Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Hoće li Vojska Srbije spašavati najtraženijeg zločinca na planeti?

Tiranina nema ko da brani

Nedavno je srpski diktator, Aleksandar Vučić, koji se predstavlja i kao vrhovni komadant oružanih snaga Srbije, održao sastanak sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem i načelnikom general-štaba generalom Milanom Mojsilovićem. Slika sa tog sastanka je nadrealna. Zašto?

M. Hadžić

I dok je počeo lov na njega, koga Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država i bezbednosno i kriminalističke policije i Intrerpol opisuju kao čoveka koji je ''težak'' najmanje 25 milijardi evra, plus nekretnine po celom svetu, uplašeni diktator nikome ne veruje. Sumnja u policiju, bez obzira što je na njenom čelu njemu još uvek odani Aleksandar Vulin, jer je od te iste policije prisluškivan, opserviran, praćene su njegove kriminalne aktivnosti, kao i njegovog kartela, brata Andreja, očuha Anđelka.

Ko će založiti glavu za ovog šizofrenog ludaka, koji sebe smatra Bogom Sunca, koji je promenio veru, korumpirao desetine evropskih lidera, uvukao ih u kriminal? Setimo se prošlogodišnjeg 7. jula, kada je Vučića branio policijski vrh, do zadnje kapi krvi.

Vučić je te ljude razjurio, pohapsio. Pomoćnik direktora policije Ivan Ristić je premešeten u Niš, drugi general je sada načelnik PU Novog Sada, Papić je bio uhapšen, sudi mu se.

Da li će iko normalan u srpskoj policiji stati na nišan onima koji love Vučića, da ga privedu pravdi? Svi znaju da će ih šizofreni Vučić prodati, uprljati. Da će oni koji su na čelnim funkcijama biti izvedeni na sud, kada Vučića uhapse, a oni, štiteći ga, puste građanima ili lovcima krv?

Zašto je slika Vučića okruženog ministrom odbrane i načelnikom genral-štaba nadrealna.

Vučić iz sve snage pokušava da uhapsi Nebojšu Stefanovića, jer je, smatra on, dostavio ključne podatke o kartelu Vučić.

Takođe, Vučić pravi akciju da uhapsi i biznismena Zvonka Veselinovića, kome je genral Mojsilović blizak rođak.

Da li od ovih ljudi najopasniji kriminalac na palneti, može tražiti da narede vojnicima da poginu za ovog čoveka?

Srpskog diktatora i kao predsednika Vlade Srbije i kao predsednika Srbije, čuvali su vojni specijalci, koje je ovaj sumanuti čovek maltretirao do ludila. Mnogi su napuštali službu, ili su bili premeštani po kazni u najudaljenija mesta, a porodice su im ostajale u Beogradu, kao taoci.

Ne postoji čovek koga Vučić, ako je mogao, nije ponizio, bacio u blato.

Sigurno je da tiranin ne može računati na učešće Vojske Srbije u njegovo hapšenje.

U zgradi Ministarstva odbrane nalaze se i američki oficiri. Svaki pokret Vojske Srbije NATO alijansa može surovo kazniti, ući na srpsku teritoriju, jer je još na snazi sporazum kojeg je bivši ministar spoljnih poslova Vuk Drašković potpisao sa NATO alijansom, koji omogućava alijansi da bez najave uđe u Srbiju, ako hvata teške zločince, koji ugrožavaju bezbdnost osnivača NATO-a. A takvim se smatra i Aleksandar Vučić.

Dakle, kraj mu je.

Vojni sindikat Srbije u svom saopštenju opsuje rasulo u sepskoj vojsci, za koje je najveći krivac diktator pod poternicom.

Vojni Sindikat: Vojsku napustilo blizu 10.000 obučenih profesionalaca

Ljudski resurs u vojsci demoralisan

Sindikat ocenjuje da je „ljudski resurs" VS prethodnih godina „potpuno devastiran i demoralisan" i da je danas „u takvom stanju da ozbiljno ugrožava operativnost Vojske Srbije i njenu osnovnu ustavnu ulogu"

Vojni sindikat Srbije upozorio je da je „zbog loših uslova", Vojsku Srbije (VS) u prethodnih pet godina napustilo „blizu 10.000 obučenih profesionalaca" i da je stanje operativnosti vojske, kada su u pitanju ljudski resursi, „daleko od onog koje državnom vrhu prikazuju vojni zvaničnici".

U saopštenju povodom jučerašnjeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem i načelnikom Generalštaba VS Milanom Mojsilovićem, iz Vojnog sindikata su naveli da pozdravljaju svaki vid modernizacije i opremanja vojske ali i dodali da bi bili „srećniji" da je Vučić izjavio da će ulaganje u ljudske resurse VS biti prioritet u narednom periodu.

„Godinama unazad apelujemo na potrebu da se odnos države kao poslodavca prema profesionalnim pripadnicima Vojske Srbije promeni, ali umesto da se sa predstavnicima srpskih vojnika razgovara o unapređenju stanja, oni se šikaniraju i označavaju kao državni neprijatelji, što je apsurd", stoji u saopštenju.

Ocenjuje se da je „ljudski resurs" VS prethodnih godina „potpuno devastiran i demoralisan" i da je danas „u takvom stanju da ozbiljno ugrožava operativnost Vojske Srbije i njenu osnovnu ustavnu ulogu".

Avioni, tenkovi i sva druga ratna tehnika ničemu ne služi bez ljudi, ističu iz Vojnog sindikata

„Srpskoj javnosti, a naročito državnom vrhu, mora biti jasno da avioni, tenkovi i sva druga ratna tehnika ničemu ne služi bez ljudi", naveli su iz sindikata i apelovali na predsednika Srbije da se odazove njihovom pozivu na razgovor, kako bi „iz ugla onih koji čine vojsku, čuo šta su njihove prioritetne potrebe".

Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je ranije danas da se u okruženju „svi dramatično naoružavaju" zbog čega će država kako je najavio, obezbediti dodatna optoelektronska sredstva za Vojsku Srbije, posebno za uslove noćne borbe, kao i savremena sredstva za potrebe Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane i pešadijskih jedinica.

A1

Ne smemo Vučiću dozvoliti da legalizuje ludilo koje vlada Srbijom!

Udružimo se protiv ludaka

Na nama iz opozicije je da Vučiću ne dozvolimo da legalizuje ludilo koje vlada Srbijom!

Aleksandar Vučić i njegov lični režim su najodgovorniji za ludilo i bezakonje koje je zavladalo Srbijom. Jedan od pojavnih oblika ludila je potpuna suspenzija političkog života u zemlji. Iz tog razloga mi iz opozicije ni po koju cenu ne smemo Vučiću olakšati pokušaj da legalizuje ovakvo stanje jer će onda konačno i trajno Srbijom zavladati mafija.

Stoga, predlažem da što hitnije dogovorimo niz konkretnih političkih akcija. Hajde da se svi javno vidljivi protivnici ovog ludila u zemlji obavežemo da ćemo na predsedničkim izborima podržati jednog nestranačkog kandidata, a da ćemo mi biti kontrolori izbora na našim biračkim mestima! Zamislite tog užasa za Vučića i njegove kada na biračkim mestima od sedam ujutru pa do prebrojavanja svakog glasa budu imali Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Mlađana Đorđevića, Miroslava Parovića i druge?

Zamislite te desetine hiljada realnih i dokumentovanih prigovora koje bismo u tom izbornom danu svi mi poslali RIK-u i Upravnom sudu? Zamislite strah na licu organizatora „bugarskih vozova" i drugih izbornih prevara? I konačno, zamislite koliko još ima mogućnosti da sprečimo Vučića u naumu da vlada doživotno poput Tita?!

Miroslav Parović,

Narodni slobodarski pokret

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane