Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Govoreći otvoreno

Povodom odluke američke administracije da Balkan, kao izraubovanu kurvu, prepusti drugima

Na putu suza

Nad Srbijom se nadvilo strašno ludilo Aleksandra Vučića, koje slepo prate njegovi mediji. Nad Srbijom i balkanskim državama nadvilo se crno vreme propadanja. Vučićevi zaštitnici iz Vašingtona brzo su, skoro u velikoj žurbi, odlučili da pobegnu sa Balkana, čije čišćenje od kriminala su godinama najavljivali. Na isti način pobegli su iz Avganistana, na isti način ostaviće ostatke Ukrajine samoj sebi. Hoće li i kartele, koje su opljačkali, ostaviti na milost Europolu, Eurodžastu i građanima koji će krenuti, umesto putem suza, putem krvi

Milovan Brkić

Ceremonijom primopredaje u kampu Anthonic, između vojske SAD i avganistanskih odbrambenih snaga u provinciji Helmand, 2. maja 2021, označeno je povlačenje Sjedinjenih Država iz Avganistana. Bez najave, i bez upozorenja javnosti, administracija Džozefa Bajdena je, i pored gunđanja Pentagona, povukla američke trupe iz ove okupirane države koju su okupatori mučili duže od dve decenije.

Američki mediji su ovaj događaj označili kao kasno priznanje Amerike, da nije ostvarila svoj cilj.

Kada je u februaru ove godine Ruska Federacija naredila Oružanim snagama da započnu vojnu operaciju u Ukrajini, započeo je novi poraz Duboke države i njenog eksponenta predsednika Bajdena.

Posle tri meseca oboreni su, otkriveni i razbijeni planovi politike američkog predsednika da se okupirana Ukrajina, više godina pripremana, nahuška na Rusiju, sa ciljem da je uz pomoć NATO alijanse i uz podršku Evropske Unije, poraze, ponize i opljačkaju.

Ispostavilo se da Sjedinjene Države, žrtvujući sve članice Evropske Unije i NATO alijanse, nisu sposobne i da Rusiji mogu da pljunu pod prozor.

Neočekivano, Sjedinjene Države su počele da gube saveznike, čini se, zauvek. Kina, Indija, Pakistan, Iran, Irak, Egipat, Saudijska Arabija, Emirati i arapske zemlje okrenule su leđa gospodinu Bajdenu.

Evropa se davi u problemima. I Amerika je počela da se rastače. Čekaju je teška vremena.

Pre tri meseca doneta je odluka da se Amerika povlači i sa Zapadnog Balkana. Zemlje Zapadnog Balkana bile su zlatna koka, kojom su banditi iz USA pljačkali siromašne balkanske zemlje, dovodeći ih do nestanka.

A na Balkan su došle po starom scenariju. Preko narkotika.

Preko Prištine su distribuirale stotine tona heriona, od čije prodaje su punili fondove CIA, a ona održavala vojsku i svoj okupacioni sistem u Avganistanu. Čak te pare nisu davali ni Pentagonu, da usavrši vojnu tehniku, da budu sposobni da ostalim državama sveta prete moćnim oružjem i likvidacijom.

Da bi režime balkanskih država održavali u životu i na vlasti, dozvolili su svom čoveku, odnosno svojim ljudima, braći Šarić, da prodaju herion u Italiji i distribuiraju u Evropu. Droga je dopremana pod zaštitom agenata CIA. Tone su prodavane u Italiji i evropskom tržištu.

Da bi uništila italijansku mafiju, CIA je osmislila da droga braće Šarić bude jeftinija, da je distribuiraju uz picu. Ovako stečenim novcem, Šarići su punili siromašne budžete Crne Gore, Srbije i u Banja Luci. Na isti način izdržavala se i Albanija, Maćedonija i Priština. Lengli je sve balkanske narko kartele držao pod svojom zaštitom.

Za vreme administracije na čelu sa predsednikom Donaldom Trampom, odlučeno je da se, uz pomoć DEA-a, FBI-a i Agencije za sprečavanje pranja novca, napadnu narko karteli, jer su izmicali kontroli i ugrožavali su i nacionalne interese Sjedinjenih Država. Samostalno su trgovali oružjem, belim robljem, akciznom robom i služili su kao praonica novca kriminalnim grupama i mafiji iz evropskih i latinoameričkih država. Posebno je bio opasan Aleksandar Vučić. On je sklapao tajne i kriminalne poslove sa Kinom, sa tendencijom da je uvede u Evropu, sa Turskom i njenim sultanom Erdoganom, sa Arapima, a poslovao je isa Rusijom, naročito sa Belorusijom.

Vučić je zgrtao milijarde dolara i evra. U Sjedinjenim Državama je kupovao nekretnine, otvarao preko svojih ljudi kompanije, uglavnom transportne i kompanije preko kojih je mogao da podmićuje američke zvaničnike.

Koristio je i usluge Toni Blera, bivšeg premijera Engleske, koji je izdejstvovao bombardovanje Srbije, ucenama Bila Klintona.

Vučić je i šakom i kapom plaćao nemačku kancelarku Angelu Merkel, bivšeg kancelara Gerharda Šredera, sa kojim se našao na optužnici predatoj Federalnom sudu u Detroitu. Vučić se često sastajao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i austrijskim Sebastijanom Kurcom. Osim dupeta, njih su povezivali poslovi u kojima je Vučić i šakom i kapom davao im novac i poslove, samo da se grle javno (i ljube tajno)...

Bratu Erdoganu je produžio važnost poslova naplate BusPlus karte za još 13 godina! Tim ektsra profitnim novcem Turska naoružava Kosovo i finansira kosovsku elitu!

Balkanski narko karteli, na čelu sa Vučićem, imali su saradnju sa i sa američkim centrima moći. Tako je Metju Palmer, pozicionirani službenik Stejt Departmenta, za ogromnu količinu novca, obezbeđivao.

Darko Šarić je pao, njegov kartel je bio poslušan, ali nije mogao da kontroliše saradnike. Jedan od njih brutalno je u Dubrovniku ubio agenta DEA. Preko njega je poslovao sa Metju Palmerom, te je tako podmićen državni sekretar Majk Pompeo, sa 200 miliona dolara, u kešu, koji je Palmera postavio kao svog izaslanika na pregovore između Prištine i Beograda. Vučić je ranije primio od Tačija 300 miliona evra u Parizu, za priznavanje Kosova. Palmer je na sva usta pretio Srbima da moraju da priznaju Kosmet.

Stejt Department je prljao Srbiju, šaljući za ambasadore Kajla Skota, čija supruga Nevena je Hrvatica, kao i Entoni Godfrija, koji su stajali iza svih Vučićevih zločina, hvaleći ga na sva usta.

Kajl Skot je ''naterao'' ministarku Zoranu Mihajlović da u izgradnju Moravskog koridora ugradi i pola milijarde više za firmu Vesli Klarka, generala, koji je rukovodio bombadrdovanjem Srbije. Ovaj ovejani kriminalac postao je, nakon bombardovanja Srbije i okupacije Kosova, vlasnik rudnika, hidroelektrane, elektro sistema, za male pare, koje su mu vraćene! Ove razbojničke pljačke nisu viđene od Džingis Kana i turskih sultana.

Da bi "pomilovali" Šarića, kao i u filmovima o Eskobaru i El Čapu, drmatori iz CIA uveli su u pregovore sa njim Vladimira Cvijana, svog saradnika.Cvijan je, preko Miodraga Rakića, odložio Šarićevo hapšenje, a odlukom da Vučića dovedu na vlast, uputile su Cvijana da za Šarića traži Vučićevu zaštitu. Šarić je pristao na deset godina zatvora, uz sve povlašćene uslove, a Vučić isplatu na Malti tešku 420 miliona. I bilo je tako.

Vučić, međutim, u beleškama tvrdi da je 220 miliona dao agentima iz CIA! Navodi njihova imena, kao vreme isplate i račune!

Međutim, Šarić, kao ni Eskobar, ni El Čapo i njegove kolege, nije mogao da odrobija, a da ne ubija, ne zastrašuje... I on je, kao El Čapo, imao sve uslove u zatvoru. Napravio je dvoje dece, imao posete, ishranu. I telefon, kao i Hoakim Guzman, i Pablo Eskobar. Naravno, sve je snimano. U redovima branilaca imao je krticu, Vojislava Baćovića, koji je sve otkucavao. A Šarić mu je verovao, mada je imao iskusnog advokata Dejana Lazarevića, kao i Stefana Šarića.

Novi udar Šarić je doživeo podizanjem optužnice protiv njegovog brata. Moguće je da na taj način Vučić želi još keša, jer planira bekstvo u Paragvaj. Možda i DEA želi da spreči da Šarići nastave trgovinu sa narkoticima koje kupuju od latinoameričkih oslobodilačkih pokreta, koje kupuju po duplo manjoj ceni, jer ti pokreti, tim sredstvima, kupuju oružje i bore se protiv izabrane vlasti.

Obaveštajna zajednica SAD-a je uložila mnogo novca i službenika specijalnih službi koje su krenule da ''prelistaju poslovne knjige'' balkanske mafije.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je 15. maja 2019. godine u Vašingtonu, u okviru posete Sjedinjenim Američkim Državama, sa državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD Kevinom Mekalinenom o unapređenju policijske saradnje dveju zemalja. Reč je o prvom sastanku jednog srpskog ministra policije sa američkim državnim sekretarom zaduženim za unutrašnje poslove.

Nakon sastanka, Stefanović i Mekalinen potpisali su Memorandum o razumevanju između Vlade Sjedinjenih Američkih Država i Vlade Republike Srbije o unapređenju saradnje u cilju sprečavanja putovanja terorista i borbe protiv nezakonitih migracija. Ovaj Memorandum omogućiće bržu razmenu informacija o migrantima, ali i onima koji su povezani sa potencijalnim terorizmom ili kriminalnim aktivnostima, što će doprineti većoj bezbednosti dve države, saopštio je kabinet ministra Stefanovića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu i sa predstavnicima Uprave za borbu protiv droga (DEA). Stefanović se sastao i sa direktorom Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristoferom Vrejom.

Stefanović i Vrej su se saglasili da je podizanje kapaciteta obe institucije od velikog značaja, a teme sastanka bile su i zajedničke obuke, kao i mogućnosti buduće saradnje Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije i Tima za spasavanje FBI, navodi se u saopštenju MUP. Stefanović je ocenio da je saradnja MUP i FBI dobra i intenzivna, ali da postoji i volja i namera da se ona unapredi, posebno u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma i visokotehnološkog kriminala.

On je razgovarao sa direktorom DEA Utamom Dilonom i njegovim saradnicima o unapređenju borbe protiv trgovine narkoticima, kao i saradnji srpske policije sa pripadnicima DEA.

Stefanović je naveo da su pripadnici MUP Srbije tokom 2018. godine zaplenili više od četiri tone droge, dok su u prva četiri meseca ove godine oduzeli više od dve tone droge.

Sagovornici su se saglasili da borba protiv narkotrafikinga predstavlja veliki izazov, ne samo za Srbiju i SAD, već i mnoge druge države. Zbog toga je, kako su istakli, važno utvrditi konkretne korake buduće saradnje obe službe, kako bi bili još efikasniji u hapšenju kriminalaca i zapleni narkotika, saopštila je informativna služba MUP-a Srbije.

Stefanović je pozvao Dilona i njegove saradnike da razmotre mogućnost unapređenja saradnje u oblasti edukacije i obuka..

Ministar Stefanović je 17. maja u Vašingtonu razgovarao i sa zvaničnicima o borbi protiv pranja novca i korupcije. On se sastao u Vašingtonu sa podsekretarkom za terorizam i finansijsko-obaveštajnu delatnost Ministarstva finansija SAD i sa zamenikom pomoćnika sekretara Međunarodnog biroa za narkotike i sprovođenje zakona, Sigal Mandelkerovom i Jorganom Endrjusom.

Stefanović je američkoj podsekretarki rekao da je Srbija usvojila više zakonskih i podzakonskih akata u oblasti u borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma, istakavši da su u potpunosti implementirane preporuke Međuvladine organizacije za borbu protiv pranja novca (FATF) kako bi naša država bila skinuta sa "sive liste" te organizacije, saopštio je MUP.

Pod naslovom ''Trampov čovek se sastao sa Stefanovićem'' opisan je susret ministra Stefanovića sa savetnikom za Nacionalnu bezbednost SAD!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu, na odvojenim sastancima, sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja u Stejt departmentu Metjuom Palmerom i zamenikom glavnog direktora za evropske poslove u Nacionalnom savetu za bezbednost SAD Džonom Eratom.

Na sastancima je bilo reči i o saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova sa agencijama za sprovođenje zakona SAD, kao i konkretnim rezultatima i prednostima te saradnje za obe zemlje.

Potpredsednik Vlade Srbije sastao se u Stejt departmentu u Vašingtonu s koordinatorom za antiterorizam u Birou protiv terorizma i nasilnog ekstremizma Nejtanom Sejlsom.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, Stefanović je u razgovoru sa Sejlsom istakao da je terorizam globalni problem s kojim se može izboriti jedino zajedničkom saradnjom.

U saopštenju se dodaje da je srpski ministar policije na sastanku sa ambasadorom Sejlsom rekao i da je Srbija posvećena borbi protiv pranja novca i finansiranja terorizma. Takođe, on je naglasio da je veoma važna razmena informacija u ovoj oblasti, kao i obuka u cilju podizanja kapaciteta srpske policije u borbi protiv potencijalnog terorizma i organizovanog kriminala.

Stefanović je u Njujorku razgovarao i sa šefom obaveštajnog biroa policije grada Tomasom Galatijem.

Stefanović i Galati razgovarali su o unapređenju saradnje njujorške policije i MUP-a Srbije, sa posebnim osvrtom na modele moguće saradnje u oblasti rada policije u zajednici i borbe protiv terorizma, saopštio je MUP.

Američki mediji nisu zabeležili posetu srpskog ministra sa čelnim ljudima obaveštajno-bezbednosne zajednice Sjedinjenih Država!

Zaista je neobično što se ministar jedne balkanske države sreo sa direktorima DEA, FBI-a i Uprave za sprečavanje pranja novca, savetnicima za nacionalnu bezbednost...

U delegaciji uz ministra Stefanovića bio je i komadant Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), koja bi trebalo da optužene privodi sudiji.

U izveštaju o ovoj poseti stidljivo je ministar izjavio da se razgovaralo i o implemetaciji zakonom potvrđenog Ugovora o izručenju optuženih između dve zemlje.

Skupština Srbije je, da posetimo, usvojila 14. februara ove godine i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o izručenju optuženih između Srbije i SAD, koji će imati retroaktivno dejstvo.

Ovaj ugovor, kojim se predviđa izručenje državljana bez obzira na nacionalnost, važiće retroaktivno u odnosu na sva krivična dela koja su u njemu pobrojana, osim sa jednim izuzetkom.

Naime, član 21 precizira da će izvršni organ zamoljene države imati diskreciono pravo da odbije izručenje za krivično delo izvršeno pre 1. januara 2005. godine, što znači da SAD ili Srbija, po sopstvenoj proceni, mogu da odluče da li će traženu osobu izručiti ili neće, čak i ako su ispunjeni svi zakonski uslovi za izručenje, koje utvrđuje sud.

Američke istražne službe prate rad srpske političke elite, trgovinu narkoticima, izvoz oružja, pranje novca ... Imaju zadokumentovane sve te aktivnosti, kao i svedoke saradnike.

Američke bezbednosne službe znaju kako se provela nemačka policija, verujući srpskoj.

Državni sekretar za Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Mihael Rot došao je u Beograd 15. septembra 2016. godine. Rot je došao u Beograd da srpska policija sprovede hapšenje narkodilera pod kontrolom vlasti, koje je odugovlačila mesecima. Sa sobom je doneo i spisak nemačke kriminalističke policije lica za koje njegova zemlja ima dokaze da se bave teškim kriminalom - trgovinom narkoticima, oružjem, pranjem novca..

Gospodin Rot je bio šokiran, kada su te večeri srpske policijske snage uhapsile oko 120 ''narkodilera''. Svi sa spiska gospodina Rota ''nisu nađeni na adresi'', a u stanovima nije bilo ničeg sumnjivog, jer ih je policija obavestila o raciji! Samo troje privedenih zadržano je u sudskom pritvoru, ostali su nakon 48 sati zadržavanja pušteni na slobodu.

Izvori Magazina Tabloid tvrde da je iz Vašingtona Ministarstvu pravde Srbije stigao spisak lica čije se izručenje od Srbije traži, ali da se ministarka pravi luda. Zato je u Vašington pozvan ministar policije i komadant SAJ-a i načelnik Službe za organizovani kriminal.

Na tom spisku je i Andrej Vučić, brat srpskog diktatora, sa njegovim saradnicima, koji se traže zbog terorizma, pranja novca, trgovine narkoticima...

Po povratku iz Vašingtona, Stefanović je pokušao da eskivira Vučića i da mu saopšti šta je sve čuo od svojih domaćina.

Vučić je naterao ambasadora Godfrija da pozove ministra Stefanovića, da njemu referiše šta se u Vašingtonu sprema za gazda Vučića. Čak je i pokušao da sprovede neke akcije u kojima je traženo hapšenje Andreja Vučića i njegovih saradnika.

Nijedna akcija međunarodnih obaveštajnih zajednica nije mogla biti sprovedena na teritoriji Srbije, do današnjeg dana!

Podsećamo da je 8. juna prošle godine predsednik Bajden potpisao Izvršnu naredbu, kojom je naložio Stejt departmentu i Ministarstvu finansija da sačine tzv Crnu listu lica sa Balkana koji ugrožavaju nacionalne interese SAD-a, švercom narkotika, oružja, pranjem novca, zaštitom terorista i terorizma. Ove godine, 16. juna, novim ukazom je osnažio Izvršnu naredbu za još godinu dana.

Sve je ovo loš, petparački film Bele kuće.

Plan o ''uvođenju reda na Balkanu'' je prošlost. Pretpostavlja se da će na ovaj način CIA i Bajdenove ptice grabljivice, oteti nekoliko stotina milijardi. Skinuće ih sa računa i zaplenom imovine, tako što će biti zabranjeno izdavanje viza ovim licima za ulazak u Sjedinjene Države, doživotno. Na taj način će biti konsfikovana i njihova imovina, raspisivanjem interne poternice za njima.

Za to vreme zločinačka banda iz Bele kuće je preko USAID-a, vladine organizacije, potrošila 882 miliona dolara ''reformišući srpske sudove, tužilaštva, javne izvršitelje i javnu upravu''.

To traje 20 godina za to vreme Stejt Department svake godine opisuje srpsko pravosuđe kao korumpirano i kriminalizovano, koje je u funkciji služenja vlastima.

Sada se i društvo iz USAID-a pakuje, sprema bežaniju.

Nedavno je američki ambasador izjavio da je Vučić, u odnosu na Miloševića, neuporedivo bolji!

Pritom, ambasador zna da Obaveštajna zajednica njegove zemlje tvrdi da je ovaj šizofreni američki sluga opljačkao Srbiju za najmanje 25 milijardi, koje se nalaze u američkim bankama. Koliko je još milijardi u bankama u drugim zemljama.

Evropski savet je pre dva meseca doneo rezoluciju u kojoj je najtežim rečima opisao stanje ljudskih prava, pravosuđa i korupciju Vučićevog režima!

Sve međunarodne službe i agencije koje se bave istraživanjem korupcije, siromaštva, pronevera, gladi... svrstavaju Srbiju kao jednu od najsiromašnijh zemalja Evrope, a Vučića kao tiranina, koji uništava zemlju i njom rukovodi kao svojim privatnim posedom.

Samo u ovom broju, u tekstovima koje objavljujemo, možete pročitati podatke o stanju u kojem se nalazimo, koje su prikupili strani istraživački centri i organizacije.

Sjedinjene Američke Države odlaze sa Balkana. Kosovo će štititi donekle, jer znaju da su na ovom prostoru Rusi prisutni u meri koja ih je iznenadila. Brzo će se spakovati povući svoje momke kući.

Nas će ostaviti da se obračunamo s Vučićevom bandom, ili su ga prepustili da ga drugi maknu.

Moji izvori govore da bi tiranin mogao biti smaknut oko 20 oktobra. On je iza sebe ostavio toliko dokaza o zlodelima koja je počinio sa zaštitnicima iz Sjedinjenih Država, da će, kada to stranci objave, ''crna zemlja proplakati''

Američki filmovi su često surovo realni kada opisuju događaje iz nacionalne istorije.

"Odrastanje Malog Drveta", prikazan je život dečaka koji raste uz dedu belca i baku Indijanku, i od njih uči lekcije iz života.

Dok odrasta u vrletima, prijatelj porodice, Džon Vrba ga uči da sazna ko su njegovi preci. I pripoveda mu kako su beli američki vojnici odveli Indijance u rezervat. Indijanci su, na put bez povrataka, krenuli peške. Pored njih su jahali vojnici na konjima, s puškama na gotovs. Put je bio dug. Prvo su počeli da padaju starci i deca. Vojnici su Indijancima dozvoljavali da zastanu i da sahrane mrtve. Posle im se žurilo i nisu dozvoljavali sahrane.

Džon Vrba pripoveda dečaku, kome su deda i baka dali ime Malo Drvo, da su Kočizi potom, da mrtve ne bi ostavljali lešinarima, nastavili da hodaju i da ih nose na leđima. Muž je nosio mrtvu ženu, brat mrtvu sestru. Pored puta, kojim su ih sprovodili surovi američki vojnici, stajali su beli ljudi. Nemo su posmatrali ovaj jeziv prizor, a Džon Vrba priča Malom Drvetu da je video mnogo belih ljudi kako naglas plaču, postiđeni prizorom svojih sunarodnika. Neki Indijanci, mahom još dečaci, kojima još nije ponestalo snage, nisu želeli da ih odvedu u tor i pokušali su da pobegnu. Neke od njih, vojnici ni rafalnim pucnjima nisu uspeli da pokose, i utekli su u šume. Vratili su se na svoja ognjišta.

Put kojim su Indijanci odvedeni u rezervat nazvali su Put suza.

Sudbina Indijanaca nam je poznata. A i naša, sva je prilika, nije bolja.

Prema istraživanjima OEBS-a, stepen zastrašivanja građana koje dolazi iz svih centara moći kojima Vučić raspolaže, dostigao je krajnju tačku. To znači da je ogoljena diktatura na sceni i da joj se bliži kraj.

Čitaoci "Njujork tajmsa" odabrali - "Ubiti pticu rugalicu" najbolji je roman u poslednjih 125 godina. Vreme je da i mi pobijemo naše ptice rugalice.

1

Selaković

Što se Selakovića tiče i njegovog "diplomatskog" odlaska u Kostariku, on je kao dete doveden iz Užica u Novu Varoš gde je živeo do šeste godine, pa kad su njegovi preseljeni u Beograd, jedno vreme je bio u specijalnoj školi "Anton Skala" na Savskom Vencu, jer je pokazivao slabe "kognitivne sposobnosti"....Kako je taj retard stigao gde je stigao i kako i preko koga je na Pravnom fakultetu napredovao (i "nazadovao"), zna se. Ali, zamisli da je kreten napisao u svojoj zvaničnoj biografiji da "vlada engleskim jezikom", a tvrdi da "solidno" govori francuski i italijanski, a da "poznaje osnove" grčkog i starogrčkog jezika. Verujte da ništa od ovoga nije tačno! Čovek je kompletan idiot, uprkos formalnom obrazovanju koje ima. Pismo koje je na skandaloznom engleskom napisao predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru, počeo je rečima: "I am so excited" što znači u direktnom prevodu "...Ja sam tako uzbuđen" (a to na engleskom znači nešto vrlo intimno, privatno i ne priliči obraćanju ministra spoljnih poslova jedne zemlje)...Vidim da su budalu žešće ismejali na svim mrežama, a tek je počeo da nas kompromituje po svetu...

Strašno šta se radi.

(L. Mitrović)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane