Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zadah zapadnog vetra

Milovan Brkić

Politika je stara kurva, kažu.

Tri godine obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država vodi akciju čišćenja Balkana. DEA, FBI, Agencija za sprečavanje pranja novca i druge službe, uz pomoć Europola i kriminalističkih policija nekih evropskih država, kojom su upropastili poslove balkanskih diktatora, koji su i vođe ovdašnjih narko kartela, perača prljavog novca, trgovaca zabranjenog naoružanja, akcizne robe, migranata...

Predsednik SAD Džozef Bajden potpisao je 8. juna ove godine Uredbu kojom se proširuje opseg vanrednih mera u vezi sa regionom Zapadnog Balkana, proglašenih odlukom iz 2001, kao i kriterijumi za uvođenje američkih sankcija da bi se, kako je saopšteno iz Bele kuće, rešili izazovi kao što su korupcija i drugi potezi kojima se opstruiraju ključne institucije i međunarodni sporazumi.

Predsednik Bajden je uredbom naložio da se sankcioniše bilo koja osoba za koju Sekretarijat za finansije, u konsultaciji sa Stejt departmentom, utvrdi da je „odgovorna ili da je saučesnik, direktno ili indirektno angažovana u akcijama ili politici koje prete miru, bezbednosti, stabilnosti ili teritorijalnom integritetu bilo kog područja ili države na Zapadnom Balkanu i podrivaju demokratski procesi i institucije u regionu".

Kaznenim merama bi bile obuhvaćene i osobe koje su odgovorne za „ozbiljno kršenje ljudskih prava i koje su umešane u korupciju u regionu, uključujući proneveru javnih sredstava, otuđenje privatne imovine za ličnu korist ili u političke svrhe i mito".

Porobljeni narodi balkanskih država su odahnuli.

Ali, po običaju, američka državna politika zasniva se na lažima, propagandi i čistoj prevari, kako svojih, tako i građana u zemljama koje su porobile.

Skoro pet meseci Stejt Department opstruiše predsednikovu Izvršnu uredbu, kao da ne postoji.

Umesto crne liste i poternica, poručeno nam je da smo loši momci, loš narod, da sami treba da se suočimo sa posledicama svog izbora, ako se odlučimo da podržavamo Rusiju! Takve poruke uputio nam je bivši ambasador Majkl Kirbi, a Bela kuća je poručila da nam šalje penzionisanog diplomatu Kristofera Hila, da podseti Vučića da mora da izvrši obaveze koje je dao tadašnjem potpredsedniku Bajdenu. Koja je to tiranin Vućić dao obećanja, kada su mu ustavna ovlašćenja skoro nikakva, a građani Srbije o tome nemaju pojma?

Dakle, Hil će kontaktirati s Vučićem i priznati njegovu tiraniju, a on će, u to nema sumnje, ispunjavati sve što on od njega traži. Biće i punih koverata, koji će čoveku koga posle odlaska iz Beograda očekuje starački dom, dobro doći.

Nadali smo se da će Ujka Sem da odvede svoje loše momke koje nam je doveo da nas zgaze.

Kada je SAD okupirala Ukrajinu, gospodin Bajden je u ovu siromašnu zemlju doveo svog sina, da zaradi nekoliko stotina miliona zelembaća.

Ukrajina je ostala bez Donbasa, bez Krima, bez ruske pomoći.

Onda se neko ko je iznad predsednika Bajdena dogovorio sa Kremljom i potom je predsednik pustio ovu zemlju niz vodu. Predsednik Zelenski je primljen u Belu kuću kao poglavica neke afričke zemlje, skresana je finansijska pomoć. Ukrajini preti smrzavanje ove zime... Tužna sudbina naroda koji je poverovao Americi.

Sada postajem siguran da će stotine milijardi para balkanskih diktatora biti prebačeno na privatne račune američke elite, da će diktatore pustiti da ih smaknu poverioci iz narko kartela ili druge obaveštajne strukture kojima su se zamerili.

Šta će biti sa Balkanom?

To mi treba da rešimo. Da ustanemo, da se oslobodimo. Inače, gotovi smo, proćićemo kao Avganistanci, Ukrajinci, Kolumbijci.

Kako se oseća hiljade službenika CIA, DEA, FBI-a, Agencije za sprečavanje pranja novca, Agencije za nacionalnu bezbednost, koji su se žrtvovali da Balkan očite od kriminala, od ratnih zločinaca.

Šta je sa Sudom za ratne zločine OVK-a? U zatvoru su samo američki ljudi - Tači, Veselji, dok su glavne ubice Haradinaj još na slobodi, iza njih stoji Nemačka politika.

U ovom broju možete saznati koliko kompanija, osim novca i nekretnina na prestižnim lokacijama ima srpski tiranin Vučić u SAD-u.

Beloj kući ne smeta što on danas javno strelja građane. Ostali diktatori u svetu su prema njemu mala deca.

Podaviće nas zadah zapadnog vetra koji duva prema nama. Osim ako se sami ne oslobodimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane