Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hrvatsko pravosuđe je dalo glasa od sebe, sbijansko još ćuti

RESET BANDI koje žele nas resetirati

Kako se pravda i pravo izvršavaju kada su u kriminalu zatečeni prvi ljudi Republike Hrvatske? Suđenje u takvim slučajevima oteže se i traje GODINAMA. Medijski i vremenski razvlače se KRIMINALCI SA IMUNITETOM poput trakavice. U međuvremenu izmjene se garniture na čelu države pa makar dolazile iz istog kriminalnog miljea ili LOPOVSKOGA LEGLA.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Tako je u slučaju "Fimi medija", predsjednik tzv vlade RH dr Ivo Sanader, ali ujedno i predsjednik stranke HDZ, zatečen u lopovluku... Naprasno je dao ostavku i do dana današnjega nije objasnio MOTIVE svojeg postupka. To će još neko vrijeme ostati tajna ali jako dobro upućeni naslućuju što se krije iza te ostavke.

Vlada koja je egzistirala prije Sanaderove bila je SDP-ova vlada IVICE RAČANA. KLASIČNA TERORISTIČKA ORGANIZACIJA! Stoje nedvosmisleni dokazi koji pokazuju kako je ta tzv vlada od Njemačke tzv vlade kojoj je tada na čelu bio kancelar GERHARD ŠREDER dobila 50 milijuna EUra za organizaciju likvidacije Srbijanskog premijera 12. ožujka 2003. godine.

Račan se do novembra te 2003. godine zadržao na poziciji premijera a onda je maknut sa glavne vladajuće scene jer ga je tobože pobijedio dr Ivo Sanader na čelu HDZ-a. Njemačka je odmah reagirala te dr Ivi Sanaderu u znak "pažnje" poslala 20 milijuna EUra.

Zapravo je to najveći kriminal koji je Ivo Sanader počinio. Primitak 20 milijuna EUra od njemačkih "kolega". Njemački novčani dar bio je zalog kako će tzv HR vlada na čelu sa dr Ivom Sanaderom ŠUTJETI O BEOGRADSKOM "BIZNISU" koji su odradili RAČAN I ŠREDER ali i režimski Srbi, Hrvati, Nijemci uz "debelu" pomoć Austrijanaca, a Nizozemci su, gotovo sam siguran također DEBELO NAPLATILI SVOJU ŠUTNJU. Francuzi također.

Britanci su se našli u vrlo neugodnoj situaciji jer iako su također šutjeli o atentatu na dr Zorana Đinđića, shvatili su kako za njih nema više mjesta u kriminalnoj asocijaciji zvanoj EUropska unija. Između ostalih dokaza ovakvoj tvrdnji stoji činjenica kako su u NIZOZEMSKOJ IZRAVNO ZAŠTITILI POTPISNIKA I OVE KOLUMNE a zbog kojega je i došlo do LIKVIDACIJE SRBIJANSKOG PREMIJERA!

Također, Britanci su izašli iz ove ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE čim se ukazala prva prigoda. Kada će se i pred institucijama rasplitati SCENARIO LIKVIDACIJE ČOVJEKA ČIJI JE SUSTAV ZAŠTITIO POTPISNIKA OVIH REDAKA, TADA ĆE U ZAPISNIK UĆI I OVAKVE ALI I MNOGO DRUGIH ČINJENICA! EUropska unija je dokazano kriminalna organizacija !

Stoga nije ništa neobično kada zločinačke organizacije poput HDZ-a ili SDP-a i dalje "surfaju" kako HR državom tako i građanima RH!

Trenutno su režimski Hrvati najviše zaokupljeni kako "provakcinisati" djecu od 5 do 11 godina i nakon toga o(p)stati na tzv političkoj sceni neokrznuti.

Međutim, sadašnja je HR režimska garnitura "PUŠTENA NIZ KANALIZACIJU" iako Andrej Plenković, nasljednik dr Ive Sanadera ima izuzetno dobre odnose sa Briselom i EU-om.

Jasno je kako će presuđeni HDZ i Plenković između ostaloga izvršiti sve naloge svojih šefova pa makar "ozdraviti" i cijeli narod zatrovanim dozama cjepiva. Zar je onda bitno što mu je i organizacija HDZ na čijem je čelu presuđena i pravomoćno potvrđena kao kriminalna?! Ta ima zaštitu najokorijelijih kriminalaca i GLOBALNE BANDE proizvođača i dilera otrova!

Svaka čast HRVATSKIM SUDOVIMA koji su svojim presudama i potvrdama presuda najavili kako i Plenković i njegov HDZ su pušteni NIZ VODU da se utope kao mačići.

Pogledajmo kako to izgleda u pisanom obliku.

Ponovljeno suđenje na zagrebačkom Županijskom sudu počelo je 2016. godine, nakon što je Vrhovni sud ukinuo prvu nešto strožu presudu donesenu još 2013. Uz bivšeg premijera i nekadašnjeg predsjednika HDZ-a, ali i te stranke koja će uz 3,5 milijuna kuna kazne državi morati vratiti i 14,6 milijuna kuna nepripadne koristi, u studenome 2020. nepravomoćno su u ponovljenom postupku osuđeni i Sanaderovi suoptuženici. Njima je Vrhovni sud potvrdio kazne, pa je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić sada i pravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije godine i 10 mjeseci zatvora, dok je prvom presudom iz 2013. bio osuđen na tri godine zatvora. Blagajnica Branka Pavošević osuđena je na jedinstvenu kaznu od godinu i četiri mjeseca, dok je 2013. bila osuđena na godinu i šest mjeseci.

HDZ je osuđen na plaćanje novčane kazne od tri i pol milijuna kuna i povrat 14,6 milijuna kuna u proračun, dok je stranci u prvom suđenju izrečena novčana kazna od pet milijuna kuna. Jedino je tada glasnogovornik Vlade i stranke Ratko Maček, koji je u prvom postupku dobio uvjetnu kaznu, a koju je sada potvrdio i Vrhovni sud, oslobođen optužbe.

Dakle, HDZ egzistira i uživa te vodi Republiku Hrvatsku, zahvaljujući dr. Ivi Sanaderu t.j. UKRADENOM NOVCU jer u pokradenu državnu blagajnu vratili nisu do danas NITI JEDNE LIPE. Lopina Andrej Plenković tvrdi kako današnji HDZ nikakve veze nema sa HDZ-om iz doba dr. IVE SANADERA!! Trag novca pokazuje kako LOPOV Andrej Plenković ne samo što krade već i LAŽE. Takva i slična obrazloženja mogu "pušiti" samo paraziti i kriminalci koji su vezani uz HDZ, ali i mnoge, mnoge BUDALE koje usprkos svemu i svima još vjeruju HDZ-u!

Identična je situacija u Republici Srbiji! I tamo vlada NOTORNI KRIMINALAC. Također se bavi "ozdravljivanjem" SRPSKE nacije "čudotvornim" dozama cjepiva. Usput priprema novu podvalu svojim sugrađanima u SLUČAJU "RIO TINTO". I on kao i Plenkovićev režim PUŠTENI SU NIZ VODU jer je postao opasan i po okolinu. Naime, Aleksandar Vučić se smatra neokrunjenim kraljem BALKANSKE MAFIJE. Mafije koja je postala toliko snažna i opasna po svakoga tko joj se pokuša suprostaviti.

Očekuje se da i SRBIJANSKO PRAVOSUĐE odigra sličnu ulogu poput HRVATSKOGA PRAVOSUĐA. Treba javnosti konačno otkriti "političku" pozadinu likvidacije Premijera Srbije. Obećali jesu ali valjda još vrijeme nije sazrilo da se skine veo tajni i zabluda sa ovog zločina.

Sve "miriše" kako će se uskoro na ovim prostorima dogoditi RESET, ali ne RESET koji su nam namijenili razno-razni umobolnici "naučnici" ili dušebrižnici, koji ljudsku vrstu žele prorijediti na ZLATNU MILIJARDU već RESET ZLOTVORA koji upravo vrše kampanju kako bi na ovome svijetu ostalo MILIJARDU ZOMBIRANO-ČIPIRANIH stvorenja, koja neodoljivo podsjećaju na ljudsku vrstu kao takvu!

A1

Magazin Tabloid izazvao nered među kriminalcima

Nakon što je objavljen tekst u prošlom broju Magazina Tabloid vezano za događaje na HRT-u, tamo je nastao pravi metež. Zavladala je panika. Svatko je svakome sumnjiv. Vlada atmosfera kako svatko svakome radi o glavi, prave se zavjere jedni protiv drugih. Dolazi do korjenitih promjena na vrhu ove medijske režimske BASTILJE LAŽI. Jedna garnitura kriminalaca mijenja postojeću garnituru lopova na HRT-u! Jadni Renato Kunić. Da nije obrisao moj iskaz u HRT-ovu tv kameru "visio bi u dijelovima po ZAGREBAČKIM SEMAFORIMA".

Ipak... izvisio je Renato Kunić kod svojih GAZDA. Izgleda kako će morati sići sa visoke pozicije na HRT-u. Tko zna što se u glavama medijskih i inih kriminalaca punih meteža upravo odigrava? Eto, kada želiš u 24 satnom programu prepunog LAŽNIH VIJESTI, pred narodom objaviti samo 7,32 sekunde ISTINE, koliko to košta osobu koja se drznula biti toliko hrabra?!

Sve ima svoju cijenu. Zamislite kriminalce, koliko plaćaju medijskim kućama, samo da ne objave nešto slično što je učinio još uvijek visokopozicionirani HRT-ovac Renato Kunić?!

Kreću promjene u vrhu HRT-a, doznajemo detalje i imena. Hoće li maknuti Brunu Kovačevića?

Nakon što je imenovan novi glavni ravnatelj HRT-a Robert Šveb na Prisavlju slijede nove promjene i nova imenovanja. Naime, pošto je zbog sumnje u korupciju smijenjen i uhićen bivši čelnik HRT-a Kazimir Bačić, dotadašnji ravnatelji četiriju HRT-ovih poslovnih jedinica postali su vršitelji dužnosti tih funkcija. Iako im mandati svima istječu za tri mjeseca, Šveb je ipak krajem studenog raspisao natječaje za sve te četiri pozicije i rok za prijave na natječaje istekao je tijekom prošlog vikenda.

Kako se pak ponašaju HRVATSKE ali i druge institucije kada napokon u klopku upadnu i najveći kriminalci koji zauzimaju čelna mjesta na tzv političkoj pozornici??

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane