Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Vučić se raduje: Ej blago meni, Danilo se ženi

Posle svadbe pridružiće se saborcima

Aleksandar Vučić je kriminalizovao celo srpsko društvo, pa i svoju porodicu. Kad je osnovao navijačku grupu „Janjičari", koja mu je služila za uterivanje straha na Partizanovim tribinama, ali i na beogradskim ulicama, Vučić im je poverio i svog sina Danila. Ne zna se da li ga je dao kao taoca ili na čuvanje, zato što je imao poverenje u ubice, narko dilere i nasilnike. Kriminalci iz grupe Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, koju je posle njegovog ubistva preuzeo Veljko Belivuk, koristili su Danila kao sertifikat o političkoj podobnosti. Tokom druženja nastale su brojne fotografije i video snimci. Mediji su već objavili deo iz te kolekcije, uglavnom slike sa žurki po splavovima i noćnim klubovima. Odavno se priča da postoje i snimci na kojima se vidi kako Belivuk i njegovi ortaci zlostavljaju svoje žrtve, a sve u prisustvu Danila. Aleksandar Vučić je pre nekoliko dana najavio objavljivanje tih snimaka, za koje njegovi mediji tvrde da su montirani.

Milica Grabež

Danilo Vučić je snimljen u restoranu na stadinu Fudbalskog kluba Partizan, u grupi koja je prebijala i mučila jednu od žrtava klana Veljka Belivuka. Snimljen je i u „Beton hali", kad je ista ekipa, predvođena Danilovim nerazdvojnim drugom Aleksandrom Vidojevićem, zvanim Aca Rošavi, demolirala klub „Komitet". Postoje i snimci iz „klanice" u Ritopeku, kao i sa splava na kome je ista ekipa maltretirala Vladimira Cvijana. O tom kompromitujućem materijalu dugo se priča, a Aleksandar Vučić se plaši da je došlo vreme da on bude i prikazan javnosti.

„Uveliko se pripremaju montirani snimci i fotografije, koji se već dostavljaju takozvanim nezavisnim medijima. Plan je da konstantnom kriminalizacijom sina Vučića ubiju u pojam i prisile ga da se povuče s funkcije bez izbora", navodi se na prvoj strani Srpskog telegrafa u najavi teksta pod naslovom „Počeo lov na Danila Vučića". Na isti način su Vučićevi bilteni reagovali i ranije, svaki put kad su objavljivane fotografije njegovog sina s kriminalcima. „Hajka koja se vodi protiv sina predsednika Srbije predstavlja brutalni obračun sa jedva punoletnim dečakom, kome je, zbog napisanih laži i izmišljotina. nacrtana bukvalno meta na čelu i koji je postao lovina. Za autore tih tekstova Danilova glava je samo mamac na koji treba da se upeca šef države koji nije poklekao pritiscima oko Kosova, koji nije pristao da se odrekne Srba u Crnoj Gori, ne da na Republiku Srpsku. E, zato treba slomiti Vučića, treba ga zgaziti. Kad već nije poslušan, kad kičmu nije savio, onda mu je treba slomiti, i to preko sina Danila", navodi se u jednom od tekstova u Informeru, u kome je takođe najavljivan „lov na Danila".

Aleksandar Vučić je tvrdio da Danilovi prijatelji iz „Janjičara", nisu nikakvi kriminalci. Za Acu Rošavog je rekao da ima „jednu ili dve krivične prijave zbog tuča, ali to ne znači da je kriminalac". Inače. Rošavom je suđeno zbog razbojništava i nolegalnog nošenja oružja, a pred sudom odgovara i za učešće u razbijanju „Komiteta". Posle ubistva Saleta Mutavog, Aca Rošavi je nasledio njegovu agenciju za obezbeđenje, koja je angažovana na mnogim beogradskim splavovima i noćnim klubiovima. Tokom istrage Tužilaštva za organizovani kriminal protiv grupe Veljka Belivuka svedoci su tvrdili da je Vidojević učestovao u napadu na Gorana Veličkovića Goksija kod naplatne rampe „Nais". Veličković je kasnije uhvaćen, mučen i ubijen, telo mu je isečeno, samleveno i bačeno u Dunav. Tužioc Saša Ivanić nije ni saslušao Vidojevića, koji je u tom klanu, dok ga je vodio Sale Mutavi, imao viši rang od Belivuka.

U Rusiju, na utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu, Danilo Vučić je otišao u društvu „Janjičara". Osim Vidojevića, s njim je bio i Nemanja Srećković. Magazin Tabloid je objavio njihovu zajedničku fotografiju s tribine, na utakmici reprezentacije Srbije protiv Kostarike. Pobedi Srbije, pored Danila, radovao se i Srećković, koji je prepoznatljiv po velikoj tetovaži s likom Saleta Mutavog.

Na toj fotografiji se vidi i Boris Karapandžić, koji se sada nalazi u pritvoru, kao pripadnik grupe Veljka Belivuka. Karapandžić ima bogatu krivičnu evidenciju. Na tri godine zatvora osuđen je 2013. godine zbog proizvodnje, posedovanja i prodaje droge. Dve godine kasnije je, zbog nelegalnog posedovanja i prodaje oružja, osuđen na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 15.000 dinara. Zbog nasilničkog ponašanja 2016. godine je osuđen na četiri godine zatvora, a zbog istog dela, za koje je optužen zajedno sa Acom Rošavim, Karapandžiću se sudi za demoliranje restorana u "Beton hali". Naravno, Boris Karapandžić nije odslužio nijednu kaznu.

Od svih dosad objavljenih fotografija Danila i Belivukovih ortaka, uglavnom s privatnih žurki ili onih koje su nastale na javnim mestima, mnogo zanimljivije biće ove, koje najavljuje Aleksandar Vučić. On zna šta može da očekuje. Na portirnici beogradske Policijske uprave, sredinom januara ove godine, nepoznato lice je ostavilo pismo u kome se nalazio CD sa video snimkom na kome se, navodno, vidi Danilo Vučić kako stoji među pripadnicima grupe Veljka Belivuka, koji zlostavljaju jednu od svojih žrtava. Policija nije otkrila ko je doneo taj snimak, ali to nije ni bitno, Vučić je shvatio da ga Belivuk upozorava šta će biti objavljeno ako bude prinuđen. Na žalost njih dvojice, Vučić nije mogao da spreči Belivukovo hapšenje i procesuiranje, na čemu insistiraju američke službe.

Isto tako, Vučićev štab za kontrolu štete, u kome se nalaze Vladimir Beba Popović, Željko Mitrović, Dragan J. Vučićević i Darko Glišić, ne može da spreči objavljivanje fotografija i snimaka koje dokazuju vezu s Belivukovom grupom. U nedostatku boljih rešenja, pokušaće da ih prikažu kao montaže, koje prave zlikovci iz opozicije, koji love Danila kako bi ucenili njegovog oca da se povuče s političke scene. Da problem bude veći, Vučić više ne može da prepozna s koje strane mu preti opasnost, da li te dokaze vadi iz svoje arhive Nebojša Stefanović ili, možda, Dijana Hrkalović. Takvim pretpostavkama teši sam sebe, bolje mu je da ga kompromituju bivši saradnici, koji su i sami podobni za satanizovanje, nego da iza ove kampanje stoje američke službe. Od njih Vučić ne može da se odbrani.

Druženje Danila Vučića i „Janjičara" u Rusiji zabeležio je inspektor Dejan Jović. Prateći kriminalce, čije šefove Belivuka i Marko Miljkovića je uhapsio zbog ubistva Vlastimira Miloševića, Jović je otkrio da su u Rusiju putovali s Dijanom Hrkalović, tada svemoćnom državnom sekretarkom u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Dva meseca po povratku u Srbiju, Jović je tu kriminalnu grupu uhapsio zbog nasilja u „Beton hali", zbog čega je bio izložen stravičnom progonu u MUP-u i medijima. Hajka je završena prošle godine, kad je Jović umro navodno od posledica infekcije korona virusom. Vučić i njegov štab nikad nisu uspeli da pronađu materijal, koji je Jović ostavio iza sebe.

Posle svega, vođa naprednjačkog kartela je preduzeo krajnje mere bezbednosti za spektakl koji je bio najavljen za 4. septembar, za kad je bila zakazana svadba Danila Vučića. Vrh republičke i šabačke vlasti bio je uključen u pripreme tog hepeninga. Do sela Dobrići, gde će Vučići otići po mladu, asfaltiran je put pored koga je posađeno cveće i pripremljeni bilbordi na kojima će biti istaknute želje, čestitke i pozdravi.

Aleksandar Vučić je planirao da i partijarh Porfirije prisustvuje svadbi. Iako je za taj dan bilo zakazano ustoličenje crnogorskog mitropolita Joanikija, na Vučićevo insistiranje ono je pomereno za dan kasnije, u nedelju, kako bi Porfirije stigao na oba događaja. I Vučić je pozvan u Cetinje, na ustoličenje novog mitropolitac Crnogorsko-primorskog. Odluku će doneti u skladu sa svojim dnevnopolitičkim interesima. Ako ode, to će uraditi samo u znak zahvalnosti mitropolitu Joanikiju, koji je pokazao neočekivanu kooperativnost u čišćenju Mitropolije od zaostavštine Amfilohija Radovića. Joanikije je ekspresno najurio Velibora Džomića, Amfilohijevog popa od poverenja. Sveštenika Gojka Perovića je smenio s mesta rektora Cetinjske bogoslovije, što je i bilo očekivano, posle njegove izjave da Vučić „nije dobrodošao u Crnu Goru, na Božić". Joanikije se distancirao i od Miodraga Dake Davidovića, a na ustoličenje nije pozvao ni najbliže prijatelje, koji nisu po volji Vučića.

Takođe, Vučić još nije rešio dilemu da li da svatove zabavlja Ceca, Aca Lukas ili, po tradiciji u porodici Vučić, Cakana. Ne zna se ni ko će dobiti dozvolu da fotografiše svadbu, ali to i nije bitno, pošto su mladoženjini prijatelji u zatvoru, bekstvu ili grobu. Neki od njih ga i progone dokumentovanim uspomenama na zajedničke provode i poneki zločin.

Planovi za svadbu morali su da budu odloženi zbog najavljenog objavljivanja dokaza o Danilovom druženju s kriminalcima. Pošto ne zna kad će biti publikovan kompromitujući materijal, Vučić je sina poslao u Italiju, da se provodi po luksuznim restoranima, kakav je "Di Vittorio", nedaleko Bergama.

Lov na Danila je pokrenuo njegov otac Aleksandar. On mu je nacrtao metu na čelu onog trenutka kad ga je gurnuo u zagrljaj Ace Rošavog, Belivuka, Karapandžića i ostalih narko dilera i ubica. Danilo je žrtva za koju odgovornost snosi vođa kartela čiji deo je bio i klan Veljka Belivuka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane