Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (241)

Karteli sudija, tužilaca i advokata

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Mersiha Hadžić jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Mersiha Hadžić

Srpske sudije, svakim danom, u svakom pogledu, sve više i više se povezuju. Njihov kartel je sve jači i jači. A počelo je kada je zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu Nenad Stefanović osnovao Udruženje sudija i javnih tužilaca. Iako su im interesi suprotstavljeni, jer su tužioci stranka u postupku pred sudom (i sudijama), ovo udruženje je preteča Komore sudija i tužilaca (Koza nostra).

Onaj ko je osmislio da Vučića štite na ovaj način, da bi on zgazio građane Srbije, uspeo je da nanese nesagledivu štetu jednom balkanskom narodu.

Europol i Eurodžast su nedavno tražili od srpskog ministarstva unutrašnjih poslova da uhapsi i privede tužilaštvu i sudiji za prethodni postupak sedam sudija Apelacionog suda u Beogradu. Istraga ovih policijskih službi raspolaže podacima da najmanje 17 sudija Apelacionog suda u Beogradu treba da odgovaraju za kršenje zakona, korupciju i pripadnost mafiji.

Već smo javili da to nije dozvolio tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, koji je primio 20 miliona dolara, da štiti Vučićeve intertese i njegov kartel od progona.

Većina sudija i tužilaca su shvatili da vršeći ove pravosudne funkcije mogu nekažnjeno da ih zloupotrebljavaju do mile volje. Glavna zmijska legla su Visoki savet sudstva i Državno veće tužilaca, koja su promovisala za tužioce i sudije partijske jurišnike SNS-a, one sa najnižim moralnim svojstvima. To je i Viši sud u Beogradu, pored Apelacionog suda...

Nažalost, veliki je broj onih koji su pred penzijom i koji se nadaju da će njihovi zločini, presude kojima su osuđivali nevine, otimali građanima stanove, decu, imovinu, izbeći odgovornost.

Redakcija Magazina Tabloid prikupila je dokaze za više od 200 sudija i 50 tužilaca, koji mogu ove delioce (ne)pravde odvesti na višegodišnju robiju. I tekstovi iz našeg magazina završili su pred istraživačima Europola i drugih istražnih službi i policija. U toj plemenitoj nameri pomogli su nam i istraživači srpske policije i istražnih organa, prateći tokove novca i račune pojedinih sudija, tužilaca, advokata, javnih izvršitelja....

Prošle nedelje dobila sam presudu Višeg suda u Beogradu, kojom se glavni urednik Milovan Brkić i ja (Mersiha Hadzić) obavezujemo da trojici kraljevčana, pripadnika minorne političke stranke Lokalni front Predragu Voštiniću, Vladanu Slavkoviću i Vladimiru Maroviću isplatimo iznos po 80.000 dinara svakom od njih i platimo im troškove postupka u iznosu od 102.000 dinara.

Povod je bio tekst u kojem je opisano kako kraljevački Lokalni front služi Srpskoj naprednoj stranci u ovom gradu.

Tekst se može pročitati na ovom linku (https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=436&cl=25)a objavljen je pre tri godine, pod naslovom Iza čije pozadine je Front, broj 436.

Tužba je podneta nakon pet meseci i 26 dana od dana objavljivanja teksta. Posle odgovora na tužbu, u kojoj smo istakli prigovore da je tužba pogrešno označila privredno društvo, kao izdavača novina, a i pogrešno označila svojstva tuženih novinara i ime lista, advokat tužilaca je povukao tužbu u odnosu na privredno društvo, a preinačio tužbu u odnosu na urednika i novinara, mada neprecizno, a po proteku roka od šest meseci.

Nakon što je sudija, koja je bila zadužena sa predmetom napredovala i izabrana za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, predmetom se zadužila sudija Ida Nikitović, predsednica prvostepenog parničnog odeljenja u ovom sudu. Ova razvedena i psihički obolela sudija leva je ruka predsednika suda Aleksandra Stepanovića.

Na raspravu održanu 8. aprila nisam pristupila, nisam bila ni pozvana!

Teško je komentarisati presudu. Skoro je nemoguće je opovrći, jer sudija koristi fraze, opšta mesta, protivurečna je.

Zašto se žurilo sudiji Idi Nikitović? Ova sumanuta žena bila je portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu. A Aleksandar Stepanović je slab na portparolke. Sve su postale sudije i ostale mu verne.

Jedan od tužilaca (Vladan Slavković) ima polubrata, što je u tekstu i navedeno, koji je bio predsednik Privrednog suda u Kraljevu. Ime u tekstu mu nije pomenuto. Reč je o sudiji Zlatanu Dimitriću, koji je 1. januara 2010. postao sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu i istog dana imenovan za v.d. predsednika privrednog suda u Beogradu.

Zašto je važan pomenuti polubrat tužioca Slavkovića.

Za vreme predsednikovanja sudija Zlatan, koji nije tako zlatan, pojavio se u redakciji Magazina Tabloid, sa izvršnim sudijom, da uz pomoć jakih policijskih snaga iseli nas iz prostora u kojem se još nalazimo. Bili smo šokirani, jer predsednik suda, koji nije i izvršni sudija, dolazi na izvršenje. Jedan od naših saradnika prišao je Zlatanu i poljubio ga u usta. Gde si ljubavi, rekao je, znajući ga iz Kraljeva, kao homoseksualca koji ordinira i po staničnim kozetima.

Zlatan se zbunio i utekao je iz redakcije, što je bilo smešno i policajcima.

Zlatan je blizak predsedniku suda Aleksandru Stepanoviću, tako da je klan iz Privrednog apelacionog suda u kojem sudi pomenuiti Zlatan, zadužio Stepanovića, koji vraća usluge.

Pozvala sam važnog čoveka iz Kraljeva. Pre dva dana poslao mi je opis tuženih iz Lokalnog fronta.

''Slavković je bio u JUL-u, pa je otišao u radikale, onda se priklonio DS-u pa je otišao kod Batića u Demohrišćane gde je dobio stipendiju slikarsku da sedi u Nemačkoj dva meseca, zahvaljujući prof. P. Stojanoviću (afera Index u Kg). Onda je momak otišao u LDP, pa se vratio na sedam dana u DS, da bi napravio sa tim Marovićem (pseudofilosof) uz pomoć Soroša LDF. Pokojni savetnik za privredu Mikić (bio vezan za Tomu Nikolića) dao im je pare za Lokalni front koji su napravili i u Valjevu. Povezani su sa SOROŠEM (prvo ocem pa sinom, a onda preko sina sa Vučićem).

U toj grupi su neki kućni saveti iz Niša ali i "Ne davimo Beograd". Ovaj Slavković je postao amaterski glumac, pa amaterski reditelj, kao scenograf (na žalost ja ga zaposlih tu kad su ga isterali žuti iz škole) postaje direktor pozorišta u Kraljevu. Ima neku paralelnu scenu i amatersku trupu dostojnu Sodome i Gomore. Povezan je sa navodnom avangardom pozorišnom Srbije koja bi, koliko ja pomalo znam o tim stvarima, u ime dobrog ukusa morala da se raspusti.Voštinić je neuspešni student, jedva je negde u V. Banji ili Batočini završio gimnaziju. Ide stalno u Cavtat i Dubrovnik i Zagreb na neke pripreme političke a najverovatnje o trošku Soroš fondacije. Čuo sam jednom kako govori engleski... dikcija i gramatika katastrofalni, a jezik odgovara američkim dilerima po ulicama predgrada. Voštinićev otac je bio službenik za izbeglice, bila je afera krađe mesa namenjenog izbeglima sa Kosova kad su pristigli. Vršio je pronevere koliko se sećam, ali je to nekako tad zataškano. Marović je bolestan. Zloupotrebljava kažu posao i sprovodi indoktrinaciju gimnazijalaca, on je inače teški diabetičar. Slavkoviću nisu strani narkotici a Voštinić je organizator šetnje od Kosova do Beograda kombijem koji ih je vozio sa kamermanima dok je šetnja bila samo pred naseljenim mestima i neposredno iza njih. Ima jaku podršku Olje Bećković i N1 TV...''

To potvrđuje čovek koji je promovisao ovu gospodu.!

Moj školski drug, koji radi u odeljenju Bezbednosno informativne agencije obaveštava me da Lokalni front servisira Javno komunalno preduzeće Vodovod iz Kraljeva, čiji direktor je Aleksandar Protić, čija supruga Sanja Protić je zamenica Višeg javnog tužioca u Kraljevu. Posalo mi je i fotografije sa sastanka Protića i Slavkovića.

Iako ne prima stranke, čak ni sudije, predsednik Višeg suda u Beogradu uspešno obavlja poslove kojima sebi puni džepove, unapređuje svoje konkubine, predlaže ih za izbor u osnovne, više i apelacioni sud. Čini usluge onima koji mu te usluge mogu da vrate, ili su ga zadužili.

Pripremamo akciju da razdužimo sudijske funkcije gospodina Stepanovića, tako što ćemo izvršiti građansko hapšenje, čim dokaze kojima raspolažemo, pretočimno u krivičnu prijavu sa opravdanom sumnjom.

Dok se predstavlja kao mučenik, koga proganja Vučićev kartel, Stepanović mu obavlja mnogo prljave poslove. U ovom slučaju Vučić sigurno nije bio zainteresovan za trojku iz Kraljeva.

Teško je u jednom tekstu opisati zlo koje se dešava u "Palati (ne)pravde''.

Za zamenika predsednika suda Stepanović je postavio sudiju Tatjanu Sretenović. Ona je kao sekretar Okružnog suda u Beogradu bila ljubavnica dvojice predsednika suda. Izabrana je za sudiju četvrtog opštinskog suda i istog dana premeštena u Drugi opštinski sud, koji se nalazio u istoj zgradi kao i Okružni sud.

Gospođa Tatjana Petrović, udala se za kolegu koji je kasnije postao advokat. Bio je dobar čovek, ali alkoholičar i narkoman. Uhapšen je kada je pokušao da u Centralnom zatvoru prošvercuje preko svog laptopa kokain klijentu. Onda se Tatjana morala razvesti, a muž je ubrzo umro. Sudije porotnici su mi potvrdili da se nakon toga, izvesno vreme, Tatjana presabrala, da je prestala da se ponaša nasilnički prema okrivljenima i advokatima i da izriče kazne koje nisu bile odmazda. Kao takvu predsednik suda je postavlja, kao svoju vernu slugu, za prvog zamenika.

Glavni urednik je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu optužen privatnom krivičnom tužbom podnetom od strane jednog novosadskog biznismena. Koji ima puno para. Prvo se novosadski osnovni sud oglasio nenadležnim, što je šokiralo biznismena, a u Beogradu je predmetom zadužena sudija Dušica Ristić. Umesto da odbaci tužbu, jer je nepropisno sastavljena, na trećem ročištu onda predmet daje drugom sudiji. Ona je bila Stepanovićeva portparolka. Bolje da se ne čuje da njegova cura mora da oslobodi urednika.

Sprega sudija, tužilaca i policije je ''bratska''.

Tako je Osnovno javno tužilaštvo u Kuršumliji zatražilo od od PS Kuršumlija da sprovede izviđajne radnje i utvrdi ko je autor teksta (koji sam ja napisala), jer je protiv mene podneta krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela ''Napad na advokata''. Objavljujemo dopis načelnika PS Kuršumlije upućen redakciji.

Odmah potom stigla je i tužba četvoro sudija iz Prokuplja i Kuršumlije. Predmet je prosleđen u prave ruke. Sudiji Mileni Vasić Jovičić. Ona je, po Stepanovićevom nalogu donela privremenu meru o zabrani štrajka beogradskim advokatima! Prethodno je tužbu istog advokata odbacio Upravni sud, a i Viši sudovi u Šapcu i Zaječaru.

Visoki savet sudstva je centar korupcije i uništenja srpskog pravosuđa.

Evo obrazloženja za izbor sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu Dragana Martinovića

Visoki savet sudstva je 29. 11. 2018. predložio izbor gospodina Martinovića, uz obrazloženje:

''Dvadeset peti predlog Komisije je kandidat Dragan Martinović, sudijski pomoćnik u Višem sudu u Beogradu. Dragan Martinović je rođen 1986. godine. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. godine, a pravosudni ispit je položio 2012. godine. Nakon završenog Pravnog fakulteta, 21. septembra 2009. godine zasnovao je radni odnos u Trećem opštinskom sudu u Beogradu kao pripravnik volonter. Od 01. januara 2010. godine radio je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kao pripravnik volonter. Nakon položenog pravosudnog ispita 09. maja 2012. godine zasnovao je radni odnos u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u zvanju sudijskog saradnika a počev od 15. maja 2013. godine radi u Višem sudu u Beogradu na radnom mestu sudijskog pomoćnika u zvanju višeg sudijskog saradnika - samostalnog savetnika. Za ostvarene rezultate rada u Višem sudu u Beogradu u 2015., 2016. i 2017. godini ocenjen je ocenom „naročito se ističe". Prema mišljenju sednice svih sudija Višeg suda u Beogradu i Apelacionog suda u Beogradu dobio je pozitivno mišljenje, te ispunjava sve uslove koji su propisani Zakonom o sudijama za izbor sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu. Kandidat Dragan Martinović je polagao ispit za osnovne sudove i ostvario je ocenu pet.''

Pomenuti je bio pripravnik kod sudije Trećeg suda u Beogradu A. Stepanovića. Nijedan sudija Višeg suda u Beogradu nije glasao za njegov izbor, kao nijedan sudija Apelacionog suda, samo je konstatovano da ispunjava formalne uslove za izbor.

E, takav sudija je potreban srpskom pravosuđu.

Visoki savet sudstva 25. 12. 2018. godine je doneo i

D L U K U

ODOBRAVA SE studijsko putovanje Živku Jevđenijeviću, sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu, u Budimpeštu, u periodu od 21. do 25. januara 2019. godine, radi učešća na obuci u organizaciji CEPOL-a, na temu visoko-tehnološkog kriminala.

PREDSEDNIK

VISOKOG SAVETA SUDSTVA

Dragomir Milojević

Osnovni sud ne postupa po predmetima visoko-tehnološkog kriminala, jer Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal postupa pred Višim sudom u Beogradu! Kako se to ''obučava'' i specijalizuje pomenuti Živko, za predmete u kojima on ne postupa?

Objavljujemo i pismo zaposlenih u Osnovnom sudu u Nišu, koje je VSS ''usrećio''.

1

Vapaj zaposlenih u sudu iz Niša

Ćorka Pantiću !

Poštovani,

Mi, zaposleni u pravosuđu na području niške apelacije gotovo da smo izgubili nadu da je moguće izboriti se sa nezakonitim postupanjima koja gledamo svakog dana a čiji su direktni kreatori određene, međusobno povezane, visoko pozicionirane, sudije.

Ovom prilikom nećemo vam iznositi sve nezakonitosti koje se čine u „Palati pravde" u Nišu, već samo poslednju u nizu koja predstavlja „kap koja je prelila čašu".

Naime, pred Osnovnim sudom u Nišu vodi se krivični postupak protiv okr. Uroša Pantića, sina doskorašnjeg člana Visokog saveta sudstva Aleksandra Pantića u predmetu K.964/19. U pomenutom predmetu predsednik Osnovnog suda u Nišu Saša Dujaković bio je svedok, navodni, očevidac događaja. Naravno, svedočio je u korist okrivljenog, svedočenje je najblaže rečeno skandalozno, ali je ipak na osnovu ovog svedočenja sudija doneo oslobađajuću presudu. Na sreću, ovakva skandalozna odluka ukinuta je od strane Višeg suda u Nišu (veće sudija: Bojana Vujačić predsednik, Nebojša Đikić i Goran Spasić) i predmet je vraćen na ponovno odlučivanje, ali PRED DRUGIM SUDIJOM!

Ovakvo svedočenje nije proisteklo iz altruističkih pobuda Saše Dujakovića, tj. iz želje da kolega pomogne kolegi, već iz potrebe da se vrate sva ranija dugovanja. Pomenuti Aleksandar Pantić, sada sudnja Apelacionog suda u Nišu je za vreme mandata u Visokom savetu sudstva najpre pomogao da rođeni brat Saše Dujakovića, Darko Dujaković bude izabran za sudiju Osnovnog suda u Nišu, da snajka Saše Dujakovića, Bojana Dujaković bude izabrana za sudiju Prekršajnog suda u Nišu, da bi u konačnom pomogao da Saša Dujaković bude izabran za predsednika suda, a sestričina njegove supruge Sanja Gašić bude na poslednjem konkursu izabrana za sudiju Osnovnog suda u Nišu.

Apelujemo na vas da o ovome obavestite javnost jer smo svedoci da je u zemlji Srbiji moguće pokrenuti i promeniti nešto tek pošto se uključite vi.

Poslednji događaj koji ima veze sa Aleksandrom Pantićem jeste da je već pomenuti sin imenovanog, Uroš Pantić, osumnjičen za izvršenje novog krivičnog dela koje ima veze sa narkoticima, te da je u toku pokušaj da se i ovaj slučaj na volšeban način zabašuri i to tako što je za početak iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Nišu prenet u nadležnost Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, pod nejasnim okolnostima. Jedini način da se spreči novo nazakonito postupanje u vezi ovog postupka je da se vi zainteresujete za ovaj slučaj i pratite tok postupka pred tužilaštvom u Nišu.

Nadamo se da ćete imati razumevanja za anonimnost obraćanja jer se radi o osobama koje su spremne na sve u cilju zaštite svojih visokih pozicija po svaku cenu.

Dana 13.05.2022. godine

Zaposleni Osnovnog suda u Nišu

Prilog: presuda Osnovnog suda u Nišu K.964/19 i presuda Višeg suda u Nišu Kž1.

2

Javke iz Okružnog zatvora u Novom Sadu

Prepušteni sebi, Božjoj i volji upravnikovih ljudi

Poštovana redakcijo,

Kako sam u Vašem magazinu Tabloid od 03.03.2022. god pročitao članak o bezakonju u srpskim zatvorima šaljem Vam ovo pismo u nadi da ćete ga urediti i objaviti kao članak o Okružnom zatvoru Novi Sad i nepridržavanju Zakona i Ziksa i većinu osuđenika i pritvorenika tretiraju kao stoku, takođe, čast izuzecima pojedinih komandira koji su časni i čestiti ljudi, a oni su nemoćni da vrše bilo kakve promene na bolje. Počeću od zdravstvene službe koja je ravna nuli, počev od načelnika službe pa preko lekara do medicinskih tehničara tako da osuđenik ili pritvorenik koji nema neku jaku vezu u zatvoru ili nekog funkcionera SNS-a prepušten je samom sebi i Božjoj volji. Služba za tretman ništa bolja nije, te tako nema veze da li je osuđenik primeran, radno angažovan ili ne, nije u mogućnosti da napreduje do poluotvorenog dela ako nema jaku vezu ili novac bez obzira koliku kaznu izdržava, dok oni koji imaju vezu koriste izlaske prilikom kojih kradu, pucaju, fizički se obračunavaju, ali po povratku prolaze bez ikakvih sankcija. Javna je tajna da u kancelariji nadzornika pritvora pritvorenici koriste telefone i preko njih završavaju raznorazne kombinacije (politička batinjanja, skupove, uticaj na svedoke i slično). Zatvor ima upravnika i zamenika upravnika, ali samo na platnom spisku, pa nije čuditi što osuđenici pričaju da je Upravna zgrada „Javna kuća".

Mada sam čuo od starijih komandira kada kažu kakvo je stanje u državi takva je slika u zatvoru. Sada i sam vidim da je tačno tako, jer prvo predsednik Aleksandar Vučić laže čim progovori i kako onda da ne lažu i oni koji treba da prikazuju vlast prava i Zakon.

Iskreno se nadam da ćete ovo što sam Vam napisao objaviti u sledećem izdanju kao anonimnog osuđenika, a odmah potom ću Vam poslati jako dobru priču potkrepljenu dokazima gde bih voleo da bude objavljeno sa mojim imenom.

***

Poštovana redakcijo,

Šaljem vam ove dve priče u nadi da će bar koliko toliko biti objavljeno. Priča pisana crvenom olovkom je prethodnica ove. Ovde sam već izvestan period od maja 2019- te i jedinka u srpskim zatvorima što se tiče bolesti „Celijakije" - alergije na gluten. Zatvoru sam dostavio svu traženu medicinsku dokumentaciju čak i više što je trebalo, ali uzalud sve jer su sve pobijali neistinitim izveštajima, jer kako mi jedan zatvorski doktor (veterinar) reče: mene štiti sistem mogu da napišem šta god hoću ne možeš mi ništa".

A, ja samo tražim da jedem tri obroka kao i svaki osuđenik i pravu lekarsku pomoć. Na kraju su mi dali da radim u kuhinji pa da se snalazim, što sam i prihvatio i radio godinu dana dok mene i još dvojicu nisu izbacili i vratili u zatvoreno odeljenje na najprljaviji i debilan način. Kao što rekoh radio sam oko godinu dana kao i ova dvojica što su izbačeni i to ovako: krajem aprila instruktor Jekić najlošiji čovek u celom zatvoru je iz hira i nervoze, jer je kockar i u kockarskim dugovima pod kamatom, jednog Roma osuđenika radno angažovanog navratio da uzbuni ostale osuđenike na neku vrstu blokiranja rada kuhinje, a što smo mi malo inteligentniji smirili i ako se mnogo loših stvari dešava i sve probleme koji nas muče stavili na papir kako bi razgovarali sa nadležnima u zatvoru, ali je njima pogrešno preneto.

Došli su zamenik upravnika i načelnik službe obezbeđenja da razgovaraju sa nama o problemima u prisustvu tog instruktora i rekli da zbog razgovora neće biti nikakvih posledica i da će gledati što pre kako da reše probleme. Na kraju 27.04.2022. god. od tog instruktora saznajemo da je napisao za nas trojicu koje je ceo zatvor hvalio kao najbolje radnike da ne ispunjavamo radne obaveze jer mu je naređeno kako bi nas izbacili iz kuhinje.

I to se desilo 28.04.2022. god. Kada nam je jedan nadzornik pretio da ako se čuje o ovome završićemo u Vranju, jer on ima veze jake. Predočio sam im da znam da instruktor kuhinje uzima na zajam pare od osuđenika, uz izgovor da će vratiti i da mu trebaju za kćerku i da će tom ko mu pozajmi i srediti bolji tretman i polu otvoreno odeljenje. Donosio je osuđenicima karte za kockanje i igrao sa istima, donosio je alkohol i vijagre za bračne posete i dalje radi normalno i ako smo to sve obelodanili. Iskreno se nadamo svi da ćete ove priče urediti i objaviti.

Unapred zahvalni osuđenici Okružnog zatvora Novi Sad.

3

Svi Vučićevi plaćenici

''Poštovana gospodo, danas 19. maja je u Beogradu došlo do sastanka predsednika evropskog veća Šarla Mišela i poremećene dilerske mafijaške psihopate Aleksandra Vučića. Srpske Bezbednosne obaveštajne strukture koje deluju širom evropskog kontinenta i u saradnji sa određenim licima iz Europola, došle su do snimljenih transpikta razgovora između Hašima Tačija, albanskog narko dilera i sadašnjeg predsednika evropskog veća koji su putem telefona dogovorili kupovinu slobode Ratnog zločinca i teroriste Ramuša Haradinaja 2017. godine u Francuskoj.

Naime, Albanska narko mafija uplatila je na bankarski račun u Nici trideset miliona eura na poslovni račun kompanije Šarla Mišela, koji je preko ministarstva pravde i određenih lica u Republici Francuskoj sa deset miliona eura podmitio sudsko veće francuskog pravosuđa da donese oslobađajuću presudu za teroristu i ratnog zločinca Ramuša Haradinaja.

Prema izveštajima i saznanjima određenih lica iz Europola, zabeleženo je, da su se u više navrata tajno sastajali 2017. godine u Nici Šarl Mišel, Hašim Tači, Zoran Zaev i mafijaški psihopata Aleksandar Vučić.'' - navodi se u pismu upućenom Magazinu Tabloid.

podeli ovaj članak:

Natrag