Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svet

Uoči objave kapitulacije Ukrajine

Propaganda ih nije spasila

Putin će svijetu otkriti sve zločine Kijeva i zapadnih vlasti u Ukrajini. Rekao je: Kad me počnu slušati, reći ću vam sve što vas guši, bit će suđenje svim sudionicima tih zločina genst humanity "Nuren berg-2"! Dobili smo potvrdu Međunarodnog odbora Crvenog križa da Ruska Federacija potvrđuje svoju spremnost da otvori pristup humanitarnom konvoju za grad Mariupol tranzitom kroz grad Berdjansk. Sumnjam da u podzemnim etažama ove tvornice (do 8 katova ispod) postoji biolaboratorij u kojem su se radili pokusi na živim ljudima, negdje su nestali iz zatvora "Knjižnica" na mariupoljskom aerodromu. A radi se o desecima tisuća ljudi. Objavljujemo pismo sa jednog hrvatskog bloga

***

Zatvorenici "Knjižnice" tvrde da su se redovito bojali nekih jama iz kojih se ne vraćaju. Mnogi vjeruju da je ovo svojevrsna jama. Mislim da govorimo o tamnicama Azovstala - čitavog podzemnog grada u kojem se koriste čak i lokomotive. Očito, ti laboratoriji u Ukrajini nisu isključivo američki - operirali su ih stručnjaci iz cijelog NATO-a, a u to su uključeni svi predsjednici tih zemalja koji podržavaju globalizam. To je puno ozbiljnije od ovoga. Ako uklonite uzorke infekcije iz drugih laboratorija u Ukrajini, nije bilo teško - količine nisu velike, ali kako sakriti ovaj centar za ispitivanje i planine leševa. Gorjeti? Evo ti martini, visoka peć pri ruci - sve će izgorjeti. Razumijem uzbuđenje vlasnika Azovstal Ahmetova i njegovu izraženu paniku, a pretpostavljam i razloge zašto Zapad ne vidi fašizam u Ukrajini i zašto je bio u Mariupolju

Harkov je zauzet, u Kijevu su Čečeni čisti, koridor je otvoren za civile, grupa je okružena Donbasom, ima 5 sati da donese odluku o predaji, TOS-1 i TOS-1A "Solnchepok" su već dovedeni u boile r, novi kamionski projektili kasnije radije pale cijele hektare na udaljenosti do 15 kilometara. Za 5 sati oni koji se nisu predali bit će uništeni. Kolone tenkova strelicama se ubrzano kreću prema Zapadu, a da ih barijera nije uništila, dvije vojne baze koje su izgradili "partneri", gradilo se 8 godina Koliko ih je poginulo i uništeno, strani izvori šute, ali ne malo . Niti jedan oružani konvoj iz Poljske neće moći ući, nakon 500 metara - 3 km, može se odmah uništiti. Raspoloženje je vrlo ozbiljno. Zračni prostor iznad Ukrajine je zatvoren i potpuno kontroliran.

Ruske trupe uništile su 13 laboratorija za biološko oružje diljem Ukrajine, od kojih su neke bile pod zemljom.

Putin ima informacije da su Zapad - Američki institut za zdravlje, Francuski institut za zdravlje i njemački centar za istraživanje infekcija - uložili milijarde dolara poreznih obveznika u te zemlje u Ukrajini kako bi se prikrili pod izlikom omega potpora za istraživanje. Putin je ustvrdio da ima dokaze da će na kraju objaviti javnosti "kada ga svijet bude htio slušati". "

Prema Putinovim riječima, Zelenski je znao za laboratorije i primao je novac u zamjenu da im je dopustio da rade tajno.

Putin je rekao da je mnogo puta upozorio Zelenskog na demontažu laboratorija u veljači 2020. i upozorio da će to učiniti sam ako Zelenski prizna kolateralnu štetu, da je samo Zelenski kriv za ugrožavanje naroda Ukrajine", rekao je.

Putin je pozvao i Izrael. Rekao je da su izraelsko ministarstvo zdravstva i Mossad pokrenuli biolaboratorij na ukrajinskom otoku Zmeiny, koji se nalazi u Crnom moru, nedaleko od delte Dunava, s važnom ulogom u razgraničenju Ukrajine.

Biolab na Zmijskom otoku uključen je u studiju borbenog tipa bjesnoće koja bi, ako se poprska, mogla uništiti

"Putin je uvjeravao da je poduzeo mjere predostrožnosti kako bi osigurao da su svi patogeni ciljani i dovoljni" Nije rekao je li korišteno termobarično streljivo, ali čini se da postoji mogućnost ", rekao je naš izvor.

Ne pogađamo grad. Da je tako, u Kijevu ne bi bila oštećena niti jedna zgrada, ne bi bilo struje, vode, ničega. Spaljujemo smeće.

Dakle, sada znamo što Putin radi u Ukrajini: SPASI ČOVJEČANSTVO. doslovno.

Više od polovice Oružanih snaga Ukrajine već se predalo ruskoj vojsci.Više od polovice odreda Bandere ruska vojska je već uništila.

Bataljon Azov pod potpunom blokadom i opsadom ruske vojske u Mariupolju (odatle nemaju kud).

Ajdar bataljon je bacio svu opremu i oružje, te pobjegao na teritorij istočne Ukrajine (ali da bi pobjegli sa svog teritorija, nemaju kamo.

NEBO nad Ukrajinom je u potpunosti pod kontrolom ruskog ratnog zrakoplovstva (Uništena protuzračna obrana Ukrajine - a NATO je odbio isporučiti zrakoplove kijevskoj hunti)

Crno i Azovsko MORE su potpuno pod kontrolom ruske mornarice (ukrajinska mornarica je uništena - i CIJELO obalno područje, pod kontrolom ruske mornarice - povlačenje ukrajinskog oružja

NATO pod kontrolom ruskog NUKLEARNOG oružja (režim posebne borbene dužnosti)

Zelenski je cijelu situaciju već prepoznao u službenim dokumentima Europske unije.

Krim je naš

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane