Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Hoće li se u Fondu zdravstvenog osiguranja očistiti kriminal od večite v.d. direktorke

Kad' je Sanja nekad bila tu

Redakciji Magazina Tabloid stiglo je više pisama zaposlenih u Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja koji rasvetljavaju direktorovanje u Fondu. Ovo objavljujemo kao morlanu podršku porobljenim u ovoj ustanovi, koji veruju da u novoj Vladi Srbije ova gospođa neće postati ministar zdravlja i da će, nkon pet godina u v.d. stanju biti premeštrena u Okružni zatvor u Beogradu, a potom u Požarevac.

Piše: dr Perica Ranković

Sa velikom zebnjom očekujemo izbor nove Vlade Srbije.

Pišemo Vam opet o alarmantnoj situaciji u Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja i totalnom uništavanju jedne do skora stručne i ugledne ustanove, sa nadom da ćete pomoći objavljivanjem ovog vapaja zaposlenih. Pisma koja smo drugima upućivali završavala su u rukama v.d. direktorke Sanje Radojević Škodrić, koja već pet godina uništava ovu, nekada renomiranu ustanovu, uništava organizaciju rada, ljudske resurse, a najvažnije zloupotrebom položaja i nezakonitim postupanjem arči državnu imovinu baš kao da je bogom dana da dokrajči sredstva zdravstvenog osiguranja.

Jasno nam je da se u svakoj pravnoj državi ovako teški prekršaji procesuiraju, ali zar treba da se dozvoli da opustoši Fond pa onda da joj se sudi?

Podsetićemo na njene postupke, koji bi je, u svakoj pravnoj državi odveli u zatvor, ili ludnicu.

Ni njene vradžbine, kojima se svakodnevno bavi, ne mogu pomoći brzom oporavku ove ustanove.

Direktora i zaposlene na rukovodećim položajima tretira kao toalet papir i svi oni moraju biti nemo poslušni. I prema direktorima filijala RFZO, odnosi se kao prema robovima i svake nedelje zakazuje nekakve obesmišljene sastanke koji imaju za cilj demonstraciju moći.

Svojevremeno je vodila kampanju protiv još vek zvaničnog ministra zdravlja (u ostavci) Zlatibora Lončara, pa je terala direktore Filijala da svi, kao papagaji, pričaju da je on za svo loše stanje u Fondu, kriv.

Ona je dugo vremena u pričama da je loš ministar zdravlja uništio zdravstvo i da će ona, kada ga nasledi, sve to da promeni.

Direktorka Sanja Radojević Škodrić je očigledno osoba sa psihijatrijskom dijagnozom jer kako objasniti paralelno zvanje univerzitetskog profesora i primenu crnomagijskih rituala. Da li je to Srbija koja se nalazi u mraku i podržava kadar profila kako je studenti zovu „lude Sanje" i njenih aktivnosti sa proročicom Šeherezadom.

Neka njena proročica bila je angažovana od večite v.d. direktorke da razvede ministra Lončara, što, koliko znamo, nije uspela.

Zaposlenima je bilo zabranjeno da kontaktiraju zaposlene u Ministarstvu zdravlja.

Koliko znamo, bivši direktor RFZO Nenad Đorđević, bivši JUL-ovac i kriminalac, njen je bio savetnik kako da okupira i opljačka Republički zdravstveni fond. Imala je i saučesnika u bivšem šefu kabineta ministra Lončara, gospodina Nikole Pandrca!

Kadrovska politika dr Sanje je poznata svima u gradu. Stotine pisama je napisano i poslato na sve adrese. Ko je stajao iza nje? I da li još uvek stoji

Svoju rođenu sestru, koja nije pravnik, rasporedila je u Filijali Beograd da odlučuje o pravima iz zdravstvenog osiguranja i to naravno ne sme niko da spomene jer se kao neadekvatno rešenje savršeno uklapa u sunovraćenu Filijalu.

Svim zaposlenima je poznato da je Škodrićka za svoju bolest (Kronova bolest) dobila donaciju u biološkoj terapiji vrednoj 200.000 evra, ali je ista terapija po hitnom postupku stavljena na listu RFZO i odmah se daje široke ruke, a nije teško pretpostaviti ko snabdeva osiguranike!

I dok mi zaposleni nemoćno gledamo propadanje i uništavanje ustanove, naša direktorka se obezbedila osnivanjem laboratorije OnkogenLab u ulici Patrijarha Varnave broj 15, genetske laboratorije kod Čuburskog parka i formalnim imenovanjem koleginice iz Kragujevca kao odgovorne. Naravno to ime će se brzo promeniti i glasiće na pravog vlasnika, a mi ćemo kao ludi gledati sve to i čekati da se neko seti samo da ispita zakonitost rada direktorke u RFZO .

Poznate su Škodrićkine estetske operacije na mesečnom nivou i to u istoj ordinaciji, ali pod raznim drugim dijagnozama su fakturisane RFZO.

Ne možemo da se ne zapitamo da li ćemo doživeti neko bolje, srećnije vreme.

Verujemo da nova Vlada Srbije neće tolerisati jednu poremećenu profesorku i njene prevare i pljačke.

(Zaposleni u RFZO)

podeli ovaj članak:

Natrag