Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

NASILJE

Branko Dragaš

Nezahvalno je da pišem ekonomske teme, kada se vrši divljačko nasilje u društvu od strane Uzurpatora i njegove bande kriminalaca na vlasti. Mislim da je svakome normalnom, poštenom i rodoljubivom čoveku, koji razmišlja svojom glavom i koji je zabrinut za sudbinu države, nacije i porodice, jasno da nema ekonomskog oporavka, dok se ne reši pitanje političkog sistema.

Ekonomija je sastavni deo tog totalitarnog političkog sistema. Bez rušenja totalitranog političkog sistema predstavničke demokrtaije i stvaranja novog političkog sistema neposredne demokratije, nema nikakve mogućnosti da pokrenemo domaću privredu i da, sopstvenim znanjem, radom, štednjom i ulaganjem, zaradimo bolji životni standard.

Ponavljam, da svi mogu da me razumeju, niko nam ništa neće da pokloni.Niko nam neće da donese slobodu. Moramo sami da se oslobodimo unutrašnje okupacije i moramo sami da zaradimo za bolji život. Ko ovo ne razume, taj je politički dilentant i ne razume šta se danas u svetu dešava. Zato je moja namera da ovim tekstom razbijem sve političke zablude, koje nam se nameću kao neka, navodno, spasonosna i konačna rešenja.

Moramo da budemo pošteni, otvoreni i da kažemo istinu, bez obzira koliko ona surova bila. Možemo da spasimo Srbiju i sebe samo ako prestane da se laže i krade. Nema spasa društva bez temeljnog moralnog preobražaja.To je uslov svih uslova za aktivno političko delovanje u današnjim smutnim vremenima, gde se Kurta i Murta dogovaraju ponovo da prevare povodljivi narod. Otuda, evo mog odgovora onim čitaocima, koji su mi pisali, da ćemo da nadrljamo ako nam Zapad umesto Kurte ponovo podmetne Murtu. Moj odgovor je - ne zavisi od Zapada! Zavisi samo od nas.

I to je ključna razlika između mene i svih koji se nalaze na političkom tržištu, koji hoće da vladaju narodom, tako što sve rade da ih Zapad dovede na vlast. Srbiji takva izdajnička vlast ne treba.Ništa se sistemski neće da promeni u njihovoj okupaciji Srbije. Potrebno je da Srbiju oslobodimo okupacije i da se sruši totalitarni politički sistem. To mora da bude cilj svenarodnih i građanskih protesta. To možemo da uradimo jedino ako istovremeno srušimo i Kurtu i Murtu. Ako ih proteramo iz javnog i političkog života, koga su uništili i opoganili. Sve ostalo je - nova prevara!

Koja se sprema sa novim, nameštenim izborima. Zapad je dao nalog lažnoj opoziciji da izađe na nameštene izbore. Prošle godine su pozivali narod na bojkot izbora, ove godine izlaze na izbore, uprkos činjenici da su svi uslovi za izlazak na nameštene i režirane izbore pogoršani. Ali, više niko ne govori o uslovima. Pa, zašto onda izlaze? Dobili su nalog od svojih gazda. Finansiraju se pokreti iz Rokfelerovog i drugih fondacija da izvedu nezadovoljni narod na ulice. To je sve nameštena politička igra za naivne. Zašto se finansiraju ti pokreti, kada je na vlasti Veleizdajnik koji radi po agendi stranih obaveštajnih službi, protiv interesa države i naroda?

Uzurpator je šizofren, patološki je lažov i ogrezao je u velikom kriminalu. Nije ispunio agendu koju su mu odredili. Sada hoće da ga ubrzaju da to uradi što pre ili će da ga smene. Dovešće na vlast one koji su poslušniji i koji će imati snage da priznaju Kosovo, genocid u Srebrenici, da rasprodaju prirodna bogatstva Srbije i da lobotomiraju i vakcinišu čitav narod.

Počela je opoziciona trka za naklonost Zapada. Takmiče se ko će biti bolji okupacioni upravnik. I to je predstava koju ćemo da gledamo do nameštenih izbora. Nezadovoljstvo naroda je ogromno. Lažna opozicija, usmerava to nezadovoljstvo i bes naroda na Uzurpatora, kako bi ponovo dobila priliku da vladaju. Koji je njihov politički i ekonomski program? Nemaju ga! To je isti program koji nam je nametnut od Petooktobarskog prevrata. Nema rušenja totalitarnog političkog sistema, nego se nastavlja sprovođenje okupacione agende.

Ali, bez Uzurpatora i njegovih kriminalnih nasilnika. Ako bi sadašnja opozicija nekako i došla na vlast, onda bi ona radila isto što radi i Uzurpator, jer to je nalog Zapada, ali bi to bilo uvijeno u neke kulturnije i mekše forme prevare. Povika lažne opozicije da će biti revanšizma i da nikome iz sadašnje vlasti neće ništa da oproste, predstavlja predizborne slogane koji se namerno upućuju i koje žele da čuju poniženi i prezaduženi građani. Misle da će lažnim obećanjima, opet, da privuku birače. Srbija nema vremena za nova politička kurvanja i obmane. Srbija je umorna od političkog ološa. Treba nam nova politička ideja, koja će demontirati postojeći politički sistem.

Politička ideja koja će biti u interesu države, nacije i građana. Da li takvu politički ideju imaju vlast i opozicija? Nemaju. Zašto nemaju? Nemaju jer nova politička ideja znači njihovu negaciju i konačno proterivanje sa političke scene. Novo doba traži istorijski zaokret. Vlast i njena opozicije nisu dorasli novom istorijskom dobu. Moramo da ih bacimo na smetište istorije.Ko? Narod! Građani! Oni koji su jedini zainteresovani za budućnost države, nacije i svog pokolenja.

Nema nikoga drugoga da to uradi.Moramo sami! Ne treba nam nikakva pomoć Velikih sila, bez obzira da li dolazile sa Zapada ili Istoka. Velike sile imaju svoje interese, koji su u suprotnosti sa našim nacionalnim interesima. Mi moramo da branimo naše naše nacionalne interese. Koji su naši nacionalni interesi? Vlast i opozicija ne brani naše nacionalne interese.

Oni su na vlasti zbog svojih ličnih interesa. Ako smo sve ovo, što sam izneo, razumeli, onda se postavlja pitanje - kako da spasimo Srbiju i sebe od propasti i građanskog rata? Jasno je da nam građanski rat nameštaju strane obaveštajne službe. Sukob na mostu u Šapcu je početak ogromnih fizičkih sukoba po čitavoj Srbiji. Podignuti čekić je dokaz da je Uzurpator na sve spreman i da će da ide do njegovog političkog kraja. On na nameštenim izborima ne može da izgubi, jer ima u rezervi milion mrtvih duša. Sve resurse države je stavio u funkciju svoje velike, poslednje pobede.

Zato nije bilo popisa stanovništva. Izlazak na takve izrežirane izbore je političko samoubistvo. Oni koji izađu, daju legitimitet fašističkoj vlasti. Sve odredbe fašizma su na delu : jedan vođa, jedna partija, kult ličnosti, gebelsovska propaganda, medijska cenzura, centralizacija finansija, monopoli države, rušenje svih građanskih institucija, proterivanje svake kritike, krađe i pljačkanje države, bande kriminalaca koji brane režim, prete pobunjenim građanima i nasilje na svakom mestu i u svakoj prilici.

Fizičko i verbalno nasilje. Obest. Bahatost. Bezobrazluk. Nasilje koje je imanentno onima koji ne znaju da upravljaju državom i koji su uveli državu u bankrot. Nasilje Uzurpatora i njegovih kriminalnih bandi će izazvati otpor nezadovoljnih i besnih građana.Na nasilje će pobunjeni građani, prirodno, da odgovore nasiljem. Kako nasilje zaustaviti? Patrijarh je pokazao da nije dorastao istorijskom trenutku. Umesto da osudi nasilje Uzurpatora i kriminalnog režima, on je blagoglagoljao opšte fraze. Na Patrijarha ne možemo da računamo, jer on je sluga okupacionog režima.

Dodeljivanje ordena perjanicama tog izdajničkog režima je velika sramota za SPC. Koliko ima snage u samoj Crkvi da stanu uz svoj narod, vreme će da pokaže. Ako se i pronađe snaga za neke narodne litije, onda ne sme da se ponovi crnogorski scenario političke prevare. SANU se ne oglašava, niti UNIVERZITET. Narod je ostavljen sam sebi. I to je dobro. Neka sve lažne maske padnu. Sistem mora da se do temelja sruši i moramo da izgradimo potpuno nove institucije. Pred nama su, dakle, dve faze spasa države i naroda. Prva, rušenje političkog sistema i svih njegovih trulih institucija.

Druga, izgradnja novog političkog sistema i novih institucija, koji će biti u službi države i građana.Nema više kompromisa. Ušli smo u prvu fazu našeg oslobođenja. Stvorila se istorijska prilika da građani počiste sve aktere sa političkog tržišta, kako vlast, tako i njenu opoziciju, da udare temelje novog političkog sistema. O tom novom političkom sistemu pišem nekoliko decenija i svi predlozi se nalaze na društvenim mrežama. Jedini način da se sruši totalitarni politički sistem je - ulica! Masovni izlazak prevarenih, nezaposlenih, siromašenih, prezaduženih i opljačkanih građana na ulice.

Potpuna blokada čitave Srbije. Iz utrobe nezadovoljnog naroda, u protestima, na ulici, na društvenim mrežama, slobodnim glasanjem i odlučivanjem pobunjenih građana, iznićiće nova nacionalna elita, koja će se žrtvovati za spas Srbije.

Žrtvovanje, da odmah objasnim, ne znači da će se ginuti, nego da će svojim znanjem, radom, poštenjem i samodisciplinom pokazati kakvom društvu se stremi. Nacionalna elita će izneti pred građane dve platforme: jedna, Program za spas Srbije i Vladu narodnog spasa i, druga, Moralna platforma, kakve sve osobine moraju da poseduju ljudi koji će biti u stručnom timu za spas Srbije. Jedan čovek ništa ne može da uradi. Ne može ni jedna stranka.

Nema više kulta ličnosti! Nema vođe, lidera i tiranina! Timskim radom i strogom kontrolom građana se može da spasi Srbija.Moj stručni tim je sve već napisao i nekoliko godina iznosimo naše političke ideje pred građane. Neka i drugi stručni timovi dostave svoje predloge. Ako smo stručni i ako volimo Srbiju brzo ćemo da usaglasimo predloge.

Građani će odlučivati glasanjem. Oni će kontrolisati da se, napokon, ispuni volja građana. Tako se stiče neophodno potrebno - poverenje! Ko se plaši kontrole i javne kritike, taj ne može da bude u stručnom tima. Tako se otvara prostor za hiljade stručnih, pametnih i poštenih rodoljuba iz zemlje i sveta, koji su spremni da učestvuju u timu za spas Srbije.Garancija da narod na ulicama neće biti prevaren je da niko od stručnjaka, nakon godinu dana rada Vlade narodnog spasa, neće da se politički angažuje i da građani mogu svakog trenutka da smene svakoga ko ne ispunjava postavljene ciljeve. Istorijski zadatak Vlade narodnog spasa je da očisti politički teren od mešetara i ološa i pripremi Srbiju za neposrednu demokratiju i brzi privredni razvoj.

Ušli smo u doba veštačke inteligencije. Posedujemo sve tehničke uslove za primenu neposredne demokratije. Plaćeni političari su prošlost. Odbornici i poslanici su suvišni, prave veliki trošak, jer sve odluke donose građani. Nema posrednika između građana i službenika u vlasti, koji su brzo smenjivi. Tako se otvara veliki prostor za stručnjake da pokažu svoja znanja i umeće u praksi. Dobijamo društvo koga vode iskusni stručnjaci, koje građani stalno kontrolišu. Ako građani ne izglasaju predloge stručnjaka, biraju se novi stručnjaci.

Građani ocenjuju rad stručnjaka prema svojim ostvarenim interesima. Tako se stvara istinski demokratsko i efikasno društvo bez plaćenih političara. Nacionalna elita postavlja strategiju razvoja Srbije do kraja XXI veka i plan u prvih pet godina rada u neposrednoj demokratiji. Ekonomski cilj za prvih pet godina je da se BDP podigne sa realnih 26 milijardi evra na 400 milijardi evra. Sve resurse u državi imamo za takav ekonomski razvoj. U narednih pet godina, BDP moramo da podignemo na 800 milijardi evra i da uđemo u razvijene zemlje, koji imaju izgrađene sve institucije za sprovođenje neposredne demokratije. Šta to konkretno znači? Srbija nezavisna država. Kosovo i Metohija u sastavu Srbije.

Pravo glasa i državljanstvo svim Srbima u svetu i onima koji su rođeni u Srbiji. Plate prosečne 4.000 evra i penzije 2.000 evra. Besplatna osnovna zdravstvena zaštita, besplatno školstvo, iskorenjivanje siromaštva, gladi, beskućništva i prosjačenja. Kulturna revolucija. Pisanje nove istorije Srba. Lustracija. Nacionalizacija i konfiskacija otete imovine. Zaštita svih prirodnih resursa. Nema cenzure medija. Nema finansiranja stranaka.

Digitalizacija države i oslobađanje od teškog fizičkog rada poljoprivrednika, rudara, vozača i svih koji rade u teškim uslovima. Povratak dva miliona građana Srbije u svoju domovinu. Nemojte da se trzate. Sve je ovo moguće i realno. Trzate se jer vas namerno bombarduju lošim vestima i širenjem apatije.

Kuvaju nas u svom političkom loncu taštine. Guraju nas u građanski rat. Stanite! Razmislite! Ni Kurta, ni Murta! Dosta nasilja! Ustanite! Milion neka izađe na ulice! Sloboda se osvaja! Niko nam ne treba! Sami moramo da se oslobodimo okupacije!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane