Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo zaposlenih u privatnoj klinici "Colić"

Kad doktorki drhti ruka

***

Poštovani g. Brkiću,

Sigurni smo da Vas je već neko od zaposlenih ili pacijenata kontaktirao, ali smo svi u strahu za posao i kazni ako se otkrije identitet.

Pacijentima je prioritet da reše svoju muku a ne da pišu novinama, pogotovo nevoljno otkrivaju svoj identitet. Naravno, reč je o dr Nini Šijan-Mišković, što reče jedan njen mladi štićenik, „znate, njoj je onaj Šijan rod..”.

Većina i ne zna o kome se radi, međutim, kada čuju da se radi o „ onom „ poznatom karakteru iz beogradskog i evropskog podzemlja’’, neki se verovatno i uplaše.

Drugi, pak, odmah posramljeno pokušavaju da se sete, koji bi bio Šijan, književnik, pesnik, neki umetnik i ne sluteći da se doktorkini puleni hvale kriminalcem koji joj je rod.

Da je Ivo Andrić pa da se doktorka pohvali... Međutim, jedan od poslednjih slučajeva, kada je doktorka unakazila pacijentkinju je prelio času zbog čega smo odlučili da vam se obratimo.

Prvi i krajnji cilj je da potencijalne pacijente informišemo koje su sve opcije njihovog tretmana od strane dr Šijan-Miškovič.

Dr Šijan Miskovic je bleda slika onoga šta je bila. To je svaki dan sve izraženije, to se čak i na njenoj spoljašnosti primećuje. Ipak, njeni prohtevi su veliki, ona i dalje radi po nekoliko operacija dnevno, iako uveliko gazi 58. godinu života. Znamo da hirurzi polako sa godinama prelaze u savetnike i posmatrače dok mlađi rade operacije.

Dr Colić i svi ostali se trude da je rasterete, zato se događaju nedopustivi propusti, da ona ne radi kontrole pacijentima, neke čak nikada više posle operacije i ne vidi. Ona uopšte nema uvid u stanje pacijenta, čak pred svima nama pacijentkinji koju je unakazila i koja je uzaludno zove i traži kontrolu, pita „pa, šta je sada problem?”.

Ona naime i ne zna, ne seća se šta joj je napravila i skoro jadikuje kako joj ova dosađuje. Zatim joj se da bude nama interesantna i duhovita podsmeva, upravo zbog tog naruženja koje joj je ona na više mesta napravila. Dalje je konstantno ogovara, podsmeva joj se, omalovažava kao da mi ne znamo pravu istinu i da ona ne treba nama da objašnjava situaciju. Nadamo se i svi čekamo tužbu, opravdana je.

Pacijentkinju smo kontaktirali, spremna je da potvrdi naše navode. Ime i adresa kao i broj telefona su prosleđeni redakciji. Doktorka Šijan-Mišković, zapravo sada češće insistira na Šijan otkada je zaljubljena, kao što rekosmo, gazi uveliko 58. godinu zivota, mada se, opet otkad je zaljubljena, baš potrudila i radila na svom licu, za hijaluron je ekspert. Izgleda mlađe, ali negde mora da se pokaže.

Doktorka ima veoma izražene klimakterične tegobe, i sama se žali, preznojava se profuzno, a to veoma dekoncentriše, naročito tokom dužih operacija.

Doktorka i bez toga ima probleme sa koncentracijom, sve zaboravlja, stalno se nešto podseća, umorna, pati od nesanice, dolazi neispavana. I onda dolazi na operacije, ne smanjuje im broj, i dalje gladna za novcem, a veliki su i prohtevi. Doktorka zaboravlja puno ali ne zaboravi da podseti saradnike da daju preporuku i vizitkartu za limfnu drenažu kod njenog ličnog terapeuta, kome je mecena i kod koga je limfna drenaza 50 evra 60 minuta, više nego u Nemačkoj, gde je on bio na kursu od 3 nedelje.

Kod limfoterapeuta u Beogradu, koji imaju istu edukaciju visokih strukovnih studija u Srbiji i takođe 3 nedelje kursa u Hintercartenu na Feldi klinici u Nemačkoj, npr. gospođa Maja Njagojev (2013. g. usavršavanje u Hintercartenu na Feldi klinici) 1,5 -2 sata košta 3500 dinara.

Doktorka je očigledno svoga štićenika uputila da treba visoko da se kotira, što je nama jako neprijatno, da delimo vizit karte znajući da je to obično obmanjivanje naših pacijenata, jer osoba sa identičnom edukacijom naplaćuje razumnu cenu upola manju nego njen štićenik. Toliko ne košta kod Nemca limfoterapeuta koji je nekoliko godina studirao u Nemačkoj, usavršavao se i usavršava se po njihovim cenama i plaća troškove svoje prakse po nemačkim cenama.

Doktorka i sebe precenjuje, operacije naplaćuje kao u najboljim klinikama u Zapadnoj Evropi a ne vredi toliko. Tamo za toliki novac u imate kontrole svaki dan i limfnu drenažu, laser... Dakle, svaki dan tako da ne moze da se desi da 4 dana prođu i da dođe do komplikacija ili neželjenog toka, kao što se dr Šijan Mišković događa.

Pored odmaklog životnog doba za jednog hirurga, primetan je sve izraženiji tremor glave, sada joj i glas postaje tremulozan, naročito kada se umori ili se uzbudi zbog nečega. Da li osoba sa izraženim tremorom glave može da operiše, kako fiksira sliku pred sobom, operativno polje, ranu, kada se glava trese? Koliko je poznato, sa tremorom glave, onda i glasa, javlja se često i tremor ruku, prvo povremeno, pa u vreme uzbuđenja, umora, nespavanja, popijene kafe... a onda i bez provokacije.

Kako može osoba sa tremorom ruku da operiše? On se javi kad tad uz tremor glave i glasa. Da li se čeka da nekoga unakazi pa da prestane da operiše? Koliko nam je poznato, postoji neka bolest mozga, hipofize sa čim je tremor možda u vezi? Da li takva osoba može da operiše? Isto tako i da daje hijaluronske injekcije i injekcije botoksa. Promaši milimetar i padne kapak. Koga je briga za ovo? Vlasnika sigurno ne, jer on dobro zna za sve ovo i ne preduzima ništa.

Sve se kod nje promenilo, ostala je samo njena izražena manipulativna priroda nepromenjena, manipulacija broj jedan, osmeh mio tipa baš sam slatka, i kada varijanta. Ako ne uspe aktivira manipulaciju B, tipa jadna ja, nisam znala, niko me ne poštuje, nisu mi rekli. I na kraju i ne mislite na to da je unakazila pacijenta nego žalite nju .

Očekujemo reakciju dr Šijan i dr Colića, ako imaju obraza da bilo šta demantuju.

podeli ovaj članak:

Natrag