Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rasulo

Velika propaganda laži, koja je plaćena parama iz budžeta, pred raspadom

Sumrak upišanog Boga Sunca

Vučićev režim može biti oboren, ali će i posle Vučića vladati Vučić, ako se pred sudska veća ne izvedu udarne perjanice njegove Velike propagande laži, ako se u sudskom postupku ne utvrdi koliko su bili plaćeni za zlodelo uništavanja javnog morala, recikliranja naše istorije, vere, kulture, za svu sramotu koju su naneli srpskim građanima. Mora se utvrditi ko je finansirao i na koji način novine, radio i te-ve stanice koje su po ceo dan veličali šizofrenog i upišanog srpskog diktatora Aleksandra Vučića. To se nije desilo 5. oktobra, te je zbog toga nastavljeno bestijalno uništavanje kulturnih vrednosti i promovisanje prostakluka i najnižih vrednosti i veličanje bolesnog diktatora kao istorijske ličnosti. Da li će srpska opozicija imati snage da očisti medijski prostor, ali na potpuno transparentan način, da pokaže platne spiskove novinara koji su godinama promovisali najniže vrednosti, da im se omogući da se brane i da imaju pošteno suđenje. Poslanici Narodne stranke i još njih nekolicina iz drugih tzv ''opozicionih'' partija pokazali su za skupštinskom govornicom da je Vučićev režim u Srbiji zločinački, izdajnički, pljačkaški i da nas vodi ka nestanku, kao naroda.

Milovan Brkić

Zaklela se, kažu, zemlja raju, da se sve tajne saznaju. Tako je do javnosti, po predanju, i dosta čuvana tajna o caru Trojanu i njegovim kozjim ušima, došla do podanika.

Napoleon je, odgovarajući na pitanje svog sekretara zašto od njega traži da mu referiše šta o njegovom veličanstvu piše samo strana, a ne i domaća štampa, odgovorio - Znate, gospodine, poznajem sve urednike tih listova i znam šta će da pišu!

Ta Napoleonova iskustva srpski diktator Aleksandar Vučić je odmah, po dolasku na vlast, sproveo u delo.

Još kao prvi potpredsednik Vlade Srbije, šizofreni Vučić je prvo podjarmio TV Pink i njenog vlasnika Željka Mitrovića, zatim je odmah ušao u koalciju i sa tadašnjim direktorom RTS Aleksandrom Tijanićem, sa kojim je opelješio TV Bastilju za više od 100 miliona evra. Potom je, s lakoćom, a imajući uticaj TV Pinka i TV Bastilje, okupirao Večernje novosti, dovodeći za glavnog urednika Ratka Dmitrovića, preko čijeg lista Argument je, svojevremeno, najavio ubistvo Slavka Ćuruvije.

Teror laži, pretnji, lažnih obećanja i najprimitivnije propagande i uništenje javnog morala, postala je srpska svakodnevica.

Intelektualci, koji su iza sebe imali ime i prezime, ugled i čast, počeli su da se predaju. Da prvo ćutke, a potom i glasno, podržavaju šizofrenog diktatora, a poznati glumac Miki Manojlović je otišao najdalje, poredeći ga sa Šarl De Golom! Poređenje od kojeg se povraća!

Porobivši vrlo brzo medije, Vučić je krenuo u surovu pljačku Srbije. Njenih građana, penzionera, zaposlenih, rasprodajom Arapima zemljišta, voda, pljačkajući kreditne linije...

Bog Sunca, kako sebe doživljava Vučić, po tvrdnjama Obaveštajne zajednice Sjedinjenih Država, iza sebe je ostavio pustoš i mrkli mrak.

Vučić, danas, u strahu drži i Veliku propagandu laži, njene novinare, urednike, delatnike. A plaća samo glavne urednike, dok hiljade ostalih proletera dobija mizerne plate. Ako ih uopšte i dobija.

Dnevnici Večernje novosti i Politika, posluju a da im se više ne zna stvarni vlasnik! Direktorka Politike je skoro dve decenije Mira Glišić Simić, bivša direktora Kompanije Cepter. Ko nju postavlja, produžava mandate, to niko ne zna, osim Aleksandra Vučića.

Politika je menjala ''vlasnike''. Država i akcionari izgubili su sva prava, jer je vlasnik postao tajkun iz Šapca, Miroslav Bogićević, koji je i ovu novinu kupio preko svoje firme iz Moskve. Bogićević je strpan u zatvor u Ustaničkoj, pokretanjem postupka pred Višim sudom u Beogradu, ali je ubrzo pušten, zaplenjena mu je imovina. On je kešom kupio slobodu, pa je Vučić izjavio da ne može držati u zatvoru čoveka koji hrani 7 hiljada zaposlenih! Istina je da su svi oni ostali bez posla, upisanog radnog staža, neisplaćenih zarada. Jer njihovim parama je Bogićević kupio sebi slobodu i kod Vučića.

Danas je, navodno, vlasnik dnevnika Politika neki biznismen iz Smedereva, iza kojeg se krije ministar Siniša Mali! Taj smederevac je i navodni vlasnik Večernjih novosti!

Vučićev nesmenjivi ministar finansija Mali vlasnik je i lista Alo, a kupio je i sva ostala izdanja Politike (Politikin Zabavnik, Bazar, Ilustrovanu Politiku....). Siniša Mali je sa Andrejem Vučićem stvarni vlasnik Studija B. Kupio je štampariju Blica, da se slučajno neki uljez od novina ne štampa u Srbiji. Zbog toga se Magazin Tabloid i Nova (dnevni list) štampaju u inostranstvu.

Dnevni list Kurir, nekada u vlasništvu Raje Rodića, a potom i njegovog sina, Vučić je organizovanom akcijom Velike propagande laži, oteo od vlasnika. Kao kupac pojavio se izvesni Igor Žeželj, plativši inostranoj frimi koja je bila vlasnik Kurira, a Rodići su bili vlasnici te firme, kreditom koji je uzet od jednog javnog preduzeća! Koji nikada nije vraćen.

Novine iz Velike propagande laži (Politika, Novosti, Kurir, Srpski Telegraf, Alo...) nemaju nikakve tiraže. Stvaraju ogromne gubitke. Oni koji se štampaju u Štampariji ''Borbe'' ne plaćaju fakture. Štamparija uzima kredite za nabavku papira, za plate... Vrednost založene mašine i prostora u Kosovskoj ulici desetostruko je manje od vrednosti uzetih kredita, koje niko ne vraća.

Najtiražniji list Informer troškove podmiruje ugovorima sa javnim preduzećima, koja plaćaju, navodno, reklamiranje. Neke od ovih listova dotira i Ministarstvo kulture i informisanja.

TV Pink je rupa bez dna. Uprava javnih prihoda svake godine reprogramira plaćanje PDV-a i doprinosa za radni staž i socijalno osiguranje.

Željko Mitrović uzima milionske kredite od banaka, koje ne vraća, niti one, zbog Vučića, šalju menice na naplatu. Zato Mitrović troši novac za rijaliti šoue, koji satima pokazuju nakazno lice srpskog građanina. Tako devalviranje javnog morala, ne postoji ni na jednoj državnoj televiziji, u radno vreme.

Pink je postao javna kuća, za podvođenje nesrećnih novinara i novinarki, voditeljki. Ogromna količina narkotika dobija se iz MUP-a Srbije, od zaplene narkotika, za potrebe Mitrovića i njegove narko grupe. Na šmrkanje dolaze i mnogi političari, da pokažu svoj status.

U prostorijama PINK-a organizuje se podvođenje, koje snimaju kamere BIA. Tako je Mitrović, po nalogu Vučića, pokušao da zapreti jednom američkom političaru snimcima iz njegove javne kuće. Onda je podvio rep, pravdajući se da ga je na to naterao Gazda (Vučić).

Bahanalije su svakodnevne, a Vučić ulazi u studio, kao Bog Sunca. Kamere PINK-a prate ga i kada spava.

Televizije (RTS, TV Pink, TV Prva, B 92, Happy, Studio B, sve gradske televizije u vlasništvu gradskih vlasti koje drži SNS), finanisraju se parama koje daju javna preduzeća, kao sponzorstvo, ili za reklame.

Plate zaposlenih u listovima iz Velike propagande laži su mizerne. Plaćeni su samo glavni urednici i nekoliko novinara koji potpisuju odvratne laži i tekstove. Ostali imaju minimalac, bez plaćenih doprinosa, a kada to pravo zatraže, dobiju otkaz, ili ih zastrašuju. Tako Vučićevu surovu propagandu vode novinarski proleteri. A troškove njihovog štampanja plaćaju građani. Kada Vučić bude smaknut, prestaće da izlaze sve pobrojne novine.

Velika propaganda funkcioniše zahvaljujući nekolicini skotova, među kojima se ističu Željko Mitrović, Milomir Marić, Dragan. J Vučićević, Saša Milovanović...

Glavni urednik Večernjih novosti bio je Ratko Dmitrović, koji se, kao, bio naljutio na Vučića, a potom je postao ministar informisanja.

Zamenio ga je besprizorni Milorad Vučelić. On je i vlasnik Pečata. Iza njega ostaje smrad koji će se teško očistiti.

Mirjana Marković ga je ovako opisala

- Bio je komunista, Jugosloven, nacionalista, Srbin, patriota, antikomunista, levičar, Crnogorac, reformator, Evropljanin. Menjao je opredeljenja kao odela. Nosio je ono odelo koje su nosili najuticajniji. Svuda oko njega vodila se borba, između političara, intelektualaca, stručnjaka, umetnika i naučnika, između desnice i levice, ateista i vernika, različitih vera, između polova, između generacija, patriota i izdajnika, ravničarskog i brdskog mentaliteta, između došljaka i starosedelaca, između siromašnih i bogatih... Lenj i hedonista, ni u jednoj nije učestvovao. Ali, u svaku je zavirio da vidi koja može da donese najviše koristi i u koju, kad se okonča, može da se prikači kao pobednik. Tuđa borba, odnosno rezultati tuđe borbe oduvek su bili privlačni za gramzive i koristoljubive ljude, a naročito za gramzive i koristoljubive kukavice. I tako je ovaj neke tekovine levičarske borbe, a zatim neke tekovine borbe srpskog naroda, pripisivao sebi, iako u njima nije učestvovao. A ne bi ni mogao i da mu se pružila prilika, ne samo zato što je lenj i hedonista, već i zato što nije ni levičar, ni Srbin - tvrdila je Mira Marković.

Teških optužbi nije ga štedeo ni njegov mentalni brat-blizanac Aleksandar Tijanić.

- Kad Milorad Vučelić kaže da je bio i ostao levičar, malo je rekao. Više je taj od običnog levičara: on je bitanga! Ova srednjovekovna srpska imenica nastala je u doba krstaških ratova. Tada su Germani, pustošeći naše krajeve na putu za Jerusalim (još tada su ličili na Nemce), ubijali i pljačkali uz obavezno „bitte" i „danke". Spajajući bite i danke, stari Srbi su zauvek označili bitange, ljude koji lažu, otimaju, kolju, sve u ime višeg cilja i uz obavezno „molim" i „hvala". Zaljubljen u Slobu, kao njegov lični licencirani lovački terijer, režeći i lajući, nagonio je Srbe u rat ostavljajući im slobodu da ubijaju ili budu ubijeni. Da budu žrtve hajki ili hajkači. Da prisluškuju ili da budu prisluškivani. Da sarađuju sa marketingom televizija Novi Sad i Beograd ili da budu bez posla. Da brinu za porodicu ili da plaše tuđu decu. Na gazdino „aport" ovaj levičar je doneo sve glave svojih istinskih prijatelja: izdao je živog i mrtvog Stambolića, Dobricu Ćosića, Mila Đukanovića, Jovicu Stanišića - koji mu je sačuvao trticu - Badžu, Karadžića, Zvezdara teatar, Vanju Bokana, kuma Peru Božovića, novinarstvo, Arkana, RTS, Crnčevića, Kusturicu - pisao je Tijanić

Crna rupa, ili rupa bez dna je Radio televizija Srbije, čiji direktor je, po nalogu Vučića i nakon penzionisanja, Dragan Buljošević, ili ''žuti Buljke"' kako ga zove Smučić.

Koliko građane košta zlo zvano RTS?

Od januara je povećan i namet za taksu, koju plaćaju građani.

Pljačke koje Vučić vrši peko RTS-a su milionske. U evrima. Potpisima Buljoševića, Nenada Šlj Stefanovića i Olivere Kovačević, plaćaju se putovanja u inostranstvo Vučićevih miljenika i miljenica. Dnevnice i troškovui su preveliki.

Odgovorni urednik informativnog programa je Nenad Lj. Stefanović koga je Bujošević dobio u miraz, jer on žari i pali RTS-om duže od 17 godina! Ne postoji toliko mizeran čovek kakav je g. Stefanović. Pored ogromne plate, ovaj stvor je proputovao planetom, svoje kurtizane bogato nagrađuje za poslušnost, unapređuje ih i proizvodi za urednike! Nasledio je harem Aleksandra Tijanića, dvorskog batlera, počev od vremena Mirjane Marković, sve do smrti, a takođe je umro kao direktor, mada je morao biti u penziji.

Da nemamo čemu dobrom da se nadamo, svedoči i slučaj Olivere Kovačević, neukusne dame koja je glavni i odgovorni urednik kulturno zabavnog programa. Ona je najpoznatija kurtizana Aleksandra Tijanića. Novinarstvom se uglavnom, bavila rukama i nogama. Poznata je da sve što ne ume da kaže, saopšti mlaćenjem rukama. Počela je kod Tijanića na TV Politika, a završila na RTS-u, kao ključni urednik. Pokojni Tijanić je Oliveru podvodio svojim prijateljima. Među njima, poznatima, je bivši crnogorski ministar kulture Goran Rakočević zvani Sito. Pa Žika Minović, nekada direktor Politike. Slikala se gola za naslovnicu Plejboja! Samo je u Srbiji moguće da se novinarka koja se slika za Plejboj postavi na državnu televiziju, kao ključni urednik.

Ona je ponizila Srbiju, terajući novinare jutarnjeg programa i informativnih emisija da gologuze i razgolićene učestvuju u njenom ludom "projektu" nazvanim - Luda noć.

Crno nam se piše, ako ona postane direktor RTS-a. Ona je u bračnoj vezi sa Borkom Stefanovićem. Kada je iz srca i stana Milorada Vučelića prešla u srce Borka Stefanovića, Vučelić je pozvao Borka, zamolivši ga da spakuje Oliverine dve bunde, nakit, čipkani donji veš i sve što joj je kupio, što je on i učinio.

E, pa da li ćemo biti te sudbine da Bujoševića zameni Olivera Kovačević, ta neukusna dama sa svojom otužnom prošlošću, o kojoj bi Milomir Marić, takođe mogao dosta da posvedoči, a već je dovoljno ispričao. Ona službenim vozilom dolazi na posao i na pijacu, a stanuje u ulici Svetozara Markovića, petsto metara od zgrade RTS-a.

Zabavni program na RTS-u je odvratan. Produkcijske emisije dobijaju, uz velike pare, miljenici gospođe Olivere. Najplaćeniji je izvesni Jovan Memedović. Tako i novinarke informativnog programa moraju da se razgolite u zabavnom programu RTS-a.

Dok su ove nesrećnice, mimo svoje volje, morale da u novogodišnjoj noći budu prikladno obučene‚ Olivera je sa svojim Borkom Stefanovićem, prisustvovala u novogodinjoj noći u Beču, na koncertu Bečke filharmonije! U isto vreme na RTS-u su gledocima puštali novogodišnju emisiju u kojoj je pevao i pokojni Marinko Rokvić.

Ova kalaštura, kako je zovu na RTS-u, zavela je strahovladu. Novinari primaju po 40.000 dinara platu, njena je nekoliko hiljada evra, plus premije, plus reket od ugovora za producentske emisije i nastupe na RTS-u, u tzv "zabavnom programu".

Nekoliko stotina zaposlenih tavore u bedi i nemaštini. Toalete i najskuplju garderobu Olivera kupuje parama RTS-a. Ili kroz kompenzaciju, ili sponzorstvo.

Magazin Tabloid raspolaže dramatičnim ispovestima zaposlenih sa RTS-a, koji optužuju skota Nenada Stefanovića, koji već 17 godina "uređuje" informativni program, za nasilje, mobing. On uzima koliko hoće, daje koliko hoće onima koji mu služe i veličaju.

Olivera Kovačević sebe vidi kao novu "gazdaricu". Otužno deluje ova pijanica, kada bludniči po kafanama. Potpisani novinar je gledao kako se u kafeu bivšeg ministra kulture Brace Petkovića ljubila sa vremešnim glumcem. Svima je bilo neugodno.

Nesrećni Borko, koji je sluga Dragana Đilasa, takav je i u ličnom životu. Gnjida.

Vreme je da ove skotove iz Velike propagande laži izvedemo i pred sud javnosti i pred sud da polože račune za sva nedela, pljačke...

Nismo to uradili 5. oktobra, to traje do danas.

Smaknućem Aleksandra Vučića, neki od njih će, sa svim parama, ponuditi se novim ‚‚gospodima‚‚.

Ako im javno ne budemo sudili, mrak će postati još gušći.

Glosa

Nedavno je TV PINK lansirao novu zvezdu, Lava Pajkića, voditelja takozvane "Kontravizije", najgoreg smeća koje postoji na srpskoj televiziji. Mlađani Pajkić živi u srećnoj vezi sa poznatim beogradskim advokatom, ali ga mediji promovišu kao mačo mena, za kojim lude Izraelke - vojnici, sa kojima se on slikao. Da li će ovaj džukac, koji je, kažu, postao član Trilaterale, samo promeniti gospodara? Po Vučićevom nalogu, Mitrović ga plaća hiljdama evra, a danas je on postao i državni sekretar u Ministarstvu za socijalna pitanja.

podeli ovaj članak:

Natrag