protiv A. Vučića koje dolazi od Dijane Hrkalović, nekadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Briselski komesari, koji su nasledili hipoteku da ih je Vučić podmićivao sa ogromnom količinom novca, kupujući im skupocene poklone, nekretnine, među kojima su se isticali komesarka Mogerini, Johanes Han, Žan Klod Junker ... svesni su još uvek prisutnog uticaja odlazeće nemačke kancelarke Angele Merkel, koju takođe čeka dugogodišnja robija zbog neopisive pljačke koju je izvršila uz pomoć Vučića i drugih balkanskih diktatora i Arapa

U tekstu Obaveštajne zajednice Amerike se opisuje stanje u Srbiji.

„REŽIM JE DUBOKO OGREZAO U KRIJUMČARENJU NARKOTIKA I ORUŽJA, TORTURI I UBISTVIMA”

Za SAD-e, A. Vučić predstavlja neprestani košmar. Srpski diktator nastavlja da opseda predsednika Bajdena u svim svojim inkarnacijama.

Administracija Bajdena je u nekoliko navrata pokušala da smiri i učini kraj potencijalnoj pretnji koju predstavlja A. Vučić, Miloševićev ministar informacija i novopečeni diktator, čije su veze sa trgovinom narkoticima, izbornim prevarama i ubistvima od njega napravile veliku nevolju. A. Vučić je već postao opasnost u vreme kada je borba protiv droge nacionalna posvećenost.

Od kada to spoljna politika SAD iznosi da srpski diktator može pomoći u suzbijanju trgovine narkoticima koja ubija na stotine hiljada mladih Amerikanaca? Američki policijski oficijali registruju Vučića kao jednog od najznačajnijih svetskih vođa kartela.

Srbija je postala zemlja kriminalaca, zemlja za kriminalce, koju vode kriminalci ogrezli u šverc oružja i narkotika, torturu i ubistva. Režim se stalno koristi istom tehnikom. Aprila 1999. g Slavko Ćuruvija je sa 14. hitaca ubijen ispred svog stana u Beogradu. Oliver Ivanović je ubijen ispred svoje kancelarije u srpskom severnom delu K. Mitrovice. U Srbiji više nego ikada, bez izuzetaka, ne treba dozvoliti postojanje komunističkih vlada. Možda je sada u Srbiji A.Vučić velika figura, ali bi ga organi SAD mogli lako uhvatiti kada bude bežao u Moskvu, u pokušaju da spase život. Hiljade Srba uporno šeta ulicama glanog grada Beograda. Njihovi zahtevi su: baciti na đubrište istorije A. Vučića koji nije samo predsednik Srbije, već defacto diktator. Ipak obaveštajni izvori veruju da sve polako izlazi na videlo. Više nema tajni. Ne mogu se više skrivati. Ako ne možeš opravdati ono što si učinio, onda je bolje da to kažeš. Teroristička aktiva nastavlja da koristi Srbiju kao svoju pozornicu, a naši obaveštajci se plaše da bi se ta teroristička aktiva mogla aktivirati protiv ciljeva SAD. Sve grupe duguju A. Vučiću. U stvari, američkim obaveštajcima se čini da su razni mračni tipovi u Srbiji dužni srpskom diktatoru. U prljavom ratu, kažu oni, A. Vučić će imati glavnu reč.'' - tvrdi se u tekstu Obaveštajne zajednice Amerike.

Administracija i američki Kongres i Senat uveli su Islamskoj republici Iran sankcije, zbog rada na stvaranju nuklearnog oružja i terorizma.

Ipak, Vučićev ministar spoljnih poslova Nikola Selaković posetio je predsednika Irana, kao ''velikog prijatelja predsednika Vučića''. Javio nam je da će Srbija sa Iranom tesno sarađivati, na transferu visokih tehnologija, izvozu hrane...

Pre dve nedelje Srbiju je posetio svinja Hajko Mas, ministar spoljnih poslova Nemačke, vraća-

jući posetu Nikoli Selakoviću, kojom je Srbiju gurnuo u veliki problem, jer će te visoke tehnologije Iranu, koje Srbija, nažalost nema, prodavati Nemačka, u skladu sa ranijim ugovorima sa Iranom, a Srbija će snositi odgovornost i bes Bele kuće i njenih saveznika.

„Prema Njujork Tajmsu, A. Vučić je postao verovatno kineski vođa br.1 u Evropi. Vučić pametno sebe stavlja u poziciju koja ga čini potrebnim kako Kinezima, tako i Rusima. Oko 20.00 Vučić se obraća naciji preko javnog TV servisa. Njegova kosa je razbarušena, a glas monoton i kao da se gubi. Svoje beleške više prevrće nego što ih koristi. Diktator izgleda kao da nije pijan ni drogiran, već više potpuno iscrpljen, a ono što izgovara je čudnije od onoga kako izgleda.

Njegova sujeta je duboko povređena. On se žali na uvrede kojima ga obasipa Evropski parlament tokom TV debate, kako ga nazivaju dilerom droge, lopovom i diktatorom, a bogami, sve ove titule je i zaslužio. Budući da je Vučićev režim progutao sve poslednje pretnje kao da je u pitanju njegov autoritet, Kremlj postaje sve zabrinutiji što jedan od najvažnijih saveznika u ovom delu hemisfere, klizi ka dugom periodu nestabilnosti.

Uplašeni od mogućnosti da Srbija postane islamski kalifat, oaza za teroriste koji će Staroj Dami i zapadu doći glave, komesari iz Brisela su radije odlučili da iz Srbije potisnu, ili barem na putu ka Evropi spreče Kinu.

Uzimajući milijarde evra kredita od Kine, koju Srbija neće moći vratiti, tiranin tako Kini gura u ruke srpske železnice, puteve, gradove, zemljište.

Da bi sprečili prodor Kine u Evropu, preko zemlje Srbije, Evropska komisija je odbila rekonstrukcije najznačajnije pruge Beograd-Niš -Skoplje, kojom bi se odsekla luka Solun i Bar koje su u rukama Kineza.

Uz to, srećom, izgrađen je ranije auto put Šid-Beograd-Niš do Skoplja, pa Kinezi, kad bude smaknut Vučić, neće moći da kamionima i vozovima marširaju ka evropskim destinacijama.

Saradnju Srbije sa islamskom republikom Iran Brisel je ostavio Amerikancima da je sankcionišu.

Obaveštajna zajednica Amerike u jednom od tri teksta posvećena tiraninu i Srbiji raspravlja i o slučaju ubistava u Srbiji.

SLUČAJ VLADIMIRA CVIJANA POKAZUJE NEHUMANU KOMPONENTU VUČIĆEVOG REŽIMA

''Obaveštajna zajednica SAD je podeljena u mišljenju da li je A. Vučić programiran da sebe vidi kao novog Josipa Broza Tita, i to kao sina Sunca, a ne ljudsko biće. Neka vrsta božanstva koja je 5. januara 2018. g. negde oko 10 sati uveče dobila telef. poziv. Na vezi je bio čovek za koga se znalo da je regrutovan, istreniran i dobro plaćen od strane režima. On je rekao da se V. Cvijan neće vratiti sa odmora gde je otišao kako bi se sakrio od Vučićevog režima. Vladimir Cvijan je bio mrtav. Umro je (prema verziji Vučićevog režima) utopivši se u reci Dunav, 5. januara 2018. u blizini Beograda. Barem je to tako saopštila Kancelarija javnog tužioca marta 2021. godine. Pre tog datuma, o njemu nije bilo ni traga ni glasa, osim vesti iz nekih tabloida koji su tvrdili da je on napustio zemlju i otišao u SAD. Njegova smrt se skrivala od javnosti 3 godine, da bi bila otkrivena u medijima marta 2021. g.

Vladimir Cvijan je odmah kremiran a da o tome nije bila obaveštena njegova porodica. Režim ga je sahranio kao anonimusa. Slučaj V. Cvijana pokazuje svu nehumanu komponentu Vučićevog režima.

Slučaj V. Cvijana je napokon transformisao A. Vučića u diktatora čiji je način opstanka na vlasti jednostavan i brutalan. U svojim govorima on citira Staljina, Hitlera i Gadafija, prikazu-jući ih ekspertima koji su psihološke operacije koristili za vladanje narodom i porobljavanje neprijatelja. A. Vučić sebe smatra jednim od vodećih autoriteta ove veštine.

Vučićevi prijatelji kažu da je, videvši iz neposredne blizine očaj S. Miloševića, to na njega imalo veliki utisak. Tada je Vućić video da nakon diktatorstva ima malo života. On se stalno moli da istorija pokaže ko je on u stvari, ali bi mi voleli da to pokažu američki sudovi.

Nama je potreban diktator dobrog zdravstvenog stanja, kako bi na sudu mogao odgovarati za ono što je radio. Vučić se u Srbiji uzdigao od siromaštva do bogatstva kao jedan amoralan diktator, neraskidivo vezan za drogu. Opisujući svoj uspon u senci diktatora S. Miloševića, on citira Makijavelija i kaže da obazriv čovek uvek mora da sledi korake velikih ljudi i imitira one koji se ističu'', pišu analitičari Obaveštajne zajednice Amerike.

Stepen Vučićevog ludila je takav, da je on, zvanično, u centrima moći označen kao opasan ludak, koji je nepredvidiv i može svima naneti štetu.

Vučića opisuju kao čoveka koji po ceo dan smišlja prevare. On se igra sa stranim državnicima, kao mačka sa mišem. On je, izgleda shvatio da neke od njih interesuje samo novac, stotine miliona dolara, koje mora da propere preko raznih banka da bi legle na račune u Moskvi i drugim državama, a da se za njih ne zna.

Srpska privreda je malaksala. Staju predu-zeća, zatvoreni su hoteli, banje, poljoprivredna gazdinstva se gase, sela izumiru.

svim ovim tragičnim rezultatima Magazin Tabloid piše u svakom broju.

Vučića podržavaju banditi iz Američke Ambasade i Nemačke, koji i ne šalju izveštaje o tome šta on čini, jer to, znaju oni, čine obaveštajne službe.

U Briselu tvrde da kancelarka Merkel vrši pritisak da se Vučić ''ostavi na miru da radi svoj posao i da sprovede obećanja''.

''U Srbiji, režim Aleksandra Vučića pokušava da svim sredstvima koja su mu na raspolaganju, blokira zapadni faktor. Rezultat anti-američke propagande bi trebalo da bude stvaranje poimanja u Srba da SAD i NATO nemaju moralne osnove da građanima Srbije govore kako bi trebalo da žive. Ovakvi argumenti u žicu pogađaju srpsku populaciju. Moderni politički antiamerikanizam režima Aleksandra Vučića, kao kontrast mržnji prema Vladi SAD, vidi ovu zemlju (SAD) kao centralnu i dominantnu snagu u međunarodnoj zaveri, osmišljenoj da Srbiju dovede do propasti. Srpski narod je obeležio još jedno sećanje na zrtve NATO bombardovanja, tačnije njegovu dvadesetdvogodišnjicu, koju je srpski diktator Aleksandar Vučić, osudio kao jedan užasavajući kriminalni akt i čin agresije. Govoreći na ceremoniji u Beogradu, uz direktan prenos na nacionalnoj televiziji, Aleksandar Vučić je direktno učestvovao u kampanji protiv SAD i NATO, podsećajući javnost kako su SAD i NATO, bez odobrenja Ujedinjenih Nacija (SB), napali jednu suverenu zemlju, Srbiju.

Diktator Aleksandar Vučić je predsednik Srbije od 2017. godine i predsednik populističke Srpske napredne stranke (SNS), što je postao penjući se lestvicama vlasti kroz Srpsku radikalnu stranku, nakon što je njen ultranacionalistički vođa, Vojislav Šešelj, otišao u Hag po optužnici Tribunala za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji.

SNS je osnovana 2008. godine, kao ogranak pocepane ultra-desničarske Srpske radikalne stranke (SRS). Kao nemilosrdni oportunista, on je prihvatio politiku čvrste ruke kojom se koristio Slobodan Milošević kada su u pitanju bile konfliktne situacije.

Njegova surovost se manifestovala u korišće-

nju manipulativnih radnji koje su nagonile srpske snage da primenjuju teror i prekomernu silu u odnosu na sopstveni narod u Srbiji. Aleksandar Vučić nije uspeo da u zemlji ojača fundamentalna demokratska prava, kao što su slobodni i fer izbori, sloboda udruživanja i sloboda govora.''

Arogantnost moći režima Aleksandra Vučića

Naravno, Aleksandar Vučić je zaboravio da kaže da su američke pare bile te koje su, nakon rata, izgradile Srbiju, budući da su njene vođe bile potpuno emocionalno posvećene prekim potrebama, a koje su u najvećem obimu bile pokrivane upravo ovim američkim fondovima.

Godinama nakon toga, raspoloživa pomoć SAD (US AID) bila je odlučujući faktor u oživljavanju ekonomije zemlje. Devastiranost nakon rata bila je potpuna, a ekonomiju je trebalo iz korena obnoviti.

Američka pomoć je učinila nešto u obnovi osnova poljoprivredne proizvodnje i komunikacija u Srbiji, ali je dosta toga ostalo da se uradi, posebno u vezi sa komunikacijama. Fabrike su uglavnom bile van upotrebe, a čak i rudnici nisu bili na potrebnom nivou eksploatacije.

Zbog ovakvih okolnosti srpski lideri su bili primorani da se okrenu SAD kada je ekonomska pomoć u pitanju, uz, moglo bi se reći, i određena politička zaštita. Aplicirali su za kredite kod Svetske banke i američke Eksport-Import banke. Pomoć sa Zapada je počela da pristiže iako nisu bili u stanju da prihvate Maršalov plan.

Evo i kako Obaveštajna zajednica SAD-a vidi Vučićevo poigravanje sa Kosovom. Iako je odavno prodao Kosmet Hašimu Tačiju za velike pare, Vučić se, poigrava sa Kosovom, kao dečjom igračkom.

Kartel Aleksandra Vučića je preko Srbije bacio crnu koprenu terora

“Oni su nas napali da nas ubiju, ponize i na kraju- oduzmu deo naše teritorije” rekao je Aleksandar Vučić osvrćući se na južnu srpsku oblast Kosovo i optužujući SAD i NATO za otimanje Kosova od Srbije i ubijanje po jednog deteta u svakom danu bombardovanja. Srpski diktator Aleksandar Vučić je otvoreno krenuo stopama Slobodana Miloševića kada je u pitanju propaganda protiv SAD-a i NATO, ponavljajući da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Šta više, Aleksandar Vučić je rekao da Srbi “dobro pamte kako su se odupreli i borili protiv surovih i arogantnih nacija i država kao što je SAD”.

Vučić je izjavio da Srbija više nije napaćena zemlja kao nekada, da je povratila svoju snagu, ali je istakao da nikada neće zaboraviti šta se desilo 1999. godine. Naravno, kriminalni diktator je zaboravio da pomene da je TV serijal o paru Milošević spreman da počne 29. marta. On će ceo region vratiti u 1992. godinu. Ovako nešto su omogućile društvena i ekonomska kataklizma, siromaštvo, veliki stepen nezaposlenosti, vojni sukobi, međunarodni organizovani kriminal, trgovina drogom i nelegalna i nekontrolisana prodaja oružja. Zlo terorizma može se suzbiti samo sveobuhvatnom i zajedničkom borbom.'' pišu analitičari Obaveštajne zajednice.

Šta je jedan Pablo Eskobar u poređenju sa moći Aleksandra Vučića?

Pablo Eskobar je bio kolumbijski Don, osnivač i jedini vođa kartela Medelin. Nazvan “Kraljem kokaina”, Eskobar je najbogatiji Don u istoriji.

Srpski diktator Aleksandar Vučić igra opasnu igru. Šta je jedan Pablo Eskobar u poređenju sa moći Aleksandra Vučića, koji u svojim rukama drži ceo državni aparat? Pablo Eskobar je imao problem sa državom, što, kada je u pitanju Vučićev kartel, ovaj problem u potpunosti eliminiše. Vučićev režim je, u stvari, u isto vreme oformio i ovaj kartel i srpsku Vladu. On je Srbiju prekrio crnom senkom terora. Iako je njegov režim upleten u nasilje, srpski mediji, generalno, nekritično prihvataju objašnjenja pojedinih događanja koja im servira Vlada, kao što je npr. ubistvo Vladimira Cvijana.

U državnim medijima u Srbiji tri godine nije bilo ni pomena o smrti Vladimira Cvijana, ali u Srbiji mafiozo nije jedini koji ubija.

Kao što je to već rečeno, slučaj Vladimira Cvijana ukazuje na ubulačke odrede povezane sa Vučićevim režimom..''

Proces bandi Veljka Beluvuka pokazuje da diktator želi da oslobodi svoje ubilačke momke, a da preko ministra Lončara nastoji da legalizuje marihuanu i oslobodi dalje istrage i svog brata Andreja Vučića

Neuspeh u predviđanju uspona srpskog diktatora Aleksandra Vučića, kao vrhunskog finansijera terora u svetu

Raznolike promene u srpskom društvu tokom poslednjih osam godina vladavine diktatora Aleksandra Vučića, mogu se objasniti posmatranjem dva različita trenda: uzastopnim talasima izbeglica i migranata u srpske gradove i naselja i uticajem stranih ideologija, kao rezultatom odluke Aleksandra Vučića da otvori granice izbeglicama. Pod njegovom vlašću Srbija se smatra državom koja predstavlja epicentar terorizma i, kao takva, stalnom pretnjom nacionalnoj bezbednosti SAD i međunarodnom miru i sigurnosti u svetu.

Najbrutalniji diktator ikada u srpskoj istoriji, Aleksandar Vučić je na zlu glasu za sprovođenja grotesknih, sadističkih ubistava svojih političkih protivnika, ali malo ljudi zna da je uspostavljanje muslimanskog Kalifata u Srbiji državni cilj Aleksandra Vučića, budući da se ovaj tiranin, pre nekoliko godina, preobratio u Islam tokom svog boravka u Abu Dabiju, glavnom gradu Ujedinjenih arapskih emirata, blistavom dijamantu na ivici pustinje i na grupi ostrvaca u brilijanto-tirkiznoj boji vode Arapskog Golfa.

Možda faktor preobraćenja Aleksandra Vučića vodi poreklo iz govora pukovnika Gadafija, koga je srpski diktator obožavao: “Mi u Evropi imamo 50 miliona Muslimana. Znači govore da će Alah podariti pobedu Islamu u Evropi- bez mača, bez puške, bez osvajanja. Za par decenija, 50 miliona Muslimana će Evropu pretvoriti u svoj, muslimanski kontinent.”

Čak su i visoko cenjene nemačke novine Frankfurter Algemajne Cajtung, izvestile o vezama Aleksandra Vučića sa Mafijom.

Šta je to nateralo momka iz Srbije da postane finansijer terora?

Zahvaljujući novom iskazu, datom od strane anonimnog izvora bliskog Aleksandru Vučiću, u stanju smo, već sad, da steknemo potpunu sliku života Aleksandra Vučića.

To je život pun uspona, budući da je, do pre osam godina, Aleksandar Vučić bio faktički bez novca. Oko srpskog diktatora Vučića i ubistva Vladimira Cvijana od strane tajnih egzekutora kriminalnog Vučićevog režima, postoji zaprepašćujuće jasno i kontroverzno objašnjenje.

Srpski tiranin, Aleksandar Vučić, ima toliko novca i vlasti da je neopisivo arogantan i samopouzdan da veruje kako može likvidirati bilo kog svog političkog protivnika, a umaći odgovornosti za to.

Srpska Bezbednosno-informativna Agencija (BIA) i policija, uhapsile su u Beogradu 17 osoba osumnjičenih da su pripadnici organizovane grupe koja je počinila ozbiljna kriminalna dela, uključujući kidnapovanja i ubistva.

Specijalizovan za komandoske operacije i tajne misije, ovu grupu je, navodno, predvodio Veljko Belivuk, poznat kao “Velja Nevolja”. Veljko Belivuk se pridružio prikrivenom Vučićevom eskadronu smrti i postao vođa “Janjičara”, ozloglašene grupe tkz. fudbalskih fanova, direktno povezanih sa Aleksandrom Vučićem. Velja je bio ključna figura u grupi koja je počinila nekolika ubistva Vučićevih protivnika, među njima Vladimira Cvijana, srpskog advokata i političara koji je bio i pravni savetnik i generalni sekretar predsednika Srbije Borisa Tadića.

Nakon što se pridružio tadašnjoj opozicionoj stranci, Srpskoj naprednoj stranci (SNS), postao je član Predsedništva stranke i jedan od njenih najznačajnijih članova.

Bio je poslanik SNS u Saveznoj skupštini, a kasnije nezavisni poslanik i kraći period, do svog neprimećenog nestanka, aktivni disident.

Njegova smrt je skrivana od javnosti tri godine, da bi u martu 2021. godine obelodanjena u medijima. Okolnosti i razlozi skrivanja njegove smrti od srpske javnosti toliko dugo, nisu još uvek poznati.

Prema rezultatima autopsije, tužilastvo je slučaj stavilo ad acta, konstatujuci da nije bilo dokaza da je počinjen zločin. Ova informacija se pojavila tri godine nakon Cvijanove smrti.

Čak i tada, na inicijativu Vučićevog režima, ona nije obelodanjena, već tek nakon nekoliko tekstova objavljenih u srpskom Magazinu Tabloid. Čak su i predstavnici Advokatske komore kasnije potvrdili da je Vladimir Cvijan brisan iz registra ove komore 2018. godine. Očigledno je da je informacija o smrti namerno prikrivana od strane Vučićevog kriminalnog režima.''

Američki obaveštajci postavljaju pitanje zašto se diktator Aleksandar Vučić stalno izvlači iz svih nelagodnih situacija?

Aleksandar Vučić, za pranje novca i druge nezakonite radnje, operiše tajnim računima i podračunima skrivenim u kompjuterskim listinzima, koji, kao takvi, predstavljaju nelegitimni stepen tajnosti.

Neuspeh da se predvidi i spreči uspon Aleksandra Vučića kao vrhunskog svetskog finansijera terorizma, u poređenju sa drugim obaveštajnim neuspesima, pokazuje važnost razumevanja argumenata koji procenjuju metodološki pristup, odnosno ulogu obaveštajnih tela koja se bave finansijama u borbi protiv finansijskog terorizma i pranja novca, uključujuci i ključne igrače unutar obaveštajne zajednice, odgovorne za analizu pretnji kao što je Aleksandar Vučić.''

Analitičari Obaveštajne zajednice opisuju i NEUSPEH U PREPOZNAVANJU ALEKSANDRA VUČIĆA KAO TERORISTIČKE PRETNJE

Neophodnost razumevanja i otkrivanja pretnje kroz Aleksandra Vučića nije zasnovana samo na strahu od novih mogućih terorističkih napada.

Budući da Aleksandar Vučić pokušava da izbegne pravne mere zahvaljujući diplomatskom imunitetu, pretnja terorizmom ne dolazi od bradatih terorista koji žive u pećinama, već se rađa u liku diktatora kakav je upravo Aleksandar Vučić. Ispitivanje obaveštajnih greški u njegovom slučaju daje analizu kojojm se pokazuje da su obaveštajne službe, a posebno zapadne, od samog početka bile krive za neuspeh u identifikovanju Aleksandra Vučića.

U kontekstu relevantnih glavnih socioloskih promena koje su se desile na Balkanu, ovo se u njih može, na odgovarajući način i asimilirati, te pokazati kako su se one odnosile na evoluciju Aleksandra Vučića kao vrhunskog finansijera terora. Ovakva dinamičnost je upravo i sprečila obaveštajne službe Zapada da sprovedu efikasne i odgovarajuće preventivne protiv mere.

Oni koji su Aleksandra Vučića, radikalskog fanatika pokušali da pretvore u mirotvorca, učinili su njegov režim najjačim kriminalnim kartelom na svetu, a on je postao najopasniji kriminalac na planeti, smatra Obaveštajna zajednica.

Da li će Obaveštajna zajednica izvesti akciju u kojoj Vučić može da postane ''kolateralna šteta''?

Šapićev SPAS u ulozi nekadašnjeg JUL-a

Najava utapanja Šapićeve stranke u SNS nije nimalo iznenađujuća i dokazuje da Vučić kreće u pravcu tranzicije sopstvene vlasti. Preko ujedinjenja sa SPAS biće izvršena mirna čistka kompromitovanih naprednjačkih kadrova na sličan način na koji su svojevremeno preko kadrova JUL-a bili zamenjeni ratni ministri i direktori, funkcioneri SPS-a. Ujedno, Šapić će dobiti poziciju operativnog lidera SNS-a dok će u narednom periodu Vučić ući u ulogu „predsednika svih građana".

Takođe, imajući u vidu da je u leto 2018. sa pozicije ministra policije, Nebojiša Stefanović učestvovao u akciji hapšenja Šapićevih blisikih rođaka koji su optuženi za pranje novca jasno je da je Vučić odlučio da „ne prlja ruke" i da završni čin političke likvidacije svog dojučerašnjeg najbližeg saradnika prepusti dugome, a da on „pilatovski opere ruke".

Na nama iz opozicije je da razumnim akcijama postignemo da vrlo brzo politički brak Vučić-Šapić završi na isti način na koji je završio i politički brak Milošević-Marković!

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane