Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Živi slobodno ili umri

Milovan Brkić

Nju Hempšir, jedna je od 13 prvih Američkih država. Pripada istorijskoj teritoriji Nove Engleske. Nalazi se na severu i graniči se sa Kanadom. Glavni grad je Konkord, a najveća populacija je u Mančesteru koji ima otprilike 100.000 stanovnika.

Poznatije osobe rođene u Nju Hempširu: Alen Šepard (drugi čovek, a prvi Amerikanac u svemiru), Den Braun (pisac knjiga Da Vinčijev kod, Anđeli i demoni i Inferno koji su doživeli filmsku adaptaciju) i Adam Sandler (komičar, glumac i reditelj).

Interesantno je da na tablicama vozila Nju Hempšira piše „živi slobodno ili umri", što je i moto države.

Ovaj slobodarski narod zaslužuje svako poštovanje i inspiriše mnoge druge građane Sjedinjenih Država da se ne osećaju kao robovi u vremenu koje ih gura ka nestanku.

A uoči Drugog svetskog rata u Beogradu su pobunjeni građani nezadovoljni paktom sa Hitlerom nosili transparente i uzvikivali parole - bolje grob nego rob! Bila je to prva javna pobuna protiv nadolazećeg fašizma.

I Srba je u tom ratu izginulo više od milion. Platili su životom, umrli su jer nisu želeli da se pokore. Stradali su i građani drugih nacionalnosti, naročito Jevreji i Romi.

Danas su građani Srbije opasno porobljen narod. Okupirani su od Sjedinjenih Država, njene elite, pretvoreni su u eksperiment državu. Uz pomoć Nemačke, koja je uvek kivna na nas, jer je izgubila dva svetska rata.

Nisu Srbi (i ostali građani ove napaćene zemlje) jedine žrtve zločinačke politike američke elite. Po nalogu iz Komiteta 300 američki predsednik Bil Klinton je bio prinuđen da naredi bombardovanje Srbije (i Crne Gore).

Nametnut nam je jedan opasan ludak na čelo države, sa ciljem da sprovede genocidne planove američke elite. Tapšali su ga po ramenu, pozivali u Brisel, u Berlin, Pariz, u Vašington, Njujork. Američka elita se stidela Vučića. Tadašnji potpredsednik Bajden ga je primio na sporedni ulaz, u sobi za čekanje. Potpredsednik je vraćao dugove prijateljima koji su primali ogromne pare od Vučića da bude primljen u Belu kuću.

Doskorašnji predsednik Tramp je naterao Vučića da uz osmeh potpiše tzv Vašingtonski sporazum, bez ikakvog ovlašćenja. Niti ustavnog, niti bilo kakvog. Taj sporazum poništio je Kosovski parlament! Vučić nije!

Američka elita je odredila da on, umesto nas, sve potpisuje, predaje, izdaje...

Obaveštajna zajednica Amerike saopštila je bivšem srpskom ministru unutrašnjih poslova većinu zlodela Vučića i njegovog kartela. Braća Vučić su opljačkali Srbiju za više od 25 milijardi dolara, stekli su nebrojene nekretnine širom sveta, trgovinom narkotika, oružja, pranjem novca, rasprodajom državne imovine...

A sadašnji predsednik Bajden je potpisao Izvršnu Uredbu o uvođenju sankcija balkanskoj mafiji.

Život teče, mafija je sve bezobzirnija...

Bolje umreti boreći se za slobodu nego robovati celog života.

Nigde ne postoji jednostavan put do slobode, i mnogi od nas će morati proći više puta kroz dolinu smrti kako bi dosegli vrh naših želja. - Nelson Mandela

Građani Srbije počeli su da dižu glas. Advokati su najpismeniji deo društva i dobro je što su na čelu. Ekološki pokreti ulivaju nadu da ćemo zbaciti zločinački režim.

Od slobodnog čoveka ne može se napraviti rob, jer je slobodan čovek slobodan i u zatvoru.

Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem.

Sloboda je mogućnost življenja kako želiš.

U periodu od 1.01.2020. do 10.11.2020. u Srbiji je od infarkta umrlo 44,109 ljudi, od tumora 26,466 a od covida 915 ljudi!!!!

Zašto ćutimo i umiremo?

Tajna sreće je sloboda. A tajna slobode je hrabrost. Meni je draža opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo, zapisao je Žan-Žak Ruso

Onaj ko prevlada svoje strahove biće istinski slobodan.

Setimo se Crne ruke, oficira koji su nadzirali kralja i njegovu vladu koja je surovo pljačkala narod. U diktaturi kralja Aleksandra stvorene su mnoge ćelije za odbranu od zla i terora.

Ako se podignemo, ako prolijemo svoju krv, nateraćemo tirane da nas se plaše, zbacićemo ih i osloboditi se okova.

Zašto bežimo iz svoje zemlje, tražeći druge gospodare?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane