Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vreme protektora: Ubice iz Vašingtona postavljaju najgori ološ da vodi Srbiju i da nas satru

Oni vole grešnike

Američka obaveštajna zajednica saopštila je da srpski diktator Aleksandar Vučić samo u Sjedinjenim Državama ima, sa svojim bratom Andrejem, 25 milijardi dolara, nebrojene nekretnine, kompanije. Američka agencija za borbu protiv trgovine narkoticima DEA zaplenila je na stotine tona kokaina, marihuane, heroina, koje se pripisuju Vučićevom kartelu. CIA je registrovala, a Magazin Tabloid je objavio sliku iz Sofije - Vučića sa generalom Sulejmanijem iz Irana, kojeg su Amerikanci ubili u Iraku. Nemačka krim. policija je bezuspešno pokušala da uhapsi narkodilere u Srbiji, svi su obavešteni da pobegnu.... Ali, on i dalje jaše

Milica Grabež

Najuticajniji američki listovi opisuju Vučića kao opasnog ludaka i kriminalaca. Desetine američkih kongresmena i senatora se obraćalo američkim predsednicima da uvedu sankcije srpskom diktatoru, njegovom bratu i kartelu.

Pred očima američke javnosti Vučić je uspeo da sa 200 miliona dolara podmiti američkog državnog sekretara Majka Pompea, da za svog izaslanika za Balkan postavi Metju Palmera, kome je Vučić godinama punio džepove parama koje je pljačkao otimajući iz budžeta, iz kreditnih linija, rasprodajom državne imovine...

Za svoje savetnike Vučić je uzeo zloglasnog Toni Blera, bivšeg premijera Britanije, sa kojim je našim parama platio rezoluciju predloženu Savetu bezbednosti da se Srbi proglase genocidnim narodom zbog slučaja Srebrenice.

Dok su građani Srbije sve siromašniji, Vučićev kartel je sve bogatiji.

I konačno, 8. juna prošle godine američki predsednik je potpisao Izvršnu naredbu, kojom je, pod pritiskom Obaveštajne zajednice, naložio Ministarstvu finansija da sačini tzv Crnu lista građana i kompanija sa Balkana, kojima će se zabraniti ulazak u zemlju, blokirati sva imovina i novčana sredstva na teritoriji zemlje, a većina izložiti i krivičnom progonu.

Banda iz Stejt Departmenta, kojima je Vučić natrpao u džepove milione dolara, sprečila je da se obelodani ta Crna lista, pod pritiskom direktora CIA.

To će se brzo desiti, uveravaju uznemirenu srpsku javnost predstavnici američke obaveštajne zajednice.

Kada?

I dok Vučić sam vlada, odugovlačeći da se formira Vlada Srbije, čekajući da mu Vladu sastave protektori iz Vašingtona, Londona, Brisela i Berlina, Srbija tone, u beznađu, postiđena, opljačkana, osakaćena. Građani gube svaku nadu.

Tužno je gledati gadove poput Kristofera Hila kako svakodnevno izdaje naređenja srpskim ministrima iz Vučićevog okruženja.

"Ja sam nova premijerka" ponosi se Zorana Mihajlović, koja je sa mesta ministra američkoj kompaniji poklonila pola milijarde, po nalogu jednog skota - zvanog Kajl Skot, bivšeg ambasadora.

Sin gospođe Mihajlović je kupio stan u Londonu vredan 1,5 miliona funti, sa 20 godina poslat je za diplomatskog službenika srpske ambasade u Vašington.

Umesto da ova napirlitana dama bude izvedena na sud i osuđena na doživotnu, ona će vladati Srbijom, jer to želi Kristofer Hil!

List Alo, u vlasništvu ministra finansija Siniše Malog, najavljuje nam njen uspon. A i Siniša bi morao na doživotnu. On je plagirao doktorat. I nikom ništa. Opljačkao je stotine miliona dolara, vlasnik je zgrada, televizijskih stanica, stotine stanova. Uhvaćen je u mnogim kriminalnim aktivnostima, koje su, sve odreda, dokazane.

List NOVA je najavila da je ministar zdravlja Lončar siguran na tom mestu i u sledećoj vladi!

Lončar je neuništiv - jedini kandidat za ministra zdravlja

Od aprila 2014. kada je postavljen na mesto ministra zdravlja, on sa ove fotelje ne mrda. Prethodno je bio direktor Urgentnog centra u Beogradu, ali zbog bliskog odnosa sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, kojem je prema izjavama njemu bliskih ljudi, Lončar i lični lekar, ovaj, nekada sasvim nepoznati hirurg, preko noći staje na čelo najvažnijeg ministarstava u zemlji, zaduženog da brine o zdravlju građana.

vezama, tada lekara Zlatibora Lončara sa ozloglašenim Zemuncima, prvi put se saznalo tokom suđenja za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Tada su svedoci saradnici Dejan Milenković Bagzi i Miladin Suvajdžić govorili da je Lončar pomogao članovima klana da se reše jednog od njihovih protivnika, tako što mu je, dok je ležao u bolnici, "ubrizgao nešto" u infuziju. Za to delo, kako su tvrdili, nagrađen je stanom na Novom Beogradu. Kupljen je, prema ranijem pisanju KRIK-a, od supruge Sretka Kalinića, jednog od najpoznatijih članova Zemunskog klana.

Mnogo krvi je ostalo iza Lončara. Ubistva pacijenata, surovo pljačkanje budžeta, odlazak lekara, razaranje srpskog zdravstva, najsuroviji eksperimenti nad srpskim pacijentima, kao pokusnim kunićima, sve su to javna nedela gospodina Lončara.

Šizofreni Vučić još ne zna ko će mu biti ministri, tek treba da dobije nalog iz ambasada - američke, britanske, nemačke...

Nezamislivo je da protuve poput Siniše Malog, Zorane Mihajlović i drugih Vučićevih ministara, u bilo kojoj pravnoj državi bi mogli biti državni službenici. Mogu samo u Srbiji.

Srećom, Sjedinjene Države, kako to i sami američki analitičari najavljuju, mogu se i same raspasti do 2024. godine.

Igra mečka pred čičinom kućom, eto je i pred njihovom.

To ne sme da nam bude uteha. Mi sami, makar i uz puno prolivene krvi za slobodu, treba da sprečimo protektore da gaze po nama, kao divljim svinjama.

Oni vole grešnike.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane